Var esim hastaneye yatmasaydi o carsamba bitirecektim isini ama yirttin lakin unutmadim :))))
Kizlar selamm bugun pazar yani hafta sonu bugun saliverin diyeti hafta sonundiyetmi olur bol bol yiyin sporda yaomayin obur hafta yaparsiniz
Kizlar selamm bugun pazar yani hafta sonu bugun saliverin diyeti hafta sonundiyetmi olur bol bol yiyin sporda yaomayin obur hafta yaparsiniz
İyi pazarlar canlar :)
Biliyorum ablam, hani liste dışı yarışmak istersem sonra 54 kilo olursam nasıl olur diye merak ettim :)
Liste disi olmak istersen oyle devam edebilirsin gulum. Senin arzuna kalmis. Zayiflayalim da, dedigim gibi liste muhim degil:)
Uyumusum valla, sular kesikti yapacak is bulamadim. Yesilcay icip sonra da leslie yapayim diyorum.Ne planladin?:)
Hahahahaaa haftaya carsambaobur hafta ama önümüzdeki degil. Yurek yememe gerek yok:))Sen, beni mi bitirecektin
Yer saat ver, o gun yurek de ye oyle gel
İyiyim canım sen nasılsın iyileştin mi birazSaadet nasılsın canım
Geçmiş olsun ablacım. Allah acil sifalar versinÖğlen günaydınııı. İzin bitti yarın çalışmaya başlıyorum tekrar. Buranın soğuğunda annemide hasta ettim bikaç gündür onu iyileştirmeye çalışıyorum. İki haftadır spor yapmadım tekrar başlamam lazım diyetimi bozmadım neyseki. Gerçi annem hasta olmasa neler neler yiycektik yaa neyse yiyemedim benim açımdan iyi oldu.
asya_01
@E_brulim
Doğum gününüz kutlu olsun canlar Allah gönlünüzde ne varsa hayırlıysa versin inşallah.
Tatlım hayırlısıyla sen doğumu yap, bu gidişleGünaydın ablacım, hamd olsun iyi diyelim iyi olalım... Sen nasılsın?
Bebiş olmayaydı alırdım ifadeni
Ablacım çok uzun zamandır beklendiği için pek dile getirilmiyordu :) Amiiiin Allah razı olsun ablamDarısı tüm isteyenlere inşallah.
Allah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Âmin hep birlikte saadetim
Gönüller bir olsun ablam, hiç önemli değil :) çok teşekkür ederimE-brulim dogum gunun kutlu olsun gamzelim:) Kuzunla saglikli nice yillara insallah
Not defterime yeni baktim, iyi ki saadet hatirlatti
Elif ablam âmin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Seyhan ablacım âmin cümlemizin inşallah, Allah razı olsun. Seviyorum seniEbrulim iyiki dogdun sekerim hersey gönlünce olsun
Teşekkür ederim gonca ablacım, Allah razı olsunÖğlen günaydınııı. İzin bitti yarın çalışmaya başlıyorum tekrar. Buranın soğuğunda annemide hasta ettim bikaç gündür onu iyileştirmeye çalışıyorum. İki haftadır spor yapmadım tekrar başlamam lazım diyetimi bozmadım neyseki. Gerçi annem hasta olmasa neler neler yiycektik yaa neyse yiyemedim benim açımdan iyi oldu.
asya_01
@E_brulim
Doğum gününüz kutlu olsun canlar Allah gönlünüzde ne varsa hayırlıysa versin inşallah.
Benim güzel yürekli kardeşim
Haşin bakışlı yufka yürekli ablam çok teşekkür ederim, hep beraber inşallahE-brulim ebrusum iyi ki dogdun tatlim nice senelerin olsun
Âmin inşallah ablacım, Rabbim hayırlısını versin. Ben gelene kadar sen kuş olup uçarsın :)Tatlım hayırlısıyla sen doğumu yap, bu gidişle
Heralde halâ ben buralarda olurum
O zaman kapışırız
Teşekkür ederim Zühal ablacım
Uyumusum valla, sular kesikti yapacak is bulamadim. Yesilcay icip sonra da leslie yapayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?