kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
gecti mi rahatsizligi canim?
sende guzel bir dinlenmeyi hakettin:)
dinlenebildikce dinlen guzelim:)
ben tum gece seni gordum asya ruyamda:)
Hay Allahim ya sabaha kadar, ilk isim girip sonucuna bakmak oldu:)
canim neden yordun kendini bu kadar:)
harikasin kuzum:)
canim sukur hafif gripmis, hemen toparlanir insallah:)
galiba tasinamayacagiz kuzum hic bir seyi yetistiremiyorum
ben stresliyim ablam bugun son gunum tum evin koli isini bitirmem lazim
rica ederim canim:)
canim kan testi yok, seker yuklemesi ise kisinin kendi tercihine kalmis:)
oyy yarin mi buyuk gun, kayinvalidenler mi geliyor:)
burada her mevsim var ablacim kafam dondu o yuzden:)
yilin 9 ayi yaz burada:)
canim nasilsin, dun halledebildin mi islerini?
nasilsin canim, neler yapiyorsun?
canim Allahin izniyle hamilesin, doktor sadece tedbirli davranmak istemis..
Persembeye 2 gun var, insallah artsin degerler bayram havasi olsun takimimizda:)
canim sen endise etme, her sey guzel olacak insallah:)
cok sukur canim:)
nasilsin guzelim, ne var ne yok?
bitmiyor guzelim, bitmiyor
aa 1.lik bekliyoruz senden seherim:)
aci yok canim:)
kuzucuk neden begenmedi acaba?
abimde çok kızdı pratisyene ne bakıyon sen dedi daha oda böyle senin gibileri denek olarak kullanıp ta öğreniyor dedi baya saydırdı.asıl kendi dr um ne derse onu yaparım inş o olumlu geçer gülüm.ya kafam kazan oldu gülüm önceleri gebelere böyle kan değeri mi söylenir di ya hamilesin der yollarlardı şimdi dr larda pişmiş aşa su katıyorDoktora çok kulaknasma hem pratisyen hemde senin doktorun değil boşver.
Google a beta hcg yaz arat canım
perşembeyi beklemiyorum gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum ya bu kimyasal dedikleri gebelik var ya gülüm onu söylemeye çalıştı o.ilaçların etkisi geçti gülüm hepsini takip ettim çünkü bu şey dedi zaten hamilesin ama değerinin katlanması lazım diye of gülüm sevinemedimki inan ya yarın şu kendi d umu bir göreyim iyi veya kötü netleşecek en azındanasya_01 canımmm çok sevindimm...
Ama aile hekiminin temkinli yaklaşması senin kullandığın ilaçları filan biliyorsa degerleri onun yükseltebileceğini düşünmüş olabilir. ki bazen olabiliyor o da onun önüne geçmek için yapmıştır. çok sevindim çok heyecanlandım kim bilir sen nasılsın dır =) umarım ilaçların oluşturduğu yalancı gebelik adı veri,len durum değildir. dularım seninlee perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorummm
inşallah gülüm 10,20 randevum dönüşte hemen yazarım sizeCanım benimm dualarım seninlee, inşaAllah güzel olucakkk
Evet canımm yarın geliyorlar, ve ben bugün evde hiçbirşey yapamadım neredeyse bahçede de işim var ikisi bir arada olmadı, çook yorgunummmmYarın büyük maraton beni bekliyor anlıyacağın
Bu arada Allah yardımcın olsun canım...
Ha şöyle gül geç boşver bakma kimseye doktoruna güveniyosun o ne derse öyle yap geris boş herkes bişey söyler ama sen kalbini dinle duanı et herşey yolunda gider Allah ın izniyeabimde çok kızdı pratisyene ne bakıyon sen dedi daha oda böyle senin gibileri denek olarak kullanıp ta öğreniyor dedi baya saydırdı.asıl kendi dr um ne derse onu yaparım inş o olumlu geçer gülüm.ya kafam kazan oldu gülüm önceleri gebelere böyle kan değeri mi söylenir di ya hamilesin der yollarlardı şimdi dr larda pişmiş aşa su katıyor
inşallah Allahın izniyle gülüm kendi d uma çok güveniyorum artık yarın iyi de dese kötü de dese o yani.eşim bugün hemen özele bir yere götüreyim seni dedi kabul etmedim çünkü bu dr hastalık geçmişimi biliyor artık beni tanıyor.herşeyde bir hayır vardır elbetHa şöyle gül geç boşver bakma kimseye doktoruna güveniyosun o ne derse öyle yap geris boş herkes bişey söyler ama sen kalbini dinle duanı et herşey yolunda gider Allah ın izniye
Kuzum tatilde biraz istahim arttı +1 im şu anda ama regl oncesi durumu da var . Belki TR ye gitmeden bi kaç kilo daha vermek istiyorum.cok guzel temizlikle sporu bile yapmissin:)
sporun goz kamastiriyor canim, dunku kacamaklari yakiyorsun:)
cumartesi gunu dogru durust bisey yememissin canim..
