Ah canım yaaa öyle deme gerçektenseven kiloya takmıyor inşallah oda seni seviyordur kıyamam yaaaBen gidip cocuga hicbir sey diyemiyorum iste cunku hic yakismiyoruz kiBoyle olmasaydim bir dakika beklemezdim.
Ah abliş seni kağıtta hesapladım yazmayı unutmuşum bu aralar dalgınım kusura bakma ablacımmmGüüüünnnnayyyyddddiiiinnnnlllaaarrr citir kizlar mavim listede ben niye yokum tatlim
Süper canim kac gündür ölü topragi serpilmis gibiydim iyiyim bugün sen nasilsin oglun nasil ispanakli yumurta yapacam kendime yogurt yaninda aksamada cigköfte yapacakmis esim küük bi kutlamamiz varda birkacda ondan yerim yeterli
Yarisalim canimGünaydınnnnn 4.takımın güzelleri
Bu hafta tekrar 9.takımla yarışıyorsunuz
Bilmeyenler için ben Zühal
Hepimize kolay gelsin
Herkese mutlu haftasonları diliyorum
D3S1R3
Demetcim bizim dünkü takım listemizde izine çıkan arkadaşlarımız yarış dışı
Liste dışındakilerin dünkü kiloları
@elifce80 __81.7
lepistesinyavrucugu __113.2
Mefkurem ___77.4
yok gülüm zaten aç kalmıyorum hiç midem küçülmüş dün mantar sote yedim akşam saat 8 di şiştim eşim gitti sade soda aldı eşim de şaşırdı sen gerçekten hafif yemeye alışmışsın et bile yesen şişiriyor seni asya dedi..acıkınca ara öğün yapıyorum zatenÇok gecms olsun canım benim
asyacim günlük 1200 kalori altı hele 800 falan da çok sağlıklı sayılmaz bence kaptanimizda söyledi bunu sana defalarca.Ama sen bana bakma istediğin gibi yap.
ebrusum ah ahh o mide bulantilarindan ne çektim ben:)
yok kaptanim eşim yarın gece gidiyor:)
Günaydın herkese
Ocak ayı listemiz
1-D3S1R3 2.6-%4.54
2-asya_01 2.5-%3.49
3- @saricicek123 2.2-%3.46
4- @haeshin 2.2-%3.27
5- @shrrr 1.6-%2.59
6- @Yawrukush 1.4-%2.47
7- @belindamm 1.7-%2.43
8-Mavibocuk 0.7-%1.05
9- @gogo2405 0.7-%1.03
10- @Slm09 0.5-%0.64
11-zey zey 0.3-%0.49
12- @Hayaller35 0-%0
13- @engindenizz +0.2-%-0.25
Kizlar aksama misafirlerim geliyor o yuzden epey kosturuyorum..
Takima ugrayamadim kusura bakmayin.
Menumude aksam misafirler gittikten sonra yazacagim.
Biraz kacamak olabilir..
Hepiniz opuyorum iyi geceler:)
Bugunku menum
Orucluydum
Aksam
Tavuk sote
Aci biber tursu
Yogurt
Kendi yaptigim yulaf ekmek
1 l su
Yarim saat yuruyus
Gunaydin canlar, keyifli haftasonlari:) @Yawrukush iyi uykular canim, Allah rahatlik versin
Günaydın canlarım:))
Doktora gidiyorum hormon testi için:)
Inşallah canımm:)))
günaydın kızlar
hepimize güzel bir hafta sonu olsun inşallah
dün 15 dk dans 2,5 lt su 1 fincan yeşil çay 1 fincan beyaz çay
sabah yarım poğaça 3 zeytin 1 peynir çok azcık bal kayman (yarımşar çay kaşığı )
ara 3 fındık 1 kuru kayısı
öğle : tonbalıklı salata
ara: 1 tane salatalık
ikindi : 2 badem yarım avuç beyaz leblebi
akşam: yoğurtlu ıspanak 1 porsiyon
Hayırlı sabahlar kızlar, iyi haftasonları...
Z zeynepela07 çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin prensesine
@Hayaller35 sen nasıl oldun abla?
@tiffany20 kilo bildirimi sabahtan yapılıyor...
Ellerine sağlık mavişim...
