Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

asya_01 canımmm çok sevindimm...
Ama aile hekiminin temkinli yaklaşması senin kullandığın ilaçları filan biliyorsa degerleri onun yükseltebileceğini düşünmüş olabilir. ki bazen olabiliyor o da onun önüne geçmek için yapmıştır. çok sevindim çok heyecanlandım kim bilir sen nasılsın dır =) umarım ilaçların oluşturduğu yalancı gebelik adı veri,len durum değildir. dularım seninlee perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorummm

Canım benimm dualarım seninlee, inşaAllah güzel olucakkk

Evet canımm yarın geliyorlar, ve ben bugün evde hiçbirşey yapamadım neredeyse bahçede de işim var ikisi bir arada olmadı, çook yorgunummmmYarın büyük maraton beni bekliyor anlıyacağın
Bu arada Allah yardımcın olsun canım...

Doktora çok kulaknasma hem pratisyen hemde senin doktorun değil boşver.

Google a beta hcg yaz arat canım
abimde çok kızdı pratisyene ne bakıyon sen dedi daha oda böyle senin gibileri denek olarak kullanıp ta öğreniyor dedi baya saydırdı.asıl kendi dr um ne derse onu yaparım inş o olumlu geçer gülüm.ya kafam kazan oldu gülüm önceleri gebelere böyle kan değeri mi söylenir di ya hamilesin der yollarlardı şimdi dr larda pişmiş aşa su katıyor

perşembeyi beklemiyorum gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum ya bu kimyasal dedikleri gebelik var ya gülüm onu söylemeye çalıştı o.ilaçların etkisi geçti gülüm hepsini takip ettim çünkü bu şey dedi zaten hamilesin ama değerinin katlanması lazım diye of gülüm sevinemedimki inan ya yarın şu kendi d umu bir göreyim iyi veya kötü netleşecek en azından

inşallah gülüm 10,20 randevum dönüşte hemen yazarım size

Ha şöyle gül geç boşver bakma kimseye doktoruna güveniyosun o ne derse öyle yap geris boş herkes bişey söyler ama sen kalbini dinle duanı et herşey yolunda gider Allah ın izniye

Ha şöyle gül geç boşver bakma kimseye doktoruna güveniyosun o ne derse öyle yap geris boş herkes bişey söyler ama sen kalbini dinle duanı et herşey yolunda gider Allah ın izniye
inşallah Allahın izniyle gülüm kendi d uma çok güveniyorum artık yarın iyi de dese kötü de dese o yani.eşim bugün hemen özele bir yere götüreyim seni dedi kabul etmedim çünkü bu dr hastalık geçmişimi biliyor artık beni tanıyor.herşeyde bir hayır vardır elbet

Kuzum tatilde biraz istahim arttı +1 im şu anda ama regl oncesi durumu da var . Belki TR ye gitmeden bi kaç kilo daha vermek istiyorum.
Sağol canım ağustosun 20si gibi felan düşünüyoruz inşallah canım:)
Hayirlisi olsun canım.

Sağol esram. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
Asyam net hamilesin.
Nenam ben de özledim kuzum hepinizi. Kıyafet olarak pek bi şey almadım. Şu an 40 beden giyiyorum . Belki 38 e duserim diye bi şey almak istemiyorum.
Asyam gözün aydın gülüm. Dikkat et kendine. Korkma Allah in izniyle bi şeycik olmaz. Ne uğurlu topuk maşallah herkes hamiş kalıyor.

Geçmiş olsun busem. Hedefe yaklaştıkça zaten zorlanıyor kilo vermek.

Asyacim hayirli olsun saglikla tamamlarsin insallah bebisimiz hosgelsiiiinnn :))))

uygun mu diyosun ya ben bu konularda hiç ama hiç bişey bilmiyorum dr gereksiz bir sürü yorum yaptı sanki yorum isteyen oldu.yarın kendi druma gidicem bakim inş o güzel şeyler söyler gülüm
Asya eennn silik idrar testleri bile pozitif oluyo. Ben de cok erken ogrendim ama benim kopppkoyuydu gorur gormez ikiz bu dedim :))) cunku cok silik olmasi gereken haftaydi:))) senin de tek ama var :))) cok sevindim canim ya soyle bi sarilasim geldi sana

gülüm kanda baktırdım kesin aama dr değer düşük dedi canımı sıktı bakalım yarına sonuç nolucak katlanır inş

Canim ya allah yardimcin olsun bir kerede kazasiz belasiz tasiyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…