SizedeeeIyi geceler canlar, Allah rahatlik versin
Evet canım nabeeeer8 mile lesliemi
Gıcırtı yapmıyorsa sorun olmaz yoksa çevirme sesini duyamazlar sen çevirme sesinden mi bahsediyorsunAllah allah onlar da sizi mi dinliyor gece gunduz valla elif ben gorumcemin uyudugu odada yapiyorum kiz bazen uyuyo oluyo uyanmiyor sesine. Ama ihtiyarlar biraz hassas oluyor duyma duyulari bazen keskinlesiyor dedem de oyleydi:) bilemedim ki tatlim simdi
Melinda23 senle tanışamadık ben elif bir oğlum var saçlarım dip koyu kumral Uçlar bal rengiHuhuuularrrr ven geldim ay bugun hic oturmadim kv ye gttk aabahtan valla 1 saat oldu geleli ordada canim cikti... hemen menumu veriorm kaptanlarim bakin yaziom he ona göre sabah yarim dilim kepek ekmegi 3 cesit peynr birer dilimden 3 bardak cay birazck tereyag 2 zeytn oglenmegimi aksammegimi saat 3 te yedik hangisine sayarsaniz 1kase kurufasulye 1kepceye denk gelio 1kornison tursu 3 kasik salata aksam 3 bardak cay yanina bsy yemedim 1 lt su spor yok bugn malesef zaman bulamadim gayet guzel cok duzenli bir menu sporda yaomssn sahane tebriks seker
soganli kirmizi biber li memenmen mi hic yemedim ama fikri sahane bi ara tarif please menun süper
Süper cok duzenli aralardada bsy yemissn bn aralari unutuim
temizlik sayilsin ya bende bugn hic oturmadm tempolu kosturma cocukta var egil kalk yaptım bence sayilr ya dimi sennde menun suoermis
Vuhuuui lesliler bilmem neler sen beni gececen sanirim seyhos
ne renk sacin dip boya bile olsa moral oluo insana ya
burnun nie kanadi ya hayrdr insallah yastiksz duz uzanp ayaklari havadami tutmaknlazm ole durumda bsy yapioliodu ama ne yanls bilgi vermim
daha ne olsn sifir hareketten iyidr
süper menu bulgur pilavinada cok bayiliorm ya
kilcal damarlarmi catlio acaba burnunu cok sumkuruosan
cok gecms olsn dikkat et menun suoer
bugun hic bsy yemedm nerdeyse kofte dedn ya cok cnm çekti
daha hizli cevur zafer senn olcak
kac cocuk var iyi firsat bulmssn spora
Menu super bugn herkesn yediklerne bayildm acim ac yatcm bu gece yada bi corbami icsem napsam
Gexms olsn ne ameliyatiboldu acaba esjn
Menu sahane
menu ler menuler anam bugn szn tum yediklernizincanm cekti yahu
cigercok severm afyt sifa olsn
Iyi geceler canımIyi geceler canlar, Allah rahatlik versin
anladım canım hala lısteye gırmeyı garatılemıs degılız yanıMinimum 2 hafta deneme suremiz var canim. Ancak listeye alirken, gruba aktif katilim ve paylasimi gozonunde bulunduruyoruz.
Menunuz cok guzelmis. Jillian daha ince duymadım bakayim hemen...bugun sabah
2 fıncan lımonlu su
2 yumurta sarısı
zeytın
peynır
havuc
yesıllık
ara
turk kahvesı
aksam
mercımek corbası
barbunya
yogurt
2lt su
3 mıle leslıe
jıllıan level 1
50 yarım mekık
20 dk kol egzersızlerı
İyiyim gülüm sen nasılsın
Evet cevirme sesi ama hafif yaninoyle cok degilEvet canım nabeeeer
Gıcırtı yapmıyorsa sorun olmaz yoksa çevirme sesini duyamazlar sen çevirme sesinden mi bahsediyorsun
Melinda23 senle tanışamadık ben elif bir oğlum var saçlarım dip koyu kumral Uçlar bal rengi
Sagol canim iyi gibiyiz iste jaftasonu yogunlugu sen nasilsiniyi geceler herkese nasilsiniz kizlar
Menu
Sabah
Mantarli omlet, salata ve rezene
Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz
Ogle
Firin somon ve salata
Ara
Dag cayi
Aksam
Ciger sote, salata ve ayran
Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat yuruyus (6km, 350 kalori) ve haftalik egzersizler
Öncelikle başarılar... Menunuz guzel, fakat biraz karbonhidrat ağırlıklı olmus.3 kestane 1 dilim ekmeğe eşdeğer diye biliyorum. Sabah 2 dilim ekmekten sonra biskuvi, arkasinda pirinc veya bulgurlu olan sarma dolayisiylada kilo vermenizi durdurabilir..İyi geceler canlarım.Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak çay
6 zeytin
2 çay kaşığı bal
Ara
3 adet bisküvi
1 bardak çay
Öğle
Yoğurt
4 adet sarma
Ara
4 adet kestane
Akşam
5 yemek kaşığı sulu yemek
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 litre su- egzersiz yarım saat
10:30 da ablacımSabah mi randevun gamzelim?:)
Iyiymiş o zaman ciddi düşüneyim ben bunuEvet cevirme sesi ama hafif yaninoyle cok degil
Hoşgeldin ben elifMerhabalar davetiniz için teşekkürler yarından itibaren bende menu paylaşımında bulunacağım umarım birbirimize destegimizle hedefle rimize ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?