Tebrik ederim ablaaa:)
11'e kadar tebrik ediyorum, 12 ve 13 te yer alan arkadaşlar biraz daha çalışmalı :)
Tebrikler canım
tebrik ederim kızlar
Günaydınnnnnnnnn
İyi Haftasonları herkese
ayyy merhabalarrr ben gelldimmm yuppiiii bugunde 3 e kadar çalısıyorum allammm cıldıriciiiiimmmmm ama yarn kocam ve kızımla sahileee gidip eglenicizzzz marinayada gider kahve içeriz ohhh amannnnnşimdide aldım nova tea tox cayımı sizi okuorum genç hatunlar
canım spor olarak 15 dkka alt karın 15 dkka bacak bide 10 dkka plates lastgyle kol calıstım sporları gec saatte yaptm ondan yazmadm menuyu verdgmde spor yapmamıstım henuz bırde 1,5-2 lt arası su ne kdr ıctgmı tam hatrlayamadm cnku
ay hay allah cok gecms olsn allah şifa versn dua edicem mutlaka
kas yıkılımı nedir ki hiç duymadm kas erimesimi acaba
ay yaşasın 1. olmuşum darısı hepınızın basına tekekur ederm
günaydınnnnnnnn
ayy yok gülüm yok ben ona hiiiçç uymayayım o bir gün bana 3 güne mal oluyordün konuştum eşimle ama güzel bir anı yakaladım dedim pasta istemiyorum güzel mum ışığında güzeeell bir sofra hazırlayayım dedi yemeğe götüreyim seni yok dedim evde daha rahat olurum hem ben hazırlarım sorun değil evde daha romantik oluyor en son tamam dedi
Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri varUzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
günaydın arkadaşlar
kalktık kahvaltı yaptık
bu gün hava iyi, kızları parka götüreyim
yaaa bak başladınnn afern sana kadınlar her zamn kararlı ve güçlü olmalı asla demotive etme kendini bir kadını güçsüz kılar motivasyonsuzluk başarıcaksn inan bana ......açıl çocuga dunyanın en guzel seyı dılmıdr sevmek sevılmek sevıyorsan soylıceksn beklemek dunyanın en buyuk aptallıgı beklemeye basladgn an kacırmaya baslarsn sana guvenıorm ve arkandayım ınan bana her sey cok guzel olucak
sende ıyıkı varsın hepınızı ıyıkı varsnz cok sevdım bende burayı
merabamız vardı uzun hikaye bizimki o hem okuyup hem calısıyrdu bende oyle calstgmz bır yerde cok asık oldum allahım cıldıurıodm onun ıcın bir gün dayanamadm ozamnlar msn vardı gece 12 de onlıne olurmsn bır sey soylemek ıstıorum dedm tek kelıme sana cok asık oldum sevglm olmanı ıstıorumdedmo da ben sana karsı bır sey hıssetmıyorum dedı hmm öylemi peki dedim yarın yüzyüze görüşelim ltfen dedm olur falan dedi görüştük açık açık konuştum bana karşı bir şey hissetmio olman bsylerı denemememiz için sebepmi belki ilerde seversin bıdı bıdı bi ton konustum 2. bulusmamızda sevgilydk zaten snra hemen o da asık oldu cok gecmeden ama ilk gördgmde anlamstm evlencgm adam oldgnu çok şükür tanrının mukafatı cok sevıorm onu her sey yolunda
maşallahkaptanım vallahi cok hızlısın spor konusunda ben de aksam yaoarm artk spor
Bende gec bir vakitte olsa kendime.bir gun sectim.Gidip o gun acilacagim.O gune kadar hem zayiflamis hem de istedigim baska seyler olmus olacak umarim.Dua edin bana.Insallah benim evlenecegim kisi de odur.
Ah canım yaaa öyle deme gerçektenseven kiloya takmıyor inşallah oda seni seviyordur kıyamam yaaa
Ah abliş seni kağıtta hesapladım yazmayı unutmuşum bu aralar dalgınım kusura bakma ablacımmm
ellerine saglik cani.
canim nasil gecti
bide test sey ettinmi
Allah kabule tsin tatlim
gunaydin kizlarr
hepimize hayirli sabahlar ve keyifli haftasonlarii
sorun yasamayacaksan sikinti yok tatlim ama 1 gun esinin gönlü olsaydi daha ii olurdu
tatlim tabiki ince olmalisin ama kendini ii hissetmek icin baskasi icin degil.
seni kimin nasil ne icin ne sekilde begenecegini bilemezsin ki onemli olan karakter zayifligi olmasin
gunaydinn
helal olsun vallahi ii cesaret
sen azicik sizden bahsetseydin de ona gore git konus yada konusma diyebilirdim kuzum ama bazen acele etmemekte gerekebilir emin degilim o yuzden.
