Tabi senin söylediğin güzel ama Türkiye şartlarında müdürün söylediği işe yarar ne yazıkkiBakma sen coktun eridin sozlerine asil bisikleti bi hafta kullan bak o zaman gor zayiflamayi boynuju bogazini belini aciveriyor super bisey:))
Oyle canim fazla relaksim ben sinifta rahatlatirim hehe :)) sene basinda teog toplantisi var ben once velilerle konustum iste diyorum cocuklari sikmayin kitap okusunlar dizilerde akillari kalmasin test de cozsunler sıkıp strese sokmaniz onlar icin daha kotu sonuclar dogurur falan konusuyorum. Sonra md yrd bi geldi benim soylediklerimi de duydu ama tam tersi diyo ki sıkın testten basini kaldirmasinlar diziler yasak face yasak internet yasak sokak yasak sadece kitap okuyup test cozecekler:)) yazik ay
Yok canım yalnızım ben burdaElifcim ya ust uste gelmis yardima gelebilecek birileri yok mu ya tüh ters olmus
Korkmadım da insanı üşüme tutuyor elden aCanım çok geçmiş olsun ama 38.5 çok yüksek ateş değil. Korkma.
Lanet olsun ya. Burda da geçen sene doğum doktoru vakası yaşandı. .Buna benzer bir olay. Her yerde oluyor malesef. Allah ıslah etsin.Katiliyorum gülüm türkiyede ki doktorlar daha iyi, eskiden mesela öyle degildi. Benim anneannemler türkiyeden buraya gelirdi doktora gitmek icin... Almanyada ki doktorlarin bir türlü gözü doymadigi icin islerini salliyorlar galiba, günahlarini almak istemem, Allah görüyor. Bugün radyo da dinledim almanyada bir ebeye 9 kisi cinayete tesebbüsten suc duyurusu yapmis, sezeryan ile dogum yapanlara kan sulandirici ilac veriyormusDiyecek söz yok, Allah islah etsin....
Abliş banada yapmış ben kan verdiğimde orada negatif yazıyordu sonradan anladım bide bekarım dedim :)Gelir canim merak etme bekarken bir kere ben de kullandim o ilaci nikah yapilmisti bizim ama dugun olmamisti daha evli degildim yani ama dr muayene etmeden gebelik testi istemisti durumunda evliyi gorunce hahaha:))) o ilaci vermeden mutlaka yap8lmasi gerekiyormus gebelik testi:) cok utanmistim ya ama yapmadi:)
Sağol bitanemmm:)Yaparsin sen :)
Al gülüm https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991 aramakla ugrasma
Ayy çok heyecanlı:))Burda da aynı 3 kere bakıyorlar toplamda. Drlar tabi Türkiye de çok iyiler var ama burda sistem daha oturmuş. Ben doğum yapınca 4 gün kaldım. Zaten mecburi kalış. Yemin ederim Otel gibiydi. O kadar ilgililer ki . Annem şok oldu.
Daha varmış ama çabuk geçiyor ablam
Sen bitince gör incelme neymis
Amin kuzum amin, bizim insanimiz da en azindan Allah korkusu var, bunlar da o da yok.Lanet olsun ya. Burda da geçen sene doğum doktoru vakası yaşandı. .Buna benzer bir olay. Her yerde oluyor malesef. Allah ıslah etsin.
Geçmiş olsun canım ne oldu acabaGünaydın kizlar menuju veremeden uyumusum ben yine kizlardan biri hafif atesliydi uyuyamadi kuzum spor da yapamadim simdi uyuyo eşek :))))
Menum
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
Bol zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Cig fistik
Ogle
Sade kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
Ebegumeci kavurmasi
Su 3 lt gecmistir
Spor yok
Afiyet olsun ablacımGünaydin güzellikler ben kahvaltiya davetliyim gelince görüsürüz kizlar
Sağol canım bugün daha iyiyiz şükür@Hayaller35 nasil oldun ablacim? Oglusuna da sanada acil sifalar...
@Yawrukush gecmis olsun Özgem, üsütmüs olabilirsin dikkat et kendine gülüm. Papatya cayi ic...
Kalp atislarini duyamadim gülüm, doktor sadece ultrasonda gösterdi ama o bile icimin rahatlamasina yetti cok sükür.
