Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin kaptanim sikma canini iki üc hafta icknde düzenini oturtursun

Bugünün menüsü
Gec uyandim kahvalti
1 avuc cerez
Ögle: 3 yumurtadan peynirli az sucuklu omlet, 2 kücük mandarina
Ara: 1 portakal
Simdi spordan döndüm ya bir fincan türk kahvesi yada tarcinli süt icerim birazdan
Spor: 1 bucuk saat yürüyüs birazdanda 50 mekik 50 sinav ve 100 bel hareketimi yaparim
Squata daha hic baskanadim bu saaten sonra kac tane yapabilirsen artik

Canim hallettim cok sukur saolasin

Cok gecmis olsun kuzuya

Az kaldi sibelim ama sabitledi ya cok zor gidiyor bi de bu hafta hic kacamagim yok fekat artim var odulu saymadim ama ondan o kadar arti olmaz biraz rahatsizlabdim siskinlik cok ondandir diyorum. Artik ben de cok istiyorum mezuniyeti ama 58 de:)))

Gecmis olsun derya

Huysuz biraz haliyle başka birşey yaparken görmeye dayanamıyor beni hemen kucak istiyor. Mekik yarışmasında da ben mekik çekerken yanıma gelirdi :) neyse şimdi uyutuyorum sonra squatlarımı arttıracağım.

Of Can'ım yaa öyle iyi anlıyorum ki seni.. Allah kolaylık versin.. Eşin işten erken kaçsa burada taşınma izni veriyorlar orada yok mu öyle birşey?

Gülme sen yapıyon mu bakim?

canim yenilen yemege ve kisinin sportif kariyerine gore belirlemeye karar verdik
Mesela sen kacamak yaparsan 20km bisiklet cezasi gelir haberin olsun

Abaow caydırıcı diye buna denir :)

Tesekkurler canim:) Yarim gun gidip geldik, kalamadik. Sen nasilsin, koruma ne alemde?:)

Esracim gecmi olsun kuzum sana da

Menüm
Sabah
Yumurta
1 kk peynir
1 dlm tbe
Yarın greyfurt
Ceviz suyu
5 yeşil zeytin

Astanedeydim ara yok

Öğlen
1 sk bamya ben bamyanın faydalarını bi bilirim bakim..
1 sk ıspanak köklü mercimek
Az ekmek
Yoğurt
1 Çiçek karnabahar haşlanmış

Ara
Elma
Yoğurt yulaf tarçın
1 acuç çerez

Akşam
1 sk bamya
1 sk mercimek
Ayran

Bol su
Bol squat sayısını sonda yazcam

Doktora gidince spor kaldı
Yeşilçay felan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…