getirmez mi 1 bavul dolusu:)Bence oyle yap anne esittir fazladan kilo alimi biliyorsun. Tr den biseyler getirecek mi yiyecek
insallah vercem canim:)tebriklerr gülümmmbenim fikrim 2 kg daha ver gülüm
KILO BILDIRIMI
Gecen H:55.8
Bu H:55.2
Fark:0.6
Yuzde:1.075
Mezun muyum degil miyim bilemedim ahh hamburger ahhh yaktin beni
200 gr fazlam var ablam :)
ben mezun bile olsam cok degil 1-2 aya takima geri donerim.
annem geliyor 20gun sonra o burdayken davul gibi sisirir beni
gelir verdigim tum kilolar..
Ben de bugün tarıldım yarın tartılmicam, değil yarın cumaya kadar hiç tartıya yakın gitmem..
Yine 57.0-sin diyor, ben bu hafta nelerden kaçtım yemedim bu tartının haberi yokk
O kadar dikkat ettim ama olmadı, hafta içinde inmişti 200-300 gr kadar ama yine aynı..
Regl olmasam kurtulamicam anlaşıldı
He ya sütten çıkmış ak kaşık olanından :)))canım ablam benim seni çok seviyorum
.bak hele bak bak nasıl geri çekiliyor melek melek :)))
Oh ellerine sağlık ablam :)Iyi hadi canım biraz iyi olmuşlar
Hahaha sefa olsun tabi uzaylılar ütüler artık veya bi sistem olcak sen pedal çevirdikçe ütülencek :))
Oh iyi benim 300 e yakın gitti o zaman:)
Somurtunca pek tatlı oluyormuş benim ablam :)
Göbeğim mi cezalandıracak beni abla :)))Sizi gidi yaramazlar napayım ben bunlara abla biri bebiş bekliyo yakında karnı burnuna değcek zati :)))
Esra da bu hafta benle yarışsın alayım boyunun ölçüsünü
Tebrik ederim çıtırım, güzel gitmiş, bence mezun olabilirsin :)KILO BILDIRIMI
Gecen H:55.8
Bu H:55.2
Fark:0.6
Yuzde:1.075
Mezun muyum degil miyim bilemedim ahh hamburger ahhh yaktin beni
Kuzum sende bir doktora mı gitsen?Ben de bugün tarıldım yarın tartılmicam, değil yarın cumaya kadar hiç tartıya yakın gitmem..
Yine 57.0-sin diyor, ben bu hafta nelerden kaçtım yemedim bu tartının haberi yokk
O kadar dikkat ettim ama olmadı, hafta içinde inmişti 200-300 gr kadar ama yine aynı..
Regl olmasam kurtulamicam anlaşıldı
O bizi bırakıp gidemez zaten :)Gitme o zaman biryere madem döneceksinn
Özgem sen bilirsin ama bence fiziğin çok güzel ve daha fazla zayıflamayı gerektirmiyor, tabi bu benim fikrim :)o degilde Demetcim @D3S1R3 acaba 53e mi ceksem hedef kilo mu?
annem gelene kadar versem 2 kilo daha??
ne dersiniz canlar??
Yok tatlım o sadece sana ödül olur amma doğumdan sonra kalanlar dikkat et canım az kalsınHe ya sütten çıkmış ak kaşık olanından :)))
Oh ellerine sağlık ablam :)
Göbeğim mi cezalandıracak beni abla :)))
Tebrik ederim çıtırım, güzel gitmiş, bence mezun olabilirsin :)
İnşallah fazla almam ablacımYok tatlım o sadece sana ödül olur amma doğumdan sonra kalanlar dikkat et canım az kalsın
Ebrusum sutten cikmis ak kasik arti sut bulasigi bilem yokHe ya sütten çıkmış ak kaşık olanından :)))
Ebrusum sutten cikmis ak kasik arti sut bulasigi bilem yok
Canim 1 patates derken 1 adet tum patates mi??günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1.5 dilim ekmek 3-4 zeytin yarım dilim peynir
ara : 1 yeşil elma
öğle : 1 porsiyon z.yağlı barbunya 1/2 ekmek
ara : 2 kayısı kurusu 2 fındık 2 badem
akşam : 1 baget 3 kanat 1 patates
akşamdan sonra3 tane cips ama canım çok çekti
dün yarım saat dans ettim egzersiz niyetine :)
birde bugün regl oldum sanırım bir hafta sonunda şişliklerim iner
canim tabloda 2ser ifade oluyor ya hergun icin ilk menulerimiz icin, 2.siradaki ifadede egzersizlerimiz icin:)herkese gunaydınlarrrr birazdan dunki menum gelıyor
hee sende bnm gibisin 52 kg ken bile 38 beden gyıodm hatta 47 kg ken bile 38 gyıodm hep balık etlydm smdı kg aldm daha beter oldm malesef ilk hedefm 60 sonra kısmetse 56-58 olmak ıstıorm dahada zayflmam
ay super canım ya vallahi çok sevindim şans senden yana desene
