İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | - | - | - | ||||
hawar | - | - | - | - | |||
Yseeminn | - | - | - | - | - | ||
melinda23 | - | - | - | - | - | ||
zeynepRK | - | - | - | - | - | - | |
edsofi | - | - | - | - | |||
Slm09 | - | - | - | - | |||
AKovser | - | - | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | - | - | |
Zeynepela07 | - | - | - | - | |||
Hayaller35 | - | - | - | ||||
Asyaca | - | - | - | ||||
tiffany20 | - | - | - | ||||
saricicek123 | - | - | - | - | |||
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | - | - | - | ||||
D3S1R3 | - | - | - | ||||
seyhan77 | - | - | - | ||||
haeshin | - | - | - | - | |||
yawrukush | - | - | - | ||||
shrr | - | - | - | ||||
asya_01 | - | - | - |
::) yanlış ifade ettim sanırım. 3 bardak su spordan sonra.oncegun icinde 2 lt falan içtim. 3 lt ye yakin içtim yni dün. Yeterli degil mi yinedeAy su cok az olmus canim suyu cogaltmaya bak hosgeldin bu arada
3lt su oldukca iyi canim:)::) yanlış ifade ettim sanırım. 3 bardak su spordan sonra.oncegun icinde 2 lt falan içtim. 3 lt ye yakin içtim yni dün. Yeterli degil mi yinede
Teşekkür ederim... Haftada ortalama 5 gün spor yapıyorum. Leslie ve pilates le birlikte 1 saat ortalama. Aslinda bugün salona baslayacak tim ama cocuklar yeni düzeliyor hava cok cok soguk korktum açıkçası yeniler diye. Hala tam iyilesmis degiller maalesef.menun gayet guzel canim:)
birde egzersiz eklesen super olacak, iyi geceler:)
Tamam canim gayet yeterli sporlarin.Teşekkür ederim... Haftada ortalama 5 gün spor yapıyorum. Leslie ve pilates le birlikte 1 saat ortalama. Aslinda bugün salona baslayacak tim ama cocuklar yeni düzeliyor hava cok cok soguk korktum açıkçası yeniler diye. Hala tam iyilesmis degiller maalesef.
aa ben yanlis mi islemisim ozaman, kusura bakma canim :)Gunaydin keyifli salilar:)Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin
Uyuya kalmisim ben dun
Menu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene
Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz
Ogle
Et kofte, salata ve ayran
Ara
Dag cayi ve sade turk kahvesi
Aksam
Dana yurek, salata ve ayran
Su:3 litre
Egzersiz: 50 dk bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler
aa ben yanlis mi islemisim ozaman, kusura bakma canim :)
hep duzenli menu ve egzersiz verdigin icin direk oyle islemisim canim:)Yetistim ama degil mi kaptanim
hep duzenli menu ve egzersiz verdigin icin direk oyle islemisim canim:)
cok sevindim canim gecmis olsun:)Kizlar Gunaydin
Esim dün ise gidemedi ben gittim ama erken çıkıp geldim yanina simdi daha iyi cok şükür toparladi gibi.
Cok tesekkur ederim bence de oyle yaparim tekrar cok tesekkur ederim.Yok birakmadim diyeti sadece bazi kacamaklar oldu arkadaslarimla bulustum.Onun disinda suyumu ictim aksamlari ve sabahlari dikkat ettim kacamak falan yapmadim.UST VUCUT EGZERSIZLERI
Yseeminn canim sen ust vucudu calistiracak egzersizler istemistin.Ilk 2 egzersiz ust vucut icin.
3. videodaki egzersiz ise hem ust vucut hem karin kaslari icin
Dilersen her birini 10ar gun yapabilirsin.Boylelikle 1 aylik egzersiz programin hazir olur
Evde dambil (agirlik) yoksa yarim litrelik su siselerini kullanabilirsun canim:)
2 gundur de goremedik seni, diyeti birakmamissindir insallah
1)
2)
3)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?