:) sen cok yasa...
temizlik bitti canim ama kolileme bitmedi, bitmeyecek bu gidisle..
yegenimiz nasil Saadetim:)
bitmis canim cumadan bu yana..
estagfirullah hic sismedi kafam canim:)
@abesle_istigal istigal onceden haber vermisti dogru ama haber verilsede, cuma tartidan sonra kacamak yapilsa da menu tablosuna isliyorum.
Menu tablomuzu ilk yapmaya basladigimiz gunden beri kuralimiz bu sekilde.
Kacamaklarin hepsini tabloya isliyoruz.
Kilosu sabit olan arkadaslara da boyle bir uygulama yapabiliriz, ya da imkanlari varsa egzersizi arttirmalarini da onerebiliriz elbette:)
ohh gozunaydin canim:)
pasamin dogum gunu kutlu olsun, sizlerle hayirli, guzel omru olsun insallah Demetim.
Evinizide Allah icinize sindirsin:)
2 bardak meyve suyu olmamis guzelim:)
fakat adimlar goz kamastiriyor:)
cok gecmis olsun canim nesi var??
Hay Allah nedir canim rahatsizligi kizizin?
Biran evvel iyilesir insallah..
Bugun ne var bu kuzucuklarda yahu??
sizede gecmis olsun canim benim
karatay diyetin cok guzel gidiyor ablacim:)
B belindamm Sibelim nasil gidiyor kilo koruma:)
Hayirlisi olsun canım.Sağol canım ağustosun 20si gibi felan düşünüyoruz inşallah canım:)
Gunaydin canlar keyifli salilar:) @CheGuevera kuzunun dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yillara, saglikla insallah:)
B belindamm hos geldin canim. Neden moralsizsin bir tanem? Dogum gunu guzel gecti, hafta sonu kardeslerimle beraber kutladik:)
İçe guzel yaşları olsun Paşanın. Dedemin vefatı etkiledi ablacim. Haliyle yeni yeni kendime geliyorum.
@Yawrukush kaptanim, iyi uykular Allah rahatlik versin
Sağol esram. Geçmiş olsun dikkat et kendine.İyiyim canım aynı koşturmaya devam bakalım, sen nasılsın nasıl gidiyor zaten yoğundun evde çıkınca katmerlendi yoğunluğun
@E-brulim cinseyetini öğrenecekti ne yaptı acaba, görünürdede yok iyimisin canım
Hayırlısı inşallah canım, heyecanla bekliyoruz
Hoşbuldum canım hasret gidereyim az dedim :))
Geçmiş olsun Buse, benimde dünden beri kasıklarım ağrıyor çok fena iyileşiriz inşallah
Allah korusun canım çok geçmiş olsun
İyi olmaya çalışıyorum canım bende, kendime göz değdirdim heralde hastalanmıyorum diye acısı çıkıyor 2 gündür, Zayıflayınca alışveriş daha bi güzel ve zevkli oluyor, güle güle kullan canım :))
Canım geçmiş olsun
İyi ki doğmuş prenses, Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Günaydın canım
Asyam net hamilesin.Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
Nenam ben de özledim kuzum hepinizi. Kıyafet olarak pek bi şey almadım. Şu an 40 beden giyiyorum . Belki 38 e duserim diye bi şey almak istemiyorum.valla diyet uygulamıyorum yediklerime dikkat edıyorum hafta sonu ozellıkle pazar gunu dıyet mıyet kalmıo bıraz abartıorm ama dıer gunler cok temkınlıyım
ay asya ohannes sok oldum cok sevndm bnmde silik ötesi silikti hemen kan testi yaptrdm 2 saate cıktı sonuc veee hamıleymısım gercekten
kuzum hıc bsy yememıssın ama ya
aa ozgem amerıkada yapmıolarmı kan testı bncede gereksz bsy burda hemen yapıolar ne gerek varsa orda hamıle kadına seker yuklemesıde yapılmıo dımı
ay canıkom cok geçmiş olsun canımcım benım ya herkes dökülüo bu ara bahar caprmasımıdr neridr
harpy gecmıs olsn sennde evlat hastamı valla off resmen ınsanın omrunden omur gıdıyor onlar hasta olunca
sibelummm canımmm ozledıkkk snei hayatım hg evine nasılsn neler yaptn neler aldn anlat bakalım
