Teşekkür ederimmYesil cay, afiyet olsun:)
Canım benim duygulandırdın beni ne güzel yazmışsın öyleE-brulim nice güzel sağlık li yillara. Aslinda yeni yaşın sana en guzel hediyeyi, bedenine bir can, bir kalp daha ekleyerek verdi. Bir sonraki yaş gününü minnak elleri operek kutlayacaksin. En özel dogum gunun bu yil olsa gerek. Mutlu cok mutlu yillaraa..
Teşekkür ederim asyamkızlar hepinize çok teşekkür ederim çoklu alıntı yapamadım hepimizi çoooooooooookkk öptümm@E_brulim seninde doğum günün kutlu olsun canımmm iyiki varsınbebeğinle,eşinle,ailenle sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
canımmmm çok teşekkür ederimmAsyacim ,Ebrusum ikinizde iyiki dogmussunuz
Cok cooook mutlu olun insallah, yeni yasiniz gonlunuzden gecen her seye kavustursun sizi
Sizi seviyorum
Teşekkür ederim Özgem hep birlikte çok mutlu olduğumuz günler görelim inşallahAsyacim ,Ebrusum ikinizde iyiki dogmussunuz
Cok cooook mutlu olun insallah, yeni yasiniz gonlunuzden gecen her seye kavustursun sizi
Sizi seviyorum
Geçmiş olsun gülümkızlar ben menümü vereyim hemen hastayım sabahtandır çok ötü üşütmüşüm
sabah boğazımın ağrısından yanmasından kahvaltı edemedim ağzımın içi zehir gibiydi kalktım çektim eşofmanımı yürüyüşe gittim 20 bin adım olmuş telde adım sayarda
saat 11,30 yarım simit
öğlen
az balık vardı onu yedim
çeyrek de pide eşim ısıtmıştı onu yedim
ara
1 elma
1 havuç
akşam
5 köfte et
bolllllca salata
yarım kase kadar yoğurt
su boğazımın ağrısından 1 lt ancak olmuştur
sağolll canım dün nişanda fena üşüttümmTeşekkür ederim Özgem hep birlikte çok mutlu olduğumuz günler görelim inşallah
Geçmiş olsun gülüm
Sıcak tut kendinisağolll canım dün nişanda fena üşüttümm
Ayy kızlar anca geldim ama geri gidecem ah misafir gelecek neler neler yaptık öldüm vallaha boynum ağrıdıbu arada dün akşam hiç bişi içmeden yattım:))) ah kalkıp sofra kontrolu yapayım tatlışlar :))
asya_01 canımm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere :))@E-brulim bitanem doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlısı ile yavruna kavuşmayı nasip etsin gülüm:))
pastani yedin mi asyam:)canımmmm çok teşekkür ederimm
gecmis olsun canim, dinlenmeye calis..kızlar ben menümü vereyim hemen hastayım sabahtandır çok ötü üşütmüşüm
sabah boğazımın ağrısından yanmasından kahvaltı edemedim ağzımın içi zehir gibiydi kalktım çektim eşofmanımı yürüyüşe gittim 20 bin adım olmuş telde adım sayarda
saat 11,30 yarım simit
öğlen
az balık vardı onu yedim
çeyrek de pide eşim ısıtmıştı onu yedim
ara
1 elma
1 havuç
akşam
5 köfte et
bolllllca salata
yarım kase kadar yoğurt
su boğazımın ağrısından 1 lt ancak olmuştur
yok gülüm pasta almadım bilepastani yedin mi asyam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?