Kedini bu kadar guzel ifade eden bi sebi gorsumSpor yaparken benEki Görüntüle 1805592
Wuuuu masaallahhDus,yemek yapcam okula gitcem derken unuturum yaziimde sporumu simdi bitti
60dk cok hizli tempo acik havada turuyus
Eve gelince terliyken
50 mekik 17 ters mekik
40 kol hareketi
50 ip atlama
Evet canım şeker vs hiç tüketmiyorum.hayırlısı ne olursa kabulumuz sağlıklı olsun daAnladim gülüm, belki bir daha ki gidisinde belli olur :) Hayirlisi artik...
Seker de mi mideni bulandiriyor?
geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırımasya_01 . Canimm haydiii nefesimii tuttum bekliyorumm. Hayirli haberler ver bize bugun 104 den fazla olmustur insallah degerin. Ayy beta hcg hormonun tavan yapsinnn insAllahhh
Allah yardimcin olsun gülüm.Evet canım şeker vs hiç tüketmiyorum.hayırlısı ne olursa kabulumuz sağlıklı olsun da
geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
evet canım progesteron dedi dr da.çok şükür gülüm rabbim bağışlasın bizlere yavumuzu,herkesede nasip etsin inşallah.hayırlısıyla kalp atımını duyduğumda içim daha da rahat edicektekrar hayirli olsun asyam, Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin ♥
Ayin 8'inde 6 haftalik hamile oluyorsun o zaman keseyi de bebisi de görürsün insallah
Igneler de progestandir, doktor bebisinin sana sıkı sıkı tutunmasi icin vermistir.
Ay nasil sevindim anlatamam canim benim ya
Gülüm kalp atisini duyup ilk bebegini gördügün anda daha bir rahat edeceksin. Insanin endiseleri hic bir zaman gecmiyor tamamiyle. Dün de yazdigim gibi sakinan göze cöp batar, yavrun Allaha emanet, stres yapmiyorsun hic bir konuda kendine ve tabi kendine iyi bakiyorsun :) senin icinde artik minicik carpan bir kalp var :)evet canım progesteron dedi dr da.çok şükür gülüm rabbim bağışlasın bizlere yavumuzu,herkesede nasip etsin inşallah.hayırlısıyla kalp atımını duyduğumda içim daha da rahat edicek
Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam
Erkeklerin romantikligi buraya kadarErkekle parayi mi bagdastiriyorlar ilk?Ben romantik birseyler bekliyordum:)
16 hafta oldu canim, gecen hafta doktordaydim önce kiz dedi sonra erkek dedi emin olamadi :)
Amann yarabbii bir de gamzesii varrrErkeklerin romantikligi buraya kadar
Bir kere kiz dediler mi kolay kolay dönmüyorlar diye duymustum ama ne kadar dogru bilemiyorum. Hayirlisi olsun ablacim, saglikli olsunda sipalar ♥3 aylikken kiz demisti bana. 4. ayda oglan oldu sipa
Ne kadar sirin degil mi ablasiAmann yarabbii bir de gamzesii varrr
geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?