biz başka takımlarlamı yarışıoruz
ay yok valla burnum genizim hep tıkalı nefes alamıyorum
yıl dönümü falan mınei kutluosnz asyacım
çok karamsarsın yadur bak yeni başladık filinta olcaz valla bnde kocamın yannda şişko durmaktan utanıorm artık o zyaf ve yemesne cok dıkat eder duzenlı spor yapar ban yedırmez extra aburcubur yıeyım yada ne bılım ekmegı fazla tuketım hemen ters ters bakar yıememde fast food asla yedrmez bana tatlıyıda reglysem kendı alır cnku reglykn mutlaka yerım onun harıcınde yedrmez o gormeden yersem anca
ay yok valla burnum genizim hep tıkalı nefes alamıyorum
çok karamsarsın yadur bak yeni başladık filinta olcaz valla bnde kocamın yannda şişko durmaktan utanıorm artık o zyaf ve yemesne cok dıkat eder duzenlı spor yapar ban yedırmez extra aburcubur yıeyım yada ne bılım ekmegı fazla tuketım hemen ters ters bakar yıememde fast food asla yedrmez bana tatlıyıda reglysem kendı alır cnku reglykn mutlaka yerım onun harıcınde yedrmez o gormeden yersem anca
Günaydın herkese. Dün berbat bi gün geçirdim. Bugün daha iyi gibiyim. Menu yazamadım kusura bakmayın. Gerçi pek bi şey de yemedim.
2 portakal 2 çatal somon 2 bardak kuşburnu 1 lt su tüm gün yedigim.
Yok henuz 2 hafta var okulumun baslamasina.O yuzden 2 hafta iyi kilo vereyim ki bu bana orada motive olsun.Sinav haftalarindan cok korkuyorum kendimi kaybedersem diyeOlacagız hep beraber:) Sen yarın dönüyor musun okula? Bugunun planı nedir?:)
Güüüünnnnayyyyddddiiiinnnnlllaaarrr citir kizlar mavim listede ben niye yokum tatlim
Yok henuz 2 hafta var okulumun baslamasina.O yuzden 2 hafta iyi kilo vereyim ki bu bana orada motive olsun.Sinav haftalarindan cok korkuyorum kendimi kaybedersem diye
Güüüünnnnayyyyddddiiiinnnnlllaaarrr citir kizlar mavim listede ben niye yokum tatlim
10. takıma karşı yaptığımız yarış herkese yarayacak bence ablacım :)Bu hafta tüm takımlar kötüydü, gördün mü en yüksek ortalama 0,6 lardaydı sanırım. Haftaya işimiz zor, herkes asılacak:)
Çalışan güzeller hafta sonunu iyi degerlendirin. Bol bol egzersiz yapın:)
Ah canım ya çabuk atlatırsın inşallah, yarın dışarıya çıkarken sıkı giyin.ay yok valla burnum genizim hep tıkalı nefes alamıyorum
Geçmiş olsun güle, bütün takım hastaGünaydın herkese. Dün berbat bi gün geçirdim. Bugün daha iyi gibiyim. Menu yazamadım kusura bakmayın. Gerçi pek bi şey de yemedim.
Ben iste oyle degilim herkes kilo verir ben aliyorumSınav zamanı mum gibi erimen lazım senin:) Ben öyleydim yani. Çok acıkır, herşeyi yerdim. Ama en az 2 kg vermeden bitmezdi finaller:)
Ben iste oyle degilim herkes kilo verir ben aliyorumInsallah bu sefer oyle olmayacak.
Insallah cok sagolun.Bircok kez denedim ama olmadi.Ama bu sefer birakmayacagim pes etmeyecegim.Hersey beyinde kuzum. Sen durumundan/goruntunden memnun degilsin ve degismeye karar verdin. Duzenini ona gore degistirip istedigin vucuda kavusuncaya kadar ipler senin elinde. Biz de destegiz sana:)
doğum günümü gülüm yarın
Evet 10 takıma karşı yarışıyoruz her hafta. Bu hafta 7. olduk maalesef. Bu hafta rekabet biraz daha canlansın diye 9. takımla ayrıca yarışıyoruz. İkramlarla gelirler bizi ziyarete, hazır olun:)
Ben gidip cocuga hicbir sey diyemiyorum iste cunku hic yakismiyoruz kiBoyle olmasaydim bir dakika beklemezdim.
Günaydın herkese. Dün berbat bi gün geçirdim. Bugün daha iyi gibiyim. Menu yazamadım kusura bakmayın. Gerçi pek bi şey de yemedim.
Ne güzel eşin destek sana işte:) Kıymetini bil:) Bizimkiler gözümüzün önünde yeyip içiyor bir de sen de ye diye gönül koyuyor:)
Ben iste oyle degilim herkes kilo verir ben aliyorumInsallah bu sefer oyle olmayacak.
Insallah cok sagolun.Bircok kez denedim ama olmadi.Ama bu sefer birakmayacagim pes etmeyecegim.
