Hmm bn sinif adabi pek bilmem ki demet biraz rahat bi ogretmenim ben elestirilirim genelde:)) ama problem yasamadim hic. Zaten sen neredeyse yetiskin insanlara ders vereceksin cok zevkli olacak. Goz temasi kur hepsiyle ama. Sadece anlatim yapacaksan cok sıkıcı olacak. Ogrencilere mi yapacaksin sunumu hocalara mi ogrenciyse fikir al dusunduklerini sor kavrayip kavramadiklari ile ilgili donutler almaya calis. Rahat ol sen yaparsin zaten. Sakin ol. Hata yapmaktan korkma hizli anlatma elini kolunu koycak yeri sasirma bir kalem al eline olmadi. Rahat bir sekilde gizlerine bak dinleyicilerin. Genelde sunumlari mikrofonku isleri kinusmalati bana yikarlar okulda rahat oldugumdan hayir demem. Hata olursa hic uzulmem. Cuma gunu kaymakam geldi kisa bi toren sunumu gerekti son yarim saat olur dedim kisa bi metin yarattim kaymakamin gozlerine baka baka sundum :)))) hepsi insan. Cok iyi gececek emin ol.Pestisitlerin insan ve cevre üzerindeki etkileri:) Amazonum sınıf adabı hakkında bilgi ver biraz
Abliş az daha dursalar yarım saate biz geliyoruz anlat diyecekler
Ayy çok güzel olmuşş canımmm
Hmm bn sinif adabi pek bilmem ki demet biraz rahat bi ogretmenim ben elestirilirim genelde:)) ama problem yasamadim hic. Zaten sen neredeyse yetiskin insanlara ders vereceksin cok zevkli olacak. Goz temasi kur hepsiyle ama. Sadece anlatim yapacaksan cok sıkıcı olacak. Ogrencilere mi yapacaksin sunumu hocalara mi ogrenciyse fikir al dusunduklerini sor kavrayip kavramadiklari ile ilgili donutler almaya calis. Rahat ol sen yaparsin zaten. Sakin ol. Hata yapmaktan korkma hizli anlatma elini kolunu koycak yeri sasirma bir kalem al eline olmadi. Rahat bir sekilde gizlerine bak dinleyicilerin. Genelde sunumlari mikrofonku isleri kinusmalati bana yikarlar okulda rahat oldugumdan hayir demem. Hata olursa hic uzulmem. Cuma gunu kaymakam geldi kisa bi toren sunumu gerekti son yarim saat olur dedim kisa bi metin yarattim kaymakamin gozlerine baka baka sundum :)))) hepsi insan. Cok iyi gececek emin ol.
Kızlar s.a bende takima girmek istiyorim. Nasil olacak. Şartlar neler okuyamadım. Telefondan zor giriyorum da. 9 aylık da bebeğim var. Bir yardimci olsaniz. 12-13 kg fazlam var dogumdan
Prensesimin kurabiyeleri harika olmus seherim, ellerine saglik :)Eki Görüntüle 1754316 Eki Görüntüle 1754317
Kızlar nasıl olmuş acemi isi biraaz ama çok zevkliymis:))
Çok makbule geçti kaptanim hemen yapıcam ama odadan çıkartmıyor kiz:)
Teşekkür ederim bu arada tadinada bakmadim:) sabahtan eksimide gördüm eğer çarşamba abartmazsam 59 u gorurum:)Çok güzel olmuş:) Ellerine saglık:)
canım tam yerine geldin:))) benimde 9.5 aylik kizim var emziriyorsan işin daha kolay:)Kızlar s.a bende takima girmek istiyorim. Nasil olacak. Şartlar neler okuyamadım. Telefondan zor giriyorum da. 9 aylık da bebeğim var. Bir yardimci olsaniz. 12-13 kg fazlam var dogumdan
Sağol mavisim:))Abliş az daha dursalar yarım saate biz geliyoruz anlat diyecekler
Ayy çok güzel olmuşş canımmm
