Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amin canim:)
1-2 hafta yilmadan devam et menulerde, istah problemi de hepsi duzene giriyor..

canim gayet guzel bir baslangic yaptin.
bu verilen kilolar seni dahada motive etsin.
ben 3 ayda 7 kilo verdim.
sen daha hizli verirsin eminim, arkadaslar benden fazlaca verdiler.
hic motivasyonunu bozma canim benim:)
Insallah veririm ya hayatimda Bu kilolari ilk kez goruyorum. Kiyafetler olmadikca uzuluyirum. Yaxin her gun yuruyus yapiyordum. Simdi Bu sogukta hergun cikamiyorim cocukla. Kizim da dis cikariyo gun icinde huzursuzlabiyo ve az uyuyir diye ax as egzersiz yapiyorim. Bakalim insallah veririirm. Cok pismanim cok ye sutun olsun diyenlere inandigima. Ama sunu da soyleyeyim bana sadece Su ve yesillikte Sut yapmadi.Malesef olmayinca olmuyor. Nasip kismetmis. Cocugum icin feda oldun diyeyim. artk yoluma bakayim.

10 kilo muşaka mı sen burdan hiç mezun olma canım en iyisi
bencede:)
annemin istahi iyidir, birde hep bekarken degisik tarifler dener dener yerdik:)
bir araya geldik mi eski gunlere donuyoruz, ikimizde ozluyoruz heralde
burda metro gibi markette 10 kiloluk satiliyor un, gecen geldiginden biliyor, ondan al sen diyor:)

canim yavrun yesin buyusun insallah saglikla, kilolar verilir..
sut icin bol et ye,bulgur ye benim sutumu epey arttiriyordu bu gidalar:)

Daha iyim canım çok şükür:)
Ama bugün çok agresifimm yaaa herşeye çatasım var vallaha yaa jillian yapmak istemiyorum yarın 2 kez yapsam olur mu canım

Daha iyim canım çok şükür:)
Ama bugün çok agresifimm yaaa herşeye çatasım var vallaha yaa jillian yapmak istemiyorum yarın 2 kez yapsam olur mu canım
Yap da stresin gecsin yok öyle atarliyim spor yapmayim ayaklari merveeeeeee ben de agresifimmmm gompleksliyimmmmm titre ve kendine gellll hemen jilian yapiyosun bocuk

Menüm
Aç kanına2ceviz
Sabah
Mistikçay
Omlet (yulaf kepeği,süt,azcık kaşar,1tane yumurta)

Ara
Ada çayı

Öğlen
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Mercimekli çorba azcık

Ara
Ilık su
yulaflı bisküvi

Akşam
Karnıbahar yemeğini çok yapmışım
Morlahana Yoğurtlaması

Ara
Ada çayı

Ara
Mistik çayı canım aşırı derece tatlı istiyor bugün ondan 2.yi içeyim diyorum

2,5 litre su
30 dk yürüyüş

Sağol canım benim Kötü bir tecrübe oldu bize daha dikkatli olacağız. dediğin gibi okudum bol bol
Sağol canım benim allah esirgedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…