Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün kahvaltı
Haşlanmış yumurta iki dilim peynir biraz zeytin iki domates maydanoz brokoli kayısı tereyağı (bunu sevdim) iki bardak çay
Armut mandalina
Akşam yemeği
Çorba ızgara balık ve soğan salata kahve
Su iki lt
Spor yürüyüş

Yehhhhuuuuu
Haftaya orjinalll listede olucamm insallahhh

günaydın kızlar
hepimize güzel bir hafta sonu olsun inşallah

dün 15 dk dans 2,5 lt su 1 fincan yeşil çay 1 fincan beyaz çay
sabah yarım poğaça 3 zeytin 1 peynir çok azcık bal kayman (yarımşar çay kaşığı )
ara 3 fındık 1 kuru kayısı
öğle : tonbalıklı salata
ara: 1 tane salatalık
ikindi : 2 badem yarım avuç beyaz leblebi
akşam: yoğurtlu ıspanak 1 porsiyon

Hayırlı sabahlar kızlar, iyi haftasonları...

Z zeynepela07 çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin prensesine

@Hayaller35 sen nasıl oldun abla?

tiffany20 kilo bildirimi sabahtan yapılıyor...

OCAK
ş
ampiyonu

and the oscar goes to

D3S1R3

verilen kilo: 2.6- %4.54
Ellerine sağlık mavişim...
Tebrik ederim ablaaa:)
11'e kadar tebrik ediyorum, 12 ve 13 te yer alan arkadaşlar biraz daha çalışmalı :)
Gecen hafta 77.02
Bu hafta 76.5
Tebrikler canım
tebrik ederim kızlar

ayyy merhabalarrr ben gelldimmm yuppiiii bugunde 3 e kadar çalısıyorum allammm cıldıriciiiiimmmmm ama yarn kocam ve kızımla sahileee gidip eglenicizzzz marinayada gider kahve içeriz ohhh amannnnn şimdide aldım nova tea tox cayımı sizi okuorum genç hatunlar

canım spor olarak 15 dkka alt karın 15 dkka bacak bide 10 dkka plates lastgyle kol calıstım sporları gec saatte yaptm ondan yazmadm menuyu verdgmde spor yapmamıstım henuz bırde 1,5-2 lt arası su ne kdr ıctgmı tam hatrlayamadm cnku

Canim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bos

ay hay allah cok gecms olsn allah şifa versn dua edicem mutlaka

Kas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur

kas yıkılımı nedir ki hiç duymadm kas erimesimi acaba

ay yaşasın 1. olmuşum darısı hepınızın basına tekekur ederm

Gecn hfta hic bole bisi yapmadiniz alindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…