Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnnnnnnn

İyi Haftasonları herkese
Ne güzel bir günaydın :) keyfin yerinde sevdiceğinden haber mi var kuzum :)
İyileştinmi gülüm sen? Havalar iyi galiba?
Gecn hfta hic bole bisi yapmadiniz alindimmm
Geçen hafta da yapıldı gülüm :)

ayy yok gülüm yok ben ona hiiiçç uymayayım o bir gün bana 3 güne mal oluyor dün konuştum eşimle ama güzel bir anı yakaladım dedim pasta istemiyorum güzel mum ışığında güzeeell bir sofra hazırlayayım dedi yemeğe götüreyim seni yok dedim evde daha rahat olurum hem ben hazırlarım sorun değil evde daha romantik oluyoren son tamam dedi

Şükür ablacım Allah beterinden saklasın ağrım yok azıcık midem bulanıyor, düşünmemeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Benim tatlı paşam nasıl

İyi gülüm. Kuzun nasıl?

İyiyim hamdolsun. Egzersiz de yaptım enerjigim. Minik uyudu rahatım 1 saat:)

İyi gülüm. Kuzun nasıl?

İyiyim hamdolsun. Egzersiz de yaptım enerjigim. Minik uyudu rahatım 1 saat:)
İyidir o da inşallah ablam :)
Maşallah güne enerji dolu başlamışsın, eee öyle de olması gerekiyor çünkü bu hafta birinci olacağız :) diğer kızlara duyurulur :)

İyidir o da inşallah ablam :)
Maşallah güne enerji dolu başlamışsın, eee öyle de olması gerekiyor çünkü bu hafta birinci olacağız :) diğer kızlara duyurulur :)

Bu hafta tüm takımlar kötüydü, gördün mü en yüksek ortalama 0,6 lardaydı sanırım. Haftaya işimiz zor, herkes asılacak:)

Çalışan güzeller hafta sonunu iyi degerlendirin. Bol bol egzersiz yapın:)

Ne güzel bir günaydın :) keyfin yerinde sevdiceğinden haber mi var kuzum :)

İyileştinmi gülüm sen? Havalar iyi galiba?

Geçen hafta da yapıldı gülüm :)

ay yok valla burnum genizim hep tıkalı nefes alamıyorum

yıl dönümü falan mı nei kutluosnz asyacım

Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri var Uzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim

çok karamsarsın ya dur bak yeni başladık filinta olcaz valla bnde kocamın yannda şişko durmaktan utanıorm artık o zyaf ve yemesne cok dıkat eder duzenlı spor yapar ban yedırmez extra aburcubur yıeyım yada ne bılım ekmegı fazla tuketım hemen ters ters bakar yıememde fast food asla yedrmez bana tatlıyıda reglysem kendı alır cnku reglykn mutlaka yerım onun harıcınde yedrmez o gormeden yersem anca

Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri var Uzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim

Olacagız hep beraber:) Sen yarın dönüyor musun okula? Bugunun planı nedir?:)

doğum günümü gülüm yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…