merhaba zeyzey hb çok teşekkür ederim valla sirke severim esasen ama salata da vs suyun içine çok hoş olmuyor lımonlu suyuda gun ıcınde ıcıyorum kısınsade su ıcmek keyfmıkacırıo zorlanıyorum o sebeple lımon dılımlerı atıyorum
aaaa bana nie 3 gün üst üst bu hareket yapılmışaglarım amaaaa spor yapmadm dıe mı hastayım ki amaaaaaa tamam bugun kendı kendıme cezaveriom yapıcam
menu guzel canim, grissini yerine findik,ceviz yiyebilirsin:)sabah
1 haş yum
biraz peynir
1 dilim kepek ekmegi
1 domates cherry
1 salatalık
3 zeytn
ara
tek şekerli turk kahvesi
2 bardak ıhlamur
öglen
tavuk haşlama
salata
ayran
ara
1 elma
2 grissini
aksam
brokoli-havuc haslama yagsz salata olarak tukettm bol limonlu
ve kucuk bir parca hindi
1,5lt su
15-20 dkka kadar cocugum kucagmda hoplamalı dans bnm kız dans etmeı cok sevıo bayabaya zıpladık birde karın egzersısı yaptım 10-15 dkka arası
sonra 2 ajda bardak çay içtim
sagol ablacim gayet guzel gidiyorsun, kilolari korumakta buyuk basari..Günaydın geçmişe cok bakamadım özge gozun aydin buse gecmis olsun demet istedigin gibi olmuştur sunumun inşallah ben iyiyim spor kısmı hariç yeme içme kısmı gayet iyi benim yasim size göre bayağı büyük yani kilolarimi sizin kadar kolay veremeyebililrim ama size şunu söylemek istiyorum sizinle beraber olalı Sağol busecigim karnim tok boğazıma kadar nefes alamıyordum rahatladım hic aç mı kalırım sıkıntım yok su içiyorum kayısı yiyorum acikinca tek sıkıntı sporu düzene oturtamadim sizlerin yaşındayken anında verirdim kilolarimi ancak şimdide koruyorum kilomu zamanla vereceğim e inanıyorum
Kendinize iyi bakin
ay Allahim ya Seherim cok uzuldumKızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
dun çok mutluydu nazar oldu kizima
cook haklisin canim bu sadakalar olmasa kim bilir basimiza neler gelir...Canim unuttum soylemeyi bildigim seyi solemek boynumun borcu,,
Hayatinizda sadakayi hic eksik etmeyin bizi yasamimizda bizi koruyan sadakadir, sadce maddi dusunme temiz kiyafet erzak,
Sadaka en cokta inan ewlatlarimiza yariyor , ben cok yasadim ,
Oyuzdrn mutlaka sadaka ver canm
Durumun iyi degilse ewden ufak tefek seyler verebilitsin , paran varsa bildigin birine ihtiyaci olan allah dostu birine para verebilirsin
canim esinde insallah onaylar, cok buyuk ferahlik oluyor..Canım biraz daha iyiler . Sen nasılsın esin daha iyidir inşallah?
Hayirlisiyla gülüm. Daha adet olmadin mi mavişim?
Bugün aradım kreşi doluyum dedi. Ben de bütün gün değil söyle 2 3 saat olsa günlük yeter dedim. .Pazartesi çağırdı kadın görüşucez bakalım. Eşim de onaylarsa fiyatlar da uygun gelirse vericem.
Özgem ne güzel sevmiş teyzesini işte paşa. Bi dahakine daha gönül rahatligiyla gidersiniz.
Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.
Allah kabul etsin canim.
Sağol ablacim.
Seher çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Dua oku çocuğun üstüne bol bol.
evet canim cankurtaranlik egitimlerinde bu kurtarma teknigi ogretiliyor.Cok gecmis olsun seherim, Allah korumus. Aynisi benim kardesime de olmustu kücükken, bogazina seker takildi. Cocuk mosmor oldu hepimiz korktuk. Böyle durumlarda yapilacaak hareket su kuzum. Karina baski uygulayinca cocugun agzinda ki cikacak.
rekabet atismalari baslamis:)sesli güldüm yalnız
oyyy bakalim kazanan kim olacak:)Son gulen iyi guler cicegim
hadi hayirlisiyla gelsin dunyaya kuzucuk.Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)
canim parmak sokmak en etkili yontem, Allah bir daha yasatmasin..Sağolun kizlar
Geçen tv de çocuk doktoru anlatıyordu kusturmayin diye o aklımda kalmış ama parmak sokmak ise yaradı doğru yada yanlış bilmiyorum artık.
