Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben gidip cocuga hicbir sey diyemiyorum iste cunku hic yakismiyoruz ki Boyle olmasaydim bir dakika beklemezdim.
Ah canım yaaa öyle deme gerçektenseven kiloya takmıyor inşallah oda seni seviyordur kıyamam yaaa
Güüüünnnnayyyyddddiiiinnnnlllaaarrr citir kizlar mavim listede ben niye yokum tatlim
Ah abliş seni kağıtta hesapladım yazmayı unutmuşum bu aralar dalgınım kusura bakma ablacımmm

Günaydınnnnn 4.takımın güzelleri

Bu hafta tekrar 9.takımla yarışıyorsunuz
Bilmeyenler için ben Zühal
Hepimize kolay gelsin
Herkese mutlu haftasonları diliyorum

D3S1R3
Demetcim bizim dünkü takım listemizde izine çıkan arkadaşlarımız yarış dışı

Liste dışındakilerin dünkü kiloları
@elifce80 __81.7
lepistesinyavrucugu __113.2
Mefkurem ___77.4

Findikfaresi123 ablam sen de gune hizli basladin Keyifler nasil?:)
Süper canim kac gündür ölü topragi serpilmis gibiydim iyiyim bugün sen nasilsin oglun nasil ispanakli yumurta yapacam kendime yogurt yaninda aksamada cigköfte yapacakmis esim küük bi kutlamamiz varda birkacda ondan yerim yeterli

Yarisalim canim

yok gülüm zaten aç kalmıyorum hiç midem küçülmüş dün mantar sote yedim akşam saat 8 di şiştim eşim gitti sade soda aldı eşim de şaşırdı sen gerçekten hafif yemeye alışmışsın et bile yesen şişiriyor seni asya dedi..acıkınca ara öğün yapıyorum zaten

ellerine saglik cani.

Kizlar aksama misafirlerim geliyor o yuzden epey kosturuyorum..
Takima ugrayamadim kusura bakmayin.
Menumude aksam misafirler gittikten sonra yazacagim.
Biraz kacamak olabilir..
Hepiniz opuyorum iyi geceler:)

canim nasil gecti
bide test sey ettinmi

Bugunku menum
Orucluydum
Aksam
Tavuk sote
Aci biber tursu
Yogurt
Kendi yaptigim yulaf ekmek
1 l su
Yarim saat yuruyus

Allah kabule tsin tatlim

Gunaydin canlar, keyifli haftasonlari:) @Yawrukush iyi uykular canim, Allah rahatlik versin

Günaydın canlarım:))
Doktora gidiyorum hormon testi için:)

Inşallah canımm:)))

Günaydınnnnnnnnn

İyi Haftasonları herkese

günaydınnnnnnnn

gunaydin kizlarr
hepimize hayirli sabahlar ve keyifli haftasonlarii

sorun yasamayacaksan sikinti yok tatlim ama 1 gun esinin gönlü olsaydi daha ii olurdu

Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri var Uzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim

tatlim tabiki ince olmalisin ama kendini ii hissetmek icin baskasi icin degil.
seni kimin nasil ne icin ne sekilde begenecegini bilemezsin ki onemli olan karakter zayifligi olmasin

günaydın arkadaşlar
kalktık kahvaltı yaptık

bu gün hava iyi, kızları parka götüreyim

gunaydinn

helal olsun vallahi ii cesaret

Bende gec bir vakitte olsa kendime.bir gun sectim.Gidip o gun acilacagim.O gune kadar hem zayiflamis hem de istedigim baska seyler olmus olacak umarim.Dua edin bana.Insallah benim evlenecegim kisi de odur.

sen azicik sizden bahsetseydin de ona gore git konus yada konusma diyebilirdim kuzum ama bazen acele etmemekte gerekebilir emin degilim o yuzden.
hakkinda hayirlisi olsun

Ah canım yaaa öyle deme gerçektenseven kiloya takmıyor inşallah oda seni seviyordur kıyamam yaaa

Ah abliş seni kağıtta hesapladım yazmayı unutmuşum bu aralar dalgınım kusura bakma ablacımmm

Evet ama beni suan tam tanimiyor bile Ortak arkadasimiz vs yok.Bir insanin kiloya önem vermemesi icin o insanin icini bilmesi lazim.Onun beni tanima gibi bir firsati yok ki...Anca gidip ben diyecegim seviyorum diye.O zaman da ilk bakacagi sey dis gorunus...

Ben edebiyat okuyorum o tarih okuyor.Ben 1. Sinifim o 2. Bazi seylerimiz benziyor.Anlasabilecegimizi dusunuyorum.

