Güzel söylemiş tatlım bebek herşeyi hisseder mutlu bir hamilelik mutlu bir bebek demek :))Iste olmasi gerektigi gibi gözüküyor dedi, 4 hafta sonra detayli bakacakmis.
Cig sütten yapilmis ürünleri ve cig etten yapilmis ürünleri tüketmemem gerektigini, beslenmeme dikkat etmem gerektigini söyledi... Anne kendini iyi hissettigi sürece bebekte kendini iyi hissedermis, o yüzden kendinizi sinirlamayin cok dedi.
Öyle iste ablacim :)
Allah zihin acikligi versin ablacim :)En son 2011 de doktora tez savunmamda ders anlatmıştımTuyo ver biraz. Ogretmenden ne beklenir sınıfta, nasıl olmak lazım vs
Rabbim hayirlisi nasilsa öyle nasip etsin ablacimGüzel söylemiş tatlım bebek herşeyi hisseder mutlu bir hamilelik mutlu bir bebek demek :))
Allah zihin acikligi versin ablacim :)
Sen oldugun gibi muhtesem bir ögretmen olacaksin :) Benim ögretmenimden bekleyebilecegim en önemli sey sordugum soruyu cevaplayabilmesidir, seninde masallah genel kültürün had safhada oldugu icin meslegini layikiyla yerine getireceksindir :)
Rabbim hayirlisi nasilsa öyle nasip etsin ablacim
Cok sükür ablacimKafan rahatladı degil mi kuzum?:)
Canm hepsini alinti yptim galba tek alinti yapmayi blmiorum , soganli kirmizi biber bide konserve yazlik domates muhtesem 3gundur yiyorm sbhlari denemelisinizHuhuuularrrr ven geldim ay bugun hic oturmadim kv ye gttk aabahtan valla 1 saat oldu geleli ordada canim cikti... hemen menumu veriorm kaptanlarim bakin yaziom he ona göre sabah yarim dilim kepek ekmegi 3 cesit peynr birer dilimden 3 bardak cay birazck tereyag 2 zeytn oglenmegimi aksammegimi saat 3 te yedik hangisine sayarsaniz 1kase kurufasulye 1kepceye denk gelio 1kornison tursu 3 kasik salata aksam 3 bardak cay yanina bsy yemedim 1 lt su spor yok bugn malesef zaman bulamadim gayet guzel cok duzenli bir menu sporda yaomssn sahane tebriks seker
soganli kirmizi biber li memenmen mi hic yemedim ama fikri sahane bi ara tarif please menun süper
Süper cok duzenli aralardada bsy yemissn bn aralari unutuim
temizlik sayilsin ya bende bugn hic oturmadm tempolu kosturma cocukta var egil kalk yaptım bence sayilr ya dimi sennde menun suoermis
Vuhuuui lesliler bilmem neler sen beni gececen sanirim seyhos
ne renk sacin dip boya bile olsa moral oluo insana ya
burnun nie kanadi ya hayrdr insallah yastiksz duz uzanp ayaklari havadami tutmaknlazm ole durumda bsy yapioliodu ama ne yanls bilgi vermim
daha ne olsn sifir hareketten iyidr
süper menu bulgur pilavinada cok bayiliorm ya
kilcal damarlarmi catlio acaba burnunu cok sumkuruosan
cok gecms olsn dikkat et menun suoer
bugun hic bsy yemedm nerdeyse kofte dedn ya cok cnm çekti
daha hizli cevur zafer senn olcak
kac cocuk var iyi firsat bulmssn spora
Menu super bugn herkesn yediklerne bayildm acim ac yatcm bu gece yada bi corbami icsem napsam
Gexms olsn ne ameliyatiboldu acaba esjn
Menu sahane
menu ler menuler anam bugn szn tum yediklernizincanm cekti yahu
cigercok severm afyt sifa olsn
Senin de gecmis dogum gunun kutlu olsun :)günaydın kızlar :)
ben iki gündür giremedim kar yağışı nedeniyle izinliydim evde int. problemi olduğu için haber de veremedim
şimdi
c.tesi menümü yazıyorum
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
beyaz çay
öğle :
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
akşam:
3 köfte 3 patates
1 kase yağsız salata
