Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kongre mi var, nereye gidiyor enistemiz?:)

Tammmmmmmm da egzersizden konusuyorduk:) Bugun neler yapacaksin?:)
Ahhh canm orayi sorma :)))) sabah dans gun boyu tmizlik bugun ,) oh kol kasi karin kasi heryer caalisiyor tmizlikte bide 2 ve 3nolu sporu ben gene kaybettim favoriye ekledim zannediodum eklememisim

Iyi yapmissin:) Hayatta istediklerimizi elde etmek icin risk almak sart:)

Ahhh canm orayi sorma :)))) sabah dans gun boyu tmizlik bugun ,) oh kol kasi karin kasi heryer caalisiyor tmizlikte bide 2 ve 3nolu sporu ben gene kaybettim favoriye ekledim zannediodum eklememisim

Dans ta guzel. Tum vucudun calisiyor iste daha ne olsun:)

O da gelmez bana eminim.Ben nasil yaklasacagim acaba kendisine hic bilmiyorum.Uzun bir zaman sectim bu zamanda ona daha yakin olup daha cok sey ogrenerek duzgun bir sekilde yaklasabilmek icin.Insallah bizde sizin gibi oluruz.

Benim uni kampus degil maalesef.Sehrin gobeginde tek fakulte.Yurdun oralarda arayacagim yuruyus icin bir park.Bende inaniyorum.Annem 20 kilo verdi yuruyusle.
Canm bende aynen gecen sene gene bu duzele yemegimi yiyip hergun 1 bucuk saat yurumeyle tabi 2 litre su 25 gunde 10 kilo verdm muhtesem sayiflama sporu

O da gelmez bana eminim.Ben nasil yaklasacagim acaba kendisine hic bilmiyorum.Uzun bir zaman sectim bu zamanda ona daha yakin olup daha cok sey ogrenerek duzgun bir sekilde yaklasabilmek icin.Insallah bizde sizin gibi oluruz.

Ayni bolumde misiniz, ortak zaman geciriyor musunuz gulum?:)

toparlandık canım, gerçi ilaca devam ama yinede şükür iyiyiz
mutfakta çekmeceler takılıyordu onu düzelttiler çok eski dolap, tadilat yaptık biraz
paşan nasıl ?

Gulu gule kullan gulum:) Bizler icin evin en onemli yeri mutfak. Ne kadar kullanisli ve rahatsa o kadar mutlu ediyor beni:)

Iyi uyuyor hala. Uyansin okula gidecegiz bizde. Hava mis. Biraz top oynar kahve keyfi yapariz:)

Bu araada ip atlama nasil ne gibi faydasi var??

Yawrukush kaptanimiz bilir/cevap verir sana canim. Ben yuruyerek verdim kilomu. Sonra ayagimda sorun olunca bisikletle devam ettim biraz. Duzelince de bazen yuruyus bazen bisiklet degistirerek yapiyorum. Haftalik egzersizlerimiz de bolgesel yaglara karsi destek oluyor:)

Gulu gule kullan gulum:) Bizler icin evin en onemli yeri mutfak. Ne kadar kullanisli ve rahatsa o kadar mutlu ediyor beni:)

Iyi uyuyor hala. Uyansin okula gidecegiz bizde. Hava mis. Biraz top oynar kahve keyfi yapariz:)
Oglanlami gezicen wyyy ne guzel yaa cok tatjli brnmkide buyuse anne ogul gezsek yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…