Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kizlar menuju veremeden uyumusum ben yine kizlardan biri hafif atesliydi uyuyamadi kuzum spor da yapamadim simdi uyuyo eşek :))))
Menum
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
Bol zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Cig fistik

Ogle
Sade kahve

Aksam
Mercimek Çorbası
Ebegumeci kavurmasi

Su 3 lt gecmistir
Spor yok

Tatlim izledesene.com a jilian level 3 yazinca çıkıyor youtube da yok

Hmm adetin dun bitti demek tuh yav heveslenmistim bi de sen de meyillisin ikinciye ya:) nasip. Dun menu vermemisim kuzum ben uyumussundur heralde simdi zaten spor da yok iyisinizdir insallah ben yarin yamalak okuyorum cok kosturmacali geciyir gunlerim. Esim iyi sayılır hastaneden ciktigi gibi aslinda bi fark yok. Cuna dikisler ucin gidecegiz hastaneye dr ile gorusecegiz bakalim.

Ozge cok sagol mesela duzeli yapsam yaza kadar biraz topatlar mi acaba ya cok vahim durumda

Eline saglik ne zamandir workout yoamiyordum bugun 1 e baslayacagin gogusleri de yapacagim oley

TEsekkürler özgem bugün basliyorum hergünmü yapiyim haftada üc dört gün yeterlimi canim

@Hayaller35 nasil oldun ablacim? Oglusuna da sanada acil sifalar...

Yawrukush gecmis olsun Özgem, üsütmüs olabilirsin dikkat et kendine gülüm. Papatya cayi ic...
Kalp atislarini duyamadim gülüm, doktor sadece ultrasonda gösterdi ama o bile icimin rahatlamasina yetti cok sükür.
17791. sayfayi tarihe yaziyorum :) müthis egzersizler paylasmissin kuzum, ellerine saglik :)

Findikfaresi123 hediyelerini güle güle kullan ablacim :)

Mavibocuk kuzum insallah biran önce regl olursun, stres yapmamaya calis. O anlattigin olayda da bence dogru olani yapmissin mavisim.

Slm09 ablacim allah tez vakitte sag salim kavustursun insallah.

M M_atruska yegeninde bir sey cikmaz insallah gülüm, Rabbim sifa versin.

zey zey esin nasil oldu gülüm? Senin bulantilarin gecti mi?

haeshin abla kizlar nasil?

İyiyim gülüm annen geliyormuş oh ne güzel sen nasılsın kuzummm

Amin insallah gülüm ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…