aralarda
1 yeşil elma
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç içi karışık kuru meyve
2,5 ltden fazla su ve yeşil çay
pazar menüm
sabah
1 yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 tane ceviz kayısı
beyaz çay
öğle :
mercimek çorbası
salata
akşam :
1 tabak sebze yemeği
ve bol salata
yanlız itiraf etmeylim kii
c.tesi doğumgünümdü
3 defa pasta üfledim 3 ayrı yerde
3 üflediğim pastadan toplamda 1 dilim pasta yedim pişmanımm
Esra benimde oyle olmustu jiliandan. Hattaa ilk leveli yaparken iki gun ara ermek zorunda kaldim bir hafta boyunca da jilian sonrasi buz uygulamak zorunda kaldım. Devam ettim ama alıştı sonra.Şu jillian yapan arkadaşlar benim aşırı bacak ağrım oluyor özellikle alt bacak, yapınca yürüyemez duruma geliyorum normal mi ki ben bisiklete devam edecem sanırım
Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim miniğini:)Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifanızı versinGünaydın kızlar çok hastayım oğlum dan bulaştı galiba gece çok ateşlendim gribin bütün etkilerini yaşıyorum şuan
Stevya mı canım ben onu dörde bölüp öyle içiyordum onun sayesinde şekerden kurtuldum kendimi bu kutu bitince birdaha almıcam şeker de kullanmıcam diye şartladım ben de işe yaradı
Iyi olmuş dinlenmişsindir :)
2. gün canım dün yapamadım daha çok soğuttu resmen bu denemede başarısız oldu maalesefCanım kaçıncı günün :)
Ablişimmmmm çalış çokçana:)))
Ayy kuzumm ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin kaç haftalıkmış tatlım:)
Geçmiş olsun abliş
Demet iyi sanslar ve başarılar persembeye kadar cok taan hazirlarsin sen hazirdir hatta de mi :)))Program degişmiş, benim ders anlatma sınavım persembe günüymüş. Daha sunumum bitmediSu sınırlı zamanımda, minik uyurken elimden geleni yapayım:)
Ciddi misin, bende benim bacaklardamı sorun var acaba diyordum kimseden ses çıkmayınca hayır vucudum o kadarda ham değil sonuçta egzersiz yapıyorum hergün , neyse o zaman devam edeyim ben :)) topallamaya devamEsra benimde oyle olmustu jiliandan. Hattaa ilk leveli yaparken iki gun ara ermek zorunda kaldim bir hafta boyunca da jilian sonrasi buz uygulamak zorunda kaldım. Devam ettim ama alıştı sonra.
allahım sağ salim kucagina almayi nasip eder ins canım benim:))Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Kuzum son adet tarihime göre 6,5 haftalik, dört hafta sonra tekrar gidecegim o zaman ölcüm yapariz tam ne kadarlik oldugu o zaman belli olur dedi.
Aynen katılıyorum canım .:))Güzel söylemiş tatlım bebek herşeyi hisseder mutlu bir hamilelik mutlu bir bebek demek :))
Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim miniğini:)
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifanızı versin
2. gün canım dün yapamadım daha çok soğuttu resmen bu denemede başarısız oldu maalesef
Allah razi olsun canlarim ♥allahım sağ salim kucagina almayi nasip eder ins canım benim:))
Aynen katılıyorum canım .:))
Demet iyi sanslar ve başarılar persembeye kadar cok taan hazirlarsin sen hazirdir hatta de mi :)))
Ciddi misin, bende benim bacaklardamı sorun var acaba diyordum kimseden ses çıkmayınca hayır vucudum o kadarda ham değil sonuçta egzersiz yapıyorum hergün , neyse o zaman devam edeyim ben :)) topallamaya devam
Allah razi olsun canlarim ♥
evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?