Hayırlı sabahlar kızlar, iyi haftasonları...
@zeynepela07 çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin prensesine
@Hayaller35 sen nasıl oldun abla?
@tiffany20 kilo bildirimi sabahtan yapılıyor...
Ellerine sağlık mavişim...
Tebrik ederim ablaaa:)
11'e kadar tebrik ediyorum, 12 ve 13 te yer alan arkadaşlar biraz daha çalışmalı :)
Tebrikler canım
tebrik ederim kızlar
Ne güzel bir günaydın :) keyfin yerinde sevdiceğinden haber mi var kuzum :)Günaydınnnnnnnnn
İyi Haftasonları herkese
İyileştinmi gülüm sen? Havalar iyi galiba?ayyy merhabalarrr ben gelldimmm yuppiiii bugunde 3 e kadar çalısıyorum allammm cıldıriciiiiimmmmm ama yarn kocam ve kızımla sahileee gidip eglenicizzzz marinayada gider kahve içeriz ohhh amannnnnşimdide aldım nova tea tox cayımı sizi okuorum genç hatunlar
canım spor olarak 15 dkka alt karın 15 dkka bacak bide 10 dkka plates lastgyle kol calıstım sporları gec saatte yaptm ondan yazmadm menuyu verdgmde spor yapmamıstım henuz bırde 1,5-2 lt arası su ne kdr ıctgmı tam hatrlayamadm cnku
ay hay allah cok gecms olsn allah şifa versn dua edicem mutlaka
kas yıkılımı nedir ki hiç duymadm kas erimesimi acaba
ay yaşasın 1. olmuşum darısı hepınızın basına tekekur ederm
Geçen hafta da yapıldı gülüm :)Gecn hfta hic bole bisi yapmadiniz alindimmm
ayy yok gülüm yok ben ona hiiiçç uymayayım o bir gün bana 3 güne mal oluyor
bu daha baslangic tatlim kilo verdikce daha cok mutlu olacaksin
tebrikler canim bahsettiklerin karsisindada gayet ii vermissin
daha sonrada yazmissin asyacim ama spordan dolayi birazda şiş oldugunu düşünürsek bi tik daha eksidesin
ooooo harikasinn nenacimm
oldukca guzel duruyor canim benim.sac rengimin biraz acigii :)
tebrikler sevdacim
goncacim sen kendine dikkat etde halledersin sen
tebrikler asyacim
cokda karistirma kuzum zayiflicam diyede midene zarar verme
2 bitki vayi sec kendine belli bi zaman sonra degistir 4 tanesini ayni zamanlarda kullanma derim ben
kiz sana hergun esine uy demiyoruzki ama pazar günü cokda asmamak kaydiyla keyfini cikar bence.diger turlu sorun yasama keyfin kacmasin gerek yok toparlarsin cunku.
hepimiz esimize uysak oooo
canim yaa cok gecmis olsunn su hastaliklarda cok ilac vermeleri beni daha cok tedirgin ediyor yaa
Allah nasip etsin hayirlisiyla canim
cok sagol nenacim insallah bu sekilde biter ve atlatir zaten kolay kolay hasta olmuyorda
oo gözün aydin yavrumm
22 ocak...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.9 kilo hafifleyenedsofi arkadasimiza ait
2. sirada 1.4 kiloyla onu takip eden @haeshin yer aliyor
3.'lük 1.2 kilo kaybeden @pakizee'ye gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenasya_01 ve Yseeminn 'ide
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Kızlar afedersiniz gözümden kaçmışdüzeltme yapıyorum.
1. sira 3.1kilo hafifleyen
@melinda23
arkadasimiza ait
2. sirada 1.4 kiloyla onu takip eden @Asyaca yer aliyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @zeynepela07 uda
tebrik ediyoruz - 0.7 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
hiç denemedim zeynepcim özelliği nedir acaba ?
tok tzutuyormus 'hiç denemedim zeynepcim özelliği nedir acaba ?
Şükür ablacım Allah beterinden saklasın ağrım yok azıcık midem bulanıyor, düşünmemeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Benim tatlı paşam nasılE-brulim sen nasılsın kuzum? Agrin var mı?
Şükür ablacım Allah beterinden saklasın ağrım yok azıcık midem bulanıyor, düşünmemeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Benim tatlı paşam nasıl
İyidir o da inşallah ablam :)İyi gülüm. Kuzun nasıl?
İyiyim hamdolsun. Egzersiz de yaptım enerjigim. Minik uyudu rahatım 1 saat:)
İyidir o da inşallah ablam :)
Maşallah güne enerji dolu başlamışsın, eee öyle de olması gerekiyor çünkü bu hafta birinci olacağız :) diğer kızlara duyurulur :)
Ne güzel bir günaydın :) keyfin yerinde sevdiceğinden haber mi var kuzum :)
İyileştinmi gülüm sen? Havalar iyi galiba?
Geçen hafta da yapıldı gülüm :)
ayy yok gülüm yok ben ona hiiiçç uymayayım o bir gün bana 3 güne mal oluyordün konuştum eşimle ama güzel bir anı yakaladım dedim pasta istemiyorum güzel mum ışığında güzeeell bir sofra hazırlayayım dedi yemeğe götüreyim seni yok dedim evde daha rahat olurum hem ben hazırlarım sorun değil evde daha romantik oluyor en son tamam dedi
Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri varUzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
Bu hafta tüm takımlar kötüydü, gördün mü en yüksek ortalama 0,6 lardaydı sanırım. Haftaya işimiz zor, herkes asılacak:)
Çalışan güzeller hafta sonunu iyi degerlendirin. Bol bol egzersiz yapın:)
Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri varUzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
doğum günümü gülüm yarınay yok valla burnum genizim hep tıkalı nefes alamıyorum
yıl dönümü falan mınei kutluosnz asyacım
çok karamsarsın yadur bak yeni başladık filinta olcaz valla bnde kocamın yannda şişko durmaktan utanıorm artık o zyaf ve yemesne cok dıkat eder duzenlı spor yapar ban yedırmez extra aburcubur yıeyım yada ne bılım ekmegı fazla tuketım hemen ters ters bakar yıememde fast food asla yedrmez bana tatlıyıda reglysem kendı alır cnku reglykn mutlaka yerım onun harıcınde yedrmez o gormeden yersem anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?