17791. sayfayi tarihe yaziyorum :) müthis egzersizler paylasmissin kuzum, ellerine saglik :)
@seyhan77 hediyelerini güle güle kullan ablacim :)
Mavibocuk kuzum insallah biran önce regl olursun, stres yapmamaya calis. O anlattigin olayda da bence dogru olani yapmissin mavisim.
@Slm09 ablacim allah tez vakitte sag salim kavustursun insallah.
M M_atruska yegeninde bir sey cikmaz insallah gülüm, Rabbim sifa versin.
@zey zey esin nasil oldu gülüm? Senin bulantilarin gecti mi?
@haeshin abla kizlar nasil?
Kolay gelsin canımmCanim cok iyi kahvaltı yap 2 yumurta bol zeytin ve peynir ye acikmazsin ozaman.
bitki cayi ne iciyorsun merak ettim:))
Günaydın millet
isim çok bugün malum yarın dis bugdayimiz var :)
Ah canım ya sen şimdi 3 çocuklu gibisin allah kolaylık versin kızın hastamı canımCanim gunaydin deniz atesli biraz ondan huysuz kardesine su atti vuruyo durup durup babalari da kiziyo ben arada kaldim imdaaaat
Hoşgeldin canımKullanıcı Adıyyyyy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1/5ay
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel olmak için :)
Ne olmuş maviş ben kaçırmışım galibaGünaydın kızlar :))
@Yawrukush canımm Rabbim iyilerle karşılaştırsın heryerde varyaa kötü insandan herşey beklenir yaaaa
Canlar nasilsiniz?
Dun hic ugrayamadim, sabahta bir mide bulantisiyla uyandim ki sormayin..
Dolaba zor kosup oglanin cubuk krakerlerinden yedim.
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Neyse ozledim hepinizi ne var ne yok:)
Teşekkür wderim. Bugün biraz fazla kaçtı. Tatlıya engel olamadım. Yediklerim
sabah
1 pogaca
1 haşlanmış yumurta beyazini kizim yedi Gerisi bana
2 zeytin
2dilim kaşar
Yarim su bardağı portakal suyu
ara ogün de. Iki dilim kek
öğlen iki dilim Kek bir dilim pirasali börek
Akşam 3 adet pirasa dolması
1 bardak ayran
2 lt ye yakin su içtim. Birazdan egzersiz yapacagm
kızlar menümü verip geçmişi okuyayım
sabah
1 haşlama yum
1 kk peynir
6 y zeytin
1 domates
yeşilçay
ara
sade türk kahvesi 2 kare bitter
öğle
brokoli salatası
yarım avuç büyüklüğünde haşlanmış tavuk
ara
bitkiçayı
1 havuç
akşam
karnabahar yoğrtladım üzerine pulbiber döktüm
su 2 lt
spor 45 dk egzersiiz
ayyy evetttt öyle mutlu oldum ki anlatamam alışverişe gittik bugün avm ye irademle savaştım eşimde çocuk gibi ne çikolata koydu ne kek ne pasta aldı da aldı ama zor tuttum kendimi dedim 6 yı gördüm ya boğazımı kessen de yemem eşim böyle kaldıkalsın ilk hedefe 4,5 kg kaldı
Kızlar birkaç gün önce bi olay oldu onu anlatacam size etüt merkezine bi veli geldi çocuğuna özel mat. Ve fen dersi aldıracakmış çocugu özel bi okula gidiyormuş bizim müdür bunu duyunca o özel okula gidiyorsa versin para deyip 5kuruş inmedi ücretten ve adam babamın arkadaşı çıktı yani ben çok küçükken görmüştüm ders ücreti için saati 70 tl alacaklarmış bana bunun yarısını vereceklermiş bende tanıdık diye babama dedim babamda kızım yazık adama bi memur zaten adam sen evlerine git senin aldıgın miktarda versin dedi bende tamm dedim babam adamı aradı adamda seni arayacaktım abi sen önce davrandı demiş. Sizce yaptıgım ne kadar doğru
Yok abliş zevkli geliyor başta hemen duruyordum ama bugün daha güzel yaptım çok şükür ağrı felanda olmadı alıştım galiba abliş ya 3. Video hangisi ben anlamadım da bana bi gönderir misin ebrum atmıştı sayfaya ama kaçıncı sayfada bilmedim:)
geçmiş olsn tekrardanHasta daha canım doktor antibiyotik verdi
GOGUS EGZERSIZLERI
Canlar cogumuzun emzirmeden, ya da evlendikten sonra gogusleri eski formatindan cikmis olabilir
Gogus kaslarimizi gelistirerek onlari toparlamamiz, sekle sokmamiz ve diklestirmemiz mumkun.
