HahahhaaaKimi tutsan kaybediyor zaten. Beni tutma sen
Gözün aydiiiiiiiiiinnnGünaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8
Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursungeçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
Olsun canim cikmadik candan umut kesilmez tut sen beniHahahhaaaFindikfaresi123 bak senin yuzunden ne laflara maruz kaliyorum piii :))))
Bak bi de guluyoooo
Gecmis olsun canimGünaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
Tebrikler sekerimAzicik kilo vermem bile cok iyi geldi ya. Aylardir artiyordu yada vrremiyordum. Ohh
Eee komiktiBak bi de guluyoooo
Tebrikler can... Cok gecmis olsun hepinizeGünaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
Gözün aydin taze halaBen bir kahve icip minigi uyutup geleyim. Tum gecmisi okuyamadim ara ara baktim. Hepsini okuyacagim gelince
OlsUn + yok ne güzel tebriklergünaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Canim ilk basta ödem attigin icin kilo birden fazla fazla düsüyor. Kilo kaybin bundan sonra az olacak ama önemli olan gitmesi :)günaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
moralim bozuldu ama yahuuOlsUn + yok ne güzel tebrikler
inşallah canım tabiki yavaş ve kalıcı kilo vermek önemliCanim ilk basta ödem attigin icin kilo birden fazla fazla düsüyor. Kilo kaybin bundan sonra az olacak ama önemli olan gitmesi :)
Regl'le de alakali tabi...
Moralini bozma sen, emin adimlarla hedefine ilerliyorsuninşallah canım tabiki yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?