Evet simdiden 2 hafta gecti ve az da olsa gitmeye basladi.Tek basina hicbir sey olmuyor gercekten.Iyi ki varsiniz.
Birazdan cikip yuruyecegim.Bir de eskiden yaptigim eglenceli bir video vardi.Zumba dansi.50 dk ama hareketli sarkilarla hemen geciyor.Diger agir ama kisa sureli olanlara dayanamiyorum.Bende bunu yapmaya karar verdim.Sen de iyi ki geldin ailemizin bir uyesi oldun canim:) Hadi soyle bakalim bugunki programini:) Bak ben 1 saat bisiklet surdum, aksam da yuruyecegim:)
Birazdan cikip yuruyecegim.Bir de eskiden yaptigim eglenceli bir video vardi.Zumba dansi.50 dk ama hareketli sarkilarla hemen geciyor.Diger agir ama kisa sureli olanlara dayanamiyorum.Bende bunu yapmaya karar verdim.
günaydın arkadaşlar
kalktık kahvaltı yaptık
bu gün hava iyi, kızları parka götüreyim
Insallah ya simdiden hafiflemis hissediyorum.Bu his cok guzel.En guzeli canim. Tum bedeni calistiran orta duzeyde aktivitiler kilo vermede birebir. Vucudun da degisecek, 3 versen 5 vermis gibi goruneceksin. Egzersiz candir:)
Insallah ya simdiden hafiflemis hissediyorum.Bu his cok guzel.
Valla tebrik ediyorum.Evet once kendim icin ozguvenim icin kilo vermek istiyorum.Sonra da gidip ona acilabilmek icin.Insallah biraz daha kilo vereyim bana yol goster lutfen..Benimde senin gibi ayni kararliligi gosterip almam lazim O zaman sıfır kacamak spor yuruyus su..Hepimiz yaza kadar incecik olacagiz insallah..Inaniyorum..
Evet simdiden 2 hafta gecti ve az da olsa gitmeye basladi.Tek basina hicbir sey olmuyor gercekten.Iyi ki varsiniz.
Hahahaha oyle mi dedi sana:) E nasil ettin de aldin enistemizi
Sen de iyi ki geldin ailemizin bir uyesi oldun canim:) Hadi soyle bakalim bugunki programini:) Bak ben 1 saat bisiklet surdum, aksam da yuruyecegim:)
Bunu gercekten cok istiyorum.Hayattaki en guzel bagimliliklardan biri.Yuruyusu cok seviyorum aslinda.Yeni yurdumun oralarda insallah yurumek icin bir yerler vardir.Egzersiz yaptikca motivasyonun artacak daha zinde ve mutlu olacaksin. O his bagimlilik yaratacak ve duzenli egzersiz aliskanligi kazanacaksin:)
yaaa bak başladınnn afern sana kadınlar her zamn kararlı ve güçlü olmalı asla demotive etme kendini bir kadını güçsüz kılar motivasyonsuzluk başarıcaksn inan bana ......açıl çocuga dunyanın en guzel seyı dılmıdr sevmek sevılmek sevıyorsan soylıceksn beklemek dunyanın en buyuk aptallıgı beklemeye basladgn an kacırmaya baslarsn sana guvenıorm ve arkandayım ınan bana her sey cok guzel olucak
sende ıyıkı varsın hepınızı ıyıkı varsnz cok sevdım bende burayı
merabamız vardı uzun hikaye bizimki o hem okuyup hem calısıyrdu bende oyle calstgmz bır yerde cok asık oldum allahım cıldıurıodm onun ıcın bir gün dayanamadm ozamnlar msn vardı gece 12 de onlıne olurmsn bır sey soylemek ıstıorum dedm tek kelıme sana cok asık oldum sevglm olmanı ıstıorumdedmo da ben sana karsı bır sey hıssetmıyorum dedı hmm öylemi peki dedim yarın yüzyüze görüşelim ltfen dedm olur falan dedi görüştük açık açık konuştum bana karşı bir şey hissetmio olman bsylerı denemememiz için sebepmi belki ilerde seversin bıdı bıdı bi ton konustum 2. bulusmamızda sevgilydk zaten snra hemen o da asık oldu cok gecmeden ama ilk gördgmde anlamstm evlencgm adam oldgnu çok şükür tanrının mukafatı cok sevıorm onu her sey yolunda
maşallahkaptanım vallahi cok hızlısın spor konusunda ben de aksam yaoarm artk spor