@saricicek123 cicegimin istegiyle bu egzersizleri hazirladim.
Cicegim kac gundur de firsat bulup paylasamamistim, hakkini helal et guzelim
Gogus bolgesindeki kaslari calistirmak isteyen tum arkadaslarim yapabilirler
DIPNOT:Gogusleri irilestirmek, toparlamak icin hergun yapabilecegin egzersizler bunlar.
Kesinlikle faydasini goreceksiniz...
Ilki sinav, aslinda sadece sinav egzersiziyle bile gogusleriniz sekillenir, irilesir.Hergun yapmaya calisalim.
Bu videoda dizler bukulu sinav ve diamond sinav var bu ikisinide en az 15-20 tekrar olmak kaydiyla yapiyoruz.
Dizler bukulu sinavi rahatlikla yaptiktan sonra (1-2 hafta icinde) normal sinavi yapabilirsiniz.
Diger egzersizde elleri goguslerin onunde birlestirin, el ve kollardan destek alarak gogus kaslarini sIkIn.Bunun icin tekrar sayisi veremeyecegim ama en az 2-3 dakika gunluk yapabilirsiniz.
Yukarida paylastigim iki videonun bir birlesimi de bu video canlar..
Birde bu videodaki dambillarla yapilan ilk egzersizleri, varsa evde dambil onlarla, yoksa da su siseleriyle 15er tekrar yapiniz.Dambillarin haricindeki diger egzersizleri yapmaya gerek yok, ise yarayacak olan egzersizler degiller, hatta oturaktan destek alarak yaptigi egzersiz gogus kaslari icin bile degil
Ama dambil hareketlerini 15 tekrar yapin guzeller:)
Canim cok iyi kahvaltı yap 2 yumurta bol zeytin ve peynir ye acikmazsin ozaman.
bitki cayi ne iciyorsun merak ettim:))
Günaydın millet
isim çok bugün malum yarın dis bugdayimiz var :)
Canim gunaydin deniz atesli biraz ondan huysuz kardesine su atti vuruyo durup durup babalari da kiziyo ben arada kaldim imdaaaat
Canm ben sana bi bilgi vereyim emzirirken cok yemen cesit yemn muhim degil ,, dedigimi dene sutun nasil doluyor sen bile sasiracaksin , su su su baska hic bisey degil, sutu zenginlestiren cogaltan taşıran sadce su , 3 litre su ic gunluk tiklim tiklim doyar endisede etmessin , ama yemen gereken proteinleride ihmal etme tatlimmm
Atesi artti biraz oyaliyorum bakalim ilac vermedim daha yazik huysuz tablet izliyo anane gelince yasaklar rafa kalkiyor :))
Sağol canım benimKolay gelsin seherim
Tabi tabi meslek seçimi yaptircam:)))S shrrr kolay gelsin canim kalabalik mi olacaksiniz tepsiye kalem makas falan koyacak misiniz :)))
@zeynepRK canim kahvaltini cok iyi yaparsan aksama kadar acikmazsin ekmek yerine cig fistik ceviz yiyorum ben bir de bitki cayi her zaman icebilirsin ama her bitki cayi dogru olmayabilir enzirirken ebrusun dedigi gibi
Ben emziren anneler için özel çay diyemiyorum sormustum:)Ozel bo cay Degil ya kusburnu içtim.zayıflamaya yardımcı diye degil yani maksat. Açlığı yatıştırmak. Birde azıcık tv izliyorum sabahları kizim uyurken. O arabirseyler yerdim normalde . ona engel olmak icin.
yaa kurabiyelerin. cok guzel bendedisbugdayi isterdim de kimsemiz yok.
