Poğaça ve sütlü tatlı ah canım yaaaUgunku menu
Sabah 1 yumurta sarisi
1 minik pogacA
3-4 zeytin
1 jk peynir
oglen bugday salatasi
sutlu tatli. (Mecbur yedim)
Ara havuc ceviz 1 er tane
Aksam birer kepce kuru fasukye bulgur pilavi
3lt Su
100 mekik
birazdan bir fincan sekerseiz cay ardindan yarim saat egzersiz
Hmm inşallah haftaya güzel veririz ablacım sıkma canınıSağol canım kaçamak var mı demişsin yok bu tamamen hastalıklarının eseri oldu bu hafta ama bu kadar beklemiyordum bir de sadece 1 gün spor yapabildim oda etkiledi galiba(
Canim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bosZ zeynepela07 ugramıyorsu kaç gündür canım. Vaz mı gectin kilo vermekten?:)
Denemedeki çıtırlar, kıskanılacak menuler ve egzersiz görmek istiyorum. Ne kadar azimli oldugunuzu görelim
Canim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bos
Evet canim hava güzeldi bugün cikip yürüdüm yarinda yürümeyi düsünüyorumAblaci
Ablacim masallah ne cok adim atmissiniz. Yazin bende cok yururdum azicok havalar isinsada ciksam diye bekliyorm bebisle.
Gecmis olsun nesi varCanim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bos
Evet canim hava güzeldi bugün cikip yürüdüm yarinda yürümeyi düsünüyorum
Aynen kaptanimCok iyi yapmissin ablam. Ayni hirsla devam:)
Güzel olmuş canim menün. Jillian bi ara baktim videosuna leslieden baya zor. Ben leslie ye zor dayaniyorum:)Menüm
Sabah
2ceviz
1çay kaşığı bal
Misyik çay
Öğlen
Omlet
2 küçük yulaflı krep
Peynir
Domates
Salatalık
Ada çayı
Ara
Salatalık
Akşam
Yoğurt
Patlıcan közlemesini kavurdum soğanla
2 küçük yulaflı krep
Ara
Soda
mistik çayı içerim
3 litre su
30dk yürüyüş
Jillian 2. Level 8. Gün :)
Allah yardimcin olsun canim kac yasindaKas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
Kas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
7 yasinda melegimAllah yardimcin olsun canim kac yasinda
Geçmiş olsun canımCanim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bos
7
7 yasinda melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?