çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanır, sağlığına kavuşur kuzunKas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
Alışınca güzel oluyor canım leslie de kolay gibi görünüo yoruyor insanı canım:)Güzel olmuş canim menün. Jillian bi ara baktim videosuna leslieden baya zor. Ben leslie ye zor dayaniyorum:)
Canim Allah sifa versinn.. Dualarim sizinleKas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
Pazartesi sabah uyandığında ayağının uzerine basamadi ilac tedavisi başladılar ama ptesi cikacak sonuçlar onlari bekliyoruz kesin sonuc icinAllahim esirgesin, sifa versin insallah. Nasil basladi, ne tedavi uyguluyorlar canim?
Teşekkür ederim canım ...Canim Allah sifa versinn.. Dualarim sizinle
Pazartesi sabah uyandığında ayağının uzerine basamadi ilac tedavisi başladılar ama ptesi cikacak sonuçlar onlari bekliyoruz kesin sonuc icin
Pazartesi sabah uyandığında ayağının uzerine basamadi ilac tedavisi başladılar ama ptesi cikacak sonuçlar onlari bekliyoruz kesin sonuc icin
Kas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
Kas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
Amin ablişimm tebrikler tekrardanEllerin dert gormesin deniz gozlumMavibocuk .Cok guzel olmus canim:)
canim cok gecmis olsun cok üzüldüm
durumundan haberdar et bizide [/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?