Tatlim olur mu oyle sey ya sen kendini begenmiyor.musun. hmmm. Yasmin cok hirsli olmalisin. Eylulden beri diyetteyim. 15 kg verdim bugun beni yazdan beri gormeyen kisiler gordu şok oldular cok genclesmis ve guzel gorduler ilk 5 kilodan sonra ve sporda yapacaksin tabi kendine guvenin gelecek emin ol. Ama bu arada cocugu kapmasinlar kiz. Sen yine de onlemini al cok seviyosan git soyle kizBen gidip cocuga hicbir sey diyemiyorum iste cunku hic yakismiyoruz kiBoyle olmasaydim bir dakika beklemezdim.
Kiz sen nasil asik oldun boyle taniyinca belki bu kadar hos gelmeyecek keske bi ortak arkadas bulup once tanissanBen edebiyat okuyorum o tarih okuyor.Ben 1. Sinifim o 2. Bazi seylerimiz benziyor.Anlasabilecegimizi dusunuyorum.
Gercekten verdigin kiloyu gorunce korktum senden :))) saka saka yencez sizi hehe :)) ama saygi duydum tebrik ederim :)Selam kızlar, ben 9. Takımdan Elifbu hafta bizimle yarışıyormuşsunuz hem bi selam vereyim hemde şans dileyeyim dedim zira bu sizin için çok zorlu bi yarış olacak
Elif cumaya regl siskinligin inmis olur iyi bir sonucun olur umarimHepinize selam kızlar herkes için güzel bir hafta sonu olsun
@D3S1R3 daha iyiyim canım antibiyotik etki etti. dün gece reglim de teşrif etti rahatladım. bugün tekrar spora da asılıcam. kendimi debeleniyor ama hiç birşey olumuyormuş gibi hissediyorum bu hafta deli spor yapıp bir atak olsun istiyorum kendi adıma
@zeynepela07 canım kas yıkılması nasıl bi hastalık bilgim yok ama allah şifa versin umarım kuzun hemen atlatır sağlığına kavuşur allah meleklerimizi korusun sağlık versin daim etsin
Ah ne heyecanli zamanlar ne guzel acilar sıkıntılar bunlar. Askin acisi bile güzel endisesi bile guzel. Her sabah yeni bir heyecanla uyanmak ne guzel :)))Biz suan hicbir sey oldugumuz icin dikkatini cekebilmem icin maalesef cok onemli nasil gorundugum.Ama orasi oyle.Yasanacaksa mutlaka yasanir...Hayirlisi insallah...
Daha çok yolum var canım ama çok teşekkür ederim darısı başınıza sağlıkla inşallahGercekten verdigin kiloyu gorunce korktum senden :))) saka saka yencez sizi hehe :)) ama saygi duydum tebrik ederim :)
AaaahO benim icin boyle imkansiz gibi cook uzak.Yani boyle mumkun degiliz biz onunla.Ama ben yine de gidip soyleyecegim seviyorum diye.
Sagol canim benim insallah darisi hepimizin basina:)))Daha çok yolum var canım ama çok teşekkür ederim darısı başınıza sağlıkla inşallah
Bocugum gozen aydin herseyin tertemiz o zaman arada oluyor ya olsun baktirmis oldun bi hem.Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Ev soğuk filan demişsin ya ondan sordum sizinde ayrı ev mi var diye yoksa annenler in burda olduğunu biliyorum ben haftada 4 gün o trafiğe giriyorum canım ama yeşil yurda gel desen gelemem bikere gelsem bilirim de hiç yolum düşmedi orayaAnnemler burda canim. Yesilyurttalar. Bugun bucaya geldim ilk defa yesilyurttan bucaya araba kullandim sirinyerin cumartesi trafigine girdiiiim uuuuu inanilmaz bir deneyimdi :)))
Canim annemler 3 haftadir aydinda bizde.beraber geldik buraya ondan soguk ev. Ihtiyac duymadigim icin izmirde kullanmamistim hic esim kullanamayinca is basa dustu bagladim cocuklari koltuklarina bi cesaret ciktimEv soğuk filan demişsin ya ondan sordum sizinde ayrı ev mi var diye yoksa annenler in burda olduğunu biliyorum ben haftada 4 gün o trafiğe giriyorum canım ama yeşil yurda gel desen gelemem bikere gelsem bilirim de hiç yolum düşmedi oraya
Ya bende öyle umuyorum bu haftaki artı beni delirtti resmen ama sebebi varmış neyse bu hafta herkes için iyi olsun zira 9. Takım ı ezmemiz lazımElif cumaya regl siskinligin inmis olur iyi bir sonucun olur umarim
Anladım canım iş bana düşünce öyle tabi ama büyük kolaylık bende bu sene aktif kullanmaya başladım oğlanın okulu sebebiyle alıştım artıkCanim annemler 3 haftadir aydinda bizde.beraber geldik buraya ondan soguk ev. Ihtiyac duymadigim icin izmirde kullanmamistim hic esim kullanamayinca is basa dustu bagladim cocuklari koltuklarina bi cesaret ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?