Sağol cicegimGünaydın canım kolay gelsin:)
Canim hosgeldin bebegin 5 aylık ilk 6 ay diyet onermiyorlar emziriyormusunKullanıcı Adıyyyyy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1/5ay
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel olmak için :)
Sağol canım benim bu bitsin 2 ay sonrada doğum günü var:))@shrr canım şimdiden hayırlı olsun prenses in dış bugdayi sana da kolay gelsin. Tatlı telaşlar bunlar:)
anAaaa deniz kiz hastami geçmiş olsun.Atesi artti biraz oyaliyorum bakalim ilac vermedim daha yazik huysuz tablet izliyo anane gelince yasaklar rafa kalkiyor :))
Sağolun canlargünaydınlar mı diyim ne diyim aksam ugrayamadm çok hastayım malesef feci üsüttüm yattım erkenden sabahta işe geç kaldm aferin alınca cok uyuttu
ben dun menumu yazmıstım ama yinede yazayım
sabah 2 dilim kk dan biraz buyuk peynır
5 zeytn
salatalık
2 haslamıs yumurta
oglen salata bolca
1 kase nohut
aksam sebze yemegı ve salata ekmek yok
sporda yok hasta oldgm ıcın uyudum
çok geçmiş olsun yaaa bahcede mangal keyflıdır ama bu havalarda ıyıcesaret vallahı umarım bir an önce toparlarsn kuzum
oyy kek birazcık kaçmış neyse yavaş yavaş azaltırsın iyi diyetler canım
menü süper vallhi bide 45 dkka egzersiz iyi enerji toplamışsındr
eyvah sen iradeni koru hedef e son 4.5 cok heyecanlı
ya valla doguruluk yanlıslık göreceli bence yanlış değil sizin müdürde yani şte bu olayı sevmıorm özele gidio onda para vardır böyle mantıkla gttgmz sürece bir noktaya varamayız ne blıo parası oldgnu belkı zorla okutuo ozel dedgnde artık faiş paralar dıl yanı ozele vercek kadr vardr dershanede kasıcaktr ama egıtımı yarım kalmasn dıe bı mıktar daha gözden cıkarmstr
vucut alısıo yavasca devam durmak yok
geçmiş olsn tekrardan
videolar cok işime yarayacak cok saol yawrukusum
aa hadi kolay gelsin ben yapamamıstım ama çok keyfli bsy bence
2 cocgunmu var allah kolaylık versn tum gun onlarn peşinden koşmakta bence bir spor
evet kesinlikle katılyrm bol su ve yeşillik yemek süt yapar oyle tatlıymıs kompostoymus ne bılım baklava börek kilodan baska bsy yapmaz bilimsel oalrk acıklama var sutu yapan sadece su ve takvıye olarak yesıl bıtkıler özellikle dereotu
ay valla cocuklarn atesı oldmu annelrn dunyası basına yıkılıo cok zor oluo
Sağol canım sanada getmiş olsun sıcak bişeyler iç aferin fena yapıyorgünaydınlar mı diyim ne diyim aksam ugrayamadm çok hastayım malesef feci üsüttüm yattım erkenden sabahta işe geç kaldm aferin alınca cok uyuttu
ben dun menumu yazmıstım ama yinede yazayım
sabah 2 dilim kk dan biraz buyuk peynır
5 zeytn
salatalık
2 haslamıs yumurta
oglen salata bolca
1 kase nohut
aksam sebze yemegı ve salata ekmek yok
sporda yok hasta oldgm ıcın uyudum
çok geçmiş olsun yaaa bahcede mangal keyflıdır ama bu havalarda ıyıcesaret vallahı umarım bir an önce toparlarsn kuzum
oyy kek birazcık kaçmış neyse yavaş yavaş azaltırsın iyi diyetler canım
menü süper vallhi bide 45 dkka egzersiz iyi enerji toplamışsındr
eyvah sen iradeni koru hedef e son 4.5 cok heyecanlı
ya valla doguruluk yanlıslık göreceli bence yanlış değil sizin müdürde yani şte bu olayı sevmıorm özele gidio onda para vardır böyle mantıkla gttgmz sürece bir noktaya varamayız ne blıo parası oldgnu belkı zorla okutuo ozel dedgnde artık faiş paralar dıl yanı ozele vercek kadr vardr dershanede kasıcaktr ama egıtımı yarım kalmasn dıe bı mıktar daha gözden cıkarmstr
vucut alısıo yavasca devam durmak yok
geçmiş olsn tekrardan
videolar cok işime yarayacak cok saol yawrukusum
aa hadi kolay gelsin ben yapamamıstım ama çok keyfli bsy bence
2 cocgunmu var allah kolaylık versn tum gun onlarn peşinden koşmakta bence bir spor
evet kesinlikle katılyrm bol su ve yeşillik yemek süt yapar oyle tatlıymıs kompostoymus ne bılım baklava börek kilodan baska bsy yapmaz bilimsel oalrk acıklama var sutu yapan sadece su ve takvıye olarak yesıl bıtkıler özellikle dereotu
ay valla cocuklarn atesı oldmu annelrn dunyası basına yıkılıo cok zor oluo
Annem geliyormuş canım çok sevindim boş boş hasret giderin artık günü bellimisupersin ablacim:)
canim ogun atlamamaya calis.