Ay ne şanslısın ev temizleyen koca ancak hayallerim de ben bir haftadır hastayım ev kokuştu yine de bi hareket yok zorla bi makarna yaptı ilaç içcem diye oda nası olduysa ! Acıdı heralde

gönlünü koymmadım gülümm yaa pasta yesemde olur yemesemde 1 günün arkasını toplamak zaman alıcak hem sağlıklı şeyler yerim hem istediğim kadar yerim onun d günü olsa mutlaka pasta falan alır bir kutlama yapardım da benimki olunca zaten geçen hafta tatlı yedim onun yerine geçsin artık

Hepinize selam kızlar herkes için güzel bir hafta sonu olsun
D3S1R3 daha iyiyim canım antibiyotik etki etti. dün gece reglim de teşrif etti rahatladım. bugün tekrar spora da asılıcam. kendimi debeleniyor ama hiç birşey olumuyormuş gibi hissediyorum bu hafta deli spor yapıp bir atak olsun istiyorum kendi adıma
Z zeynepela07 canım kas yıkılması nasıl bi hastalık bilgim yok ama allah şifa versin umarım kuzun hemen atlatır sağlığına kavuşur allah meleklerimizi korusun sağlık versin daim etsin

Haftasonudur pek yazan olmaz dedim ama yine sayfalar okudumm

Ne güzel bir günaydın :) keyfin yerinde sevdiceğinden haber mi var kuzum :)

İyileştinmi gülüm sen? Havalar iyi galiba?

Geçen hafta da yapıldı gülüm :)

İnşaAllah olucak ablammm..
Geçen haftasonunu iple çektim babası yanına gidecek de biz de konuşacağız diye ama gitmedi.. Bu akşam yola çıkıyorlar gitmek için, inşaAllah yarın büyük günnn içim içime sığmıyorr

Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri var Uzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim

Azmini kaybetme sen gerisi düzelir..
Sen kendini üzüyorsunn,, eğer birşey yaşanacaksa bu kimsenin dış görünüşüne göre olmamlı..
Benim nişanlım da öyle, uzun dal gibi dediğindenn ben de ne kadar senin gibi düşündüm bir Allah biliyor, sevgiliyken de hatta hiçbirşey değilken bile düşünsene aynı kilodayız yaklaşık 25 cm boy farkı var aramızda, ben onun yanında nasıl görünürüm diye düşünmeden edemiyor insan.. o yüzden çok iyi anlıyorum seni.. Sıkma canınıı inşaAllah en kısa zamanda kurtulacaksın kilolarından, sen vazgeçme yeter

Çok geçmiş olsun canımm

Bugunku menum
Orucum
Aksam
Firinda tavuk ufak tabak
Salata 1 kase
Aci biber tursu
1,5 l su
Spor 15 dk dans ve gun boyu trmizlik :))

Allah kabul etsin canım..
Turşu sana kilo vermende engel olucak canım, turşu hastası olarak diyorum bunu, zor bıraktım turşuyu ama iyi ki de bıraktım :)

Ay ne şanslısın ev temizleyen koca ancak hayallerim de ben bir haftadır hastayım ev kokuştu yine de bi hareket yok zorla bi makarna yaptı ilaç içcem diye oda nası olduysa ! Acıdı heralde

yapar benımki ev toplama gardrop duzeltme utu yapma ev supur vileda bulasık mak. bosaltma bılumum görevleri arasnda e bende tabi yapıorm ama o c.tesileri evde oldgu ıcın ve benım 1 pazarım tatıl onda da kalıtelı zamn gecırebılmemız ıcın yapıyor saolsn bend eyarn wc temızlerm bı onu yapmıo onuda yapmı versn bı kadn elı sart wc temzlgndehaftaya kadın gelcek zaten ayda 1 dip köşe temizleniyor

Biz suan hicbir sey oldugumuz icin dikkatini cekebilmem icin maalesef cok onemli nasil gorundugum.Ama orasi oyle.Yasanacaksa mutlaka yasanir...Hayirlisi insallah...

Biz suan hicbir sey oldugumuz icin dikkatini cekebilmem icin maalesef cok onemli nasil gorundugum.Ama orasi oyle.Yasanacaksa mutlaka yasanir...Hayirlisi insallah...

yasemin karalar bagladın kızıyorum bak.. her sey cok guzel olcak guven bana hatta belki dusunursun bı abla vardı ne kdr da haklıymıs anarsn beni

yasemin karalar bagladın kızıyorum bak.. her sey cok guzel olcak guven bana hatta belki dusunursun bı abla vardı ne kdr da haklıymıs anarsn beni

O benim icin boyle imkansiz gibi cook uzak.Yani boyle mumkun degiliz biz onunla.Ama ben yine de gidip soyleyecegim seviyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…