Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok mu yemisimmmm aman allahmmmm :))))

Nasilsin cicegim?
iyiyim canım şükür çok sağol sen nasılsın mideni üşütmüşün geçmiş olsun

Gerçekten unuttuğunu düşünmeye başlamıştım :)) Çok teşekkür ederim düzenli yapacağım kesin :))

Çok geçmiş olsun canım iyi olsunda kuzucuklar sporunu yine yaparsın

kuzum esim daha iyi bugunde evde olacak.
benim bulantilarim gecti bebeim zaten r3gl zamaninda olan biseydi.
senin doktor kontrolun nasil gecti peki

kuzum esim daha iyi bugunde evde olacak.
benim bulantilarim gecti bebeim zaten r3gl zamaninda olan biseydi.
senin doktor kontrolun nasil gecti peki
Esin cabuk atlatti hastaligi, seninde iyi olmana sevindim kuzum.
Benimde kontrolüm iyi gecti sükür, Rabbime hamd olsun her sey yolundaymis.

gunaydinn kizlar. vallahi iyiki takima katildim diyorum.supermotive olmus durimdayim. Sabh kahvaltimi epey azalttm dayanmayacalisiyorum bakalim. Benim kiz namaz kuşu sabahezaniyla gune basliyoruz.7.7.30 gibi kahvalti yapıyoruz o yüzden şimdiden acıktım gibi

Canim özellikle kahvaltida kendini kisma, doyana kadar ye ama karnini ekmekle doyurma, yumurtani ye, peynirini, salatalik domates ye bol bol :)

Canim özellikle kahvaltida kendini kisma, doyana kadar ye ama karnini ekmekle doyurma, yumurtani ye, peynirini, salatalik domates ye bol bol :)
Teşekkür ederim yarın oyle yapayım artk. Ekmek zaten eve almıyoruz desem yeri. Kahvaltıda bi dilim yiyorum o kadar.

Teşekkür ederim yarın oyle yapayım artk. Ekmek zaten eve almıyoruz desem yeri. Kahvaltıda bi dilim yiyorum o kadar.
Masallah Sütün icin bir sey diyemem bu konuda bilgim yok canim ama ara ögünleri beklemene gerek yok, bitki caylarini her zaman tüketebilirsin, emziren bayanlar sadece her bitki cayini icmemeli diye biliyorum.
Cok acikirsan 1 bardak süt de icebilirsin yanina da biraz findik :)
Canimsin ♥♥♥

Bitki çayı içmek icin ara ogunu beklemek mi lazım. sütum icin endişe ediyorum da
Canim cok iyi kahvaltı yap 2 yumurta bol zeytin ve peynir ye acikmazsin ozaman.
bitki cayi ne iciyorsun merak ettim:))
Günaydın millet
isim çok bugün malum yarın dis bugdayimiz var :)

Canim gunaydin deniz atesli biraz ondan huysuz kardesine su atti vuruyo durup durup babalari da kiziyo ben arada kaldim imdaaaat

S shrrr kolay gelsin canim kalabalik mi olacaksiniz tepsiye kalem makas falan koyacak misiniz :)))
Z zeynebim111 canim kahvaltini cok iyi yaparsan aksama kadar acikmazsin ekmek yerine cig fistik ceviz yiyorum ben bir de bitki cayi her zaman icebilirsin ama her bitki cayi dogru olmayabilir enzirirken ebrusun dedigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…