Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bence sakın deme zayıflasanda deme sen en iyisi tanışma yolları bul tatlım tanışın ki o şekilde ilgisini çekebilirsin yoksa tanımadan gidip seni seviyorum demek pek mantıklo değil tabiki sen zayıflada güzelce önce sağlığın sonra dış görünüşün için zayıfla tatlım hakkında en hayırlısı olsun
Ohh mis gibi canım :))
Ay ne şanslısın ev temizleyen koca ancak hayallerim de ben bir haftadır hastayım ev kokuştu yine de bi hareket yok zorla bi makarna yaptı ilaç içcem diye oda nası olduysa ! Acıdı heralde
Ahh ablamm yaaa inşallah biran önce iyileşirsin

Kızlarr 2 kez doktora gittim geldim ev temizliği derken anca geldim gerçi yarın aile yemeği varmış birazdan kalkıp tatlı yapacamda bi bakım dedim napıyorsunuz diye :)) seyhan ablacım çook Afedersin bilerek unutmadım vallahi seni kağıtta hesaplamıştım yazmayı unutmuşum

Evet ilk olarak kendim icin zayiflayacagim elbette.Sonrasi gelir diye dusunuyorum.Ortak arkadasim yok maalesef ama dua edecegim.

Evet ilk olarak kendim icin zayiflayacagim elbette.Sonrasi gelir diye dusunuyorum.Ortak arkadasim yok maalesef ama dua edecegim.
Canım ben erkek arkadaşımla yolda tanıştım yaaa olacak olduktan sonra herşey olur:)) onun için sen bol bol dua et tatlım eksik dua da etme kuzum aman dikkat et
Insallah bir dahaki ay bende listede olacagimmm.
Inşallah canım:))
Sabah
1 yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Ara
Portakal
Ogle
2 yumurta
Aksam
Kucuk kase bulgur pilavi
3 lt su yarim saat yuruyus, dans
Canım yoğurt süt salatalık felanda tüket

Ben liste disi olup yarismak isteyenler kesinlesince paylasirim seninle ablam:)

Adet de geldiyse ucusa gecersin canim. Hadi hem artilari yolla, hem kilo ver. Bireyselde derece bekliyorum senden:)

Sabah
1 yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Ara
Portakal
Ogle
2 yumurta
Aksam
Kucuk kase bulgur pilavi
3 lt su yarim saat yuruyus, dans

Gulum bizlerin menulerine bak firsat buldukca. Kahvaltina salata malzemeleri, peynir zeytin sut/ayran ekle. Ana ogunlerinin yaninda salata ve yogurt/ayranin olsun. Ara ogunlerde ceviz, findik, fistik vs de ye:)

Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…