Çölde balinanın ne işivar ayolErkeklerin romantikligi buraya kadar
3 aylikken kiz demisti bana. 4. ayda oglan oldu sipa
Bir kere kiz dediler mi kolay kolay dönmüyorlar diye duymustum ama ne kadar dogru bilemiyorum. Hayirlisi olsun ablacim, saglikli olsunda sipalar ♥
Ne kadar sirin degil mi ablasi
Aynen bizim de öyle oldu.. Aslında cinsel organlar 16. Haftada tamamen oluşmuş oluyor. Daha önce bişey göremeyince hemen kız deyiveriyorlar..
Aaa ama niye öyle dedin simdi, bak ne güzel tatli tali gülmüsÇölde balinanın ne işivar ayol
O da cok romantik
Amin tüm miniklerin ihtiyaci olmasin insallah ablacimAynen saglikli olsunlar canim, cinsiyetin bir onemi yok. Saglikla dogsun, rutin kontrolleri disinda doktora ihtiyaci olmasin kuzularimizin
HopppaaaaaaaElllerrr havayaa, bir sağa bir solaaa calkalaa calkalaaa
asya_01 gunun sarkisii buu hepimizz cok sevindikkk
asya_01 kayinvalidenlere vs soyleme hemen gulum. Bekle biraz daha tamam mi ablacigim.
Amin gülüm inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim inşallahAllah yardimcin olsun gülüm.
Tabi ki saglikli, hayirli evlat olsunda kiz erkek farketmez :)
Allah gönlünüze göre versin insallah ♥
Ayyy nasilll sevindimmm anlatamamm asyaa mevlaya hamdolsunn binlercee kezz. Gozun aydinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn. Benimde kese 6 haftalikkken gorunmustu sanirim. O simdi mercimek kadar annesi cok calisiyor icerde sana kendini gosterbilmek icin an be an calisiyor minnak kuzun.. Ay nasil anlatsam sevincimi ya masaallahh masaallahhh. Ahan da dana rahatllatici muzikler ekledim. Sakin stres uzuntu yorulmak yok
amiinnn abliş gerçekten arka arkaya oldu hepGozumuz aydin canimin iciNe kismetli&bereketli bir ailemiz var. Rabbim hep guzel haberlerle sevindirsin bizi
menü vericem gülüm devam yani.tek yumurtam vardı gülüm ikiz değil o kesin yaniHayırlı olsun Canım çok sevindim maşallah hızlı yükselmiş bhcgikiz mi acaba? Bence bundan sonra menülerini yazmaya devam et senin menünü de değerlendirsin yawrukush bakalım güzelce besliyor musun topiğimizin yeni bebeğini
Senin meslegin/bransin neydi guzelim?:)
yok abla akşam söylicez vallahi ya neden dersen şimdi ters bir durum yaşansa Allah etmesin bizi dedikodu malzemesi edecekler biliyorlardı da söylemediler diye eşim hemen suçluluk psikolojisine girip kedi gibi olur.söylicez yalnız aileler bilecek.aman abliş onların duasıylamı olduda onlardan kaynaklı kötü bişey olsun.ben Allaha emanet ettim ablişimasya_01 kayinvalidenlere vs soyleme hemen gulum. Bekle biraz daha tamam mi ablacigim.
Elllerrr havayaa, bir sağa bir solaaa calkalaa calkalaaa
asya_01 gunun sarkisii buu hepimizz cok sevindikkk
Bu da iyiymis yav :)
Oley topigimizin doktoru da oldu :) o sana tüm sorularimizi sana yöneltebiliriz degil mi canim?Yine bilmiş bilmiş konuştum di mi? Eşim hep şikayet eder bu yönümden. Ben ekonomistim ama babam doktordu ben de çok meraklıyımdır bu tarz sağlıkla, Bebek'le, zayıflamakla ilgili konulara bir çok kitap okumuşluğum var.. Tabi bu konuyla ilgili bir mesleğim ya da eğitim almışlığım yok malesef..
Amiiiin insallah ablacim ♥Hamile olan kardeşlerimize ve bebislerine sağlık diliyorum. Her şey güzel olur insallah
Heyecan başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin...
Yine bilmiş bilmiş konuştum di mi? Eşim hep şikayet eder bu yönümden. Ben ekonomistim ama babam doktordu ben de çok meraklıyımdır bu tarz sağlıkla, Bebek'le, zayıflamakla ilgili konulara bir çok kitap okumuşluğum var.. Tabi bu konuyla ilgili bir mesleğim ya da eğitim almışlığım yok malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?