Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biz başka takımlarlamı yarışıoruz

Evet 10 takıma karşı yarışıyoruz her hafta. Bu hafta 7. olduk maalesef. Bu hafta rekabet biraz daha canlansın diye 9. takımla ayrıca yarışıyoruz. İkramlarla gelirler bizi ziyarete, hazır olun:)

Ben gidip cocuga hicbir sey diyemiyorum iste cunku hic yakismiyoruz ki Boyle olmasaydim bir dakika beklemezdim.

Ne güzel eşin destek sana işte:) Kıymetini bil:) Bizimkiler gözümüzün önünde yeyip içiyor bir de sen de ye diye gönül koyuyor:)

Bugun nasılsın kuzum? Paşanla eşin nasıl oldu?

Yok henuz 2 hafta var okulumun baslamasina.O yuzden 2 hafta iyi kilo vereyim ki bu bana orada motive olsun.Sinav haftalarindan cok korkuyorum kendimi kaybedersem diye

Sınav zamanı mum gibi erimen lazım senin:) Ben öyleydim yani. Çok acıkır, herşeyi yerdim. Ama en az 2 kg vermeden bitmezdi finaller:)

10. takıma karşı yaptığımız yarış herkese yarayacak bence ablacım :)
Ah canım ya çabuk atlatırsın inşallah, yarın dışarıya çıkarken sıkı giyin.
Geçmiş olsun güle, bütün takım hasta

Ben iste oyle degilim herkes kilo verir ben aliyorum Insallah bu sefer oyle olmayacak.

Hersey beyinde kuzum. Sen durumundan/goruntunden memnun degilsin ve degismeye karar verdin. Duzenini ona gore degistirip istedigin vucuda kavusuncaya kadar ipler senin elinde. Biz de destegiz sana:)

Hersey beyinde kuzum. Sen durumundan/goruntunden memnun degilsin ve degismeye karar verdin. Duzenini ona gore degistirip istedigin vucuda kavusuncaya kadar ipler senin elinde. Biz de destegiz sana:)
Insallah cok sagolun.Bircok kez denedim ama olmadi.Ama bu sefer birakmayacagim pes etmeyecegim.

doğum günümü gülüm yarın

aaa öylemi tamammmm başbaşa olmak ayrı keyif vallaaa kısın en guzel organızasyon bncede evde olmak ben yazn dogdum hep dısarda kutluorz esım kısın dogdu hep evde kutluorz pek adil dil ama napalım

Evet 10 takıma karşı yarışıyoruz her hafta. Bu hafta 7. olduk maalesef. Bu hafta rekabet biraz daha canlansın diye 9. takımla ayrıca yarışıyoruz. İkramlarla gelirler bizi ziyarete, hazır olun:)

10 takım mmı ne dıosun ve 7. mi olduk bastan soylesenşze yahu çok pis kamçılandım suan ve artık kaçamak yapanların menusunu begenmıcem simdiden söylim bu hafta 1. miyizzzzzz evettttttttttttttttttttttttttttozaaman napıyoruzzzz kaçamak yapmıyoruzzzzz yaparsak nolurrrr şişko ve çirkin kadınlar oluruzzzz sonuççççç 38 beden bluejeanler ve 36 beden daracık sex bodyler olmazzzz

hadi toparlanın kaçamak sıfır olan 1 hafta olsun gücümüzü gözterelim aglayıp zırlıcagmza sılkelenip kendimize gelelim

Ben gidip cocuga hicbir sey diyemiyorum iste cunku hic yakismiyoruz ki Boyle olmasaydim bir dakika beklemezdim.

aa nasıl bir şey diemıosn kendine haksızlık yapma özgüvenini kendi kendine bozma toparşan lütfen evet biraz kg olablir burda hepimizin kg su var mezun olanlar hariçbnm bile var hemde 13 kg fazlam var o da ilk hedefe ama kararlıyım yaza muhtesem olucam görüntümü geçtim öncelikle beden saglıgım için oncelıkle kendın ıcın basar sonra begendgn cocugun karsıısna gec ve sana aşığım deee bak arkandayımmmyapabilrsn eşim benm yuzume bakmıodu ben sana asıgım dedım ben sana karsı bir şey hissetmiorum die cvp geldi içimden ulann dedm seni almazmıyım ve aldım ahahah cok fenayım breeee

belindam kuzummm nolduuu hc bsyde yememişssin hayrdır inşallah

Ne güzel eşin destek sana işte:) Kıymetini bil:) Bizimkiler gözümüzün önünde yeyip içiyor bir de sen de ye diye gönül koyuyor:)

ay yok asla izin vermez ve marketlerde asla abur cubur reyonuna girmeiz aldgmz 2-3 paket bisküvi olur o da eşim aksamları çayın yanına 2 tane alır bazen ben 1-2 tane tırtıklarm oyle cipsmiş krakerlermiş keklermiş hiç almaız

Ben iste oyle degilim herkes kilo verir ben aliyorum Insallah bu sefer oyle olmayacak.

kg almıcaksn canın abur cubur cektgnde bıze yaz alternatf saglıklı seyler onerelım yanı sen bılmedgnden deil kendıne engel olmak adına

Insallah cok sagolun.Bircok kez denedim ama olmadi.Ama bu sefer birakmayacagim pes etmeyecegim.

Elbette etmeyeceksin gulum. Bak birkac ayini alacak sadece. Topikte sohbet muhabbet, cuma tarti heyecani derken haftalarin nasil gectigini anlamayacaksin bile:)

Valla tebrik ediyorum. Evet once kendim icin ozguvenim icin kilo vermek istiyorum.Sonra da gidip ona acilabilmek icin.Insallah biraz daha kilo vereyim bana yol goster lutfen..Benimde senin gibi ayni kararliligi gosterip almam lazim O zaman sıfır kacamak spor yuruyus su..Hepimiz yaza kadar incecik olacagiz insallah..Inaniyorum..

Elbette etmeyeceksin gulum. Bak birkac ayini alacak sadece. Topikte sohbet muhabbet, cuma tarti heyecani derken haftalarin nasil gectigini anlamayacaksin bile:)
Evet simdiden 2 hafta gecti ve az da olsa gitmeye basladi.Tek basina hicbir sey olmuyor gercekten.Iyi ki varsiniz.

Hahahaha oyle mi dedi sana:) E nasil ettin de aldin enistemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…