Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69

gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944

Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim

Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim

Haftaya 61.9 olmak istiyorum
Tebrik ederim kizlar, ikinizdende güzel gitmis :)

herkese günaydın geçmişi okudum veeee geldimmmm
nena'nın dün ki menüsü
sabah 1 salatalık-küçücük peynir-çay-3 zeytin
ara kahve ve ıhlamur
öğlen 3 tane makarna ama bildiginiz her catala 1 tane batırdım dusunun 3 makarna 3 tane patlıcan musakka cok yaglı oldgu icin ve gözüm kaldıgı için yine catala birer taneden 3 tane dusunun 1 tabak salata 1 kase corba
ara ayran ve yarım armut
aksam 2 kornişon tursu 1 tatlı kasıgı barbunya 1 çorba kaşıgı cerkez tavugu 1 adet kuzu incik 1 yudum fanta
gece 2 bardak çay

maşallah çok azimlisin ve bayada inceymişsin kendini koruman cok guzel tebrik ederim

Al elifim ölcülerini tartiya cikmaya korkuyorum ben yaas

korkma ablacım vermesen bile almamış ol korumuş olurusun

200 gr fazlam var ablam :)
ben mezun bile olsam cok degil 1-2 aya takima geri donerim.
annem geliyor 20gun sonra o burdayken davul gibi sisirir beni
gelir verdigim tum kilolar..

eyvah eyvah azıcık alıcaksn belkide almazsn hemen karamsar olma lütfen

ya her hafta kg verilmeye bilir üzülme bazen cok verirsn bazen 1 ay bile dikkat et sen koskoca 1 ay da 1 kg ya verrsn ya veremezsn metabolızma hızı bazen yavaslıo

zeyzeycim eşin nasıl daha iyi olmustur umarım.... bu arada hiç bsy yememişsin belki esine uzuldn onun stresımı var acaba

getirmez mi 1 bavul dolusu:)

:) kim bilir neler getirecek

Allahim 50 li kilolarhayal gibi.. uff E zaman verecegik Ben. iyice mutsuz olmaya basladim

zeynep nie bu kadr umutsuzsn ki bak ben 93 kg la doguma gtttimki bundan 4-5 sene once cok deıl 4-5 sene47-52 kg aralgndaydm hep smdı verıorm yavas yavas ilk hedefm 60 moralımı bozmuorm cunku zaten guzelm allah bana saglık vermıs dıetımı sporumu yapar verırım

10 kg luk un un oldgu markete goturme bıda annecıgını yawrukush :) anne o market kapandı de ama o sana dıl torununa yapar kekler kurabıyeler allah kavustrsn sımdıden

kaptanımı alıntılayamadm kaptanım allah bebegınıze saglık versn uzun omru olsun kocaman musmutlu bır aıle olmanız dileğiyle hala olmussun hayrlı olsn yenı unvanın :)

öf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)

geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66

haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz

kg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1

tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime

yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş

Eklentiler

• 20160129_071432-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 33
Tebrikler gülüm, haftaya gelir 59 :) gerci annende var ama bilemedim :)
sağoll gülümmm69 u gördüm ya ölsemde gam yememkız şaka bir yana gece hiiççç yatamadım dün spora çok yüklenmişim kemiklerim ağrıyordu
Ay canim ya, demek ki uykunu da almis olsan 69 un da altina düseceksin :)

ay masallah canim ya

Önce bildirimi yanlis yaptin sandim ne güzel vermissin öyle masallah
Tebrik ederim canim
Tarti degisiminde kilo farkedebilir haberin olsun

Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi

Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
kaptanim Gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun.
eee ne demişler oğlan dayı ya kiz halaya:)))

Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Maşallah canım tebrikler kuzum

Çok çalışman lazım seyhan abla çok dişli rakip kuzum bilesin

ay masallah canim ya

daha yolum cok abla bu hafta fazla gaza geldım normalde bu kadr veremıodm

Önce bildirimi yanlis yaptin sandim ne güzel vermissin öyle masallah
Tebrik ederim canim
Tarti degisiminde kilo farkedebilir haberin olsun

evet farkedıcek canım ama max. 1 kg farkeder sanırım dimi hadı 1 kg cıksam 2,1 yıne ıyı bır sonuc olur ama ben hep bunda tartılıodm 77 cıkmstm gecen hafta o yuzden bu sonuc smdılık dogru gelecek tartıda fazla bi oynama olmaz ıns.

Yok gülüm mardindeyim tartı yok otelde sordum
Dogru gülüm unutmusum :) Nasil oralar?
1-2 kilo farkeder, daha fazla olacagini bende sanmiyorum. Bence iki tarti da sende olursa ikisiyle de tartil ona göre farki da görmüs olursun :) Bu sonuc kesinlikle dogru ve muhtesem :)

tebrikler canım , bende hafta içi annemde kalacağım ama maalesef güzel yemeklerinden mahrum kalacağım .)

maşallah

Çok çalışman lazım seyhan abla çok dişli rakip kuzum bilesin
Çok çalışacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…