Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Elif gecmis olsun canim

Ciddi misin, bende benim bacaklardamı sorun var acaba diyordum kimseden ses çıkmayınca hayır vucudum o kadarda ham değil sonuçta egzersiz yapıyorum hergün , neyse o zaman devam edeyim ben :)) topallamaya devam
Benim kaval kemiklerim sizliyordu asiri hatta hassaslik kaldi kizlar Yawrukush nerelerde gece girmis mi ben görmedim. Bi de arkadaslar ben bi elime aliyorum telefonu okuyorum alintiliyorum hop burakmam gerekiyor biri sesleniyor bisey lazim oluyor kusura bakmayin olur mu tahjinim tatil boyunca biyle selamsiz selamsiz arada derede girer cikarim hakkinizi helal edin. Ozgeyi sabah baktigimda goremedim simdi girdi mi bilmiyorum bi sorayim dedim

Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim miniğini:)

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifanızı versin

2. gün canım dün yapamadım daha çok soğuttu resmen bu denemede başarısız oldu maalesef
Canım ilk 3-4 gün çok ağrı hissediyorsun ama sonra alışıyorsun:)

Yogunlugu vardi dun canim, ondan giremeyecegini belirtmisti:)

Tamam canım benim :) peki aralarda ne tür şeyler yiyebilirim.Bana yardımcı olur musunuz :*
Tabiki tatlım mesela 4-5kaşık yoğurt, 2-3adet ceviz, 7tane badem, 2salatalık yiyebilirsincanım hepsini bir değil ayrı ayrı canım
Ben de şimdi iciyirum tarcinli kahve yaptim cok guzel oluyormus ya
Benim dediklerimi yapın yaaa diyorum mistik diyorum tarçınlı kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…