Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

asya_01 . Canimm haydiii nefesimii tuttum bekliyorumm. Hayirli haberler ver bize bugun 104 den fazla olmustur insallah degerin. Ayy beta hcg hormonun tavan yapsinnn insAllahhh
geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım

tekrar hayirli olsun asyam, Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin ♥
Ayin 8'inde 6 haftalik hamile oluyorsun o zaman keseyi de bebisi de görürsün insallah
Igneler de progestandir, doktor bebisinin sana sıkı sıkı tutunmasi icin vermistir.
Ay nasil sevindim anlatamam canim benim ya

evet canım progesteron dedi dr da.çok şükür gülüm rabbim bağışlasın bizlere yavumuzu,herkesede nasip etsin inşallah.hayırlısıyla kalp atımını duyduğumda içim daha da rahat edicek

evet canım progesteron dedi dr da.çok şükür gülüm rabbim bağışlasın bizlere yavumuzu,herkesede nasip etsin inşallah.hayırlısıyla kalp atımını duyduğumda içim daha da rahat edicek
Gülüm kalp atisini duyup ilk bebegini gördügün anda daha bir rahat edeceksin. Insanin endiseleri hic bir zaman gecmiyor tamamiyle. Dün de yazdigim gibi sakinan göze cöp batar, yavrun Allaha emanet, stres yapmiyorsun hic bir konuda kendine ve tabi kendine iyi bakiyorsun :) senin icinde artik minicik carpan bir kalp var :)

Ayyy nasilll sevindimmm anlatamamm asyaa mevlaya hamdolsunn binlercee kezz. Gozun aydinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn. Benimde kese 6 haftalikkken gorunmustu sanirim. O simdi mercimek kadar annesi cok calisiyor icerde sana kendini gosterbilmek icin an be an calisiyor minnak kuzun.. Ay nasil anlatsam sevincimi ya masaallahh masaallahhh. Ahan da dana rahatllatici muzikler ekledim. Sakin stres uzuntu yorulmak yok

Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam

Simdiden gecmis olsun canim. Kolayca atlatirsin insallah. Benim 20 likler yerinde hazir ve nazir:)

Hayırlı olsun Canım çok sevindim maşallah hızlı yükselmiş bhcg ikiz mi acaba? Bence bundan sonra menülerini yazmaya devam et senin menünü de değerlendirsin yawrukush bakalım güzelce besliyor musun topiğimizin yeni bebeğini

Gozumuz aydin canimin ici Ne kismetli&bereketli bir ailemiz var. Rabbim hep guzel haberlerle sevindirsin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…