Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence iyi yapmışsın gülüm zaten bu merkezler yeteri kadar insanı dolandırıyor.

Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.

Geçmiş olsun canim mideni üşüttün mü

Canim hosgeldin misafir yorgunlugunu attin mi ustunden? Ay sibel tatil bana gelmedi kuzum okul acilsin diye gun sayacagim sanirsam :)))

Bakma sen coktun eridin sozlerine asil bisikleti bi hafta kullan bak o zaman gor zayiflamayi boynuju bogazini belini aciveriyor super bisey:))
Vay be ben bile rahatladım :)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Oyle canim fazla relaksim ben sinifta rahatlatirim hehe :)) sene basinda teog toplantisi var ben once velilerle konustum iste diyorum cocuklari sikmayin kitap okusunlar dizilerde akillari kalmasin test de cozsunler sıkıp strese sokmaniz onlar icin daha kotu sonuclar dogurur falan konusuyorum. Sonra md yrd bi geldi benim soylediklerimi de duydu ama tam tersi diyo ki sıkın testten basini kaldirmasinlar diziler yasak face yasak internet yasak sokak yasak sadece kitap okuyup test cozecekler:)) yazik ay

Supersin hocam. Tekrardan allah kavustursun. Duzenini kurar sporlarini yaparsin artik:)) 20 nisana kadar en az 3 kg gitsin :))

Canem her şey yolunda çok şükür
Maşallah cane min.
Az önce benden son haberleri verdim garip bi haftaya başladım.misafirleri gönderdin mi canım
Hayırlı haftalar olsun hepimize ..Gönderdim misafirleri .
Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş

Aramıza hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canim.
Ay ne güzel bende geçen annemler den farketmişsini duyabildim
Evet annemlere de fotolarimi yolluyorum şok oluyorlar.
Iyi gidiyor gulum. Sen ne yaptin, bitti mi temizlik?:)
Bitti ablam Bugün disardaydik o yüzden gelemedim gündüz.
Geçmiş olsun canım benim. Sıcak tut kendini.
IYiyim sekerim dogumgünüm ekstradan mutluyum oglum pasta yaptirmis kizim ve damadim cok istedigim türk kahvesi makinesi ve fincanlar almislar iyiki dogmusum ben yaaa
Doğum günün kutlu olsun ablam. Nice güzel yaslarin olsun.
Yok sibelim gelmedi ilaçta yarın bitiyor bakalım oh güzel sözler bunlar dahada gaza gelirsin bu güzel sözlerle kuzum
Tabi motive ediyor insanı bu sözler. Anlattığın olay için bence de babanı dinle . Sonuçta ozel okula gidiyor diye zengin anlamına gelmez.
Tesekkkur ederim hosbuldum. Ben 26 yaşındayım bi kizim var. Işletme mezunuyum ama ev hanımı olmayı tercih ettim. Sizin kaç kg fazlanizvard. Doğumdan mi
Hoşgeldin.
Buralardayım kuzum sadece izindeyim sen nasılsın
İyiyim ben de canım. Yeğenin iyi mi ?
Canim hosgeldin misafir yorgunlugunu attin mi ustunden? Ay sibel tatil bana gelmedi kuzum okul acilsin diye gun sayacagim sanirsam :)))
Bugün kendimi gün boyu dışarı atarak attım yorgunluğumu:) Tahmin etmiştim sana tatilin iyi gelmeyeceğini :)))

Ozgecim gecmis olsun mide bulantisi bir cok farkli anlama da gelebilir kuzum yoksa cok mu turk filmi izliyorum :)))

IYiyim sekerim dogumgünüm ekstradan mutluyum oglum pasta yaptirmis kizim ve damadim cok istedigim türk kahvesi makinesi ve fincanlar almislar iyiki dogmusum ben yaaa
Oh armaganlarini gule gule kullan ne guzel ailece kutlamissiniz iyi ki dogmussun cok optum yanaklarindan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…