yok gülüm dinleniyorumAllaaaaah beee asyam kan sonucu cikmiss, hamilesin gulummmm :)
insallah persembeye kadarda sonuc katlanir:)
sakin hic bir is yapma gulum:)
gecti mi rahatsizligi canim?
canım eşim rahatsızdı ya o bişey yemeyince benimde bişey yiyesim gelmedi
dinlenebildikce dinlen guzelim:)Kızlar Günaydınnn
Dün telefon elimde geçmişi okurken uyuyakalmısım yavv
cok uzun zamandır ilk defa böyle birsey oluyor nasıl yorulduysam artık
ufaktan bir geçmişe uzanım öpüldünüz
ben tum gece seni gordum asya ruyamda:)evettt sabahın 6 sında uyandım bugün yaaeşim çok törpülüyor beni ama yaa işte varsada keseyi görmeden heveslenme,kalp atışını duymadan heveslenme sinir etti
canim neden yordun kendini bu kadar:)Günaydın canlarımNasılsınız?
Cuma ve pazartesi paskalya nedeniyle tatildeydik bende kendimi ev işlerine verdim... Bugün yine iş hayatıma dönüyorumevde olmak pek güzeldi...
Şimdi hazırlanıyorum, işe geçince görüşürüz :*
harikasin kuzum:)Evet özgemm döndüm artık son gaz devam edeceğim:))
canim sukur hafif gripmis, hemen toparlanir insallah:)Ewet canm götür bakalım belki başka bişi vardır bizde öğleden snra gidicez doktoruna göstereim ne olur ne olmaz
galiba tasinamayacagiz kuzum hic bir seyi yetistiremiyorumAblacim iyiyiz cok sükürben henüz hic bir sey hissetmiyorum
Oglusunun dogum günü kutlu olsun ablam, nice saglikli, mutlu yillari olsun kivircik kuzumun
Kuzum iyiyim hamd olsun, bebis de iyimis cok sükür. Cinsiyet henüz belli degil, doktorcugum emin olamadiHayirlisi bakalim... Iyi gecmesine begendim kuzum. Son anda bir sey mi oldu hayirdir?
DM'i cok seviyorum, acayip al benisi var
Cuma ve pazartesi tatildi gülüm ondan istifade evde temizlige sivadik kollari
Sen nasilsin? Tasinma telasin ne durumda?
Cicegim doktorum emin olamadi, önce dedi kiz sonra dedi erkek
Agzina saglik ne güzel demissin öyle... is de hic bitmiyor
Hamismiymis benim asyamgülüm hic bir zaman umudunu kesme, hic ummadigin anda gelecek melegin demedik mi Hadi bakalim hayirlisi olsun, ne zaman kan vereceksin?
ben stresliyim ablam bugun son gunum tum evin koli isini bitirmem lazim
rica ederim canim:)İyi günler bitanecik takımımın bitanecik çıtırlarııı
Bol squatlı gün olur inşaAllah :)
Canımm çok geçmiş olsun, çabuk toparlansın inşaAllah kuzun..
Üzülme sen de, senin üzülmen ona da yansır..
Emeğine sağlık Özgecimm :)
Bitanenin doğum günü kutlu olsun canımm, nice sağlıklı, mutlu yıllara inşaAllah
Daha iyiyim canım, sağol.. Tansiyonum yerlerde uyandımdün birşey yiyemeyince :)) Yeşilçay bir de simit biraz kaçamak oldu ama cezama razıyım yeyince kendime geldim çok şükür
İnşaAllah istediğin gii olur canımm, dualarım seninle
Ablaların bitanesiii nasılsınnn ?
Merak etme ablam bir kaç ay sonra mecbur oturacaksın evde, bebiş izin vermeyecek işe gitmene
İnşaAllah bir an önce iyileşir canım..