sporda evde yapabilirsin:)
canim biskuvi ve kestane olmamis..
ikiside karbonhidrat...
hosgeldin canim:)
nasil oldun canim, bir dr.a gorundun mu?
ilk basta zor gelecek ama 1-2 haftaya hic aramayacaksin sekeri canim:)
hosgeldin Saadetim nasilsin?
pasana 1 tanede kardes olsa ne guzel olur:)
hayirli olsun canim:)
tembel ozge :))
tekrar iyiki dogdun ablam:)
canim egzersiz yapiyor musun?
iyiki dogdun canim, mutlu yillar:)
canim cok normal eger biraz dayanabilirsen o agrilar gececek..
tamda o agriyan yerdeki kaslarin gelisiyor demek bu..
devam edebilirsen et guzelim..
Sen halledersin canim benim, hic stres yapma:)
oyy cok sukur, cok sevindim Ebrusum:)
Kalp atislarini duymak nasildi??
canim az yemissin:)
menun guzel canim :)
oooo tebrikler kuzum:)
yazmistim Busem gozunden kacmis olacak dun epey yogunduk:)
Bugunde birikmis 300 mesaji oglanla mucadele ederek okumak ancak bu saati buldu:)
Sen nasilsin canim, esin nasil oldu??
coook guzel olmus, ellerine saglik:)
myo olmasinin da etkisi vardir canim:)
ama myolarda hem akademik kadro hemde ogrenciler cok samimi olur hep:)
cumartesi gunu bu kimyasal ilaclar, tarim ve organik gidalarla ilgili bir belgesel izledim..
organik gidalarinda denetiminden supheye dustum
Senin bu konuda fikirlerin nedir canim, isin uzmani olarak??
bende sagolsun @gogo2405 gonca abla sayesinde denemistim.
O gun bugundur, gunde 1 tane tarcinli kahveyi hupletiyorum:))
tekrar hosgelin canim aramiza :)
ah ahh daha yeni bir belgesel izledim Busem, hem hayvancilikta hem tarimda ne kimyasallar aliyoruz vucudumuza..
kanitlanmamis dahi olsa bu yediklerimizin bir suru zararindan supheleniliyor..
organik gida dahi olsa denetimi Abd de dahi cok yeterli gelmedi bana..
Sonucta organik gidalarada kimyasal ilac kullaniyorlar
cok gecmiso lsun canim benim...
tok tutucu ara ogun tavsiyesi 1 havuc, 1-2 salatalik olabilir.
ya da canim findik, ceviz badem gibi yemislerden 1 avuc tuketebilirsin.
ya da 1 kase yogurt yiyebilirsin icine 1 adet meyve ilavesi de yaparak:)
canim iyiyim sibelim..
annem geliyor evet, bende bir bayram havasi var ki sorma:)
Sen nasilsin, oglan nasil?
misafirleri yolcu etmissin..
bisikleti sevdin mi?
Pogaca, kek ve borek olmamis canim benim..
Ama 1 haftaya duzene girer menulerin, dert etme:)
canim meyveyi gunde 1 ya da 2 tane tuket en fazla.
Meyveler epey sekerli cunku:)
canim etut merkezi resmen insanlari somurecekmis.
ki bu insanlarda sizin tanidiklariniz.
Sen onlara aslinda yardimci olmussun ve hatta onlarin kaziklanmasina engel olmussun...
insanlar ne kadar kotu kalpli Allahim
isimleriyle yasasin kuznu Seherim:)
sagol Saadetim sabah bir anlik oldu bulanti gitti:)
Sen nasilsin guzelim?
Turk filmlerini bende cok severim Busem ama adetim dun bitti, no olamaz:)
ohhh supeeer citi piti olmana az kaldi Sibelim:)
canim patates ve kisir ikiside karbonhidrat grubundan yiyecekler.
cok fazla tuketmemeye calis:)
vardin mi memleketine canim?
