Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben gidip cocuga hicbir sey diyemiyorum iste cunku hic yakismiyoruz ki Boyle olmasaydim bir dakika beklemezdim.
Tatlim olur mu oyle sey ya sen kendini begenmiyor.musun. hmmm. Yasmin cok hirsli olmalisin. Eylulden beri diyetteyim. 15 kg verdim bugun beni yazdan beri gormeyen kisiler gordu şok oldular cok genclesmis ve guzel gorduler ilk 5 kilodan sonra ve sporda yapacaksin tabi kendine guvenin gelecek emin ol. Ama bu arada cocugu kapmasinlar kiz. Sen yine de onlemini al cok seviyosan git soyle kiz

Selam kızlar, ben 9. Takımdan Elif bu hafta bizimle yarışıyormuşsunuz hem bi selam vereyim hemde şans dileyeyim dedim zira bu sizin için çok zorlu bi yarış olacak
Gercekten verdigin kiloyu gorunce korktum senden :))) saka saka yencez sizi hehe :)) ama saygi duydum tebrik ederim :)

Elif cumaya regl siskinligin inmis olur iyi bir sonucun olur umarim

Biz suan hicbir sey oldugumuz icin dikkatini cekebilmem icin maalesef cok onemli nasil gorundugum.Ama orasi oyle.Yasanacaksa mutlaka yasanir...Hayirlisi insallah...
Ah ne heyecanli zamanlar ne guzel acilar sıkıntılar bunlar. Askin acisi bile güzel endisesi bile guzel. Her sabah yeni bir heyecanla uyanmak ne guzel :)))

Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Bocugum gozen aydin herseyin tertemiz o zaman arada oluyor ya olsun baktirmis oldun bi hem.

Annemler burda canim. Yesilyurttalar. Bugun bucaya geldim ilk defa yesilyurttan bucaya araba kullandim sirinyerin cumartesi trafigine girdiiiim uuuuu inanilmaz bir deneyimdi :)))
Ev soğuk filan demişsin ya ondan sordum sizinde ayrı ev mi var diye yoksa annenler in burda olduğunu biliyorum ben haftada 4 gün o trafiğe giriyorum canım ama yeşil yurda gel desen gelemem bikere gelsem bilirim de hiç yolum düşmedi oraya

Canim annemler 3 haftadir aydinda bizde.beraber geldik buraya ondan soguk ev. Ihtiyac duymadigim icin izmirde kullanmamistim hic esim kullanamayinca is basa dustu bagladim cocuklari koltuklarina bi cesaret ciktim

Canim annemler 3 haftadir aydinda bizde.beraber geldik buraya ondan soguk ev. Ihtiyac duymadigim icin izmirde kullanmamistim hic esim kullanamayinca is basa dustu bagladim cocuklari koltuklarina bi cesaret ciktim
Anladım canım iş bana düşünce öyle tabi ama büyük kolaylık bende bu sene aktif kullanmaya başladım oğlanın okulu sebebiyle alıştım artık

Bugünkü menüm:)
Sabah
2 dilim ekmek
Biraz çökelek
1 kibrit kutusu peynir
2 bardak çay şekersiz
2 çay kaşığı bal
1 tane haşlanmış yumurta
Ara
1 porsiyon meyve
Öğle
6 yemek kaşığı sulu yemek
Yoğurt
Közlenmiş soğan 1 tane
Ara
1 bardak süt
Akşam
Çorba
1 dilim ekmek
1.5 litre su- 200 zıplama- 20 mekik -20 dk dans

Menüler nerde bakayım kızlar bu hafta büyük yarış var kimsecikler yok menüler sporlar gelsin pazartesiye bir çıtır aranıyoooor
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek Menemen 6 zeytin 2 dilim peynir çay
Ara küçük kase mısır gevreği laktozsuzsüt 1 muz
Akşam 1 tabak kereviz 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 5 mil leslie yapmaya gidiyorum dönünce yazarım

Menum sabah
Iki bucuk yumurta yarim yumurta mantarli peynirliydi ikisi haslama
Boool zeytin
Zeytinyaği
Roka
Bir canak dolusu isirgan otu
Iki tatli kasigi sade tahin

Ogle
1 corba kasigi keskek

AKSAM
Ezogelin corbasi
Mantarli tavuk
yogurt
Salata

Sade kahve yapacagim simdi

Su 3 lt gecti
Spor cocuklar uyuyunca yapabilirsem yazacagim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…