Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öğlen günaydınııı. İzin bitti yarın çalışmaya başlıyorum tekrar. Buranın soğuğunda annemide hasta ettim bikaç gündür onu iyileştirmeye çalışıyorum. İki haftadır spor yapmadım tekrar başlamam lazım diyetimi bozmadım neyseki. Gerçi annem hasta olmasa neler neler yiycektik yaa neyse yiyemedim benim açımdan iyi oldu.
asya_01
@E_brulim
Doğum gününüz kutlu olsun canlar Allah gönlünüzde ne varsa hayırlıysa versin inşallah.

İyi pazarlar canlar :)

asya_01 dogum gunun kutlu olsun gulum. Saglik ve mutlulukla nice mutlu yillara insallah

Dahlia_ izne ayrildigin kilo ve altina indiginde donebilirsin gulum (430. etap, 54 kg):)

Biliyorum ablam, hani liste dışı yarışmak istersem sonra 54 kilo olursam nasıl olur diye merak ettim :)

Kizlar selamm bugun pazar yani hafta sonu bugun saliverin diyeti hafta sonundiyetmi olur bol bol yiyin sporda yaomayin obur hafta yaparsiniz

Sen bu dediklerini yapma ama tamam mi gulum:) Tatilden istifade bol bol egzersiz yap, tarti yuzunu guldursun:)

İyi pazarlar canlar :)

Biliyorum ablam, hani liste dışı yarışmak istersem sonra 54 kilo olursam nasıl olur diye merak ettim :)

Liste disi olmak istersen oyle devam edebilirsin gulum. Senin arzuna kalmis. Zayiflayalim da, dedigim gibi liste muhim degil:)

Geçmiş olsun ablacım. Allah acil sifalar versin

Tatlım hayırlısıyla sen doğumu yap, bu gidişle
Heralde halâ ben buralarda olurum
O zaman kapışırız

Öncelikle KK da bile bana bayram havası tadında bir kutlama yaşattığınız için çok teşekkür ederim Hepinizi çok seviyorum

E-brulim gülüm doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yıllara bebişinle eşinle inşallah.
Âmin hep birlikte saadetim Canımsın...
E-brulim dogum gunun kutlu olsun gamzelim:) Kuzunla saglikli nice yillara insallah

Not defterime yeni baktim, iyi ki saadet hatirlatti
Gönüller bir olsun ablam, hiç önemli değil :) çok teşekkür ederim
Elif ablam âmin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Ebrulim iyiki dogdun sekerim hersey gönlünce olsun
Seyhan ablacım âmin cümlemizin inşallah, Allah razı olsun. Seviyorum seni
Teşekkür ederim gonca ablacım, Allah razı olsun Çok geçmiş olsun
Benim güzel yürekli kardeşim
E-brulim ebrusum iyi ki dogdun tatlim nice senelerin olsun
Haşin bakışlı yufka yürekli ablam çok teşekkür ederim, hep beraber inşallah
Tatlım hayırlısıyla sen doğumu yap, bu gidişle
Heralde halâ ben buralarda olurum
O zaman kapışırız
Âmin inşallah ablacım, Rabbim hayırlısını versin. Ben gelene kadar sen kuş olup uçarsın :)
E-brulim
Canım şimdi gördüm
Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah sevdiklerinle beraber
Teşekkür ederim Zühal ablacım Cümlemize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…