Hoşgeldin ablamm
canim kan testi yok, seker yuklemesi ise kisinin kendi tercihine kalmis:)valla diyet uygulamıyorum yediklerime dikkat edıyorum hafta sonu ozellıkle pazar gunu dıyet mıyet kalmıo bıraz abartıorm ama dıer gunler cok temkınlıyım
ay asya ohannes sok oldum cok sevndm bnmde silik ötesi silikti hemen kan testi yaptrdm 2 saate cıktı sonuc veee hamıleymısım gercekten
kuzum hıc bsy yememıssın ama ya
aa ozgem amerıkada yapmıolarmı kan testı bncede gereksz bsy burda hemen yapıolar ne gerek varsa orda hamıle kadına seker yuklemesıde yapılmıo dımı
ay canıkom cok geçmiş olsun canımcım benım ya herkes dökülüo bu ara bahar caprmasımıdr neridr
harpy gecmıs olsn sennde evlat hastamı valla off resmen ınsanın omrunden omur gıdıyor onlar hasta olunca
sibelummm canımmm ozledıkkk snei hayatım hg evine nasılsn neler yaptn neler aldn anlat bakalım
deryacıgım cok gecmısler olsun yavruna ınsallah toparlar annesiiii cabucakkk
nice saglıklı husurlu yaslar dılerım hayatı hep başarılarla dolu olsun ınsallahhh
bide sproun ıyımıs dun ki bravo vallahi canım
üzülmezmi insan ama napıcana lalh daha buyuk dert vermesn bunlar gecıcı seyler dııp avutucaz kendımızı napalım
aaayy iyi yaptın baktn heyecanla son 1 saati beklıorz hatta gt bak belkı cıkmıstr sonucun
eşine geçmişler olsn zeynepcim ay herkes hastamı yaaa
ahaha heyecandan uyuyamamısssndr yaaa kıyamam gel öpim seniii
hadi hayrlısıyla ınsallah canım guzel haberlerle gel
hg canım 1. sayfada katılım formu var onu doldurabılrmsn rica etsek seni tanımamız acısından
oyy yarin mi buyuk gun, kayinvalidenler mi geliyor:)Ben gideyimm daha doğrusu gitmek zorundayımm, hiçç gitmek isteymiyorummm
Bisürü işim var, kaç gündür yapamadığım temizlikkk falann, yarın akşam da misafirimiz var, 2 gün akşamdan akşama uğrarım herhalde buraya
burada her mevsim var ablacim kafam dondu o yuzden:)Çıktı karpuz tabii hormon yüklüdür.
Geçmiş olsun canım bir an önce götür doktora.
Ah canım yaa sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah.
Pozitif bunlar bence hayırlı olsun.
Son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor canım şu an 5 haftalık derler. 7.haftadan sonra kalp atışlarını duyarsınız inşallah. B hcg sonucun çıksın istersen gün aşırı tekrar yaptır gün aşırı ikiye katlaması lazım.
canim nasilsin, dun halledebildin mi islerini?Dunku menu
Sabah:
Sahanda yumurta
Yesillik
Ceviz
Ihlamur
Zeytin
Peynir
Oglen:cay, kahve
Aksam:
Mercimek corba
Barbunya yemegi
Su:1.5 lt
Spor:45 dk pilates, 8204 adim
nasilsin canim, neler yapiyorsun?Hayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin . Ikinize de sağlık sıhhat diliyorum.
Çok güzel bir heyecan ...
canim Allahin izniyle hamilesin, doktor sadece tedbirli davranmak istemis..kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
canim sen endise etme, her sey guzel olacak insallah:)vallahi kursağımda kaldı sevinemedim bile gülüm
cok sukur canim:)Kızlar benim oğlanda hafif grip geçiriomuş bişi yok çok sükür :)
nasilsin guzelim, ne var ne yok?selam kızlar yoğundu gelemedim.. işyerinden çıkmadan bi bakayım dedim.. dünün menüsünü yazayım önce
9: 1 haşlanmış yumurta, domates,salatalık, 2 dilim tam buğday
14: 100 gr kadar döner, yeşil salata,1 dilim tam buğday, yarım kase mercimek çorbası
15: 1 parça tahin helvası
19: mantarlı makarna 1 tabak, yoğurt
spor leslie 3 mile, su 3 lt kadar
bitmiyor guzelim, bitmiyor
aa 1.lik bekliyoruz senden seherim:)Kızlar merhabalar
asya_01 cim tebrik ederim öncelikle.panik yok kötü düşünceleri atıyoruz güzelce bekliyoruz:)
@D3S1R3 kaptanim oglusun dogumgunu kutlu olsun allahım sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun ömürler versin ins.
