Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sacmaliyormus hakikaten.
neye sildim yorumu:) kaptanimiz ne derse onu yap:))

geçmiş olsun canim
corbanin hamurundan da yiyormusun:)))

Tatlim bejim guncel kilom 65.0 :))

Elif gecmis olsun agir geciriyorsun demek ki tatil iyi gelmedi bize. İzmire geldik biz de ama ev bayadir kapali ya cok soguk kombiyi sonuna kadar actik daha titriyoruz. Cocuklarin hastaligi tekrarlamasa iyi

Kiiiz ne arabasisii buuu ne dedik sana biiiz sen arabasini yersen olumlu enerjimden faydalanamazsiiin bak

Arap asi bugdayli yogurtlu birsey degil mi? Bakayim netten:)
Yok baya muhallebi gibi ama degisik bir usulle un tuz su pisiriliyor tepsiye dokulup peltelestiriliyor. Ortasina koca bir kaseyle tavuk corbasi oturtuluyor bi kasik hamur bi kasik corba yutuyorsun. Corbasi cok lezzetli hamuru alisik olmayan yiyemez

Yok baya muhallebi gibi ama degisik bir usulle un tuz su pisiriliyor tepsiye dokulup peltelestiriliyor. Ortasina koca bir kaseyle tavuk corbasi oturtuluyor bi kasik hamur bi kasik corba yutuyorsun. Corbasi cok lezzetli hamuru alisik olmayan yiyemez

Hos geldiniz bu arada canim. Keyifli gecer insallah:)

Allah askina kizlar şu sut toxu nerelerde satiliyor ben bulamioum marketler ya
Canım bende çok aradım ama sonunda buranın yerel marketinde buldum :) pınar markasını
Güzel şeyler olacak inşallah canım:)

süt tozu sanırım nereye baktıda bulamadı acaba canım her markette var buyuk marketlerın nescafe-kahve olan reyonlarına git mutlaka bulursun
Canım o süttozlarından değil :) bu yağsı alınmış felan oluyor pınarınkini soruyor galiba:)
Sağol canım darısı başına
Bugünden sonra yemiyoruz canımmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…