kız ebruş eşim şey dedi bide tartılmadan önce ağır spor yaptın fazla çıkarsın yarın dedi bende mahsus söylüyor siniir etmek için diye düşündüm sonra baktım ciddiTebrikler gülüm, haftaya gelir 59 :) gerci annende var ama bilemedim :)
Ay canim ya, demek ki uykunu da almis olsan 69 un da altina düseceksin :)
Evet dogru demis gülüm, kaslarin sistigi icin tarti fazla gösteriyor, sen bu aksam güzelce uyu sabaha tartil insallah güzel bir sürprizle karsilasirsin :)kız ebruş eşim şey dedi bide tartılmadan önce ağır spor yaptın fazla çıkarsın yarın dedi bende mahsus söylüyor siniir etmek için diye düşündüm sonra baktım ciddiuykuda var dün pert etmişim kendimi sporunda etkisi vardır 69 un altındada çıkabilirdim belki
Günaydın herkese
Bu hafta üzülerek bildirim yapıyorum
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 77.9
Fark +0.4
Yuzde - 0.51
Galiba kendime çeki düzen vermenin vakti geldi de geçiyor
Sporumu düzenli yapmıyorum malesef bazı akşamlar da kaçamaklar yapıyorum derken kilolar sanki geri geliyor
Size ve kendime söz veriyorum haftaya hedef 77.0
Ve bu hedefe ulasacagim
İnsan isterse olur biliyorum
Geçmişi okuyamiyorum geçen cumadan bugüne 1600 küsür mesaj var :)
Umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir
Ben aynen devam bildiginiz gibi
Sadece bu aralar bir anlam bulma derdindeyim hayatı daha anlamlı yaşayabilme mücadelesi içerisindeyim
Bom boş yaşarken hayatı kendime ediyorum ne ediyorsam hep başkalarını memnun etme hep bir başkalarının istediği kılığa girme... yoruldum....
Hayat çok kısa ve bir kere geliyoruz hayata bir daha olmayacak suan. O yüzden dilediğimce yaşıyorum animi. Sadece kendim istiyorum diye kilo vermek istiyorum artık. Bir başkası beni beğensin diye değil. Kendime ve bedenime olan saygimdan vereceğim bu kiloları.
Sabah sabah biraz uzatmis olabilirim lütfen kusura bakmayın.
Sadece içimden geçenleri aktarmak istedim
Biraz işlerim var onları halletmem gerek bugün ara ara uğrarım sayfaya
Tekrar görüşmek üzere
Bu arada kilo verenleri tek tek tebrik ediyorum harikasiniz kızlar
Kızlar Günaydın dün gece çok ateşlendim çok başım dönüyor şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz ne yazık ki durumum kötü her yönden
Geçen hafta 72
Bu hafta 72.9
Fark +900 nası bu kadar oldu anlamış değilim çok Üzgünüm
Yüzde mi sizden biri hesaplayalar mi rica etsem arkadaşlar
Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem
Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
Kilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
Günaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8
Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursungeçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
Günaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
günaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Gelecek hafta hedef kilo 62
kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944
Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim
Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim
Haftaya 61.9 olmak istiyorum
herkese günaydın geçmişi okudum veeee geldimmmm
nena'nın dün ki menüsü
sabah 1 salatalık-küçücük peynir-çay-3 zeytin
ara kahve ve ıhlamur
öğlen 3 tane makarna ama bildiginiz her catala 1 tane batırdım dusunun 3 makarna 3 tane patlıcan musakka cok yaglı oldgu icin ve gözüm kaldıgı için yine catala birer taneden 3 tane dusunun 1 tabak salata 1 kase corba
ara ayran ve yarım armut
aksam 2 kornişon tursu 1 tatlı kasıgı barbunya 1 çorba kaşıgı cerkez tavugu 1 adet kuzu incik 1 yudum fanta
gece 2 bardak çay
