Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu

Sabah
Yesil soganli ve peynirli omlet, salata ve ayran

Ara
Sade turk kahvesi

Ogle
4 ceviz, 1 bardak sut ve greyfurt

Ara
Latte

Aksam
Firin levrek, somon ve salata

Su:3.5 litre
Egzersiz:1 saat bisiklet (350 kalori), 50 dk kosu bandi (300 kalori) ve haftalik egzersizler

Boll eksiler. Haftalık egzersiz bir kac arkadas da daha gordum nedir ?

Biz okula gidiyoruz. Kosturup eglenelim biraz. Sizlere de iyi eglenceler

umarım iyi eylenmişsinizdir, çocuklar uzun süre evde kalınca kötü oluyor
bu arada paşayı hala emziriyor musun,
ben bu tatilde keseyim dedim hasta oldu gerçi 2-3 gündür iyi ama ben kendimi toparlayıp kesemiyorum vijdan yapıyorum ama bu hafta sütten kessem çok iyi olcak

Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)

hormon testinin iyi çıkmasına sevindim canım

ben varım yarışa bu hafta

Gayet guzel canim. Kilo verme surecin de bal bal olumsuz etkiliyor diye biliyorum

Canlarim 2 gündür geçmişe bakamıyorum . Tele bakinca basim agriyor ve üstüne regl oldum.

Limonlu ballı su 1 kivi
tarhana çorbası 1 kase
kuşburnu çayı

1.5 lt su. Allah a emanet olun. İyi geceler.
Tatlim koca gün bu kadar mi yedin

Superr menü, tahin mii oyy canim istedi bende alayim yarin

Canim basarilar. Sabah gözleme öğlen kraker dikkat et emegini ziyan etmesin onlar. Ara ogun Meyvelerini robottan gecirip yogurda katsan hem daha saglikli hem daya doyurucu olur. Boll eksilerr

Canim basarilar. Sabah gözleme öğlen kraker dikkat et emegini ziyan etmesin onlar. Ara ogun Meyvelerini robottan gecirip yogurda katsan hem daha saglikli hem daya doyurucu olur. Boll eksilerr
teşekkür ederim canım önerilerin için, o kıraker için kızları uyuttuktan sonra 2 mil daha yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım

Selam kızlar, ben 9. Takımdan Elif bu hafta bizimle yarışıyormuşsunuz hem bi selam vereyim hemde şans dileyeyim dedim zira bu sizin için çok zorlu bi yarış olacak
Teşekkürler canım:)
Bocugum gozen aydin herseyin tertemiz o zaman arada oluyor ya olsun baktirmis oldun bi hem.
Sağol ablacım aynen içim rahat en azından :))

Canlarim 2 gündür geçmişe bakamıyorum . Tele bakinca basim agriyor ve üstüne regl oldum.

Limonlu ballı su 1 kivi
tarhana çorbası 1 kase
kuşburnu çayı

1.5 lt su. Allah a emanet olun. İyi geceler.
Ah sibelim bu nasıl menüdür.geçmiş olsun tatlım
Sağol ablacımm:)
Gözlemeyi ve kraker galiba krakerde öğle yemeğine geçti ablacım:))

Hadi bakalım ozaman pazartesi yürüme yarışması anlaştık mı en çok adım atan kazanır

Menüm
Sabah
3 ceviz
1tatlı kaşığı bal
Yulaflı bisküvi

Öğlen
Biber domates soğan sarımsak kıyma kavurması
2 küçük krep
Peynir
Domates
Salatalık

Ara
Mistik çay
3tane Kuru kayısı

Ara
Küçük bir muzun yarısından daha az muz

Akşam
Brokoli yemeği (hiç beğenmedim direk haşlayacam bidaha)
Yoğurt

Ara
Mistik olabilir kakaolu süt olabilir tarçınlı sütlü kahve olabilir karar vermedim :) adet oldugum için aşırı yeme isteği var içimde:)

3.5 litre su
90 dk yürüyüş
Jillian 2. Level 9. Gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…