Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir kere kiz dediler mi kolay kolay dönmüyorlar diye duymustum ama ne kadar dogru bilemiyorum. Hayirlisi olsun ablacim, saglikli olsunda sipalar ♥

Ne kadar sirin degil mi ablasi

Aynen saglikli olsunlar canim, cinsiyetin bir onemi yok. Saglikla dogsun, rutin kontrolleri disinda doktora ihtiyaci olmasin kuzularimizin

Çölde balinanın ne işivar ayol
Aaa ama niye öyle dedin simdi, bak ne güzel tatli tali gülmüs
haeshin in profil resmi geldi aklima gorunce
O da cok romantik
Aynen saglikli olsunlar canim, cinsiyetin bir onemi yok. Saglikla dogsun, rutin kontrolleri disinda doktora ihtiyaci olmasin kuzularimizin
Amin tüm miniklerin ihtiyaci olmasin insallah ablacim
Elllerrr havayaa, bir sağa bir solaaa calkalaa calkalaaa
asya_01 gunun sarkisii buu hepimizz cok sevindikkk
Hopppaaaaaaa
asya_01 kayinvalidenlere vs soyleme hemen gulum. Bekle biraz daha tamam mi ablacigim.
asya_01 Demet ablama katiliyorum sadece kayinvalidenlere degil hic kimseye söylemeyin, 8'inde git bebisini gör ondan sonra istersen söylersin.

aynen dinlenicem sürekli

menü vericem gülüm devam yani.tek yumurtam vardı gülüm ikiz değil o kesin yani

Senin meslegin/bransin neydi guzelim?:)

Yine bilmiş bilmiş konuştum di mi? Eşim hep şikayet eder bu yönümden. Ben ekonomistim ama babam doktordu ben de çok meraklıyımdır bu tarz sağlıkla, Bebek'le, zayıflamakla ilgili konulara bir çok kitap okumuşluğum var.. Tabi bu konuyla ilgili bir mesleğim ya da eğitim almışlığım yok malesef..

asya_01 kayinvalidenlere vs soyleme hemen gulum. Bekle biraz daha tamam mi ablacigim.
yok abla akşam söylicez vallahi ya neden dersen şimdi ters bir durum yaşansa Allah etmesin bizi dedikodu malzemesi edecekler biliyorlardı da söylemediler diye eşim hemen suçluluk psikolojisine girip kedi gibi olur.söylicez yalnız aileler bilecek.aman abliş onların duasıylamı olduda onlardan kaynaklı kötü bişey olsun.ben Allaha emanet ettim ablişim

Oley topigimizin doktoru da oldu :) o sana tüm sorularimizi sana yöneltebiliriz degil mi canim?

Hamile olan kardeşlerimize ve bebislerine sağlık diliyorum. Her şey güzel olur insallah
Heyecan başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin...
Amiiiin insallah ablacim ♥

Daha onceki yorumlarindan donanimli oldugun belliydi canim. Profilinde goremeyince merak ettim. Egitim de alirsin gonlune gore insallah, hicbir sey icin gec degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…