Ablacim bugün midem biraz tuhaf istahim da yok pek, aksam ola hayrola sanirim kayinvalidemlere gideriz, artik Allah ne verdiyse maharetli annemin elinden yeriz :)Menunde neler var acaba gamzelim:)
herkese günaydınlar merhaba
napıosunuz yine hafta içi yine işler güçler takılmaca valalhi
seyhancım d.günün kutlu olsun cok pasta ye emi senin d.günün ayıp olmasn misafirlereiyiki doğmuşsun
pakize geçmiş d.günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara sende iyiki doğmuşsun
evet yavas yavas tanısıorum herkesle bal rengi saç cok severim ama dip boyamıssın dipleride bal rengi denednmi nasl duruodur ki
hala garantilemedkk valla ama alırlar bizi sen yazmaya devam etalmazlarsa aglarım banane
dogru yanında şişe bulundurmak en mantıklısı aman durmuo cocuklar vallahi bide bnmki tek ıkı tane olsa cıldırma moduna gecerdım artık
ay tekrar geçmiş olsun kovsercim dıkkat et allah korusun
ben cok katılıcam merak etme canla başla
sakın atmayın
allah hayrlara yazsn ben en son ruyamda kız bebek gördğmde kızıma hamileymişim onu anladm
Ablacim bugün midem biraz tuhaf istahim da yok pek, aksam ola hayrola sanirim kayinvalidemlere gideriz, artik Allah ne verdiyse maharetli annemin elinden yeriz :)
Evet insallah :) ilk torun degil ama yinede sevinir, en kücük oglundan biri baba oluyor :)Kayinvalidene yeni mi soyleyeceksiniz?:)
Evet insallah :) ilk torun degil ama yinede sevinir, en kücük oglundan biri baba oluyor :)
Tesekkür ederim ablacim :)Sevinmez mi:) Heyecanli bir aksam seni bekliyor. Iyi eglenceler kuzum:)
Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
hemde minicik mercimek kadrKuzum son adet tarihime göre 6,5 haftalik, dört hafta sonra tekrar gidecegim o zaman ölcüm yapariz tam ne kadarlik oldugu o zaman belli olur dedi.
Canm hepsini alinti yptim galba tek alinti yapmayi blmiorum , soganli kirmizi biber bide konserve yazlik domates muhtesem 3gundur yiyorm sbhlari denemelisiniz
Allah razi olsun canim, Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallahay sen hamismiydin bilmiyordum allah saglıkla kucaklamanı nasıp etsn canım
çokkk şükürrrr canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahKizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Allah razi olsun asyam, Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallah ♥çokkk şükürrrr canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Canm hayrlisi olsun ewlat gibi dunyada hic bi tat mutluuk yok dogum aninda ilk cikisini gordugun an asıl o hissi gercekten hissedicrksin, insallah bundan sonra gececegin butyn testler temiz cikar saglikli bi ewladin olur ,, rabb!m hersein guzelini hayrlisini nasip etsin herkeseEvet insallah :) ilk torun degil ama yinede sevinir, en kücük oglundan biri baba oluyor :)
Ay çok iyiyim kız 69 u gördüm ebruAllah razi olsun asyam, Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallah ♥
Nasilsin?
Allah razi olsun canim, Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimseyi evlatsizligiyla ve evladiyla sinamasin.Canm hayrlisi olsun ewlat gibi dunyada hic bi tat mutluuk yok dogum aninda ilk cikisini gordugun an asıl o hissi gercekten hissedicrksin, insallah bundan sonra gececegin butyn testler temiz cikar saglikli bi ewladin olur ,, rabb!m hersein guzelini hayrlisini nasip etsin herkese
Masallah masallah, 70 in direncini kirdin sükürAy çok iyiyim kız 69 u gördüm ebru
Ablaaaaaaaa sabah gözüme inanamadımOhhhh yandannnnn
Ablaaaaaaaa sabah gözüme inanamadım
Tamam canım :)Bol kh lı bir gün olmuş canım biraz azaltmakısın
Tamam canım benim :) peki aralarda ne tür şeyler yiyebilirim.Bana yardımcı olur musunuz :*Bende iyim kuzum konuşamadık uzundur senle izine ayrıldın sakın kaçamak yapma haa fit olacağız tatlış gerçi spor yapamayacam demiştin sanki
Ablişim sen hergün yoğunsun Rabbim güç kuvvet versin sana:))
Canım bisküvilere dikkat et çok pisler hemen kalorileri vucudumuza otutturuyorlar:) bide kestanede çok kalori var canım aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?