Atesi artti biraz oyaliyorum bakalim ilac vermedim daha yazik huysuz tablet izliyo anane gelince yasaklar rafa kalkiyor :))
Esim gececiydi abla o yüzden yetistiremedik, bakalim bugün kismetse :)
Sen neler yapiyorsun, nerelerdesin?
Insallah gelecek sende kurtulacaksin kuzum :)
Bitti mi sunumun?Pc başındayımAkşam uyumuş kalmışım
Gelir canim merak etme bekarken bir kere ben de kullandim o ilaci nikah yapilmisti bizim ama dugun olmamisti daha evli degildim yani ama dr muayene etmeden gebelik testi istemisti durumunda evliyi gorunce hahaha:))) o ilaci vermeden mutlaka yap8lmasi gerekiyormus gebelik testi:) cok utanmistim ya ama yapmadi:)Inşallah kuzum doktorun verdiği ilaçta bitti bu sabah bakalım 10 gün içindr ne olacak :) vallaha hepinizin bu düşüncede olmanız sevindirdi beni:)))
Ben de 2. Kahvemi içiyorum ablacim. Afiyetler olsun. Paşa nasil doğum günü yaklaşıyor?Kahve afiyet olsun:)
Rabbim herkese nasip etsin kuzum ♥ Ne yalan söyliyeyim aynisi benimde aklimdan gectitam üc kagitcilik Doktora biraktim kendimi, hayirlisi bakalim
Gülüm Allah senide tez vakitte annecigine kavustursun ♥
Kuzum buldun mu level 3'ü?
Demet hava cok soguk hic disari cikmiyor cocuklar evi havalandiriyoruz ama yeterli degil gibi geliyor bana alisik cocuklar disari cikmaya bence havasizliktan hasta.oldu garibimm. Usutme neden olabilir ki ev cok sicak. Terledi mi acaba. Bilmiyorum kiGeçmiş olsun canım. Üşüttü mü neyi var?
Pc başındayımAkşam uyumuş kalmışım
Kıyamam prensese. Huysuzsa biraz ver rahatlatır. Zaten anneanne dedeler gelince bütün yasaklar uçup gidiyor :))Atesi artti biraz oyaliyorum bakalim ilac vermedim daha yazik huysuz tablet izliyo anane gelince yasaklar rafa kalkiyor :))
Canım her bitki çayınıda içme dikkat et doktora sor öyle iç bide bulgur çorbası iç canım süt yaparmış:)Bitki çayı içmek icin ara ogunu beklemek mi lazım. sütum icin endişe ediyorum da
Hoşgeldin canım :) ben merve 22 yaşındayım atama bekleyen matematik öğretmeniyimKullanıcı Adıyyyyy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1/5ay
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel olmak için :)
Gripler di evet maalesef.. Teşekkür ederimmmTamam canim gayet yeterli sporlarin.
Gecmis olsun cocuklarin nesi vardi, grip mi olmuslardi?
Insallah iyilesirler biran evvel..
O ilac bebegi düsürebiliyormus galiba... Ay yazik nasil utandirmislar seni :)Gelir canim merak etme bekarken bir kere ben de kullandim o ilaci nikah yapilmisti bizim ama dugun olmamisti daha evli degildim yani ama dr muayene etmeden gebelik testi istemisti durumunda evliyi gorunce hahaha:))) o ilaci vermeden mutlaka yap8lmasi gerekiyormus gebelik testi:) cok utanmistim ya ama yapmadi:)
Cok sükür Rabbim bebegini sana bagislamis ♥Ben de 2. Kahvemi içiyorum ablacim. Afiyetler olsun. Paşa nasil doğum günü yaklaşıyor?
Kanamam oldu ama benim ve korktum . Dedim Allah korusun ya bo şey olursa görmem lazım Bebeğimi. O zman daha çok küçük olduğu için alttan bi aletle bakıp ultrasonda gösterdiler. O zamn duydum kalbini. Zaten bu Avrupalılar çok rahat ne olsa normal deyip gönderiyor lar adamı. Ben ustelemesydim goremezdim kuzumu :))
Ben de 2. Kahvemi içiyorum ablacim. Afiyetler olsun. Paşa nasil doğum günü yaklaşıyor?
