Mizmizlar ama ates yok şükür alismaya calisiyolar eve degisik geldi en son kasim basi burdaydikSagol Busem kizlar nasillar?
Geçmiş olsun ablacımKızlar doktordan öğlen geldim sinüzit boğaz enfeksiyonu dedi ne ararsan var yani griple başlamış dedi antibiyotik verdi daha bir sürü ilaç işte bişeyler yiyip içtim uyumuşum yeni kalktım sayılır
D3S1R3 demetçim hala olmuşsun allah analı babalı halalı büyütsün:)allah ela bebeği sevdiklerine bağışlasın uzun sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun canım
sacmaliyormus hakikaten.
neye sildim yorumu:) kaptanimiz ne derse onu yap:))
geçmiş olsun canim
corbanin hamurundan da yiyormusun:)))
Yaaa bir haftada bir kg nasil gittii masallahhhkızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
Kızlar doktordan öğlen geldim sinüzit boğaz enfeksiyonu dedi ne ararsan var yani griple başlamış dedi antibiyotik verdi daha bir sürü ilaç işte bişeyler yiyip içtim uyumuşum yeni kalktım sayılır ayyy cok gecmsnolsn sekerim hay allah dikkat et vallahi
D3S1R3 demetçim hala olmuşsun allah analı babalı halalı büyütsün:)allah ela bebeği sevdiklerine bağışlasın uzun sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun canım
Ablacim masallah ne cok adim atmissiniz. Yazin bende cok yururdum azicok havalar isinsada ciksam diye bekliyorm bebisle.Menüm
Sabah:müsli portakal sütlü kahve
Ara:hibisküs cayi
Ögle:tavada yumurta iki dilim ekmek zeytin peynir cay
Ara:yesilcay
Aksam:bir tabak yesil mercimek yemegi iki kayisi iki ceviz yesilcay
Su:1,5 litre
Spor:11500 adim
kız ben neler çektim bu kiloyu görene kadar 1 aydan fazla zaman gram gitmedi ya gram deli oldum azar azarda gitseydi şu an 60 kg dım ben ama hala 69 dayım ya gülümYaaa bir haftada bir kg nasil gittii masallahhh
gülüm köfte dediğin neKizlar menumu vereyim
Sabah
Beş köfte
Bol roka
Boz zeytin ve zeytinyagi
Kayisi
Cig fistik
Hastaneye gidip geldik kahvaltidan sonra bir parca ispanakli börek yedim
Aksam
Balik
Ezogelin corbasi
Helva
Biraz da.misir yiyecegim biraz sonra odul ogunum olsun
Su 2 lt olmustur
Spor yok maalesef
inş nasip olur canımmKizlar insallah kilomu verirsem yaza Allah kismet ederse hamike kalmayI istiyorum. Evlat cok tatliymis :) kilom olmasa. Belki coktan dusunmustum amaa malesef. Zaten adetde olmuyorm
Asyacım sen bu yediklerinin kalori hesabını yaptın mı hiçmenümü erkenden vereyim elektrik çok gidip geliyor kızlar
sabah
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay
ara
sade türk kahvesi
2 kaşık yoğurt içine 1 portakal dilimledim üzerine tarçınla yedim
öğle
2 parça haşlama tavuk
az salata
3 kaşık yoğurt
ara
bitkiçayı
akşam
mantar sote tavuklu
salata
su 2 lt
spor akşama kadar evi dip bucak temizledim ama spor yok kemiklerim dinlensin bugün
yok gülüm kaç kaloriymiş ki acabaAsyacım sen bu yediklerinin kalori hesabını yaptın mı hiç
Sağol canım inşallahAmin canim insallah:) Cok gecmis olsun. Rabbim biran once sifa versin insallah.
Sağolun canımsacmaliyormus hakikaten.
neye sildim yorumu:) kaptanimiz ne derse onu yap:))
geçmiş olsun canim
corbanin hamurundan da yiyormusun:)))
Sağol canım çok kötü olmuşum valla tatil planlarım yıkıldı sizin burda ev mi varElif gecmis olsun agir geciriyorsun demek ki tatil iyi gelmedi bize. İzmire geldik biz de ama ev bayadir kapali ya cok soguk kombiyi sonuna kadar actik daha titriyoruz. Cocuklarin hastaligi tekrarlamasa iyi
Sağol canım kaçamak var mı demişsin yok bu tamamen hastalıklarının eseri oldu bu hafta ama bu kadar beklemiyordum bir de sadece 1 gün spor yapabildim oda etkiledi galibaGeçmiş olsun ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?