Sukur canim kucagina aldigin gunu de beraber kutlariz insallahKizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Elif gecmis olsun canimGünaydın kızlar çok hastayım oğlum dan bulaştı galiba gece çok ateşlendim gribin bütün etkilerini yaşıyorum şuan
Stevya mı canım ben onu dörde bölüp öyle içiyordum onun sayesinde şekerden kurtuldum kendimi bu kutu bitince birdaha almıcam şeker de kullanmıcam diye şartladım ben de işe yaradı
Iyi olmuş dinlenmişsindir :)
Amin abla Allahin izniyle kutlariz insallah ♥Sukur canim kucagina aldigin gunu de beraber kutlariz insallah
Benim kaval kemiklerim sizliyordu asiri hatta hassaslik kaldi kizlarCiddi misin, bende benim bacaklardamı sorun var acaba diyordum kimseden ses çıkmayınca hayır vucudum o kadarda ham değil sonuçta egzersiz yapıyorum hergün , neyse o zaman devam edeyim ben :)) topallamaya devam
Harika konu nedirBitti canim. Anlatacagim metni de esime yolladim print alsin diye. Aksam anlatacagim ona ilk:)
Iyiyiz asyacim sen nasilsin :)slm kızlar nasılsınızz
Tebrikler asya cok sevindim gidiyor kizim iste yavas mavas yaptigin sporlarin mukafatini alacaksin :))) fightingAy çok iyiyim kız 69 u gördüm ebru
Ben de şimdi iciyirum tarcinli kahve yaptim cok guzel oluyormus ya
Ben de şimdi iciyirum tarcinli kahve yaptim cok guzel oluyormus ya
Abliş en önemlisi rahat olmak :)) akışına göre anlatmalısınEn son 2011 de doktora tez savunmamda ders anlatmıştımTuyo ver biraz. Ogretmenden ne beklenir sınıfta, nasıl olmak lazım vs
Abliş en önemlisi rahat olmak :)) akışına göre anlatmalısınahh bende heycan yaptım şimdi
Canım ilk 3-4 gün çok ağrı hissediyorsun ama sonra alışıyorsun:)Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim miniğini:)
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifanızı versin
2. gün canım dün yapamadım daha çok soğuttu resmen bu denemede başarısız oldu maalesef
Çok makbule geçti kaptanim hemen yapıcam ama odadan çıkartmıyor kiz:)
Eki Görüntüle 1754316 Eki Görüntüle 1754317
Kızlar nasıl olmuş acemi isi biraaz ama çok zevkliymis:))
Süper Tebrikler canım:))Ay çok iyiyim kız 69 u gördüm ebru
Benim kaval kemiklerim sizliyordu asiri hatta hassaslik kaldi kizlarYawrukush nerelerde gece girmis mi ben görmedim. Bi de arkadaslar ben bi elime aliyorum telefonu okuyorum alintiliyorum hop burakmam gerekiyor biri sesleniyor bisey lazim oluyor kusura bakmayin olur mu tahjinim tatil boyunca biyle selamsiz selamsiz arada derede girer cikarim hakkinizi helal edin. Ozgeyi sabah baktigimda goremedim simdi girdi mi bilmiyorum bi sorayim dedim
Tabiki tatlımTamam canım benim :) peki aralarda ne tür şeyler yiyebilirim.Bana yardımcı olur musunuz :*
Benim dediklerimi yapın yaaa diyorum mistik diyorum tarçınlı kahveBen de şimdi iciyirum tarcinli kahve yaptim cok guzel oluyormus ya
Abliş az daha dursalar yarım saate biz geliyoruz anlat diyeceklerŞimdi aradılar, carsambaya almışlarDedim hemen gelip anlatayım siz de kurtulun ben de
Ayy çok güzel olmuşş canımmmEki Görüntüle 1754316 Eki Görüntüle 1754317
Kızlar nasıl olmuş acemi isi biraaz ama çok zevkliymis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?