Kanamam oldu ama benim ve korktum . Dedim Allah korusun ya bo şey olursa görmem lazım Bebeğimi. O zman daha çok küçük olduğu için alttan bi aletle bakıp ultrasonda gösterdiler. O zamn duydum kalbini. Zaten bu Avrupalılar çok rahat ne olsa normal deyip gönderiyor lar adamı. Ben ustelemesydim goremezdim kuzumu :))
Gripler di evet maalesef.. Teşekkür ederimmm
Güzel gidiyor tatlımm yaa ben sevdim yaa bide dün ayna karşısında yaptım daha bi hoşuma gitti incelmiş gibiyimm:))Mavisim nasıl geçiyor level 2 . Ben hiç sevmemistim :))))
Eve gidince bakacam ebrumm:))Rabbim herkese nasip etsin kuzum ♥ Ne yalan söyliyeyim aynisi benimde aklimdan gectitam üc kagitcilik Doktora biraktim kendimi, hayirlisi bakalim
Gülüm Allah senide tez vakitte annecigine kavustursun ♥
Kuzum buldun mu level 3'ü?
Inşallah bitanem ya:)Esim gececiydi abla o yüzden yetistiremedik, bakalim bugün kismetse :)
Sen neler yapiyorsun, nerelerdesin?
Insallah gelecek sende kurtulacaksin kuzum :)
Ah kuzum yaaa çok geçmiş olsun ablişAtesi artti biraz oyaliyorum bakalim ilac vermedim daha yazik huysuz tablet izliyo anane gelince yasaklar rafa kalkiyor :))
Demet hava cok soguk hic disari cikmiyor cocuklar evi havalandiriyoruz ama yeterli degil gibi geliyor bana alisik cocuklar disari cikmaya bence havasizliktan hasta.oldu garibimm. Usutme neden olabilir ki ev cok sicak. Terledi mi acaba. Bilmiyorum ki
Yaparsin sen :)Sunmaya çalışıyorum
Al gülüm https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991 aramakla ugrasmaGüzel gidiyor tatlımm yaa ben sevdim yaa bide dün ayna karşısında yaptım daha bi hoşuma gitti incelmiş gibiyimm:))
Eve gidince bakacam ebrumm:))
Inşallah bitanem ya:)
Burda da aynı 3 kere bakıyorlar toplamda. Drlar tabi Türkiye de çok iyiler var ama burda sistem daha oturmuş. Ben doğum yapınca 4 gün kaldım. Zaten mecburi kalış. Yemin ederim Otel gibiydi. O kadar ilgililer ki . Annem şok oldu.O ilac bebegi düsürebiliyormus galiba... Ay yazik nasil utandirmislar seni :)
Cok sükür Rabbim bebegini sana bagislamis ♥
Bizim burada ki doktorlar da hamilelik boyunca 3 kere göbekten bakiyorlarmis, dün alttan bakildi o senin dedigin aletle :)
Eskidenmis o avrupa doktorlarinin mükemmelligi :)
Daha varmış ama çabuk geçiyor ablamMart sonu canım. 2 ayı var:)
Güzel gidiyor tatlımm yaa ben sevdim yaa bide dün ayna karşısında yaptım daha bi hoşuma gitti incelmiş gibiyimm:))
Eve gidince bakacam ebrumm:))
Inşallah bitanem ya:)
Katiliyorum gülüm türkiyede ki doktorlar daha iyi, eskiden mesela öyle degildi. Benim anneannemler türkiyeden buraya gelirdi doktora gitmek icin... Almanyada ki doktorlarin bir türlü gözü doymadigi icin islerini salliyorlar galiba, günahlarini almak istemem, Allah görüyor. Bugün radyo da dinledim almanyada bir ebeye 9 kisi cinayete tesebbüsten suc duyurusu yapmis, sezeryan ile dogum yapanlara kan sulandirici ilac veriyormusBurda da aynı 3 kere bakıyorlar toplamda. Drlar tabi Türkiye de çok iyiler var ama burda sistem daha oturmuş. Ben doğum yapınca 4 gün kaldım. Zaten mecburi kalış. Yemin ederim Otel gibiydi. O kadar ilgililer ki . Annem şok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?