Boll eksiler. Haftalık egzersiz bir kac arkadas da daha gordum nedir ?Menu
Sabah
Yesil soganli ve peynirli omlet, salata ve ayran
Ara
Sade turk kahvesi
Ogle
4 ceviz, 1 bardak sut ve greyfurt
Ara
Latte
Aksam
Firin levrek, somon ve salata
Su:3.5 litre
Egzersiz:1 saat bisiklet (350 kalori), 50 dk kosu bandi (300 kalori) ve haftalik egzersizler
Biz okula gidiyoruz. Kosturup eglenelim biraz. Sizlere de iyi eglenceler
Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
Menüler nerde bakayım kızlar bu hafta büyük yarış var kimsecikler yok menüler sporlar gelsin pazartesiye bir çıtır aranıyoooor
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek Menemen 6 zeytin 2 dilim peynir çay
Ara küçük kase mısır gevreği laktozsuzsüt 1 muz
Akşam 1 tabak kereviz 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 5 mil leslie yapmaya gidiyorum dönünce yazarım
Gayet guzel canim. Kilo verme surecin de bal bal olumsuz etkiliyor diye biliyorumBugünkü menüm:)
Sabah
2 dilim ekmek
Biraz çökelek
1 kibrit kutusu peynir
2 bardak çay şekersiz
2 çay kaşığı bal
1 tane haşlanmış yumurta
Ara
1 porsiyon meyve
Öğle
6 yemek kaşığı sulu yemek
Yoğurt
Közlenmiş soğan 1 tane
Ara
1 bardak süt
Akşam
Çorba
1 dilim ekmek
1.5 litre su- 200 zıplama- 20 mekik -20 dk dans
Tatlim koca gün bu kadar mi yedinCanlarim 2 gündür geçmişe bakamıyorum . Tele bakinca basim agriyor ve üstüne regl oldum.
Limonlu ballı su 1 kivi
tarhana çorbası 1 kase
kuşburnu çayı
1.5 lt su. Allah a emanet olun. İyi geceler.
Superr menü, tahin mii oyy canim istedi bende alayim yarinMenum sabah
Iki bucuk yumurta yarim yumurta mantarli peynirliydi ikisi haslama
Boool zeytin
Zeytinyaği
Roka
Bir canak dolusu isirgan otu
Iki tatli kasigi sade tahin
Ogle
1 corba kasigi keskek
AKSAM
Ezogelin corbasi
Mantarli tavuk
yogurt
Salata
Sade kahve yapacagim simdi
Su 3 lt gecti
Spor cocuklar uyuyunca yapabilirsem yazacagim sevgiler
Canim basarilar. Sabah gözleme öğlen kraker dikkat et emegini ziyan etmesin onlar. Ara ogun Meyvelerini robottan gecirip yogurda katsan hem daha saglikli hem daya doyurucu olur. Boll eksilerrmenümü de yazayım
sabah 1,5 yumurta,
1 gözlemenin 4/1 i
domates, 5 zeytin
1 çay kaşığı bal
ara yarım elma, yarım ayva
1 avuç balık kraker
akşam 1 tabak nohut, 1 kase yoğurt
2 lt su bolca şekersiz çay
4 mil leslie
teşekkür ederim canım önerilerin için, o kıraker için kızları uyuttuktan sonra 2 mil daha yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarımCanim basarilar. Sabah gözleme öğlen kraker dikkat et emegini ziyan etmesin onlar. Ara ogun Meyvelerini robottan gecirip yogurda katsan hem daha saglikli hem daya doyurucu olur. Boll eksilerr
Teşekkürler canım:)Selam kızlar, ben 9. Takımdan Elifbu hafta bizimle yarışıyormuşsunuz hem bi selam vereyim hemde şans dileyeyim dedim zira bu sizin için çok zorlu bi yarış olacak
Sağol ablacım aynen içim rahat en azından :))Bocugum gozen aydin herseyin tertemiz o zaman arada oluyor ya olsun baktirmis oldun bi hem.
Ah sibelim bu nasıl menüdür.geçmiş olsun tatlımCanlarim 2 gündür geçmişe bakamıyorum . Tele bakinca basim agriyor ve üstüne regl oldum.
Limonlu ballı su 1 kivi
tarhana çorbası 1 kase
kuşburnu çayı
Sağol ablacımm:)umarım iyi eylenmişsinizdir, çocuklar uzun süre evde kalınca kötü oluyor
bu arada paşayı hala emziriyor musun,
ben bu tatilde keseyim dedim hasta oldu gerçi 2-3 gündür iyi ama ben kendimi toparlayıp kesemiyorum vijdan yapıyorum ama bu hafta sütten kessem çok iyi olcak
hormon testinin iyi çıkmasına sevindim canım
ben varım yarışa bu hafta
Gözlemeyi ve kraker galiba krakerde öğle yemeğine geçti ablacım:))menümü de yazayım
sabah 1,5 yumurta,
1 gözlemenin 4/1 i
domates, 5 zeytin
1 çay kaşığı bal
ara yarım elma, yarım ayva
1 avuç balık kraker
akşam 1 tabak nohut, 1 kase yoğurt
2 lt su bolca şekersiz çay
4 mil leslie
Hadi bakalım ozaman pazartesi yürüme yarışması anlaştık mı en çok adım atan kazanırumarım iyi eylenmişsinizdir, çocuklar uzun süre evde kalınca kötü oluyor
bu arada paşayı hala emziriyor musun,
ben bu tatilde keseyim dedim hasta oldu gerçi 2-3 gündür iyi ama ben kendimi toparlayıp kesemiyorum vijdan yapıyorum ama bu hafta sütten kessem çok iyi olcak
hormon testinin iyi çıkmasına sevindim canım
ben varım yarışa bu hafta
Kiyamam sana sibelim ya kis bitsin dokuldukCanlarim 2 gündür geçmişe bakamıyorum . Tele bakinca basim agriyor ve üstüne regl oldum.
Limonlu ballı su 1 kivi
tarhana çorbası 1 kase
kuşburnu çayı
Sagol canim her zaman yiyemiyorum bugun denk geldi al sen de susam cok faydaliSuperr menü, tahin mii oyy canim istedi bende alayim yarin
Canım yarışa katılmak istersen katılırsın canım diğer takımada haber vermemiz lazım katılmak istersen söyleYa ben şimdi liste de olmadığım için herhangi bir yarışa tabii degilim degilmi?
Tebrikler ablacım:)5 mil leslie 1 saat yapıldı haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?