- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kuzum teşekkürler, gözün aydın bu arada çok sevindim:)Günaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın
@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin
E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
Findikfaresi123 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
@shrrrsaricicek123 @AKovser @asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
@Asyaca @edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20pakizee @zoombiiee @melinda23 @hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
![]()
İremin önce gözünü doyurması lazım yoksa zor doyar benim gibi
Iremin benim gibi gözü doymuyormus :))))İremin önce gözünü doyurması lazım yoksa zor doyar benim gibi![]()
Yok ablacim ne ugrasmasi, benim icin bir zevk :)
http://giphy.com/search/minions burada bir sürü var ablacim
youtube da da videolari var
Esracım nasılsın hiç gözükmüyorsunİyiyim kuzum teşekkürler, gözün aydın bu arada çok sevindim:)
İremin önce gözünü doyurması lazım yoksa zor doyar benim gibi
D3S1R3 son 1 saat hayırla atlatırsın inşallah canım :)
Rica ederim ablacimÇok eğlendik ebruş teşeklürler canım
muz u cok severim ya hepsni yerim ya hiç yemem nasl dayandn hepsni yememeye afern valla pakizeecim geri kalan menün süperselam kızlar :)
nasılsınız ortalık çok fena gribal enfeksiyon dolu aman dengeli beslenelim hasta olmayalım :)
dünkü menü bildirim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çok az peynir 1 tatlı kaşığı bal
ara yarım armut yarım yeşil elma
öğle 1 köfte 1 kase salata
ara 1 bardak ayran 1 tane köfte
akşam: 1 kase barbunya
yatarken 4/1 muz
hadi kaç bakalım görşrz ben hep buralardayım işleri bıraktm size yazıorm birazdan bnde yumulucam işlereKızlar ben kaçtım oğlumun oyun saati gelmiş biraz oynayalım öpüyorum görüşürüz
Diş yüzünden de olabilir sanırım abla. .Çünkü hem ishal hem burun akıntısı var.Gecmis olsun bir tanem. Tam duzelmisti pasamiz.
Başarılar diliyorum ablacim.Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin![]()
Sağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)Gecmis olsun neyin var?
Kuzum merak ettim oglusa iki ismiyle mi hitap ediyorsun?
Canim gecmis olsun, insallah biran önce toparlanirsin.
anlatis tarzina bayiliyorum
Ihtiyacin yok ama bol sans ablacim :)
Allaha sükür ablacim iyi olmaniza sevindim :) iyiyim bende sükür :)
Yaza kadar görücez mavişim :)Inşallah kuzum:) alışırsın gülüm oh oh incecik bacaklar gelsin
Sağol ablişimmm :)) 2 şubatta hangi okullar açık onlar belli olacak sorarım tabiki ablişimm inşallah:))))
Aynen abla garantilendi inşallah :)) artık tercihi bekliyoruz inşallah hayırlısı ile atlatırız) aynn çok şükür:)))
Süpersin kuzucumm zaten![]()
Geçmiş olsun canım grip mi oldular
Sana da geçmiş olsun canım annen bakıyor kuzuya ne güzel sende düzelirsin umarım biran önce
Canım once geçmiş olsun. Seyhan abla 38 yaşında evet evli torun sahibi. Tahmin ettiğin gibi küçük evlenmiş. Gelince bilgilendirir seni:)))ya bide seyhann 38 yasındaymıs ya bnde 50 ve üzeri sanıodm torunum kızım damadm yaznca seyhan abla mı kucuk evlnmıs kızımı yada ben yanlıs bırnımı okudum kızım torunm d.gunumu kutladı demstı kafam karıstı be![]()
Gecmis olsun kuzum, insallah cabuk atlatir. Bu soguklar mahvediyorSağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)
Kücük evlendim sekerim 39 oldum kizim evli evet torun morun yok dahaya bide seyhann 38 yasındaymıs ya bnde 50 ve üzeri sanıodm torunum kızım damadm yaznca seyhan abla mı kucuk evlnmıs kızımı yada ben yanlıs bırnımı okudum kızım torunm d.gunumu kutladı demstı kafam karıstı be![]()
Torun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay olduCanım once geçmiş olsun. Seyhan abla 38 yaşında evet evli torun sahibi. Tahmin ettiğin gibi küçük evlenmiş. Gelince bilgilendirir seni:)))
Kolay gelsin sekerimherkes gtmiş bari bnde işime döneyim çok optum sizleri![]()
muz u cok severim ya hepsni yerim ya hiç yemem nasl dayandn hepsni yememeye afern valla pakizeecim geri kalan menün süper
hadi kaç bakalım görşrz ben hep buralardayım işleri bıraktm size yazıorm birazdan bnde yumulucam işlere
dunya kadr işlenicek evrak var