Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hep ayni gulum. Ben de cocuktan once duzenli yururdum. Simdi aksam esimi bekliyorum. Onda da surekli kapiya geliyorlar hadi bitmedi mi diye:)
Ama demet esim benden fazla spora duskundur ben hep o spora vakit ayirabilsin diye ayarlamalar yapardim ve cocuklar dogdugu sene sakatlanana kadar da yaptim. O da destek oluyor arada tamam hakkini yemeyim ama gecen sene olmadi annemlerle birlik oldu yazin ben de kendimi yemeye icmeye verdim. Sonuc korkunc. Herkes saglikli beslenmeyi ilke edinse daha iyi olacak.

Tabiki ya aman birinci olacagiz tabi de. Sizin de verdiginiz kilolaar eksileriniz yaniniza kar kalacak.
Saka ya iyi olan kazansin. Gideyim de leslie yapayim bari :))

Canim sen esinin sorumluluklarini da uzerine alip onun icin fedakarlik yaptiginda, karsi taraf maalesef suistimal edebiliyor iyi niyetini. Bu da benim xx saatim demekten cekinmeyip uygulamalisin. Bu sadece egzersiz icin degil, hayatin her alaninda oyle.

ben menümü yazayım aksam girermiyim girmezmym bilmioru
sabah
1 domates
yarım kapya
2 kk peynr
1 dilim ekmek
1 haş yum

ara cay-kahve

öglen
tas kebaptan kucuk bır kase ynı yarım corba kepcesı kadr yagı suyu suzulms o kaseyıde bıtıremedm kızarmıs oaln patateslernıde yemedm etlernı ayıkladm sadece
salata
ayran
1 dilim ekmek

aksam
et
salata
ayran

simdilik 2 lt su
3 lt bulur bugun

1 saat spor yapıcam evde yarn neler yaptgmı yazarım

Gunun nasil gecti, bugunku yarista iddiali misin?:)
çok güzeldi sinemaya gittim benim yiğen döner istedi o yedi ben yemedim tuttum kendimi eve geldim hafif yedim yalnız sonra canım sıkıldı bizim sadıçların babası vefat etmiş üzüldümevet baya hareketliydi bugün akşam kv gile gidicez 10 u geççer gelmemiz ben geldikten sonramı yazayım gitmeden mi yazayım acaba kaç olduğunu

gülüm vallahi ne yapıp edip atlatmam lazım şubat ayı full kaçamaksız olmalı 2 aya kalmaz ince elbiseler giymeye başlanır artık sırada çatlatacak o kadar adam var

Gelince yaz:) Allah rahmet eylesin canim, merhametiyle muamele etsin insallah.

Gelince yaz:) Allah rahmet eylesin canim, merhametiyle muamele etsin insallah.
amin ablam eşim beni götürmedi ağlarsın yine tüm gün dedi benim babammda rahmetli oldu aşıktım babama ben çok kötü oluyorum böyle şeylerde babam gelir aklıma hep

e hadi bakalimmm gorelim bu meydanlar kime kaliyorrr

(amanin konusuyorum ama listede yokum )

amin ablam eşim beni götürmedi ağlarsın yine tüm gün dedi benim babammda rahmetli oldu aşıktım babama ben çok kötü oluyorum böyle şeylerde babam gelir aklıma hep

Allah rahmet eylesin gulum, cennet ehli olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…