Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim gülüm sen nasılsın. Eşimle bu soğukta midyata geldik biraz doğu turu yapalım dedik

Canm emzirmiyorum ben :) benm bebe buyudu

Sağol gülüm midyat evlerine bayıldım harikalar ebrumm
Darisi bize insallah canim, bende cok istiyorum dogu turuna cikmayi. En cok merak ettigim yer mardin :)
Bizim yerimize de bol bol gezin ama kendinize dikkat edin malum cok soguk.

Darisi bize insallah canim, bende cok istiyorum dogu turuna cikmayi. En cok merak ettigim yer mardin :)
Bizim yerimize de bol bol gezin ama kendinize dikkat edin malum cok soguk.
Sizde gelirsiniz inşallah bebişle gülüm.evet mardin de harika 2 gün sonra da oraya gideriz umarım.baya soğuk gerçekten gülüm

Hoşgeldin canım

Ne olmuş maviş ben kaçırmışım galiba
Abliş etüt merkezinde bi özel ders istedi bi veli isteyende babamın arkadaşı idi özel kolejede gidiyormuş cocuk müdür o özel okulada gidiyormuş deyip 5kuruş inmediler 70tl imiş adama acıdım babama anlattım babamda sen ver dedi daha ucuza verecem de doğru mu yaptım diye sormuştum abliş
Kesinlikle nenacımmm insanlar artık çocuklarının eğitimine önem veriyor ve her zorluklara katlanarak gönderiyorlar bazı yerlere
Son gaz sporumuza devam güzelimm:)
Oh vallaha hepiniz yanımda olunca vallaha kendimi rahat hissettim :))
Aynen öyle ablacım insanlar kirada oturup çocuklarının eğitimi için çabalıyorlar:)

Nasılsın çiçegim, haftasonu kacamakları telafi oldu mu?:)
İyiyim canım sağol, telafi etmeye çalışıyorum ama hala şişlik hissediyorum:))

Gripler di evet maalesef.. Teşekkür ederimmm

Geçmiş olsun kızlar

Ucretsiz ver sevaptir, karsiligini fazlasiyla alirsin iki cihanda da deniz gozlum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…