Valla tebrik ediyorum.aaa öylemi tamammmm başbaşa olmak ayrı keyif vallaaa kısın en guzel organızasyon bncede evde olmak ben yazn dogdum hep dısarda kutluorz esım kısın dogdu hep evde kutluorz pek adil dil ama napalım
10 takım mmı ne dıosun ve 7. mi olduk bastan soylesenşze yahuçok pis kamçılandım suan ve artık kaçamak yapanların menusunu begenmıcem simdiden söylim bu hafta 1. miyizzzzzz evetttttttttttttttttttttttttttt ozaaman napıyoruzzzz kaçamak yapmıyoruzzzzz yaparsak nolurrrr şişko ve çirkin kadınlar oluruzzzz sonuççççç 38 beden bluejeanler ve 36 beden daracık sex bodyler olmazzzz
hadi toparlanın kaçamak sıfır olan 1 hafta olsun gücümüzü gözterelim aglayıp zırlıcagmza sılkelenip kendimize gelelim
aa nasıl bir şey diemıosn kendine haksızlık yapma özgüvenini kendi kendine bozma toparşan lütfen evet biraz kg olablir burda hepimizin kg su var mezun olanlar hariçbnm bile var hemde 13 kg fazlam var o da ilk hedefe ama kararlıyım yaza muhtesem olucam görüntümü geçtim öncelikle beden saglıgım için oncelıkle kendın ıcın basar sonra begendgn cocugun karsıısna gec ve sana aşığım deee bak arkandayımmm yapabilrsn eşim benm yuzume bakmıodu ben sana asıgım dedım ben sana karsı bir şey hissetmiorum die cvp geldi içimden ulann dedm seni almazmıyım ve aldım ahahah cok fenayım breeee
belindam kuzummm nolduuu hc bsyde yememişssin hayrdır inşallah
ay yok asla izin vermez ve marketlerde asla abur cubur reyonuna girmeiz aldgmz 2-3 paket bisküvi olur o da eşim aksamları çayın yanına 2 tane alır bazen ben 1-2 tane tırtıklarm oyle cipsmiş krakerlermiş keklermiş hiç almaız
kg almıcaksn canın abur cubur cektgnde bıze yaz alternatf saglıklı seyler onerelım yanı sen bılmedgnden deil kendıne engel olmak adına
Evet simdiden 2 hafta gecti ve az da olsa gitmeye basladi.Tek basina hicbir sey olmuyor gercekten.Iyi ki varsiniz.Elbette etmeyeceksin gulum. Bak birkac ayini alacak sadece. Topikte sohbet muhabbet, cuma tarti heyecani derken haftalarin nasil gectigini anlamayacaksin bile:)
aaa öylemi tamammmm başbaşa olmak ayrı keyif vallaaa kısın en guzel organızasyon bncede evde olmak ben yazn dogdum hep dısarda kutluorz esım kısın dogdu hep evde kutluorz pek adil dil ama napalım
10 takım mmı ne dıosun ve 7. mi olduk bastan soylesenşze yahuçok pis kamçılandım suan ve artık kaçamak yapanların menusunu begenmıcem simdiden söylim bu hafta 1. miyizzzzzz evetttttttttttttttttttttttttttt ozaaman napıyoruzzzz kaçamak yapmıyoruzzzzz yaparsak nolurrrr şişko ve çirkin kadınlar oluruzzzz sonuççççç 38 beden bluejeanler ve 36 beden daracık sex bodyler olmazzzz
hadi toparlanın kaçamak sıfır olan 1 hafta olsun gücümüzü gözterelim aglayıp zırlıcagmza sılkelenip kendimize gelelim
aa nasıl bir şey diemıosn kendine haksızlık yapma özgüvenini kendi kendine bozma toparşan lütfen evet biraz kg olablir burda hepimizin kg su var mezun olanlar hariçbnm bile var hemde 13 kg fazlam var o da ilk hedefe ama kararlıyım yaza muhtesem olucam görüntümü geçtim öncelikle beden saglıgım için oncelıkle kendın ıcın basar sonra begendgn cocugun karsıısna gec ve sana aşığım deee bak arkandayımmm yapabilrsn eşim benm yuzume bakmıodu ben sana asıgım dedım ben sana karsı bir şey hissetmiorum die cvp geldi içimden ulann dedm seni almazmıyım ve aldım ahahah cok fenayım breeee
belindam kuzummm nolduuu hc bsyde yememişssin hayrdır inşallah
ay yok asla izin vermez ve marketlerde asla abur cubur reyonuna girmeiz aldgmz 2-3 paket bisküvi olur o da eşim aksamları çayın yanına 2 tane alır bazen ben 1-2 tane tırtıklarm oyle cipsmiş krakerlermiş keklermiş hiç almaız
kg almıcaksn canın abur cubur cektgnde bıze yaz alternatf saglıklı seyler onerelım yanı sen bılmedgnden deil kendıne engel olmak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?