hakkinda hayirlisi olsun
Ay ne şanslısın ev temizleyen koca ancak hayallerim de ben bir haftadır hastayım ev kokuştu yine de bi hareket yok zorla bi makarna yaptı ilaç içcem diye oda nası olduysa ! Acıdı heraldepek sessisiz bugun herkes hafta sonu keyfnde bnmde mesaı bıtımıne 45 dkka kaldı fenalık geçiriciiimmmmm vallahi...kocişkom evi temzlemiş smdıde benı almak ıcın yola cıktı snra nnemden kzıımı alıız evde 3 kişilik keyf başlarrrr
gönlünü koymmadım gülümm yaa pasta yesemde olur yemesemde 1 günün arkasını toplamak zaman alıcak hem sağlıklı şeyler yerim hem istediğim kadar yerim onun d günü olsa mutlaka pasta falan alır bir kutlama yapardım da benimki olunca zaten geçen hafta tatlı yedim onun yerine geçsin artık
ellerine saglik cani.
canim nasil gecti
bide test sey ettinmi
Allah kabule tsin tatlim
gunaydin kizlarr
hepimize hayirli sabahlar ve keyifli haftasonlarii
sorun yasamayacaksan sikinti yok tatlim ama 1 gun esinin gönlü olsaydi daha ii olurdu
tatlim tabiki ince olmalisin ama kendini ii hissetmek icin baskasi icin degil.
seni kimin nasil ne icin ne sekilde begenecegini bilemezsin ki onemli olan karakter zayifligi olmasin
gunaydinn
helal olsun vallahi ii cesaret
sen azicik sizden bahsetseydin de ona gore git konus yada konusma diyebilirdim kuzum ama bazen acele etmemekte gerekebilir emin degilim o yuzden.
hakkinda hayirlisi olsun
Ne güzel bir günaydın :) keyfin yerinde sevdiceğinden haber mi var kuzum :)
İyileştinmi gülüm sen? Havalar iyi galiba?
Geçen hafta da yapıldı gülüm :)
Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri varUzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
Günaydın herkese. Dün berbat bi gün geçirdim. Bugün daha iyi gibiyim. Menu yazamadım kusura bakmayın. Gerçi pek bi şey de yemedim.
2 portakal 2 çatal somon 2 bardak kuşburnu 1 lt su tüm gün yedigim.
Bugunku menum
Orucum
Aksam
Firinda tavuk ufak tabak
Salata 1 kase
Aci biber tursu
1,5 l su
Spor 15 dk dans ve gun boyu trmizlik :))
Ay ne şanslısın ev temizleyen koca ancak hayallerim de ben bir haftadır hastayım ev kokuştu yine de bi hareket yok zorla bi makarna yaptı ilaç içcem diye oda nası olduysa ! Acıdı heralde
Haftasonudur pek yazan olmaz dedim ama yine sayfalar okudumm
İnşaAllah olucak ablammm..
Geçen haftasonunu iple çektim babası yanına gidecek de biz de konuşacağız diye ama gitmedi.. Bu akşam yola çıkıyorlar gitmek için, inşaAllah yarın büyük günnn içim içime sığmıyorr
Azmini kaybetme sen gerisi düzelir..
Sen kendini üzüyorsunn,, eğer birşey yaşanacaksa bu kimsenin dış görünüşüne göre olmamlı..
Benim nişanlım da öyle, uzun dal gibi dediğindennben de ne kadar senin gibi düşündüm bir Allah biliyor, sevgiliyken de hatta hiçbirşey değilken bile düşünsene aynı kilodayız yaklaşık 25 cm boy farkı var aramızda, ben onun yanında nasıl görünürüm diye düşünmeden edemiyor insan.. o yüzden çok iyi anlıyorum seni.. Sıkma canınıı inşaAllah en kısa zamanda kurtulacaksın kilolarından, sen vazgeçme yeter
Çok geçmiş olsun canımm
Allah kabul etsin canım..
Turşu sana kilo vermende engel olucak canım, turşu hastası olarak diyorum bunu, zor bıraktım turşuyu ama iyi ki de bıraktım :)
Biz suan hicbir sey oldugumuz icin dikkatini cekebilmem icin maalesef cok onemli nasil gorundugum.Ama orasi oyle.Yasanacaksa mutlaka yasanir...Hayirlisi insallah...
yasemin karalar bagladın kızıyorum bak..her sey cok guzel olcak guven bana hatta belki dusunursun bı abla vardı ne kdr da haklıymıs anarsn beni
iyi öyle olsn bakalım ...zaman göstericek her seyiO benim icin boyle imkansiz gibi cook uzak.Yani boyle mumkun degiliz biz onunla.Ama ben yine de gidip soyleyecegim seviyorum diye.
Benim onu baska yerlerden yakalamam lazım ya hadi hayırlısı.Ben yine de zayiflayayim da gerisi gelir.iyi öyle olsn bakalım ...zaman göstericek her seyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?