Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar
dün dedim hem dr gideyim hemde kızımı sinemaya götüreyim
çıktık evden sinema yemek dr derken gece geç geldik ama sağlıklı beslenme güme gitti
kulaklarım bayağı kötü olmuş boğazımda dr iğne verdi
yedim penisilini kendime geldim biraz

dünkü menümü yazayım
sabah 09.30
1 yumrta, salatalık domates,
1,5 dilim çavdar, zeytin, peynir

akşam 16. 00
2 lahmacun, ayran

17.30 sinemada mısır

spor yok 1,5 lt su

şimdi geçmişe bakayım

Tabi senin söylediğin güzel ama Türkiye şartlarında müdürün söylediği işe yarar ne yazıkki
Elifcim ya ust uste gelmis yardima gelebilecek birileri yok mu ya tüh ters olmus
Yok canım yalnızım ben burda
Canım çok geçmiş olsun ama 38.5 çok yüksek ateş değil. Korkma.
Korkmadım da insanı üşüme tutuyor elden a

Lanet olsun ya. Burda da geçen sene doğum doktoru vakası yaşandı. .Buna benzer bir olay. Her yerde oluyor malesef. Allah ıslah etsin.

Abliş banada yapmış ben kan verdiğimde orada negatif yazıyordu sonradan anladım bide bekarım dedim :)

Sağol bitanemmm:)
Ayy çok heyecanlı:))

Lanet olsun ya. Burda da geçen sene doğum doktoru vakası yaşandı. .Buna benzer bir olay. Her yerde oluyor malesef. Allah ıslah etsin.
Amin kuzum amin, bizim insanimiz da en azindan Allah korkusu var, bunlar da o da yok.

Geçmiş olsun canım ne oldu acaba
Günaydin güzellikler ben kahvaltiya davetliyim gelince görüsürüz kizlar
Afiyet olsun ablacım
Sağol canım bugün daha iyiyiz şükür

Canim cok iyi kahvaltı yap 2 yumurta bol zeytin ve peynir ye acikmazsin ozaman.
bitki cayi ne iciyorsun merak ettim:))
Günaydın millet
isim çok bugün malum yarın dis bugdayimiz var :)
Kolay gelsin canımm
Canim gunaydin deniz atesli biraz ondan huysuz kardesine su atti vuruyo durup durup babalari da kiziyo ben arada kaldim imdaaaat
Ah canım ya sen şimdi 3 çocuklu gibisin allah kolaylık versin kızın hastamı canım

Hoşgeldin canım
Günaydın kızlar :))

@Yawrukush canımm Rabbim iyilerle karşılaştırsın heryerde varyaa kötü insandan herşey beklenir yaaaa
Ne olmuş maviş ben kaçırmışım galiba

günaydınlar mı diyim ne diyim aksam ugrayamadm çok hastayım malesef feci üsüttüm yattım erkenden sabahta işe geç kaldm aferin alınca cok uyuttu

ben dun menumu yazmıstım ama yinede yazayım
sabah 2 dilim kk dan biraz buyuk peynır
5 zeytn
salatalık
2 haslamıs yumurta
oglen salata bolca
1 kase nohut
aksam sebze yemegı ve salata ekmek yok
sporda yok hasta oldgm ıcın uyudum

çok geçmiş olsun yaaa bahcede mangal keyflıdır ama bu havalarda ıyıcesaret vallahı umarım bir an önce toparlarsn kuzum

oyy kek birazcık kaçmış neyse yavaş yavaş azaltırsın iyi diyetler canım

menü süper vallhi bide 45 dkka egzersiz iyi enerji toplamışsındr

eyvah sen iradeni koru hedef e son 4.5 cok heyecanlı

ya valla doguruluk yanlıslık göreceli bence yanlış değil sizin müdürde yani şte bu olayı sevmıorm özele gidio onda para vardır böyle mantıkla gttgmz sürece bir noktaya varamayız ne blıo parası oldgnu belkı zorla okutuo ozel dedgnde artık faiş paralar dıl yanı ozele vercek kadr vardr dershanede kasıcaktr ama egıtımı yarım kalmasn dıe bı mıktar daha gözden cıkarmstr

vucut alısıo yavasca devam durmak yok

Hasta daha canım doktor antibiyotik verdi
geçmiş olsn tekrardan

videolar cok işime yarayacak cok saol yawrukusum

Canim cok iyi kahvaltı yap 2 yumurta bol zeytin ve peynir ye acikmazsin ozaman.
bitki cayi ne iciyorsun merak ettim:))
Günaydın millet
isim çok bugün malum yarın dis bugdayimiz var :)

aa hadi kolay gelsin ben yapamamıstım ama çok keyfli bsy bence

Canim gunaydin deniz atesli biraz ondan huysuz kardesine su atti vuruyo durup durup babalari da kiziyo ben arada kaldim imdaaaat

