Bence iyi yapmışsın gülüm zaten bu merkezler yeteri kadar insanı dolandırıyor.Kızlar birkaç gün önce bi olay oldu onu anlatacam size etüt merkezine bi veli geldi çocuğuna özel mat. Ve fen dersi aldıracakmış çocugu özel bi okula gidiyormuş bizim müdür bunu duyunca o özel okula gidiyorsa versin para deyip 5kuruş inmedi ücretten ve adam babamın arkadaşı çıktı yani ben çok küçükken görmüştüm ders ücreti için saati 70 tl alacaklarmış bana bunun yarısını vereceklermiş bende tanıdık diye babama dedim babamda kızım yazık adama bi memur zaten adam sen evlerine git senin aldıgın miktarda versin dedi bende tamm dedim babam adamı aradı adamda seni arayacaktım abi sen önce davrandı demiş. Sizce yaptıgım ne kadar doğru
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.Canlar nasilsiniz?
Dun hic ugrayamadim, sabahta bir mide bulantisiyla uyandim ki sormayin..
Dolaba zor kosup oglanin cubuk krakerlerinden yedim.
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Neyse ozledim hepinizi ne var ne yok:)
Bende öyle düşündüm bide o özel okula gidiyor diye okul hakkında yorum yapması benim sinirimi bozduBence iyi yapmışsın gülüm zaten bu merkezler yeteri kadar insanı dolandırıyor.
Geçmiş olsun canim mideni üşüttün müMenüm
Öğlen
Peynir, domates, çay
Akşam
1 kase çorba (spaghettili)
Yemekten sonra 1 küçük kase patlamış mısır (yağsız, tuzsuz)
1 lt su
2.5 bardak maydonoz suyu
5-6 fincan çay, limon
Midem rahatsızdı bugün, öğlen yemek istemedim o yüzden kahvaltı gibi geçiştirdim, hiç yememekten iyidir dedim..
Dün de spor yapmadım, yaparım dedim ama halim yoktu.. Midem yüzünden rahatsızım biraz, fazla birşey yapmasam da hiç değilse squatımı yaparım..
Bide özel okula da belki adam ne zorlukla boğazından keserek yolluyordur.Bende öyle düşündüm bide o özel okula gidiyor diye okul hakkında yorum yapması benim sinirimi bozdu
Canim hosgeldin misafir yorgunlugunu attin mi ustunden? Ay sibel tatil bana gelmedi kuzum okul acilsin diye gun sayacagim sanirsam :)))Selamlar canlı ben geldim. Özledim hepinizi. Herkesler iyidir inşallah.
@D3S1R3 ablam nasıl geçiyor çalışmaların?
haeshin canım evde durumlar nasıl? Malum tatil sana )
Mavibocuk geldi mi adetin mavişim?
@Yawrukush özgem nasılsın? Annen de geliyor ohhh ne güzel. ..
@E-brulim cane mın bugündü değil mi kontrolün nasıl geçti?
@seyhan77 ablam nasılsın?
M M_atruska kuzum sen nasılsın? En son izne ayrılmak istiyordun burda mısın yoksa gittin mi?
Diğer kızlar da iyidir inşallah.
bende saadett gibi düşünüyorum gülümBende öyle düşündüm bide o özel okula gidiyor diye okul hakkında yorum yapması benim sinirimi bozdu
Kesinlikle canım iyi bariBide özel okula da belki adam ne zorlukla boğazından keserek yolluyordur.
bende saadett gibi düşünüyorum gülüm
aynen öyleeBide özel okula da belki adam ne zorlukla boğazından keserek yolluyordur.
Bakma sen coktun eridin sozlerine asil bisikleti bi hafta kullan bak o zaman gor zayiflamayi boynuju bogazini belini aciveriyor super bisey:))Menüm
Sabah 1 dlm tbe üstüne yumurta sarısı peynir ve azcık kaymak
Ogle tavuk salata ve 1 dlm tbe
Ara kahve
Ara Yeşilçay
Yarım lt soda ve 2 lt su . Yatmadan da bisiklet yapıcam yazarım canlarim. Bu arada bisikletimi 1 kere kullanabildim. Misafir gelince spor biraz askiya alındı ama kaldığım yerden dewam. Bu arada çok zayıfladın çöktün eridin sözleri gittikce artmaya başladı.