yanlış hatirlamiyorsam bu tarihlerde is sebebiyle Adana da olacaktin nasıl gıdıyor
ay bugün is görecek gibi yarışmaya katıldım birde daha siftah yok:))
aci yok canim:)Anam bu squat fikri kimden çıktıysa bilmiyorumama anam ağladı desem hiç yalan olmaz.. İlaveten kızım hiç beğenmedi yapmaya başlayınca ağlamaya başlıyor..
tum gece seni gordum ruyamda kuzum:)yok gülüm dinleniyorumyarın ola hayrola ben o öteki dr u sallamicam ya kendi dr um ne derse onu yaparım
cansınızzz yaaaagecti mi rahatsizligi canim?
sende guzel bir dinlenmeyi hakettin:)
dinlenebildikce dinlen guzelim:)
ben tum gece seni gordum asya ruyamda:)
Hay Allahim ya sabaha kadar, ilk isim girip sonucuna bakmak oldu:)
canim neden yordun kendini bu kadar:)
harikasin kuzum:)
canim sukur hafif gripmis, hemen toparlanir insallah:)
galiba tasinamayacagiz kuzum hic bir seyi yetistiremiyorum
ben stresliyim ablam bugun son gunum tum evin koli isini bitirmem lazim
rica ederim canim:)
canim kan testi yok, seker yuklemesi ise kisinin kendi tercihine kalmis:)
oyy yarin mi buyuk gun, kayinvalidenler mi geliyor:)
burada her mevsim var ablacim kafam dondu o yuzden:)
yilin 9 ayi yaz burada:)
canim nasilsin, dun halledebildin mi islerini?
nasilsin canim, neler yapiyorsun?
canim Allahin izniyle hamilesin, doktor sadece tedbirli davranmak istemis..
Persembeye 2 gun var, insallah artsin degerler bayram havasi olsun takimimizda:)
canim sen endise etme, her sey guzel olacak insallah:)
cok sukur canim:)
nasilsin guzelim, ne var ne yok?
bitmiyor guzelim, bitmiyor
aa 1.lik bekliyoruz senden seherim:)
aci yok canim:)
kuzucuk neden begenmedi acaba?
ediyorum gülüm yarın kendi dr um ne derse ona göre hareket edicem artık yapacak bişeyim yok yani sakin beklicemtum gece seni gordum ruyamda kuzum:)
her sey yolunda gidecek insallah.
bak sen bu hamile haberi icin ne kadar bekledin.
bol bol dua et canim...
takimimizda hamilelerimizin sayisi hamile olmayanlardan fazla olacak neredeyseediyorum gülüm yarın kendi dr um ne derse ona göre hareket edicem artık yapacak bişeyim yok yani sakin beklicem
sağlıkla olsun inşallah gülüm ne yalan söyleyim dr boş boş konuşup limon suyu sıktı sevincime hani daha tam anlamıyla keyif yaşayamadım yani.rabbim yardımcımız olsuntakimimizda hamilelerimizin sayisi hamile olmayanlardan fazla olacak neredeyse, masallah hepinize masallahhhh
Doktora çok kulaknasma hem pratisyen hemde senin doktorun değil boşver.uygun mu diyosun ya ben bu konularda hiç ama hiç bişey bilmiyorum dr gereksiz bir sürü yorum yaptı sanki yorum isteyen oldu.yarın kendi druma gidicem bakim inş o güzel şeyler söyler gülüm
Google a beta hcg yaz arat canımnasıl baktın kuzum ya hangi siteden baktınsa bana da atarmısın bakaım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | ||||
CheGuevera | - | - | - | ||||
melinda23 | - | - | - | - | |||
abesle_istigal | - | - | - | ||||
sevimlicadi0 | - | - | - | - | |||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | - | - | - | ||||
ddanes | - | - | - | 150 JJ | - | - | - |
AKovser | - | - | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | - | ||
Asyaca | - | - | - | ||||
tiffany20 | 200 IA | - | - | - | |||
herazeus | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | ||||
Mavibocuk | - | - | - | - | - | ||
haeshin | - | - | - | ||||
asya_01 | - | - | - | - | - |
canim ilk baslarda doktorlar hep temkinli yaklasiyor.sağlıkla olsun inşallah gülüm ne yalan söyleyim dr boş boş konuşup limon suyu sıktı sevincime hani daha tam anlamıyla keyif yaşayamadım yani.rabbim yardımcımız olsun
Anam bu squat fikri kimden çıktıysa bilmiyorumama anam ağladı desem hiç yalan olmaz.. İlaveten kızım hiç beğenmedi yapmaya başlayınca ağlamaya başlıyor..
