Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel söylemiş tatlım bebek herşeyi hisseder mutlu bir hamilelik mutlu bir bebek demek :))

En son 2011 de doktora tez savunmamda ders anlatmıştım Tuyo ver biraz. Ogretmenden ne beklenir sınıfta, nasıl olmak lazım vs
Allah zihin acikligi versin ablacim :)
Sen oldugun gibi muhtesem bir ögretmen olacaksin :) Benim ögretmenimden bekleyebilecegim en önemli sey sordugum soruyu cevaplayabilmesidir, seninde masallah genel kültürün had safhada oldugu icin meslegini layikiyla yerine getireceksindir :)

Güzel söylemiş tatlım bebek herşeyi hisseder mutlu bir hamilelik mutlu bir bebek demek :))
Rabbim hayirlisi nasilsa öyle nasip etsin ablacim

Kafan rahatladı degil mi kuzum?:)

Canm hepsini alinti yptim galba tek alinti yapmayi blmiorum , soganli kirmizi biber bide konserve yazlik domates muhtesem 3gundur yiyorm sbhlari denemelisiniz

Bugunku menu bildirimim
Sabah
Menemen yarim tava ( tava orta boy 26 ml :)
Su bardagi cay ( tatlandiricili)
Peynir 1 kibrit kutusu kadar (standart olcudeki kbrit kutusu)
1 cay kasigi recel
Aksam
Taze fasulye kavurmasi 1 tabak
Salata 1 kase
Yogurt

Su 1litre
Yuruyus yarm saat

Hafta sonuda odul var di 1ciyim diye 1 orta boy pixzza oohhh misss 3 4 tanede patats

Senin de gecmis dogum gunun kutlu olsun :)

Şu jillian yapan arkadaşlar benim aşırı bacak ağrım oluyor özellikle alt bacak, yapınca yürüyemez duruma geliyorum normal mi ki ben bisiklete devam edecem sanırım
Esra benimde oyle olmustu jiliandan. Hattaa ilk leveli yaparken iki gun ara ermek zorunda kaldim bir hafta boyunca da jilian sonrasi buz uygulamak zorunda kaldım. Devam ettim ama alıştı sonra.

Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim miniğini:)

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifanızı versin

2. gün canım dün yapamadım daha çok soğuttu resmen bu denemede başarısız oldu maalesef

Esra benimde oyle olmustu jiliandan. Hattaa ilk leveli yaparken iki gun ara ermek zorunda kaldim bir hafta boyunca da jilian sonrasi buz uygulamak zorunda kaldım. Devam ettim ama alıştı sonra.
Ciddi misin, bende benim bacaklardamı sorun var acaba diyordum kimseden ses çıkmayınca hayır vucudum o kadarda ham değil sonuçta egzersiz yapıyorum hergün , neyse o zaman devam edeyim ben :)) topallamaya devam

Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
allahım sağ salim kucagina almayi nasip eder ins canım benim:))

Kuzum son adet tarihime göre 6,5 haftalik, dört hafta sonra tekrar gidecegim o zaman ölcüm yapariz tam ne kadarlik oldugu o zaman belli olur dedi.

Aynen katılıyorum canım .:))

Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim miniğini:)

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifanızı versin

2. gün canım dün yapamadım daha çok soğuttu resmen bu denemede başarısız oldu maalesef

allahım sağ salim kucagina almayi nasip eder ins canım benim:))

Aynen katılıyorum canım .:))
Allah razi olsun canlarim ♥

Ciddi misin, bende benim bacaklardamı sorun var acaba diyordum kimseden ses çıkmayınca hayır vucudum o kadarda ham değil sonuçta egzersiz yapıyorum hergün , neyse o zaman devam edeyim ben :)) topallamaya devam

Bisiklete devam et canim. Izne ciktiginda sabahtan enerjin tamken yaparsin. Ertesi gune toparlayacak vaktin olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…