Oyle canim fazla relaksim ben sinifta rahatlatirim hehe :)) sene basinda teog toplantisi var ben once velilerle konustum iste diyorum cocuklari sikmayin kitap okusunlar dizilerde akillari kalmasin test de cozsunler sıkıp strese sokmaniz onlar icin daha kotu sonuclar dogurur falan konusuyorum. Sonra md yrd bi geldi benim soylediklerimi de duydu ama tam tersi diyo ki sıkın testten basini kaldirmasinlar diziler yasak face yasak internet yasak sokak yasak sadece kitap okuyup test cozecekler:)) yazik ayVay be ben bile rahatladım :)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Supersin hocam. Tekrardan allah kavustursun. Duzenini kurar sporlarini yaparsin artik:)) 20 nisana kadar en az 3 kg gitsin :))merhaba kızlar dün gece kızım gitti
sabah kahvaltıda bir küçük börek bol peynir zeytin domates iki fincan çay
öğlen tarçınlı süt içtim
akşamda birazdan çorba ile etli enginar yiyeceğim birazda yoğurt
su ikiyi geçti
bu gün bir leslie yapmayı düşünüyorum hatta hergün
Elifcim ya ust uste gelmis yardima gelebilecek birileri yok mu ya tüh ters olmusHoşgeldin canım
Aynen öyle sıtma tutuyor birde çocukta hasta birde klozet su akıttı evde işçiler var bitmiş gibiyim temizlik yapacak gücü bulamıyorum hiç
Maşallah cane min.Canem her şey yolunda çok şükür
Hayırlı haftalar olsun hepimize ..Gönderdim misafirleri .Az önce benden son haberleri verdim garip bi haftaya başladım.misafirleri gönderdin mi canım
Hoşbuldum canim.Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş
Aramıza hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
Evet annemlere de fotolarimi yolluyorum şok oluyorlar.Ay ne güzel bende geçen annemler den farketmişsini duyabildim
Bitti ablamIyi gidiyor gulum. Sen ne yaptin, bitti mi temizlik?:)
Geçmiş olsun canım benim. Sıcak tut kendini.Canlar nasilsiniz?
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Doğum günün kutlu olsun ablam. Nice güzel yaslarin olsun.IYiyim sekerim dogumgünüm ekstradan mutluyum oglum pasta yaptirmis kizim ve damadim cok istedigim türk kahvesi makinesi ve fincanlar almislar iyiki dogmusum ben yaaa
Tabi motive ediyor insanı bu sözler. Anlattığın olay için bence de babanı dinle . Sonuçta ozel okula gidiyor diye zengin anlamına gelmez.Yok sibelim gelmedi ilaçta yarın bitiyor bakalımoh güzel sözler bunlar dahada gaza gelirsin bu güzel sözlerle kuzum
Hoşgeldin.Tesekkkur ederim hosbuldum. Ben 26 yaşındayım bi kizim var. Işletme mezunuyum ama ev hanımı olmayı tercih ettim. Sizin kaç kg fazlanizvard. Doğumdan mi
İyiyim ben de canım. Yeğenin iyi mi ?Buralardayım kuzum sadece izindeyim sen nasılsın
Bugün kendimi gün boyu dışarı atarak attım yorgunluğumu:) Tahmin etmiştim sana tatilin iyi gelmeyeceğini :)))Canim hosgeldin misafir yorgunlugunu attin mi ustunden? Ay sibel tatil bana gelmedi kuzum okul acilsin diye gun sayacagim sanirsam :)))
Ozgecim gecmis olsun mide bulantisi bir cok farkli anlama da gelebilir kuzum yoksa cok mu turk filmi izliyorum :)))Canlar nasilsiniz?
Bakayim tatlim Oriflame kalici olmuyor ya amaHmm :)) anladım abliş :) Oriflame da varmış tarçınlı bi koku abliş bugün kızlarla konuşuyordukda :)
Canım çok geçmiş olsun ama 38.5 çok yüksek ateş değil. Korkma.Sağol tatlım senin 1 ay önceki halini yaşıyorum 38.5 olmuş ateşim ilaç aldım şimdi
Oh armaganlarini gule gule kullan ne guzel ailece kutlamissiniz iyi ki dogmussun cok optum yanaklarindan :)))IYiyim sekerim dogumgünüm ekstradan mutluyum oglum pasta yaptirmis kizim ve damadim cok istedigim türk kahvesi makinesi ve fincanlar almislar iyiki dogmusum ben yaaa
Canım çok geçmiş olsun ama 38.5 çok yüksek ateş değil. Korkma.Sağol tatlım senin 1 ay önceki halini yaşıyorum 38.5 olmuş ateşim ilaç aldım şimdi
Hiç kullanmadım ablacım :)Bakayim tatlim Oriflame kalici olmuyor ya ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?