Nasilsin cicegim?
operim ablacim:))
canım ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama tabi sizler kadar aktif olamıyorum ama, listeye giremesem bile çok üzülmerm neticede motivasyonum arttı kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum ve kilo veriyorumHazır verseler hayır demem de, tekrar baştan hiç gözüm kesmiyor gülüm:) Koruyucu aile düşüncemiz var.
anladım canım gerçekten zor bir karar, ama koruyucu aile olmakta çok iyi bence
Dogum günün kutlu olsun bir tanem. Nice yıllara, saglık ve mutlulukla inşallah
Güzeller atmak ne demek:) Biliyorsunuz gectigimiz cuma hepiniz liste dışı yarışanlar listesindeydiniz zaten. Hepimiz büyük bir aileyiz, aynı gemideyiz. Asıl listemiz için paylaşım ve aktiflik sartını dikkate alıyoruz. Tecrübelerimiz oldu geçmişte. Üyenin bildirim yapacagından bile şüphe duyarak diken üzerinde bekledik. O yuzden dikkatli seçiyoruz. Deneme süresi dolan iki arkadaşımızhawar ve @zeynepela07 . Eger katılımlarını biraz daha arttırırlarsa biz de memnun olup, listeye alırız. Neticede üyeye ihtiyacımız oldugu için davet ettik hepinizi
Program degişmiş, benim ders anlatma sınavım persembe günüymüş. Daha sunumum bitmediSu sınırlı zamanımda, minik uyurken elimden geleni yapayım:)
Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Günaydın kızlar çok hastayım oğlum dan bulaştı galiba gece çok ateşlendim gribin bütün etkilerini yaşıyorum şuan
Stevya mı canım ben onu dörde bölüp öyle içiyordum onun sayesinde şekerden kurtuldum kendimi bu kutu bitince birdaha almıcam şeker de kullanmıcam diye şartladım ben de işe yaradı
Iyi olmuş dinlenmişsindir :)
Benim kaval kemiklerim sizliyordu asiri hatta hassaslik kaldi kizlar @Yawrukush nerelerde gece girmis mi ben görmedim. Bi de arkadaslar ben bi elime aliyorum telefonu okuyorum alintiliyorum hop burakmam gerekiyor biri sesleniyor bisey lazim oluyor kusura bakmayin olur mu tahjinim tatil boyunca biyle selamsiz selamsiz arada derede girer cikarim hakkinizi helal edin. Ozgeyi sabah baktigimda goremedim simdi girdi mi bilmiyorum bi sorayim dedim
Zeyneprk
yas:26
evliyim
10 aylık bir kizim var
ankara
boy:163
Kg :65.6
Hedef:53
Doğumda kilo aldım veremedim
Menüm
Sabah 1 dlm tbe üstüne yumurta sarısı peynir ve azcık kaymak
Ogle tavuk salata ve 1 dlm tbe
Ara kahve
Ara Yeşilçay
Yarım lt soda ve 2 lt su . Yatmadan da bisiklet yapıcam yazarım canlarim. Bu arada bisikletimi 1 kere kullanabildim. Misafir gelince spor biraz askiya alındı ama kaldığım yerden dewam. Bu arada çok zayıfladın çöktün eridin sözleri gittikce artmaya başladı.
Canlar nasilsiniz?
Dun hic ugrayamadim, sabahta bir mide bulantisiyla uyandim ki sormayin..
Dolaba zor kosup oglanin cubuk krakerlerinden yedim.
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Neyse ozledim hepinizi ne var ne yok:)
Menüm
Öğlen
Peynir, domates, çay
Akşam
1 kase çorba (spaghettili)
Yemekten sonra 1 küçük kase patlamış mısır (yağsız, tuzsuz)
1 lt su
2.5 bardak maydonoz suyu
5-6 fincan çay, limon
Midem rahatsızdı bugün, öğlen yemek istemedim o yüzden kahvaltı gibi geçiştirdim, hiç yememekten iyidir dedim..
