Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o degilde Demetcim D3S1R3 acaba 53e mi ceksem hedef kilo mu?
annem gelene kadar versem 2 kilo daha??
ne dersiniz canlar??

22 gunde 2 kilo veremezsin gulum. Daha makul bir rakam sec. Yeniden alacagindan da eminsen hic zorlama, nasilsa geri gelecek o 2 kg geri:)

hic oyle dusunme guzelim, bu seferki kontrolun guzel gececek insallah..
var mi mevlud, gezme planlarin onumuzdeki hafta?
pazara doğum günüm bişeyler yapıcaz galiba :)çarşambaya sinemaya gidiyorum yiğenlerimle,eski iş arkadaşlarımla görüştümde haber bekliyorum onlardanda..bu hafta evi dip bucak temizlemeyide planlıyorum aslında perde cam halılar falan havalar ısınıyor bu hafta onlarıda aradan çıkarırım

Allahim 50 li kilolarhayal gibi.. uff E zaman verecegik Ben. iyice mutsuz olmaya basladim

Yeni basladin daha dur:) Sabrin sonu selamet. Ilk sayfadaki tabloya bak. Bizler ne kadar vermisiz gor, cesaretin geri gelir:)

Son düzenleme:
  1. Sabah;melemen, peynir, zeytin,ihlamur,ceviz badem
  2. Öğlen:yemedim yine
  3. Akşam:1 kase corba, taze fasulye, turşu, kereviz salatası,yeşillik
  4. Su;2 lt 2 fincan Yesil cay
  5. Spor; 1 saat pilates
canım turşuyu tüketirken dikkatli tüket ödem yapıyor birde kızlarr dilara koçak tv de izledim rokayı sade öyle yersek %20 sinden faydalanabiliyormuşuz ama üzerine limon sıkarsak %100 üne yakın vitamini alıyormuşuz aklınızda bulunsun

Inşallah özgem yaaa

Ahh haklısınız galiba havlu atmak yok yapmadan yatmakta yok haeshin kalkıyorum abliş bir koç burcu kadın asla pes etmezzz

Neyin agresifligi bu deniz gozlum. Bak 14 gun kalmis guzel haber almaya. Onun heyecani bile yeter kara bulutlari dagitmaya:)

22 gunde 2 kilo veremezsin gulum. Daha makul bir rakam sec. Yeniden alacagindan da eminsen hic zorlama, nasilsa geri gelecek o 2 kg geri:)
bir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)

Evet1pakette 20tane var canım:) 6 tane alsa 120tane olur günlük1tane içsen yeter canım:)
Ay ben bugünden başladım hesaba 5 tane alsada yeter kuzum:)
tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)

ohh baya yogunsun asyam:)
temizlikte de cok yorma kendini..

1. Sabah;melemen, peynir, zeytin,ihlamur,ceviz badem
  2. Öğlen:yemedim yine
  3. Akşam:1 kase corba, taze fasulye, turşu, kereviz salatası,yeşillik
  4. Su;2 lt 2 fincan Yesil cay
  5. Spor; 1 saat pilates
guzel olmus canim menu ve sporun:)

bir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)

tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)

ohh baya yogunsun asyam:)
temizlikte de cok yorma kendini..

guzel olmus canim menu ve sporun:)
ooo vallahi kaptırdımmı kendimi daha kop kop olurum bentemizlik terapi gibi geliyor bana

Neyin agresifligi bu deniz gozlum. Bak 14 gun kalmis guzel haber almaya. Onun heyecani bile yeter kara bulutlari dagitmaya:)
Vallaha abla ona bile tam sevinemedim ya anlamıyorum kendimi zati ağlayacam azdaha, sonra kendime geldim birazda olsa :) bide galiba hasta olacam karnımada sancı giriyor :)

Vallaha abla ona bile tam sevinemedim ya anlamıyorum kendimi zati ağlayacam azdaha, sonra kendime geldim birazda olsa :) bide galiba hasta olacam karnımada sancı giriyor :)

Bak hayal kur. 11 i sabah kalkmissin. Nette aciklanmis sonuclar. Bir yandan hoplayip zipliyorsun bir yandan sevdicegini ariyorsun

ooo vallahi kaptırdımmı kendimi daha kop kop olurum bentemizlik terapi gibi geliyor bana
bende ev isi yapinca kendime geliyorum:))

Ne testi, merak ettim:)
canim disari cikabilirsem gebelik testi alip yapicam.
bu ay adet oldum ama sabahlari bulantim oluyor, birde dvamli kasik,bel agrim var.
Akinda da adet gormustum hamileyken, birsey yoktur ama iskillendim:)

adet geliyor bence canim:)

eşim bazn diyor Allahtan ev küçük seni takip edemiyorum duuuurrrrrrama ne iyi geliyor insana oturmaktan ne çıkar miss hele temizllikten sonraki o kahvenin verdiği keyiff harikaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…