Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende şubat ayı sonuna kadar ödül falan vermicem kendime mısır yiyordum ödül öğünümde yasak...şubat aı fulll kaçamaksız olmalı sadece öğünlerime dikkat edicemyallnızzzz pazar doğum günüm o günü kazasız belasız atlatmam lazım eşim söylenmemesi için napsam bilemiyorum

Pazar gunu serbestsin guzellik:)

Egzersizle telafi edersin. 70 barajini gectin ya. Daha rahat iner:)
bu hafta içi yiğenimle yine bir tur yapmayı planlıyorum parka şehrin resmen yarısından bir ucuna yürüyosun millet delimisin sen nasıl yürüdün diyor çok iyi geldi eşim izin verirse bu hafta yine gidicem ama gece kemiklerimin ğrısından yatamadımolsun değer

Cok da zorlama bir tanem. Duzenli olsun yeter.

Gun daha bitmedi. Guzel bir egzersiz ekleyebilirsin menune istersen:)
Denemeye calisacagim :) Bir yerde okumustum egzersizleri gune bolerek yaparsaniz sıkılmazsınız diye.Bi isi yapmadan onde on kez falan hareket yapmak mutfakta banyoda vs onu elimden geldigince yapmaya calisiyorum.

Denemeye calisacagim :) Bir yerde okumustum egzersizleri gune bolerek yaparsaniz sıkılmazsınız diye.Bi isi yapmadan onde on kez falan hareket yapmak mutfakta banyoda vs onu elimden geldigince yapmaya calisiyorum.

Egzersizden neden sikilasin kuzum. Onun sayesinde sikilasiyoruz, daha saglikli ve guzel bir bedenimiz oluyor. Keyifle yap:)

Resim cekme aliskanligim yok aslinda. Oglani cekerken beni de mecburen cekmisler

Bu hafta cok dikkat ediyoruz gulum. Lutfen duzenini korumaya calis.
Ins kaptanim birkaç tane hassas nokta var onları yapmazsa sıkıntı yok.
asya en güzel gününü kalori hesabı yaparak mahvetme eşler böyle şeylere çok kızıyor çünkü.

Ins kaptanim birkaç tane hassas nokta var onları yapmazsa sıkıntı yok.

asya en güzel gününü kalori hesabı yaparak mahvetme eşler böyle şeylere çok kızıyor çünkü.
iyide gülüm eşime baksam oturup onla 1 ekmekle yemek yemem üstüne gece yarısı meyve yemem atıyorum tatlı emem lazım ona baksam evimin yolunu şaşarım canımeşimdeki zayıflama anlayışı şu ekmek pasta börek çörek ne istiyorsan ye ama ertesi günü yerinde durma 3 saat yürü evi temizle şu bu derken kısacası saçmalıyor yanii

menümü erkenden vereyim elektrik çok gidip geliyor kızlar
sabah
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara
sade türk kahvesi
2 kaşık yoğurt içine 1 portakal dilimledim üzerine tarçınla yedim

öğle
2 parça haşlama tavuk
az salata
3 kaşık yoğurt

ara
bitkiçayı

akşam
mantar sote tavuklu
salata

su 2 lt
spor akşama kadar evi dip bucak temizledim ama spor yok kemiklerim dinlensin bugün

Kızlar doktordan öğlen geldim sinüzit boğaz enfeksiyonu dedi ne ararsan var yani griple başlamış dedi antibiyotik verdi daha bir sürü ilaç işte bişeyler yiyip içtim uyumuşum yeni kalktım sayılır
D3S1R3 demetçim hala olmuşsun allah analı babalı halalı büyütsün:)allah ela bebeği sevdiklerine bağışlasın uzun sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun canım

Amin canim insallah:) Cok gecmis olsun. Rabbim biran once sifa versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…