Merhaba herkese :)
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kase biberli yogurt
Ara
Portakal
Ogle
1 kase nohut
Aksam
Corba
3 lt su boluk porcuk bir parca egzersiz
bende şubat ayı sonuna kadar ödül falan vermicem kendime mısır yiyordum ödül öğünümde yasak...şubat aı fulll kaçamaksız olmalı sadece öğünlerime dikkat edicemyallnızzzz pazar doğum günüm o günü kazasız belasız atlatmam lazım eşim söylenmemesi için napsam bilemiyorum
serbest olmayayım ipin ucu kaçmasın sonraPazar gunu serbestsin guzellik:)
serbest olmayayım ipin ucu kaçmasın sonraama elimden geldiğince az hasarla atlatmaya çalışıcam abla önümüzdeki aya inş daha kontrollu devam edicem abla
bu hafta içi yiğenimle yine bir tur yapmayı planlıyorum parka şehrin resmen yarısından bir ucuna yürüyosun millet delimisin sen nasıl yürüdün diyor çok iyi geldi eşim izin verirse bu hafta yine gidicem ama gece kemiklerimin ğrısından yatamadımEgzersizle telafi edersin. 70 barajini gectin ya. Daha rahat iner:)
bu hafta içi yiğenimle yine bir tur yapmayı planlıyorum parka şehrin resmen yarısından bir ucuna yürüyosun millet delimisin sen nasıl yürüdün diyor çok iyi geldi eşim izin verirse bu hafta yine gidicem ama gece kemiklerimin ğrısından yatamadımolsun değer
Denemeye calisacagim :) Bir yerde okumustum egzersizleri gune bolerek yaparsaniz sıkılmazsınız diye.Bi isi yapmadan onde on kez falan hareket yapmak mutfakta banyoda vs onu elimden geldigince yapmaya calisiyorum.Gun daha bitmedi. Guzel bir egzersiz ekleyebilirsin menune istersen:)
Denemeye calisacagim :) Bir yerde okumustum egzersizleri gune bolerek yaparsaniz sıkılmazsınız diye.Bi isi yapmadan onde on kez falan hareket yapmak mutfakta banyoda vs onu elimden geldigince yapmaya calisiyorum.
soğuk ve küçücük oda da yürümekten çok sıkılmışım abla ya bu havaları kaçırmak istemiyorum dün tay gibi kaçıyordumCok da zorlama bir tanem. Duzenli olsun yeter.
benimde eski resimler var 65 altına inince paylaşıcamBen eger hedefime ulasabilirsem paylasacagim resimler size insallah
Ins kaptanim birkaç tane hassas nokta var onları yapmazsa sıkıntı yok.Resim cekme aliskanligim yok aslinda. Oglani cekerken beni de mecburen cekmisler
Bu hafta cok dikkat ediyoruz gulum. Lutfen duzenini korumaya calis.
asya en güzel gününü kalori hesabı yaparak mahvetme eşler böyle şeylere çok kızıyor çünkü.bende şubat ayı sonuna kadar ödül falan vermicem kendime mısır yiyordum ödül öğünümde yasak...şubat aı fulll kaçamaksız olmalı sadece öğünlerime dikkat edicemyallnızzzz pazar doğum günüm o günü kazasız belasız atlatmam lazım eşim söylenmemesi için napsam bilemiyorum
iyide gülüm eşime baksam oturup onla 1 ekmekle yemek yemem üstüne gece yarısı meyve yemem atıyorum tatlı emem lazım ona baksam evimin yolunu şaşarım canımIns kaptanim birkaç tane hassas nokta var onları yapmazsa sıkıntı yok.
asya en güzel gününü kalori hesabı yaparak mahvetme eşler böyle şeylere çok kızıyor çünkü.
soğuk ve küçücük oda da yürümekten çok sıkılmışım abla ya bu havaları kaçırmak istemiyorum dün tay gibi kaçıyordumhedefe yaklaşmak çok güzell
Kızlar doktordan öğlen geldim sinüzit boğaz enfeksiyonu dedi ne ararsan var yani griple başlamış dedi antibiyotik verdi daha bir sürü ilaç işte bişeyler yiyip içtim uyumuşum yeni kalktım sayılır
D3S1R3 demetçim hala olmuşsun allah analı babalı halalı büyütsün:)allah ela bebeği sevdiklerine bağışlasın uzun sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?