Biz rica ettik 9. takima bu hafta. Iki takima da iyi gelir diye dusunduk. Gerci onlar 3. takimla da yarisiyorlar bu hafta:)
Ama demet esim benden fazla spora duskundur ben hep o spora vakit ayirabilsin diye ayarlamalar yapardim ve cocuklar dogdugu sene sakatlanana kadar da yaptim. O da destek oluyor arada tamam hakkini yemeyim ama gecen sene olmadi annemlerle birlik oldu yazin ben de kendimi yemeye icmeye verdim. Sonuc korkunc. Herkes saglikli beslenmeyi ilke edinse daha iyi olacak.Hep ayni gulum. Ben de cocuktan once duzenli yururdum. Simdi aksam esimi bekliyorum. Onda da surekli kapiya geliyorlar hadi bitmedi mi diye:)
Inşallah tatlım Bende kendime onu diyorumBirakma ablam bir solukta ver kalani da kurtul:)
Tabiki ya aman birinci olacagiz tabi de. Sizin de verdiginiz kilolaar eksileriniz yaniniza kar kalacak.tam aksi tatlım
Bu hafta öyle bi enerji patlaması yaşıyoruz ki
Bu hızla cuma roket olup uçacaz
Aman tatlım Akşam akşam bide işten gelince spor çekilirmi hiç
Sen al eline çayını pastanı cipsini Kultur keyfi yap
Arkamıza dönüp size Selam vermeyi unutmayız şekercik
Artık bizde cuma tartılıyoruz cnm
Sevgiler karşılıklı bitanem
Biz o hatayı 1 kere yaptık ve hatalarımızdan ders alıp bidaha yenilme yanlışına düşmeyiz Tatlıcım
Boyum 170 cnm
Aynen öyle tatlım 1 senedir diyette olunca haliyle bıkkınlık geliyor
Inşallah bu ay halledecem
Biz bu hafta 2 cephede savaşıyoruz cnm
Bu bizi dahada motive etti
Artık cuma iyi olan kazansın
Ama demet esim benden fazla spora duskundur ben hep o spora vakit ayirabilsin diye ayarlamalar yapardim ve cocuklar dogdugu sene sakatlanana kadar da yaptim. O da destek oluyor arada tamam hakkini yemeyim ama gecen sene olmadi annemlerle birlik oldu yazin ben de kendimi yemeye icmeye verdim. Sonuc korkunc. Herkes saglikli beslenmeyi ilke edinse daha iyi olacak.
Inşallah tatlım Bende kendime onu diyorum
Bizim yarışlar devam ederse ben incecik olurum zaten
aksam ne yicem yahu yemekte yok poffff
Inşallah tatlım Bende kendime onu diyorum
Bizim yarışlar devam ederse ben incecik olurum zaten
aynen aklımı okudun yemşn ederim kızımda az vitamin alır hem o da bir etçi ki sormaın gtsinEt yap, piserken salata ve ayran da hazirlarsin. Yarim saatte hazir:)
aynen aklımı okudun yemşn ederim kızımda az vitamin alır hem o da bir etçi ki sormaın gtsin
Sizlerin destekleriyle inşallah tatlımSen bu gazla devam edersen en k;sa zamanda kurtulursunn :)))
çok güzeldi sinemaya gittim benim yiğen döner istedi o yedi ben yemedim tuttum kendimiGunun nasil gecti, bugunku yarista iddiali misin?:)
gülüm vallahi ne yapıp edip atlatmam lazım şubat ayı full kaçamaksız olmalı 2 aya kalmaz ince elbiseler giymeye başlanır artık sırada çatlatacak o kadar adam varayyy kıskanıomus kız asyaaa ne romatikkkama yinede kg illa görüntü demek deil saglık acısındanda zararlı eşine ozamn şu perspektften bakmasnı söyle askım ben görüntğmden ziyade saglıgım için ileride işte ne bilim alalh kısmet ederse olacak cocukta şekerden korunmak için vs dersen ozaman sana yedrmz kanısındayım
spor sart canım hayr ben suan mevcut olan kılomdan oturu dıorm zayf olım yumusak olım emın ol kg olsa sende suan ki halini terch ederdn...yoksa bnde loplop et e bayılmıorm aşkitom... hem seni satmam hedef kg ma gelip mezun olım senınle pasta cılgınlgı yapalım hatta pizzada yeriz
çok güzeldi sinemaya gittim benim yiğen döner istedi o yedi ben yemedim tuttum kendimieve geldim hafif yedim yalnız sonra canım sıkıldı bizim sadıçların babası vefat etmiş üzüldüm evet baya hareketliydi bugün akşam kv gile gidicez 10 u geççer gelmemiz ben geldikten sonramı yazayım gitmeden mi yazayım acaba kaç olduğunu
amin ablam eşim beni götürmedi ağlarsın yine tüm gün dedi benim babammda rahmetli oldu aşıktım babama ben çok kötü oluyorum böyle şeylerde babam gelir aklıma hepGelince yaz:) Allah rahmet eylesin canim, merhametiyle muamele etsin insallah.
tam aksi tatlım
Bu hafta öyle bi enerji patlaması yaşıyoruz ki
Bu hızla cuma roket olup uçacaz
Aman tatlım Akşam akşam bide işten gelince spor çekilirmi hiç
Sen al eline çayını pastanı cipsini Kultur keyfi yap
Arkamıza dönüp size Selam vermeyi unutmayız şekercik
Artık bizde cuma tartılıyoruz cnm
Sevgiler karşılıklı bitanem
Biz o hatayı 1 kere yaptık ve hatalarımızdan ders alıp bidaha yenilme yanlışına düşmeyiz Tatlıcım
Boyum 170 cnm
Aynen öyle tatlım 1 senedir diyette olunca haliyle bıkkınlık geliyor
Inşallah bu ay halledecem
Biz bu hafta 2 cephede savaşıyoruz cnm
Bu bizi dahada motive etti
Artık cuma iyi olan kazansın
amin ablam eşim beni götürmedi ağlarsın yine tüm gün dedi benim babammda rahmetli oldu aşıktım babama ben çok kötü oluyorum böyle şeylerde babam gelir aklıma hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?