Afiyet olsun. Bende uzanmış keyif yapıyorum. Elayı gördün müHamdolsun canim. Yeni yemek yedik. Biraz hazmolsun da yuruyecegim:) Senin keyfin nasil?:)
Afiyet olsun. Bende uzanmış keyif yapıyorum. Elayı gördün mü
1aya kızarıklıklar gider daha da tatlı olur abliş.daha da tatlı olur.ay yerim onuGordum:) Duramiyorum yerimde ama 1 ay sonra gidecegiz:)
Ay inşallah canım bende öyle umuyorum derece olurmu bilmem ama güzel bi rakam gider heraldeAdet de geldiyse ucusa gecersin canim. Hadi hem artilari yolla, hem kilo ver. Bireyselde derece bekliyorum senden:)
Geçmiş olsun canım iyi hadi sevindim kafanda şüphe de kalmamış oldu böyleceKızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Sağol ablacımmm aynen çok şükür:)Geçmiş olsun canım iyi hadi sevindim kafanda şüphe de kalmamış oldu böylece
Abla o arada banada geliyor regl yorgunluk kaynaklı yat yatağa çek yorganı aç pc izle vallaha eskiden olsa aile boyu ruffles idi tabi onu kaldırdk sınırsız su içiyoruz ve 1 tabak yoğurt:))Kızlar acıklı bir Türk filmi izleyip ağlayasım var ya içim gereksiz duygusal şuan sebep sormayın sebebi yok ama dudağımda çıkan şu gereksiz uçuk olabilir bana çok acıklı bir görüntü vermiş :)
Temizliği bitirdim yemek yeme işini halledeyim 5 mil yapcam
Pazartesiye yürüme yarışması yapacağım bir çıtır arıyorum kim olaki ??????
Gözün aydın kuzum :)Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Melinda ve hawar abla kesinlikle olmalılar :)9. takimla yarista, liste disi yarisip "ben de dahil olmak istiyorum" diyen kimler var?:) Onlarla yarisimiz icin ayrica liste hazirlayip katilmak isteyenleri de ekleyerek oyle ortalama hazirlayacagiz:)
Sağol tatlım:)Gözün aydın kuzum :)
Melinda ve hawar abla kesinlikle olmalılar :)
Baya bildigin kofte asyacim cocuklara yapmistim aksamdan yemediler sabah ben yeim protein olsun diye . Sen ayin ikincisi olmussun sanirim daha tam okuyamadim gecmisi ama tebrik ederim tatlim. Asya sen nerede oturuyorsun gecen yurudum sehrin yarisindan bir ucuna falan yazmissin ben seni ankara falan dusunuyordum.gülüm köfte dediğin ne
Annemler burda canim. Yesilyurttalar. Bugun bucaya geldim ilk defa yesilyurttan bucaya araba kullandim sirinyerin cumartesi trafigine girdiiiim uuuuu inanilmaz bir deneyimdi :)))Sağol canım çok kötü olmuşum valla tatil planlarım yıkıldı sizin burda ev mi var
Bir an once iyilesir kuzun insallah tatlim iyi olsunlar da diyet miyet olur giderCanim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bos
Kizlar tebrikler
1. sira 3.1kilo hafifleyen
@melinda23
arkadasimiza ait
3.'lük 0.6 kilo kaybeden
@hawar ve @Yawrukush'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenD3S1R3 uda
tebrik ediyoruz - 0.5 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Kizlar tebrikler esra beni gecmissin kiz bu hafta da ayni performansi bekliyorum sendenOcak ayı listemiz
1-D3S1R3 2.6-%4.54
2- @asya_01 2.5-%3.49
3- @saricicek123 2.2-%3.46
4-haeshin 2.2-%3.27
5- @shrrr 1.6-%2.59
6- @Yawrukush 1.4-%2.47
7- @belindamm 1.7-%2.43
8-Mavibocuk 0.7-%1.05
9- @gogo2405 0.7-%1.03
10- @Slm09 0.5-%0.64
11- @zey zey 0.3-%0.49
12- @Hayaller35 0-%0
13- @engindenizz +0.2-%-0.25
Hocam ogunlerine cig fistik badem veya ceviz ekle cig findik da olur doyarsin ve asla acikmazsin dis mihraklarin sana yedirmeye calistigi hosbes tarzi visneli zararlilari canın cekmez :))) ama sen hayir demeyi bilirsin :))Bugün kahvaltı
Haşlanmış yumurta iki dilim peynir biraz zeytin iki domates maydanoz brokoli kayısı tereyağı (bunu sevdim) iki bardak çay
Armut mandalina
Akşam yemeği
Çorba ızgara balık ve soğan salata kahve
Su iki lt
Spor yürüyüş
Asya azmin elinden hic birsey kurtulmuyor ama mukafatini aliyorsun de mi:))benim menüm hep böyle gülüm gram vermediğim zamanlarda oldu bu menüülerle sabrettim bozmadım
Yaaaa gonul islerinde fizigin onemi yoksa anlamli olur hersey sen yine zayifla tabi ama ask varsa kilonun ne onemi olabilir kuzum.Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri varUzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
Gececek ebrus güzel gunler gorecegiz:))))Şükür ablacım Allah beterinden saklasın ağrım yok azıcık midem bulanıyor, düşünmemeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Benim tatlı paşam nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?