deryacıgım cok gecmısler olsun yavruna ınsallah toparlar annesiiii cabucakkk
nice saglıklı husurlu yaslar dılerım hayatı hep başarılarla dolu olsun ınsallahhh
bide sproun ıyımıs dun ki bravo vallahi canım
üzülmezmi insan ama napıcana lalh daha buyuk dert vermesn bunlar gecıcı seyler dııp avutucaz kendımızı napalım
aaayy iyi yaptın baktn heyecanla son 1 saati beklıorz hatta gt bak belkı cıkmıstr sonucun
eşine geçmişler olsn zeynepcim ay herkes hastamı yaaa
ahaha heyecandan uyuyamamısssndr yaaa kıyamam gel öpim seniii
hadi hayrlısıyla ınsallah canım guzel haberlerle gel
hg canım 1. sayfada katılım formu var onu doldurabılrmsn rica etsek seni tanımamız acısından
Asyam gözün aydın gülüm. Dikkat et kendine. Korkma Allah in izniyle bi şeycik olmaz. Ne uğurlu topuk maşallah herkes hamiş kalıyor.kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
Amaniiin 413 mesaj birikmiiis hepsini okucam birazdan bisiklete binecegim bugun biraz daha iyiyim. Usuttum mu noldu bilemedim bi carpildim yav.
Bugunku menumu vereyim bisiklete gecince bakacagim gecmise.
Menum
Sabah
Iki haslanmis yumurta
4 parca tulum peyniri
8 zeytin
4 5 tatli kasigi zeytinyagi
Ceviz
Tere
Tereyagli kayisi
Ogle
Bi kupa sade kahve
Yesilcay
Aksam
Ispanak pancar kavurmasi
Sarimsakli yogurt
Ceviz
Kuru biber
Su 3 lt olmustur antibiyotik de aliyorum 3 daha icerim bobreklerim üzülmesin diye
Spor bugun yapacagim yazarim kizlar. Insallah herkes iyidir ozledim sizi
Asyacim hayirli olsun saglikla tamamlarsin insallah bebisimiz hosgelsiiiinnn :))))kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
sağol gülüm rabbim bu kez kucağıma almayı nasip etsin inş dua et benim için yarın hayırlı haberlerle geleyim inşallahAsyacim hayirli olsun saglikla tamamlarsin insallah bebisimiz hosgelsiiiinnn :))))
Asya eennn silik idrar testleri bile pozitif oluyo. Ben de cok erken ogrendim ama benim kopppkoyuydu gorur gormez ikiz bu dedim :))) cunku cok silik olmasi gereken haftaydi:))) senin de tek ama var :))) cok sevindim canim ya soyle bi sarilasim geldi sanauygun mu diyosun ya ben bu konularda hiç ama hiç bişey bilmiyorum dr gereksiz bir sürü yorum yaptı sanki yorum isteyen oldu.yarın kendi druma gidicem bakim inş o güzel şeyler söyler gülüm
gülüm kanda baktırdım kesin aama dr değer düşük dedi canımı sıktı bakalım yarına sonuç nolucak katlanır inşAsya eennn silik idrar testleri bile pozitif oluyo. Ben de cok erken ogrendim ama benim kopppkoyuydu gorur gormez ikiz bu dedim :))) cunku cok silik olmasi gereken haftaydi:))) senin de tek ama var :))) cok sevindim canim ya soyle bi sarilasim geldi sana
:))) allah mi soyletiyo ne ikiz mi geliyo demete :)))Ayy ikizlerin mi var canım? Kaç yaşında oldular. Hayırlı yaşlar diliyorum, sağlıklı Mutlu daha nice senelere..
Canim ya allah yardimcin olsun bir kerede kazasiz belasiz tasiyiverinCanlarim nasil gidiyor squat yarismamiz?
Ah ben bu yarismayi kacirmazdim ama oyle daralmis durumdayim ki dua edin bana ne olur?
Yarin sabah 8de sirket gelecek tasimaya evi ve ev hala toparlanmadi
Oglan hic durmuyor tum gun didisme halindeyiz
Ne yapacagimi sasirdim...
Daha iyiyim ozgem bisikletteyim simdi iyi hissedersem jilianimi da yapacagim bakalimhaeshin canim seni merak ediyorum, nasil oldun Busem??
canım nice güzel yılları olsun miniğinn öp benim için. mevlam esirgesin nazardan, size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?