Bu pestisit nedir diye baktim da enteresan bisey gördüm bircok gelismis ulkeden cok daha az kullaniliyormus bizim ulkemizde. Ama bircok temel tarim urununu bu gelismis ulkelerden aldigimiz dusunulurse durum vahim. Kanadadan mercimek aliyomusuz ya cok uzukdum duyunca ben derslerde bosuna mi anlatiyirum gaziantepte mercimek var diye:)) Mesela israilde hic kanser vakasi gorulmuyormuss bu da ilginc bi bilgi bugun biyerde okudum ama hibrit tohumlari disari.satiyolar aliyoruz kansere neden olabilecegi soyleniyor. En iyisi bi bahce alcan sogan ekcen murat kekilli gibi :)))Pestisitlerin insan ve cevre üzerindeki etkileri:) Amazonum sınıf adabı hakkında bilgi ver biraz
Teşekkür ederim bu arada tadinada bakmadim:) sabahtan eksimide gördüm eğer çarşamba abartmazsam 59 u gorurum:)
canım tam yerine geldin:))) benimde 9.5 aylik kizim var emziriyorsan işin daha kolay:)
Sağol mavisim:))
Bu pestisit nedir diye baktim da enteresan bisey gördüm bircok gelismis ulkeden cok daha az kullaniliyormus bizim ulkemizde. Ama bircok temel tarim urununu bu gelismis ulkelerden aldigimiz dusunulurse durum vahim. Kanadadan mercimek aliyomusuz ya cok uzukdum duyunca ben derslerde bosuna mi anlatiyirum gaziantepte mercimek var diye:)) Mesela israilde hic kanser vakasi gorulmuyormuss bu da ilginc bi bilgi bugun biyerde okudum ama hibrit tohumlari disari.satiyolar aliyoruz kansere neden olabilecegi soyleniyor. En iyisi bi bahce alcan sogan ekcen murat kekilli gibi :)))
Hım belki yıllanmamış da olabilir abliş :)Myo diye mi nedir. Cok kotu organizasyonlari, hep son dk is yapiyorlar:)
Sağol canım benimPrensesimin kurabiyeleri harika olmus seherim, ellerine saglik :)
akşam eşim bakar şaka bir yana canım da cekmedi:)Hadi olmadiysa:) Bir kalite kontrol yapsaydin:)
Demet sunumuna murat kekillinin pestimit miydi ondan kullanmadigini ekleyebilirsin :)) ay iyiki uni hocasi falan olmamisim ben :)))
Kiiiz hani buseydi senin kizinin adi alminaymis yaaaa:)) yaaaa seher almina ve armin koymayi cok istemistim ben armin erkek ismi dediler. Yaaaa orhan Gencebay in sarkisi vardı ondan cok istemistim. Asiri asiri aşırı severim orhan babayi. Kurabiyelerin de mukemmel gorunuyor tadini bilm3m ama goruntu 10 numara:)))Eki Görüntüle 1754316 Eki Görüntüle 1754317
Kızlar nasıl olmuş acemi isi biraaz ama çok zevkliymis:))
Çok makbule geçti kaptanim hemen yapıcam ama odadan çıkartmıyor kiz:)
Ben kacirmisim iste cok bolunuyor buraya girdigim zamanlarYogunlugu vardi dun canim, ondan giremeyecegini belirtmisti:)
Kiiiz hani buseydi senin kizinin adi alminaymis yaaaa:)) yaaaa seher almina ve armin koymayi cok istemistim ben armin erkek ismi dediler. Yaaaa orhan Gencebay in sarkisi vardı ondan cok istemistim. Asiri asiri aşırı severim orhan babayi. Kurabiyelerin de mukemmel gorunuyor tadini bilm3m ama goruntu 10 numara:)))
Ben kacirmisim iste cok bolunuyor buraya girdigim zamanlar
Tarcinli kahveyi face de karatayci hatunlardan ogrendim ama yillardir bi yapmadimdi:)))bu gune kismetmis:)) mervecim senin tavsiyenle de mistige alistik cok guzel ama hala parfumunu bulamadim arayislarim suruyor. Bir iki benzer buldum ama tatmin etmedi.Tabiki tatlımmesela 4-5kaşık yoğurt, 2-3adet ceviz, 7tane badem, 2salatalık yiyebilirsincanım hepsini bir değil ayrı ayrı canım
Benim dediklerimi yapın yaaa diyorum mistik diyorum tarçınlı kahve
Valla bak cok rahat ol su gibi gecer gider. O basaklarin mukemmelliyetciligini kapida birak gir kasilma hic kendinden eminsindir zaten. Gorsel var mi ppt mi kullanacaksinHahahaha
Yaaa ikisi de cok guzel :))Iki isimlidir belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?