o degilde DemetcimD3S1R3 acaba 53e mi ceksem hedef kilo mu?
annem gelene kadar versem 2 kilo daha??
ne dersiniz canlar??
Evet1pakette 20tane var canım:) 6 tane alsa 120tane olur günlük1tane içsen yeter canım:)merakla bekliyorum mavisim:)
1 pakette 20 tane mi var?
5-6 paket yeter mi acaba mayisa kadar?
pazara doğum günüm bişeyler yapıcaz galiba :)çarşambaya sinemaya gidiyorum yiğenlerimle,eski iş arkadaşlarımla görüştümde haber bekliyorum onlardanda..bu hafta evi dip bucak temizlemeyide planlıyorum aslında perde cam halılar falan havalar ısınıyor bu hafta onlarıda aradan çıkarırımhic oyle dusunme guzelim, bu seferki kontrolun guzel gececek insallah..
var mi mevlud, gezme planlarin onumuzdeki hafta?
Allahim 50 li kilolarhayal gibi.. uff E zaman verecegik Ben. iyice mutsuz olmaya basladim
Hadi bakalimInşallah özgem yaaa
Ahh haklısınız galiba havlu atmak yok yapmadan yatmakta yokhaeshin kalkıyorum abliş bir koç burcu kadın asla pes etmezzz
canım turşuyu tüketirken dikkatli tüket ödem yapıyor birde kızlarr dilara koçak tv de izledim rokayı sade öyle yersek %20 sinden faydalanabiliyormuşuz ama üzerine limon sıkarsak %100 üne yakın vitamini alıyormuşuz aklınızda bulunsun
- Sabah;melemen, peynir, zeytin,ihlamur,ceviz badem
- Öğlen:yemedim yine
- Akşam:1 kase corba, taze fasulye, turşu, kereviz salatası,yeşillik
- Su;2 lt 2 fincan Yesil cay
- Spor; 1 saat pilates
Inşallah özgem yaaa
Ahh haklısınız galiba havlu atmak yok yapmadan yatmakta yokhaeshin kalkıyorum abliş bir koç burcu kadın asla pes etmezzz
bir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)22 gunde 2 kilo veremezsin gulum. Daha makul bir rakam sec. Yeniden alacagindan da eminsen hic zorlama, nasilsa geri gelecek o 2 kg geri:)
tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)Evet1pakette 20tane var canım:) 6 tane alsa 120tane olur günlük1tane içsen yeter canım:)
Ay ben bugünden başladım hesaba 5 tane alsada yeter kuzum:)
ohh baya yogunsun asyam:)pazara doğum günüm bişeyler yapıcaz galiba :)çarşambaya sinemaya gidiyorum yiğenlerimle,eski iş arkadaşlarımla görüştümde haber bekliyorum onlardanda..bu hafta evi dip bucak temizlemeyide planlıyorum aslında perde cam halılar falan havalar ısınıyor bu hafta onlarıda aradan çıkarırım
guzel olmus canim menu ve sporun:)
- Sabah;melemen, peynir, zeytin,ihlamur,ceviz badem
- Öğlen:yemedim yine
- Akşam:1 kase corba, taze fasulye, turşu, kereviz salatası,yeşillik
- Su;2 lt 2 fincan Yesil cay
- Spor; 1 saat pilates
ooo vallahi kaptırdımmı kendimi daha kop kop olurum benbir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)
tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)
ohh baya yogunsun asyam:)
temizlikte de cok yorma kendini..
bir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)
tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)
ohh baya yogunsun asyam:)
temizlikte de cok yorma kendini..
Vallaha abla ona bile tam sevinemedim yaNeyin agresifligi bu deniz gozlum. Bak 14 gun kalmis guzel haber almaya. Onun heyecani bile yeter kara bulutlari dagitmaya:)
ooo vallahi kaptırdımmı kendimi daha kop kop olurum bentemizlik terapi gibi geliyor bana
Vallaha abla ona bile tam sevinemedim yaanlamıyorum kendimi zati ağlayacam azdaha, sonra kendime geldim birazda olsa :) bide galiba hasta olacam karnımada sancı giriyor :)
Ah ah keşke abliş :)) sonra ertesi gün kayıda gidiyoruz:))Bak hayal kur. 11 i sabah kalkmissin. Nette aciklanmis sonuclar. Bir yandan hoplayip zipliyorsun bir yandan sevdicegini ariyorsun
ayy abliş havalar ısınmışken yapayım ya soba hislerinden perdeler renk değiştiriyorBosver temizligi. Yuru sen bol bol. Gelsin 65:) Kac yasina giriyorsun pazar gunu?:)
bende ev isi yapinca kendime geliyorum:))ooo vallahi kaptırdımmı kendimi daha kop kop olurum bentemizlik terapi gibi geliyor bana
canim disari cikabilirsem gebelik testi alip yapicam.Ne testi, merak ettim:)
adet geliyor bence canim:)Vallaha abla ona bile tam sevinemedim yaanlamıyorum kendimi zati ağlayacam azdaha, sonra kendime geldim birazda olsa :) bide galiba hasta olacam karnımada sancı giriyor :)
Inşallah kuzum :)bende ev isi yapinca kendime geliyorum:))
canim disari cikabilirsem gebelik testi alip yapicam.
bu ay adet oldum ama sabahlari bulantim oluyor, birde dvamli kasik,bel agrim var.
Akinda da adet gormustum hamileyken, birsey yoktur ama iskillendim:)
adet geliyor bence canim:)
eşim bazn diyor Allahtan ev küçük seni takip edemiyorum duuuurrrrrrbende ev isi yapinca kendime geliyorum:))
canim disari cikabilirsem gebelik testi alip yapicam.
bu ay adet oldum ama sabahlari bulantim oluyor, birde dvamli kasik,bel agrim var.
Akinda da adet gormustum hamileyken, birsey yoktur ama iskillendim:)
adet geliyor bence canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?