Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar davetiniz için teşekkürler yarından itibaren bende menu paylaşımında bulunacağım umarım birbirimize destegimizle hedefle rimize ulaşırız.
Aramıza hoşgeldin canım, 1. sayfada kurallarımız var onları bir gözden geçir birde seni tanımamız için katılım formunu doldur lütfen. Diyet yolculuğunda başarılar dilerim :)

Bol kh lı bir gün olmuş canım biraz azaltmakısın

Aramıza hoşgeldin canım, 1. sayfada kurallarımız var onları bir gözden geçir birde seni tanımamız için katılım formunu doldur lütfen. Diyet yolculuğunda başarılar dilerim :)
Ebruş sen daha uyumadın mı canım sabah nasıl dinlenecek sin heyecan mı yaptın yoksa

Ayy kuzum kolay gelsin sana bitanem
Hımm anladım tatlışım su içmek için en iyi çözüm 1 litrelik şişe al onu içecem bitircem diye ayarla kendini benim bazen içtikçe içesim geliyor :)) ah ah çocuklar durmaz vallaha benim yiğenimde daha uyumadı dün evlerine gitmişti bizi özlemiş uyumadı daha benimle oynayın diyor:)))

Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin
İyi geceler abliş
Canım badem cevizi felan öğlen yemeğinin yanında yedin galiba onları yemekten 1-2 saat sonra ara diye yesen metabolizman çalışır birde canım tatlandırıcı kullanmamaya özen göster çünkü tatlandırıcı insanı duraklatıyor ayrıca sağlıklıda değilmiş demet abliş öyle demişti bende tatlı yaparken kullanıyordumda çok krizim tuttuğunda.
dunku menum
sabah
peynır
zeytın
havuc
2 yumurta sarısı
1 mandalına
ara
sade turk kahvesı
aksam
balık
salata
2 lt su
3 mıle leslıe
jıllıan level 1
Kız jillian mı yapıyorsun sende :)) ölçüleri almayı unutma canım

Öyle uzanmak falan çok kanama olunca yapılıyor ve burun içiyle alakalı birşey değil.. benim sorunum burnun içinde, damar mı çatlıyor noluyo bilmiyorum :)) benim burnumun içinde sanki yara varmış gibi acıyor ama hiçbirşey yok, ufak tefek böyle kanama da oluyor işte, bazen de biraz uzun sürüyor dünkü gibi :)

İyiyim gülüm sen nasılsın
Bende iyim kuzum konuşamadık uzundur senle izine ayrıldın sakın kaçamak yapma haa fit olacağız tatlış gerçi spor yapamayacam demiştin sanki
Sagol canim iyi gibiyiz iste jaftasonu yogunlugu sen nasilsin
Ablişim sen hergün yoğunsun Rabbim güç kuvvet versin sana:))
Canım bisküvilere dikkat et çok pisler hemen kalorileri vucudumuza otutturuyorlar:) bide kestanede çok kalori var canım aman dikkat

Ay kuzum gözümden kaçmıl galiba benim burnun mu kanadı geçmiş olsun

Canım ekmek kalmamıştı evde, ekmegin yerine yedim onlari doyayim diye
Tatlandiricinin duraklattigini bilmiyordum cok tesekkurler bilgilendirdigin icin. Cunku sabahlari ihlamur oglen kahvemi hep tatlandirici ile iciyordum. Bir de bir suru para verdim bitkisel diye... Ay nasil alisicam yaa

Spor yapamadım gülüm ama beslenmeme dikkat ediyorum.senin jillian ile aran nasıl

Gunaydin guzeller, keyifli bir hafta olur insallah:) Yawrukush iyi istirahatler gulum

Z zeynepela07 canim takimin bir parcasisin ilk yazdigin gunden beri. Tum yarisanlar icin cuma liste yapiyoruz zaten. Asil listenin farki diger takimlarla yarisirken ortalamasinin grubumuzu temsil etmesi. Daha aktif olabilir ve paylasimda bulunabilirsen biz de memnun oluruz dahil etmekten. Paylasimda israrci olmamizin nedeni, istisnalar kaideyi bozmaz, aktif olan uyeler genelde sonuna kadar pes etmeden kendini de bizi de yari yolda birakmadan devam ediyorlar. Az katilan uyelerde ise acaba birakacak mi, bugun gelip bildirim yapacak mi endisesi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…