Çok gecms olsun canım benim
asyacim günlük 1200 kalori altı hele 800 falan da çok sağlıklı sayılmaz bence kaptanimizda söyledi bunu sana defalarca.
ebrusum ah ahh o mide bulantilarindan ne çektim ben:)
yok kaptanim eşim yarın gece gidiyor:)
Ahhh canm orayi sorma :)))) sabah dans gun boyu tmizlik bugun ,) oh kol kasi karin kasi heryer caalisiyor tmizlikteTammmmmmmm da egzersizden konusuyorduk:) Bugun neler yapacaksin?:)
ben aslan burcuyum istediğimi alırçok azimli ve hırslıyım elimden bi uçan bi kaçan okadr yani
her gün atlamadan egzersz yapıorum hafta bası 1-2 gun yapamadm o da hastaydm valla sporu bırak kalkıp suyumu alamadm eşim gördü her hizmetmiama egzersz mutlaka yapıorm yuruyus ıcın vaktım yok gunler bıraz daha uzasn mutlaka her aksam yuruyus yapıcam tabıkı spor olmadan dıet malesef tek basına ıse yaramıo
acele etmezamanını en ıyı sen bılrsn cık karsısına konus ayıp degıl gunah degıl hem ılerde gulerek anımsarsnz suan biz oyle yapıorz askım dıormhatrlıomsn soyle demstm ne cesur kadınmıssn ben sana gelemezdim dio
Ahhh canm orayi sorma :)))) sabah dans gun boyu tmizlik bugun ,) oh kol kasi karin kasi heryer caalisiyor tmizliktebide 2 ve 3nolu sporu ben gene kaybettim favoriye ekledim zannediodum eklememisim
ben aslan burcuyum istediğimi alırçok azimli ve hırslıyım elimden bi uçan bi kaçan okadr yani
her gün atlamadan egzersz yapıorum hafta bası 1-2 gun yapamadm o da hastaydm valla sporu bırak kalkıp suyumu alamadm eşim gördü her hizmetmiama egzersz mutlaka yapıorm yuruyus ıcın vaktım yok gunler bıraz daha uzasn mutlaka her aksam yuruyus yapıcam tabıkı spor olmadan dıet malesef tek basına ıse yaramıo
acele etmezamanını en ıyı sen bılrsn cık karsısına konus ayıp degıl gunah degıl hem ılerde gulerek anımsarsnz suan biz oyle yapıorz askım dıormhatrlıomsn soyle demstm ne cesur kadınmıssn ben sana gelemezdim dio
Canm bende aynen gecen sene gene bu duzele yemegimi yiyip hergun 1 bucuk saat yurumeyle tabi 2 litre su 25 gunde 10 kilo verdm muhtesem sayiflama sporuBenim uni kampus degil maalesef.Sehrin gobeginde tek fakulte.Yurdun oralarda arayacagim yuruyus icin bir park.Bende inaniyorum.Annem 20 kilo verdi yuruyusle.
O da gelmez bana eminim.Ben nasil yaklasacagim acaba kendisine hic bilmiyorum.Uzun bir zaman sectim bu zamanda ona daha yakin olup daha cok sey ogrenerek duzgun bir sekilde yaklasabilmek icin.Insallah bizde sizin gibi oluruz.
toparlandık canım, gerçi ilaca devam ama yinede şükür iyiyizIyi eglenceler canim:) Toparlandiniz hepiniz insallah. Mutfak ta bitti mi?:)
Bu araada ip atlama nasil ne gibi faydasi var??Dans ta guzel. Tum vucudun calisiyor iste daha ne olsun:)
toparlandık canım, gerçi ilaca devam ama yinede şükür iyiyiz
mutfakta çekmeceler takılıyordu onu düzelttiler çok eski dolap, tadilat yaptık biraz
paşan nasıl ?
Bu araada ip atlama nasil ne gibi faydasi var??
Bugunku menum
Orucum
Aksam
Firinda tavuk ufak tabak
Salata 1 kase
Aci biber tursu
1,5 l su
Spor 15 dk dans ve gun boyu trmizlik :))
Amin insallah canm :)Allah kabul etsin canim:)
balikesir e kongre değil de iş le ilgili birsey kaptanim.Kongre mi var, nereye gidiyor enistemiz?:)
Tebrik ediyorum.Insallah bende verecegimm.Insallah hepimiz...Canm bende aynen gecen sene gene bu duzele yemegimi yiyip hergun 1 bucuk saat yurumeyle tabi 2 litre su 25 gunde 10 kilo verdm muhtesem sayiflama sporu
Yok ayni degil ama benzer bölüm.Benim edebiyat onun tarih.Ben 1. Sinifim o 2. Ama onu surekli bulabiliyorum.Yani arkadaslariyla hep ayni yerde oluyor.Ayni bolumde misiniz, ortak zaman geciriyor musunuz gulum?:)
Oglanlami gezicen wyyy ne guzel yaa cok tatjli brnmkide buyuse anne ogul gezsek yaaaaGulu gule kullan gulum:) Bizler icin evin en onemli yeri mutfak. Ne kadar kullanisli ve rahatsa o kadar mutlu ediyor beni:)
Iyi uyuyor hala. Uyansin okula gidecegiz bizde. Hava mis. Biraz top oynar kahve keyfi yapariz:)
Canım her hafta yapıyoruzGecn hfta hic bole bisi yapmadiniz alindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?