Bende gec bir vakitte olsa kendime.bir gun sectim.Gidip o gun acilacagim.O gune kadar hem zayiflamis hem de istedigim baska seyler olmus olacak umarim.Dua edin bana.Insallah benim evlenecegim kisi de odur.yaaa bak başladınnn afern sana kadınlar her zamn kararlı ve güçlü olmalı asla demotive etme kendini bir kadını güçsüz kılar motivasyonsuzluk başarıcaksn inan bana ......açıl çocuga dunyanın en guzel seyı dılmıdr sevmek sevılmek sevıyorsan soylıceksn beklemek dunyanın en buyuk aptallıgı beklemeye basladgn an kacırmaya baslarsn sana guvenıorm ve arkandayım ınan bana her sey cok guzel olucak
sende ıyıkı varsın hepınızı ıyıkı varsnz cok sevdım bende burayı
merabamız vardı uzun hikaye bizimki o hem okuyup hem calısıyrdu bende oyle calstgmz bır yerde cok asık oldum allahım cıldıurıodm onun ıcın bir gün dayanamadm ozamnlar msn vardı gece 12 de onlıne olurmsn bır sey soylemek ıstıorum dedm tek kelıme sana cok asık oldum sevglm olmanı ıstıorumdedmo da ben sana karsı bır sey hıssetmıyorum dedı hmm öylemi peki dedim yarın yüzyüze görüşelim ltfen dedm olur falan dedi görüştük açık açık konuştum bana karşı bir şey hissetmio olman bsylerı denemememiz için sebepmi belki ilerde seversin bıdı bıdı bi ton konustum 2. bulusmamızda sevgilydk zaten snra hemen o da asık oldu cok gecmeden ama ilk gördgmde anlamstm evlencgm adam oldgnu çok şükür tanrının mukafatı cok sevıorm onu her sey yolunda
maşallahkaptanım vallahi cok hızlısın spor konusunda ben de aksam yaoarm artk spor
Bunu gercekten cok istiyorum.Hayattaki en guzel bagimliliklardan biri.Yuruyusu cok seviyorum aslinda.Yeni yurdumun oralarda insallah yurumek icin bir yerler vardir.
Aaaaa bn gormemismiyim tsekkur edrimmm canm saol
Bende gec bir vakitte olsa kendime.bir gun sectim.Gidip o gun acilacagim.O gune kadar hem zayiflamis hem de istedigim baska seyler olmus olacak umarim.Dua edin bana.Insallah benim evlenecegim kisi de odur.
Aaaaa bn gormemismiyim tsekkur edrimmm canm saol
Benim uni kampus degil maalesef.Sehrin gobeginde tek fakulte.Yurdun oralarda arayacagim yuruyus icin bir park.Bende inaniyorum.Annem 20 kilo verdi yuruyusle.Kampuste mutlaka yuruyus icin uygun alan vardir canim. Bak havalar da isiniyor. Ders programina gore kendini ayarlarsin. Hergun 1 saatini ayir, sonuclari yuzunu guldurecek inan bana:)
Benim uni kampus degil maalesef.Sehrin gobeginde tek fakulte.Yurdun oralarda arayacagim yuruyus icin bir park.Bende inaniyorum.Annem 20 kilo verdi yuruyusle.
Burcun ne gulum senin?:)
Duzgun/duzenli beslenme bu isin %50 si ise, egzersiz de diger %50 canim. Biri olmadan basari olmaz. Yavas yavas baslayin egzersizinize. Kilo verdikce, vucudunuz alistikca sureyi ve yogunlugu arttirirsiniz:)
Bende gec bir vakitte olsa kendime.bir gun sectim.Gidip o gun acilacagim.O gune kadar hem zayiflamis hem de istedigim baska seyler olmus olacak umarim.Dua edin bana.Insallah benim evlenecegim kisi de odur.
Çok gecms olsun canım benim7
7 yasinda melegim
asyacim günlük 1200 kalori altı hele 800 falan da çok sağlıklı sayılmaz bence kaptanimizda söyledi bunu sana defalarca.Ama sen bana bakma istediğin gibi yap.kalori hesabı yapmam ben kızlar sadece sağlıklımı değil mi diyeti bozamuş sayılırmıyım onları hesap ediyorum genelde
ebrusum ah ahh o mide bulantilarindan ne çektim ben:)Şükür ablacım Allah beterinden saklasın ağrım yok azıcık midem bulanıyor, düşünmemeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Benim tatlı paşam nasıl
yok kaptanim eşim yarın gece gidiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?