yapsaydin dogumgunluk bir kacamak:)yok gülüm pasta almadım bile
inan yatmak yerine sporu seçtim baya yürüdümgecmis olsun canim, dinlenmeye calis..
sağol gülümmyapsaydin dogumgunluk bir kacamak:)
neyse iyilesmeye bak guzelim, opuyorum:)
ohh masallah asyam cok guzel gidiyor son 2 haftadir kilolarin:)inan yatmak yerine sporu seçtim baya yürüdüm
Sağolasın mavişim teşekkür ederimAyy kızlar anca geldim ama geri gidecem ah misafir gelecek neler neler yaptık öldüm vallaha boynum ağrıdıbu arada dün akşam hiç bişi içmeden yattım:))) ah kalkıp sofra kontrolu yapayım tatlışlar :))
asya_01 canımm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere :))@E-brulim bitanem doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlısı ile yavruna kavuşmayı nasip etsin gülüm:))
inanmazsınız belk biraz önce ne yaşadım eski çalıştığım yerde arkadaşım başka bir arkadaştan telefon numaramı bulmuş aradı beni bugün yolda görmüş sen misin dedi evet dedim yemin ederim acaba mı ayıp olurmu diye sen o musun diye sormaya utandım dedi ne kadar zayıflamışsın harika olmuşsun falan dedi yemin ederim kızla konuşuorum ama böyle kaldımohh masallah asyam cok guzel gidiyor son 2 haftadir kilolarin:)
O imkansiz biraz ama bende onun yolunu ariyorum.Kiz sen nasil asik oldun boyle taniyinca belki bu kadar hos gelmeyecek keske bi ortak arkadas bulup once tanissan
sağol gülümmbu gün giremedim 12 ye kadar elektirik yoktu bende iş yaptım cam sildim toz aldım
sonra misafir geldi, biraz önce gittiler, birazdan da düğüne gideceğiz
yoğun bir gündü
asya_01 doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
E-brulim canım senin doğum günün de kutlu olsun, sağlıklı, mutlu huzurlu nice yaşların olsun
Çok teşekkür ederim ablacım, cümlemizin inşallahbu gün giremedim 12 ye kadar elektirik yoktu bende iş yaptım cam sildim toz aldım
sonra misafir geldi, biraz önce gittiler, birazdan da düğüne gideceğiz
yoğun bir gündü
asya_01 doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
E-brulim canım senin doğum günün de kutlu olsun, sağlıklı, mutlu huzurlu nice yaşların olsun
Yok simdi gidememTatlim olur mu oyle sey ya sen kendini begenmiyor.musun. hmmm. Yasmin cok hirsli olmalisin. Eylulden beri diyetteyim. 15 kg verdim bugun beni yazdan beri gormeyen kisiler gordu şok oldular cok genclesmis ve guzel gorduler ilk 5 kilodan sonra ve sporda yapacaksin tabi kendine guvenin gelecek emin ol. Ama bu arada cocugu kapmasinlar kiz. Sen yine de onlemini al cok seviyosan git soyle kiz
tamam canım:)) Teşekkür ederim:)Gayet guzel canim. Kilo verme surecin de bal bal olumsuz etkiliyor diye biliyorum
Gayet guzel canim. Keske suyuda 2 lt çıkarabilsen.Iyi aksamlar canlar menüm
Sabah:haslanmis yumurta yedi zeytin tereyagi peynir iki dilim ekmek cay marul
maydonoz
Ara:yesilcay
Iki kuru kayisi
Ara:hibisküs cayi
Aksam:hamburger kendim yaptim ekmegini filan köftesi büyüktü yesillik ve üc bardak ayran
Yesilcay
Spor:6500 adim
Su :1,5 litre
Hem sulu kofte, hem cig kofte hemde borek ayni gun icin agir olmus biraz :))CUMA MENUM
Sabah
Tereyaginda 2 yumurta
3 zeytin
Yarim dilim tbe ajvar sos
Oglen
Yarim kase corba
Sulu kofte (cok az bulgurlu)
Aksam
3 minik cig kofte
1 borek
Yogurtlu salata
1lt su
20 dk bisiklet
Cok guzelll, 50 bin miiCUMARTESI MENUM
Sabah
Peynirli 2 yumurta
10 zeytin
Yogurt
Birkac dilim yagsiz kizarmis sucuk
1 dilim tbe
Oglen
Sulu kofte
Aksam
Kavurma
Salata
1.5lt su
50000 adim yuruyus
Ohh gun gectikce su miktari artmiss. Basarilar canimmPAZAR MENUM
Sucuklu 2 yumurta
8 zeytin
1 dilim tbe, 1 tatli kasigi bal
Peynir
Oglen
Izgara tavuk sis
Salata
Ayran
Ara
Cay
Cekirdek (1 avuc yerim)
Aksam
Izgara tavuk sis
Salata
2lt su
30 dk bisiklet, 500 ziplama
Canim geçmiş olsun. Ksske karadut bulabilsen cok iyi gelir.kızlar ben menümü vereyim hemen hastayım sabahtandır çok ötü üşütmüşüm
sabah boğazımın ağrısından yanmasından kahvaltı edemedim ağzımın içi zehir gibiydi kalktım çektim eşofmanımı yürüyüşe gittim 20 bin adım olmuş telde adım sayarda
saat 11,30 yarım simit
öğlen
az balık vardı onu yedim
çeyrek de pide eşim ısıtmıştı onu yedim
ara
1 elma
1 havuç
akşam
5 köfte et
bolllllca salata
yarım kase kadar yoğurt
su boğazımın ağrısından 1 lt ancak olmuştur
Bitki cayi da icmelisin canim, yesilcay veya hibiskus gibi odemini atar metobolizmani hizlandirir.Bugun pek evde degildim, giremedim.
Sabah
Menemen
1 dilim kepek ekmegi
Ogle
Yarim simit(evde degildim disarida mecbur yedim.)
Aksam
Balik
3 lt su, dans.
Bol bol eksilerrr canim. Guzel olmus menunhayırlı akşamlar nasılsınız bakalım:))
bugünkü menümü atayım sizlere. Biraz erken atıyorum ama saat 19:00 dan sonra meyve dahil bi şey yemiyorum:)
Sabah
1 kibrit kutusu peynir
şekersiz çay
2 dilim ekmek
4 zeytin
2 ç.kaşığı bal
1 adet haşlanmış yumurta
Ara
1 porsiyon meyve
Öğle
1 bardak meyve suyu
2 adet diyet bisküvi
Akşam
çorba 1 kase
yoğurt
1 dilim ekmek
su 1.5 litre 20 dk dans 40 mekik 500 zıplama :)))
Canim menun guzel suyun az olmus biraz.menümü yazayım gece giremem belki
yarında sabahtan dr gideceğiz, sonra belki çocukları kar görmeye götürürüz, gezeriz yani gün içinde giremem nete
sabah tereyağın da 2 yumurta
1 dilim çavdar, 5 zeytin, 2 kk peynir
domates, 1 baım bal
ara yarım elma , 1 armut
akşam
1 kase tarhana , 3 yk et sote
1 kase yoğurt
spor yok, 1 lt su, bolca şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?