Dün de spor yapmadım, yaparım dedim ama halim yoktu.. Midem yüzünden rahatsızım biraz, fazla birşey yapmasam da hiç değilse squatımı yaparım..
bence çok doğru çocuğunu özel okula götüren insanlar illahi zengin diye birşey yok neticede memurmuş adamKızlar birkaç gün önce bi olay oldu onu anlatacam size etüt merkezine bi veli geldi çocuğuna özel mat. Ve fen dersi aldıracakmış çocugu özel bi okula gidiyormuş bizim müdür bunu duyunca o özel okula gidiyorsa versin para deyip 5kuruş inmedi ücretten ve adam babamın arkadaşı çıktı yani ben çok küçükken görmüştüm ders ücreti için saati 70 tl alacaklarmış bana bunun yarısını vereceklermiş bende tanıdık diye babama dedim babamda kızım yazık adama bi memur zaten adam sen evlerine git senin aldıgın miktarda versin dedi bende tamm dedim babam adamı aradı adamda seni arayacaktım abi sen önce davrandı demiş. Sizce yaptıgım ne kadar doğru
Bakma sen coktun eridin sozlerine asil bisikleti bi hafta kullan bak o zaman gor zayiflamayi boynuju bogazini belini aciveriyor super bisey:))
Oyle canim fazla relaksim ben sinifta rahatlatirim hehe :)) sene basinda teog toplantisi var ben once velilerle konustum iste diyorum cocuklari sikmayin kitap okusunlar dizilerde akillari kalmasin test de cozsunler sıkıp strese sokmaniz onlar icin daha kotu sonuclar dogurur falan konusuyorum. Sonra md yrd bi geldi benim soylediklerimi de duydu ama tam tersi diyo ki sıkın testten basini kaldirmasinlar diziler yasak face yasak internet yasak sokak yasak sadece kitap okuyup test cozecekler:)) yazik ay
Ah bu teller kendine göre düzeltme yapıyor çok komik ya bol bol olacak o ya:))Annem geliyormuş canım çok sevindim boş boş hasret giderin artık günü bellimi
Allah vicdan sahibi dr ların eline düşürsun insanı gülüm. Nerde olursa olsun kim olursa olsun ama vicdanı olsun doktorun.Amin kuzum amin, bizim insanimiz da en azindan Allah korkusu var, bunlar da o da yok.
Sağol canım benim
Tabi tabi meslek seçimi yaptircam:)))
Ben emziren anneler için özel çay diyemiyorum sormustum:)
Sağol cicegim
Canim hosgeldin bebegin 5 aylık ilk 6 ay diyet onermiyorlar emziriyormusun
Sağol canım benim bu bitsin 2 ay sonrada doğum günü var:))
anAaaa deniz kiz hastami geçmiş olsun.
Bu arada deniz ismine bayılıyorum eşim Unisex isim diye sıcak bakmadine olacaksa sanki:))
Sağolun canlar
kızı emzirirken bir bakayım dedim
Hakliisn caydırıcı kelimeler bunlar ama ben hedefimë ulaşmak için elimden geleni yapmaya devam edicem.canım ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama tabi sizler kadar aktif olamıyorum ama, listeye giremesem bile çok üzülmerm neticede motivasyonum arttı kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum ve kilo veriyorum
kolay gelsin gerçi diğer sayfalarda opkudum bitirmişsdin bile
çok güzel bir duygu demi
gözün aydın canım umarım bebeğini sağsalim sorunsuz kucağına alırsın
çok geçmiş olsun canım, oğlunun ilaçlarından kullanabilirsin
aynı ben yalnız ben pc den okuyorum oda gitti gidecek
hoşgeldin aramıza
bu sözleri duymak insanın moralini yerine getiriyor ama aynı zamanda insanın rehavete kapılmasında neden oluyor aman dikkat et canım
geçmiş olsun
geçmiş olsun
bence çok doğru çocuğunu özel okula götüren insanlar illahi zengin diye birşey yok neticede memurmuş adam
ay bende çok üzülüyorum yazık çocuklara yarışi atı gibi
Cok farkli gercekten ablacim, Rabbim isteyen herkese bu duygulari tattirsin... Amin Allah razi olsun ♥çok güzel bir duygu demi
gözün aydın canım umarım bebeğini sağsalim sorunsuz kucağına alırsın
Amin canem insallahAllah vicdan sahibi dr ların eline düşürsun insanı gülüm. Nerde olursa olsun kim ol
Kıyamam geçmiş olsun busemCanim gunaydin deniz atesli biraz ondan huysuz kardesine su atti vuruyo durup durup babalari da kiziyo ben arada kaldim imdaaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?