kolay gelsin ablacim, hayirli olsun yeni cekmecelerin:)merhaba arkadaşlar
bu gün tadilat var evde
mutfak çekmecelerim takılıyor marangoz gelip bakacak
soba dolmuş temizliyeceğiz eşimle
iş çok yani
@D3S1R3 canım ne güzel yegen geliyor, sağlıkla gelir inşallah
inan insan kendi çocuğu gibi seviyor
@shrrr canım geçmiş olsun, sanırım en önemlisi soğuk kanlı olabilmek
gecmis olsun mavisim simdi nasilsin?Ay kızlar başım ağrıyor yatele bakamıyorum boşum ama yazamıyorum
cok gecmis olsun canim, izin alip dinlensin bol bol madem..Kizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda
oyyy utu muuuuAfiyet olsun canım ben kahve içeyim bari spordan geldim bişeyler yedik oğlumla ütülerimi yapayım
canim gogus, karin, bacak ve evde yapilabilecek egzersizler paylasmistim.Beden egitimi hocamiz rica etsem su videolari birdaha atarmisinnnnn :)) cunkum cok arkada kalan sayfalara gidemiorumdaa
al benden de o kadar:)Benim ütülerim mount evereste rakip
cok sukur haftasonu tamamen toparlanirsiniz ELifim:)Bugün daha iyiyiz ateşten kurtulduk ama öksürük devam haftasonu iyice toplarız umarım. sunumun iyi geçmiş sevindim umarım değerlendirmeden de geçersin canım
hosgeldin canim, hava almak iyi gelmistir:)slm kızlarr ben geldimmmm
hadi hayirli olsun canim, gule gule kullan:)Saol canım, kettler die bi marka bakmis eşim Alman mali diye ondan alayim diyor. Digerlerinin çoğu çin uretimi diyor ama bilmiyorum bakalim nasip
hic ceraretini kaybetme canim, olabilir boyle kazalar,Rabbim korusun.teşekkür ederim canım evet dediğin gibi soğukkanlı olabilmek ben koptum biraz babası daha iyiydi
Sağol canım benim
Sağol canım nasıl korktuk anlatamam dediğin gibi sadakamizi ayarladik
sagol csnim benim bilmiyorum ne yuttu ama bişey yuttu.dediğin gibi kakayi bekliyorum.
psikolojim bozuldu ya bisey yedurirken bile korkuyorum kaçacak diye cesaretimi kaybettim(
iyi eglenceler ama kacamak yapma canim:)hadi allah saglıkla kucaklarna almayı nasip etsn anne baba ıcın heyecanlı saatler
çok gecmiş olsn konularnıza sonradan dahıl oldgm ıcın ne sıkıntısıvar bılemedm tez zamanda allah şifa versn enişteye valla cok dıkkat etmek lazm bu kıs yakalanılan tum hastalıklar uzun suruo
ahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın
hadı bakalım gelmezsn bı kac saat buraya keyflı sohbetler sizlere
kızlar ben bu aksam halama gidiyorum annemlerde davetlı kardesım ve esıde davetlı bole bızım tayfa yemekte olucaz babanemın d.gunu kutlaması var o yuzden gec donerız yazamam pasta yemicem smdiden söz veriorum ama meze olursa affetmem ucundan ucundan hepsnn tadına bakarım umarm yarın seyhann ablanın karsısında zafer benım olurspor olarakta yuruyus yapıcam arabaı suadıyede bırakıp fenerbahceye yurıcem mesafe belırtemıorm ıst. da yasayanlar az cok ne kdr yurudugumu kestırıler yarım saat topuklu ayakabbılarla hızlı yuruyus bana ıyı kalorı yaktırır canlarm
buraya foto yukleyebilirsin ama o foto her daim gorunur.ya ben bsy danısıcam bnm 2 ay önce saclarm kırmızıydı herkes cok guzel olmus falan dedı ama ıcıme sınmedi bakıra döndüm şimdi tekrar kırmızı yaptrsammı bılemedm reim atablıomuyuz buraya atsam yorum yapablrmsnzher türlü yoruma acıgım smdı cırkın olmstr ama soyleyemıolardr dıe dusundm hep begenen herkes ıcın
cok guzel olmus canim :)Merhabaa :)
Sabah
Haslanmis yumurta
Domates,marul
Ogle
Corba
Aksam
Kucuk porsiyon nohut yemegi
Yogurt
30 dk yuruyus 2 lt su
oyy guzel ablam ben seni tutuyorum her daim :)Kizlar napiyonuz gecmis sayfalarda isim vermiyim(ebrulim ve saricicek)bazi arkadaslar benimle dalga gecmis ayip demi ama ya kac yasinda kadinim neyse haftayada durum karisik ama sonraki haftaya mezunum da mezunum ayriyeten küstüm kimseyle yarismiyorum (melinda haric)
tamam canim kaptanimizda yazsin fikrini ona gore karar verelim:)
kuzum annen gelecek diye 2 kilo daha vermek istersen ver ama normal sartlarda ihtiyacin yok resimler en buyuk kaniti
regl en buyuk etken tabi canim
sagol Ebrusum:)He ya sütten çıkmış ak kaşık olanından :)))
birakip gitmemm yoooooo :)Kuzum sende bir doktora mı gitsen?
