Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pestisitlerin insan ve cevre üzerindeki etkileri:) Amazonum sınıf adabı hakkında bilgi ver biraz
Hmm bn sinif adabi pek bilmem ki demet biraz rahat bi ogretmenim ben elestirilirim genelde:)) ama problem yasamadim hic. Zaten sen neredeyse yetiskin insanlara ders vereceksin cok zevkli olacak. Goz temasi kur hepsiyle ama. Sadece anlatim yapacaksan cok sıkıcı olacak. Ogrencilere mi yapacaksin sunumu hocalara mi ogrenciyse fikir al dusunduklerini sor kavrayip kavramadiklari ile ilgili donutler almaya calis. Rahat ol sen yaparsin zaten. Sakin ol. Hata yapmaktan korkma hizli anlatma elini kolunu koycak yeri sasirma bir kalem al eline olmadi. Rahat bir sekilde gizlerine bak dinleyicilerin. Genelde sunumlari mikrofonku isleri kinusmalati bana yikarlar okulda rahat oldugumdan hayir demem. Hata olursa hic uzulmem. Cuma gunu kaymakam geldi kisa bi toren sunumu gerekti son yarim saat olur dedim kisa bi metin yarattim kaymakamin gozlerine baka baka sundum :)))) hepsi insan. Cok iyi gececek emin ol.

Tamam ana fikir rahat olmak o zaman:) 5 profa anlatacagim canim. Ppt den gorsel sunum olacak. Salon karanlik olacak zaten. Cok hizli konusuyorum ben. Onu soyledigin iyi oldu. Yavas yavas anlatayim:)

Kızlar s.a bende takima girmek istiyorim. Nasil olacak. Şartlar neler okuyamadım. Telefondan zor giriyorum da. 9 aylık da bebeğim var. Bir yardimci olsaniz. 12-13 kg fazlam var dogumdan

Hos geldin canim:) Ilk sayfada kurallarimiz var, oku gulum. Katilim formunu da burada mesaj olarak paylasirsan seni daha iyi taniyalim:)

Çok güzel olmuş:) Ellerine saglık:)
Teşekkür ederim bu arada tadinada bakmadim:) sabahtan eksimide gördüm eğer çarşamba abartmazsam 59 u gorurum:)
Kızlar s.a bende takima girmek istiyorim. Nasil olacak. Şartlar neler okuyamadım. Telefondan zor giriyorum da. 9 aylık da bebeğim var. Bir yardimci olsaniz. 12-13 kg fazlam var dogumdan
canım tam yerine geldin:))) benimde 9.5 aylik kizim var emziriyorsan işin daha kolay:)

Abliş az daha dursalar yarım saate biz geliyoruz anlat diyecekler

Ayy çok güzel olmuşş canımmm
Sağol mavisim:))

Pestisitlerin insan ve cevre üzerindeki etkileri:) Amazonum sınıf adabı hakkında bilgi ver biraz
Bu pestisit nedir diye baktim da enteresan bisey gördüm bircok gelismis ulkeden cok daha az kullaniliyormus bizim ulkemizde. Ama bircok temel tarim urununu bu gelismis ulkelerden aldigimiz dusunulurse durum vahim. Kanadadan mercimek aliyomusuz ya cok uzukdum duyunca ben derslerde bosuna mi anlatiyirum gaziantepte mercimek var diye:)) Mesela israilde hic kanser vakasi gorulmuyormuss bu da ilginc bi bilgi bugun biyerde okudum ama hibrit tohumlari disari.satiyolar aliyoruz kansere neden olabilecegi soyleniyor. En iyisi bi bahce alcan sogan ekcen murat kekilli gibi :)))

Teşekkür ederim bu arada tadinada bakmadim:) sabahtan eksimide gördüm eğer çarşamba abartmazsam 59 u gorurum:)

canım tam yerine geldin:))) benimde 9.5 aylik kizim var emziriyorsan işin daha kolay:)

Sağol mavisim:))

Hadi olmadiysa:) Bir kalite kontrol yapsaydin:)

Yapmadigi kotuluk yok bu kimyasallarin canim. Ekonomik kolay tarim, fazla urun bol ve ucuz gida icin cok agir bedel oduyoruz...

Eki Görüntüle 1754316 Eki Görüntüle 1754317
Kızlar nasıl olmuş acemi isi biraaz ama çok zevkliymis:))

Çok makbule geçti kaptanim hemen yapıcam ama odadan çıkartmıyor kiz:)
Kiiiz hani buseydi senin kizinin adi alminaymis yaaaa:)) yaaaa seher almina ve armin koymayi cok istemistim ben armin erkek ismi dediler. Yaaaa orhan Gencebay in sarkisi vardı ondan cok istemistim. Asiri asiri aşırı severim orhan babayi. Kurabiyelerin de mukemmel gorunuyor tadini bilm3m ama goruntu 10 numara:)))

Iki isimlidir belki:)

Tabiki tatlım mesela 4-5kaşık yoğurt, 2-3adet ceviz, 7tane badem, 2salatalık yiyebilirsincanım hepsini bir değil ayrı ayrı canım

Benim dediklerimi yapın yaaa diyorum mistik diyorum tarçınlı kahve
Tarcinli kahveyi face de karatayci hatunlardan ogrendim ama yillardir bi yapmadimdi:)))bu gune kismetmis:)) mervecim senin tavsiyenle de mistige alistik cok guzel ama hala parfumunu bulamadim arayislarim suruyor. Bir iki benzer buldum ama tatmin etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…