Tebrikler zeynepKizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem
Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
Tebrikler canimKilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
teşekkür ederim canımGecmis olsun
tebriklerGh 65.4
Bh 65.0
F 400 gr
Y 0.61
Hh 64.8 :)))
Iznire gidiyorum guvenemiyorum haftalik hedefimi ona gore koydum :)))
ben daha fazla vereceğim ohhh şimdiden yendim seniEvet rezildi gercekten bu hafta enaz bir kilo verecem bak göreceksin
evet canım, birde akşamları bastırmak için meyveyi fazla kaçırdım heralde, iştah patlaması yaşadım durduramadım daçiçeğim niye böyle oldu kacamak fazla mi kacti:)
Tebrikler kuzuKilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
akıllıca bir seçim olur birinciyi tutmak her zaman iyidirHahahaa sadece seyhanla degil demetle de yarista esra isin zor seni desteklsem acaba:)))))
E kızhalaya cekermis kime benzicek halasi gibi fit olacak buyuyunce:)))Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi
Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Sagol ya artilarla donmem umarim tatildenIyi yolculuklar amazonum:)
Tamam kiz seyhan ve demet kusura bakmayin esrayi tutacagim bu hafta esra aja aja fightingteşekkür ederim canım
tebrikler
ben daha fazla vereceğim ohhh şimdiden yendim seni
evet canım, birde akşamları bastırmak için meyveyi fazla kaçırdım heralde, iştah patlaması yaşadım durduramadım da
Tebrikler kuzu
akıllıca bir seçim olur birinciyi tutmak her zaman iyidir
gözünaydın kuzumGünaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8
Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursungeçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
Sagol ya artilarla donmem umarim tatilden
Ohoo haftaya en az 1500 gr gidecek senden gorursun.Günaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8
Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursungeçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
Tamam kiz seyhan ve demet kusura bakmayin esrayi tutacagim bu hafta esra aja aja fighting
Geçmiş olsun kuzum tebriklerGünaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
Aman ya saglikli olsun da kime benzedigi hic onemli degil. Buyukler daha cok takiliyorlar benzetme ve isim mevzularina:)Gez toz bol bol. Her sabah tartil
Resmi geldi. Bir burnu bana benziyor, gerisi annesi
Peki
Tamam kiz seyhan ve demet kusura bakmayin esrayi tutacagim bu hafta esra aja aja fighting
Gecmis olsun sibel bu ne yav herkes hasta. Tebrikler ayrica :)Günaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?