Napayim gülüm ev pis oluncada hic icim rahat etmiyorcanim neden yordun kendini bu kadar:)
Kendine stres yapmamaya calis, oldugu kadar Özgem. Sana yardim edecek biri yok mu ki?galiba tasinamayacagiz kuzum hic bir seyi yetistiremiyorum
Ay demet benim bu karin agrim bisikletten olabilir mi ki inanilmaz spazm sanki gaz sancisi gibiydi iki gece uc gun kivrandim. Spor falan yapmak ne mumkun nefesi zor aldim. Temizlik sevmiyorum evin temiz ama:) mutfagim ve banyom steril olsun yetiyor bana:)Konuyu degistirmeEgzersize ayirdigin zamanin birazini da temizlige ayir
Hic unutur muyum. Bos gun bulamadim henuz. Ilk firsatta "aglatacagim" seni
Ozge hocam cezalar caydirici degil ama abartili ceza da yapilmayabilir ama evet 50 jj zorlamiyo :)))@melinda23 , @Tombikminyon ,edsofi , @zey zey kizlar nerede menuler?
Bu hafta sIkI yonetim var biliyorsunuz bugunden itibaren ozen gosterelim menuleri yazmaya.
@Herazeus canim sende hic ugramiyorsun, vaz mi gectin diyetten?
@kitabi canim sende cuma bildirim yaptin sonra hic goremedik seni..
Kizlar yarin squat yarismasi yapalim mi?Vucudumuzu farkli bir egzersizle sasirtalim ne dersiniz?
Yine sabahtan aksam 11e kadar yapabildigimiz kadar squat yapariz.@Asyaca kaptanim sali gunu kizlara uygun olursa bu yarismamizi organize eder misin?
FIKIR SORMACA: @Harpy arkadasimizin degindigi bir noktayi gundeme getirmek istiyorum.Yaptigimiz kacamaklar icin uyguladigimiz cezalar (telafiler) hakkinda ne dusunuyorsunuz arkadaslar?
Sizleri olumsuz etkiliyor mu? Yani kacamak yapsam da 50 jumping jack ya da diger egzersizlerle kacamaktan kurtuluyorum dusuncesi hakim oluyor mu?
Bununla ilgili onerileriniz, fikirleriniz var mi?
Heyecanla sizlerin fikirlerini duymayi bekliyorum, herkese mutlu haftalar
yok kuzum her seyi kendim hallediyorum, esim de aksam yorgun geliyor bir tane bile koli yapamadiNapayim gülüm ev pis oluncada hic icim rahat etmiyor
Kendine stres yapmamaya calis, oldugu kadar Özgem. Sana yardim edecek biri yok mu ki?
canim hic esyam yok desem yeridir.Yawrukush Canm sen herşein üstesinden gelirsin ya üzülme eşyalarınıda azaltmaya bak eşya yığma tatlım ben hiç sevmem ıvır zıvırı elimden gelse büfeleride atıcammm ııııyyyyyy ... Durumun müsait sanırım bi hizmetli tutabilirsin canm
gecmis olsun Busem, bugun daha iyiymissin cok sevindim canim:)Amaniiin 413 mesaj birikmiiis hepsini okucam birazdan bisiklete binecegim bugun biraz daha iyiyim. Usuttum mu noldu bilemedim bi carpildim yav.
Bugunku menumu vereyim bisiklete gecince bakacagim gecmise.
Menum
Sabah
Iki haslanmis yumurta
4 parca tulum peyniri
8 zeytin
4 5 tatli kasigi zeytinyagi
Ceviz
Tere
Tereyagli kayisi
Ogle
Bi kupa sade kahve
Yesilcay
Aksam
Ispanak pancar kavurmasi
Sarimsakli yogurt
Ceviz
Kuru biber
Su 3 lt olmustur antibiyotik de aliyorum 3 daha icerim bobreklerim üzülmesin diye
Spor bugun yapacagim yazarim kizlar. Insallah herkes iyidir ozledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?