Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar acıklı bir Türk filmi izleyip ağlayasım var ya içim gereksiz duygusal şuan sebep sormayın sebebi yok ama dudağımda çıkan şu gereksiz uçuk olabilir bana çok acıklı bir görüntü vermiş :)
Temizliği bitirdim yemek yeme işini halledeyim 5 mil yapcam
Pazartesiye yürüme yarışması yapacağım bir çıtır arıyorum kim olaki ??????

Abla o arada banada geliyor regl yorgunluk kaynaklı yat yatağa çek yorganı aç pc izle vallaha eskiden olsa aile boyu ruffles idi tabi onu kaldırdk sınırsız su içiyoruz ve 1 tabak yoğurt:))

Birgün birinizle yarışmak çok isterdim ama malesef

Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Gözün aydın kuzum :)
9. takimla yarista, liste disi yarisip "ben de dahil olmak istiyorum" diyen kimler var?:) Onlarla yarisimiz icin ayrica liste hazirlayip katilmak isteyenleri de ekleyerek oyle ortalama hazirlayacagiz:)
Melinda ve hawar abla kesinlikle olmalılar :)

gülüm köfte dediğin ne
Baya bildigin kofte asyacim cocuklara yapmistim aksamdan yemediler sabah ben yeim protein olsun diye . Sen ayin ikincisi olmussun sanirim daha tam okuyamadim gecmisi ama tebrik ederim tatlim. Asya sen nerede oturuyorsun gecen yurudum sehrin yarisindan bir ucuna falan yazmissin ben seni ankara falan dusunuyordum.

Sağol canım çok kötü olmuşum valla tatil planlarım yıkıldı sizin burda ev mi var
Annemler burda canim. Yesilyurttalar. Bugun bucaya geldim ilk defa yesilyurttan bucaya araba kullandim sirinyerin cumartesi trafigine girdiiiim uuuuu inanilmaz bir deneyimdi :)))

Gwcmisi okuyamadim cocuktan kizlar. Insallah herkes iyidir.
bugunku menu
sabah
1 yukurta sarisi haslanmis
3-4 zeytin
1 kk peynir
1 cat kasigi sut receli
2 krep
Elma CaYi

Ara meyvrli cay ve sarimsak cayi

Oglen 1 kase Corba. Ikiser kasik kuru fasulye pilav

Ara meyvEli cat

Aksam balik ve bol salata

3 ly ye yakin Su
egzersiz birazdanyapacagm.

Bigun cok tuttum kendimi :)

Hocam ogunlerine cig fistik badem veya ceviz ekle cig findik da olur doyarsin ve asla acikmazsin dis mihraklarin sana yedirmeye calistigi hosbes tarzi visneli zararlilari canın cekmez :))) ama sen hayir demeyi bilirsin :))

Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri var Uzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
Yaaaa gonul islerinde fizigin onemi yoksa anlamli olur hersey sen yine zayifla tabi ama ask varsa kilonun ne onemi olabilir kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…