Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canım, çok teşekkür ederim :)

ay napıosunuz kızlar valla vucudum kırık bi aferin içtim sabahtan beri uykum var hiç iş yapamıyorum enerji sıfır

neyse yemek bildirimimi yapayım ;
dikkat
klahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusundan biraz büyük peyniir
5 zeytin
1fincan şay
ara
1 fincan corba
öğlen
1 kase nohut
1 tabak salata
1 dilim kepek ekmeği
1kase yogurt
akşam
1 tabak sebze yemeği
yogurt

salata olacak

Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.

ay sen hamismiydin bilmiyordum allah saglıkla kucaklamanı nasıp etsn canım

Kuzum son adet tarihime göre 6,5 haftalik, dört hafta sonra tekrar gidecegim o zaman ölcüm yapariz tam ne kadarlik oldugu o zaman belli olur dedi.
hemde minicik mercimek kadr

Canm hepsini alinti yptim galba tek alinti yapmayi blmiorum , soganli kirmizi biber bide konserve yazlik domates muhtesem 3gundur yiyorm sbhlari denemelisiniz

ay denicem hafta sonu inşallah çok saol

Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
çokkk şükürrrr canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Evet insallah :) ilk torun degil ama yinede sevinir, en kücük oglundan biri baba oluyor :)
Canm hayrlisi olsun ewlat gibi dunyada hic bi tat mutluuk yok dogum aninda ilk cikisini gordugun an asıl o hissi gercekten hissedicrksin, insallah bundan sonra gececegin butyn testler temiz cikar saglikli bi ewladin olur ,, rabb!m hersein guzelini hayrlisini nasip etsin herkese

Allah razi olsun canim, Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimseyi evlatsizligiyla ve evladiyla sinamasin.
Ay çok iyiyim kız 69 u gördüm ebru
Masallah masallah, 70 in direncini kirdin sükür

Tamam canım benim :) peki aralarda ne tür şeyler yiyebilirim.Bana yardımcı olur musunuz :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…