2 cocgunmu var allah kolaylık versn tum gun onlarn peşinden koşmakta bence bir spor

evet kesinlikle katılyrm bol su ve yeşillik yemek süt yapar oyle tatlıymıs kompostoymus ne bılım baklava börek kilodan baska bsy yapmaz bilimsel oalrk acıklama var sutu yapan sadece su ve takvıye olarak yesıl bıtkıler özellikle dereotu

Atesi artti biraz oyaliyorum bakalim ilac vermedim daha yazik huysuz tablet izliyo anane gelince yasaklar rafa kalkiyor :))

ay valla cocuklarn atesı oldmu annelrn dunyası basına yıkılıo cok zor oluo

Kolay gelsin seherim
Sağol canım benim

Tabi tabi meslek seçimi yaptircam:)))

Ben emziren anneler için özel çay diyemiyorum sormustum:)
Günaydın canım kolay gelsin:)
Sağol cicegim
Canim hosgeldin bebegin 5 aylık ilk 6 ay diyet onermiyorlar emziriyormusun
@shrr canım şimdiden hayırlı olsun prenses in dış bugdayi sana da kolay gelsin. Tatlı telaşlar bunlar:)
Sağol canım benim bu bitsin 2 ay sonrada doğum günü var:))
Atesi artti biraz oyaliyorum bakalim ilac vermedim daha yazik huysuz tablet izliyo anane gelince yasaklar rafa kalkiyor :))
anAaaa deniz kiz hastami geçmiş olsun.
Bu arada deniz ismine bayılıyorum eşim Unisex isim diye sıcak bakmadine olacaksa sanki:))

Sağolun canlar
kızı emzirirken bir bakayım dedim

Sağol canım sanada getmiş olsun sıcak bişeyler iç aferin fena yapıyor

Annem geliyormuş canım çok sevindim boş boş hasret giderin artık günü bellimi

canım ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama tabi sizler kadar aktif olamıyorum ama, listeye giremesem bile çok üzülmerm neticede motivasyonum arttı kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum ve kilo veriyorum

Program degişmiş, benim ders anlatma sınavım persembe günüymüş. Daha sunumum bitmedi Su sınırlı zamanımda, minik uyurken elimden geleni yapayım:)

kolay gelsin gerçi diğer sayfalarda opkudum bitirmişsdin bile

Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.

çok güzel bir duygu demi
gözün aydın canım umarım bebeğini sağsalim sorunsuz kucağına alırsın

çok geçmiş olsun canım, oğlunun ilaçlarından kullanabilirsin

aynı ben yalnız ben pc den okuyorum oda gitti gidecek

Zeyneprk
yas:26
evliyim
10 aylık bir kizim var
ankara
boy:163
Kg :65.6
Hedef:53
Doğumda kilo aldım veremedim

hoşgeldin aramıza

bu sözleri duymak insanın moralini yerine getiriyor ama aynı zamanda insanın rehavete kapılmasında neden oluyor aman dikkat et canım

geçmiş olsun

geçmiş olsun

bence çok doğru çocuğunu özel okula götüren insanlar illahi zengin diye birşey yok neticede memurmuş adam

ay bende çok üzülüyorum yazık çocuklara yarışi atı gibi

Mavibocuk canım senin yaptığını doğru buluyorum müdürün yanlış düşünüyor mesela ben çalışmıyorum sadece eşimin maaşı var bizde özele göndermeyi düşünüyoruz ama sıkılıcaz tabi bunu yaparken. etrafımızda gönderebileceğimiz iyi bir devlet okulu yok ne yazıkki.yani her özele gönderen zengin değil kısacası:)

Amin kuzum amin, bizim insanimiz da en azindan Allah korkusu var, bunlar da o da yok.
Allah vicdan sahibi dr ların eline düşürsun insanı gülüm. Nerde olursa olsun kim olursa olsun ama vicdanı olsun doktorun.

Hakliisn caydırıcı kelimeler bunlar ama ben hedefimë ulaşmak için elimden geleni yapmaya devam edicem.

çok güzel bir duygu demi
gözün aydın canım umarım bebeğini sağsalim sorunsuz kucağına alırsın
Cok farkli gercekten ablacim, Rabbim isteyen herkese bu duygulari tattirsin... Amin Allah razi olsun ♥
Allah vicdan sahibi dr ların eline düşürsun insanı gülüm. Nerde olursa olsun kim ol
Amin canem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…