O bizi bırakıp gidemez zaten :)
Özgem sen bilirsin ama bence fiziğin çok güzel ve daha fazla zayıflamayı gerektirmiyor, tabi bu benim fikrim :)
guzel olmus canim menu:)Bugunku. Menu
sabah 1 yumurta
3 zeytin
1 jk peynir
1 cay kasigi sut receli
1 krep
ara kusburnu cayi yarim incir
Oglen 4 mercimek lofts salata
Ara bir elma yarim havuc. Bebekten dolayi yarim yarim. Yarisini o yiyor:)
Aksam iki kaSIK makarNa iki kofte
Su 2.5 lt
spot 100 mekik
almazsin canim, duzenli beslen, hamileyim diye fazla yeme, hic fazla alinmiyor ozaman:)İnşallah fazla almam ablacım
Canim 1 patates derken 1 adet tum patates mi??
canim tabloda 2ser ifade oluyor ya hergun icin ilk menulerimiz icin, 2.siradaki ifadede egzersizlerimiz icin:)
menu guzel canim, grissini yerine findik,ceviz yiyebilirsin:)
sagol ablacim gayet guzel gidiyorsun, kilolari korumakta buyuk basari..
ay Allahim ya Seherim cok uzuldum
Rabbim korumus canim benim,gelmis gecmis olsun..
simdi nasil kuzucuk?
nazar almistir dis bugdayinda..
bol ayetel kursi, nas,felak ve nazar duasi oku canim...
cook haklisin canim bu sadakalar olmasa kim bilir basimiza neler gelir...
canim esinde insallah onaylar, cok buyuk ferahlik oluyor..
sanada, kuzuyada cok iyi gelir canim..
evet canim cankurtaranlik egitimlerinde bu kurtarma teknigi ogretiliyor.
ancak kucuk cocuklara,bebeklere uygulanis farklari var.
en iyisi parmak yardimiyla kusturmaya calismak.
Allah kimseyi yapmak durumunda birakmasin.
rekabet atismalari baslamis:)
oyyy bakalim kazanan kim olacak:)
hadi hayirlisiyla gelsin dunyaya kuzucuk.
guzel haberlerinizi bekliyoruz:)
canim parmak sokmak en etkili yontem, Allah bir daha yasatmasin..
kolay gelsin ablacim, hayirli olsun yeni cekmecelerin:)
gecmis olsun mavisim simdi nasilsin?
cok gecmis olsun canim, izin alip dinlensin bol bol madem..
oyyy utu muuuu
canim gogus, karin, bacak ve evde yapilabilecek egzersizler paylasmistim.
hangisini istiyorsan tekrar paylasayim :)
al benden de o kadar:)
cok sukur haftasonu tamamen toparlanirsiniz ELifim:)
hosgeldin canim, hava almak iyi gelmistir:)
hadi hayirli olsun canim, gule gule kullan:)
hic ceraretini kaybetme canim, olabilir boyle kazalar,Rabbim korusun.
Dun misafirlikte arkadasimin cocugu kafa ustu tasa dustu, benim oglanda ne kazalar atlatti..
boyle boyle buyuyecekler,sen saglam dur ki kuzunda senden guc alsin..
iyi eglenceler ama kacamak yapma canim:)
buraya foto yukleyebilirsin ama o foto her daim gorunur.
dilersen profil resmine koy sonra kaldirirsin, kalici olmaz ub sayede:)
cok guzel olmus canim :)
oyy guzel ablam ben seni tutuyorum her daim :)
tamam canim kaptanimizda yazsin fikrini ona gore karar verelim:)
sagol Ebrusum:)
birakip gitmemm yoooooo :)
guzel olmus canim menu:)
almazsin canim, duzenli beslen, hamileyim diye fazla yeme, hic fazla alinmiyor ozaman:)
canim gayet guzel bir baslangic yaptin.Allahim 50 li kilolarhayal gibi.. uff E zaman verecegik Ben. iyice mutsuz olmaya basladim
es=cocuk
aldi izin yavrum dinleniyor ama bisey yemiyor eve bi gecim tikicam yemegi agzina baska yol birakmadi bana
garantiye alsam da annem gelince kesin takima geri donerim:)Yawrukush Tebrikler canım bencede 53 le işi garantiye al:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?