Biz suan hicbir sey oldugumuz icin dikkatini cekebilmem icin maalesef cok onemli nasil gorundugum.Ama orasi oyle.Yasanacaksa mutlaka yasanir...Hayirlisi insallah...
Tamam canım
Canım bence sakın deme zayıflasanda deme sen en iyisi tanışma yolları bul tatlım tanışın ki o şekilde ilgisini çekebilirsin yoksa tanımadan gidip seni seviyorum demek pek mantıklo değil tabiki sen zayıflada güzelce önce sağlığın sonra dış görünüşün için zayıfla tatlım hakkında en hayırlısı olsunEvet ama beni suan tam tanimiyor bileOrtak arkadasimiz vs yok.Bir insanin kiloya önem vermemesi icin o insanin icini bilmesi lazim.Onun beni tanima gibi bir firsati yok ki...Anca gidip ben diyecegim seviyorum diye.O zaman da ilk bakacagi sey dis gorunus...
Ohh mis gibi canım :))pek sessisiz bugun herkes hafta sonu keyfnde bnmde mesaı bıtımıne 45 dkka kaldı fenalık geçiriciiimmmmm vallahi...kocişkom evi temzlemiş smdıde benı almak ıcın yola cıktı snra nnemden kzıımı alıız evde 3 kişilik keyf başlarrrr
Ahh ablamm yaaa inşallah biran önce iyileşirsinAy ne şanslısın ev temizleyen koca ancak hayallerim de ben bir haftadır hastayım ev kokuştu yine de bi hareket yok zorla bi makarna yaptı ilaç içcem diye oda nası olduysa ! Acıdı heralde
Evet ilk olarak kendim icin zayiflayacagim elbette.Sonrasi gelir diye dusunuyorum.Ortak arkadasim yok maalesefCanım bence sakın deme zayıflasanda deme sen en iyisi tanışma yolları bul tatlım tanışın ki o şekilde ilgisini çekebilirsin yoksa tanımadan gidip seni seviyorum demek pek mantıklo değil tabiki sen zayıflada güzelce önce sağlığın sonra dış görünüşün için zayıfla tatlım hakkında en hayırlısı olsun
Ohh mis gibi canım :))
Ahh ablamm yaaa inşallah biran önce iyileşirsin
Insallah bir dahaki ay bende listede olacagimmm.Ocak ayı listemiz
1-D3S1R3 2.6-%4.54
2-asya_01 2.5-%3.49
3-saricicek123 2.2-%3.46
4-haeshin 2.2-%3.27
5- S shrrr 1.6-%2.59
6-Yawrukush 1.4-%2.47
7- B belindamm 1.7-%2.43
8-Mavibocuk 0.7-%1.05
9-gogo2405 0.7-%1.03
10- @seyhan77 0.6-%0.88
11-Slm09 0.5-%0.64
12-zey zey 0.3-%0.49
13- @Hayaller35 0-%0
14-engindenizz +0.2-%-0.25
Seyhan ablayı yazmayı unutmuşum düzeltme yaptım kızlar
Canım ben erkek arkadaşımla yolda tanıştım yaaa olacak olduktan sonra herşey olur:)) onun için sen bol bol dua et tatlım eksik dua da etme kuzum aman dikkat etEvet ilk olarak kendim icin zayiflayacagim elbette.Sonrasi gelir diye dusunuyorum.Ortak arkadasim yok maalesefama dua edecegim.
Inşallah canım:))Insallah bir dahaki ay bende listede olacagimmm.
Canım yoğurt süt salatalık felanda tüketSabah
1 yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Ara
Portakal
Ogle
2 yumurta
Aksam
Kucuk kase bulgur pilavi
3 lt su yarim saat yuruyus, dans
Günaydınnnnn 4.takımın güzelleri
Bu hafta tekrar 9.takımla yarışıyorsunuz
Bilmeyenler için ben Zühal
Hepimize kolay gelsin
Herkese mutlu haftasonları diliyorum
D3S1R3
Demetcim bizim dünkü takım listemizde izine çıkan arkadaşlarımız yarış dışı
Liste dışındakilerin dünkü kiloları
@elifce80 __81.7
@lepistesinyavrucugu __113.2
Mefkurem ___77.4
Hepinize selam kızlar herkes için güzel bir hafta sonu olsun
D3S1R3 daha iyiyim canım antibiyotik etki etti. dün gece reglim de teşrif etti rahatladım. bugün tekrar spora da asılıcam. kendimi debeleniyor ama hiç birşey olumuyormuş gibi hissediyorum bu hafta deli spor yapıp bir atak olsun istiyorum kendi adıma
@zeynepela07 canım kas yıkılması nasıl bi hastalık bilgim yok ama allah şifa versin umarım kuzun hemen atlatır sağlığına kavuşur allah meleklerimizi korusun sağlık versin daim etsin
Sabah
1 yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Ara
Portakal
Ogle
2 yumurta
Aksam
Kucuk kase bulgur pilavi
3 lt su yarim saat yuruyus, dans
Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Sağol ablacımmm:)) ayy evet abliş:))Gozun aydin gulum:) 12 gun kaldi
Gözün aydın canımKızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Abliş nasılsın9. takimla yarista, liste disi yarisip "ben de dahil olmak istiyorum" diyen kimler var?:) Onlarla yarisimiz icin ayrica liste hazirlayip katilmak isteyenleri de ekleyerek oyle ortalama hazirlayacagiz:)
Sağol bitanem :)Gözün aydın canım
Abliş nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?