maşallah çok azimlisin ve bayada inceymişsin kendini koruman cok guzel tebrik ederim
korkma ablacım vermesen bile almamış ol korumuş olurusun
eyvah eyvah azıcık alıcaksn belkide almazsn hemen karamsar olma lütfen
ya her hafta kg verilmeye bilir üzülme bazen cok verirsn bazen 1 ay bile dikkat et sen koskoca 1 ay da 1 kg ya verrsn ya veremezsn metabolızma hızı bazen yavaslıo
zeyzeycim eşin nasıl daha iyi olmustur umarım.... bu arada hiç bsy yememişsin belki esine uzuldn onun stresımı var acaba
:) kim bilir neler getirecek
zeynep nie bu kadr umutsuzsn ki bak ben 93 kg la doguma gtttimki bundan 4-5 sene once cok deıl 4-5 sene47-52 kg aralgndaydm hep smdı verıorm yavas yavas ilk hedefm 60 moralımı bozmuorm cunku zaten guzelm allah bana saglık vermıs dıetımı sporumu yapar verırım
10 kg luk un un oldgu markete goturme bıda annecıgını yawrukush :) anne o market kapandı de ama o sana dıl torununa yapar kekler kurabıyeler allah kavustrsn sımdıden
kaptanımı alıntılayamadm kaptanım allah bebegınıze saglık versn uzun omru olsun kocaman musmutlu bır aıle olmanız dileğiyle hala olmussun hayrlı olsn yenı unvanın :)
öf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66
haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz
kg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş
Tebrikler kuzumGh 65.4
Bh 65.0
F 400 gr
Y 0.61
Hh 64.8 :)))
Iznire gidiyorum guvenemiyorum haftalik hedefimi ona gore koydum :)))
Bence yakismis canim, sana sari/kumral da yakisir gibime geldikızlar dün atamamıştım resim sizce bu saç rengi nasl duruyor bende ???
Gözünüz aydın abliş rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin ♥Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi
Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Evet dogru demis gülüm, kaslarin sistigi icin tarti fazla gösteriyor, sen bu aksam güzelce uyu sabaha tartil insallah güzel bir sürprizle karsilasirsin :)
Güzelim uzak kalmak pek yaramadı sanki sana. Az da olsa ugramaya calışsan, daha kontrollü gitmene yardımcı olabiliriz.
Geçmiş olsun güzelim, habersiz bırakma bizi.
Tebrikler canım. 60 barajını gectin:)
Tebrikler güzelim:)
Ohhhh şukur
Geçmiş olsun esmer güzelim. Biran once toparlanırsınız inşallah.
Adet donemi normal canım. Haftaya 2 haftalık gider:)
69 Allahhhhhh
Tebrikler canım
Tesekkürler canım:)
Haftaya daha da güzel olur. İpleri bırakma elinden:)
Maşallah
Gözünüz aydın abliş rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin ♥
Tebrikler canımKilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
Bence demet abla onlar yer :)))))Hahahaa sadece seyhanla degil demetle de yarista esra isin zor seni desteklsem acaba:)))))
Tebrikler kuzumben gecen hafta 70.7 demistim bu hafta da 69.9 ciktim az ama buna da sükür
bu nasıl bir eksi dir böyle tebrikler:))kg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş
bende bilemedim ebrus 100 gr veririm diye dusunuyorumTebrikler gülüm, haftaya gelir 59 :) gerci annende var ama bilemedim :)
Ay canim ya, demek ki uykunu da almis olsan 69 un da altina düseceksin :)
tebrikler canım , bende hafta içi annemde kalacağım ama maalesef güzel yemeklerinden mahrum kalacağım .)
maşallah
Çok çalışacağım canım
şartlar eşit diyorsun yani:)) Gerçi sen artık beni rakip görmüyorsun ben kendi kendime takiliyorum:))))kızlar dün atamamıştım resim sizce bu saç rengi nasl duruyor bende ???
Şükür boncuğum.haftaya verirsinGünaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8
Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursungeçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?