yok abla akşam söylicez vallahi ya neden dersen şimdi ters bir durum yaşansa Allah etmesin bizi dedikodu malzemesi edecekler biliyorlardı da söylemediler diye eşim hemen suçluluk psikolojisine girip kedi gibi olur.söylicez yalnız aileler bilecek.aman abliş onların duasıylamı olduda onlardan kaynaklı kötü bişey olsun.ben Allaha emanet ettim ablişim
Geçmiş olsun canımCanm cerrahi ayapicak normal dis cekimi degil dikis atilacak
Inşallah hayırlısıabla yeni geldim gebelik testi aldı yine kanda sonuç 2 buçukta çıkacak ultrasona verdi rahimde kalınlaşma var orda minik çok küçük bişey görünüyor çok erken olduğu için kese tam belli değil ama gösteriyor dedi,işte değer normal mi değil mi öğleden sonra belli olacak.ama dr um çok sevindi güzel geçti görüşme olarak ama kan değerini görmem lazım dedi.inşallah olması gerektiği gibidir
Sırf meraktan deniycem bunuCANİ TATLİ CEKENLER
GUZEL BİR PANKEK TARİFİ :)
İstege bagli kakao
- 2 adet yumurta
- 1 muz
Afiyet olsun :)
Canım b hcg için farklı kit kullanılıyo yarın yine dün yaptırdığın yerde yaptır tekrar canım. İkiye katlamışmı görürüz hem. Dünle bugün farklı laboratuvar da yapıldığı için ikiye katlamış denemez.geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
Oley topigimizin doktoru da oldu :) o sana tüm sorularimizi sana yöneltebiliriz degil mi canim?
Amiiiin insallah ablacim ♥
Asyam tekrar hayırlı olsun sağ salim kucagina alırsın ins. kaptanim a katılıyorum söylemeyin asyam daha çok erken 4 haftalik mis galiba.biraz geçsin canim benim.yok abla akşam söylicez vallahi ya neden dersen şimdi ters bir durum yaşansa Allah etmesin bizi dedikodu malzemesi edecekler biliyorlardı da söylemediler diye eşim hemen suçluluk psikolojisine girip kedi gibi olur.söylicez yalnız aileler bilecek.aman abliş onların duasıylamı olduda onlardan kaynaklı kötü bişey olsun.ben Allaha emanet ettim ablişim
Doktor kızısın, bilgilisinde maşallah. İşimize yarayacak yardımların olacaktır buna eminim :)Yok be kuzum doktor değilim demiştim ben.. Tabi soru sorabilirsiniz ama cevap alabilir misiniz onu bilemiyorum :)
Doktor kızısın, bilgilisinde maşallah. İşimize yarayacak yardımların olacaktır buna eminim :)
kadındoğumcu problem görmedi gülüm bide gerekli önlemleri aldı kan pıhtılaşması içinde ilaç yazdı şimdi o dr a gitsem yine apır sapır konuşup can sıkacak.kendi kadın doğumdan devam edicem gülüm,hani şöyle düşünüyorum progesteron verdi,kan pıhtılaşması için iğne verdi,folik asit,vitamin verdi hani katlanmamışsa bile artık yapılacak bişey yok sen bu işlerin içindesin yanlışmı düşünüyorum gülümGeçmiş olsun canım
Inşallah hayırlısı
Sırf meraktan deniycem bunu
Canım b hcg için farklı kit kullanılıyo yarın yine dün yaptırdığın yerde yaptır tekrar canım. İkiye katlamışmı görürüz hem. Dünle bugün farklı laboratuvar da yapıldığı için ikiye katlamış denemez.
Progestan bayaa uyku yapıyo korkma olurmu.
gülüm geçincede bişey değişmicek ki ben test yaptığım yerde içeri bir girdim kan tahlili sonucu alacağım tıp merkezinde içerde abimAsyam tekrar hayırlı olsun sağ salim kucagina alırsın ins. kaptanim a katılıyorum söylemeyin asyam daha çok erken 4 haftalik mis galiba.biraz geçsin canim benim.
yok ablacım kötü bişey olur diye anlamadım ben zaten şimdi benim taraf elimde olmayan sebepten duydu eşim ikilik yapıyor demesin diye ha bir de malum sebep biraz önce söyledim yine akşam gelince eşime açık açık söylerim hani benim taraf mecburiyetten duydu böyle böyle diyeKotu birsey olur diye soylemedim kuzum. 3 ayi bir atlat da gonul rahatligi ile soyle bence.
Hayırlısı tabiki canım eğer için böyle rahat etcekse gitme hiç yat evde keyfine bak.kadındoğumcu problem görmedi gülüm bide gerekli önlemleri aldı kan pıhtılaşması içinde ilaç yazdı şimdi o dr a gitsem yine apır sapır konuşup can sıkacak.kendi kadın doğumdan devam edicem gülüm,hani şöyle düşünüyorum progesteron verdi,kan pıhtılaşması için iğne verdi,folik asit,vitamin verdi hani katlanmamışsa bile artık yapılacak bişey yok sen bu işlerin içindesin yanlışmı düşünüyorum gülüm
Bence söyle canım ne yaşarsanız bilsinler aileleri uzak tutmaktan yana değilim sonra abuk sabuk konuşamazlar.gülüm geçincede bişey değişmicek ki ben test yaptığım yerde içeri bir girdim kan tahlili sonucu alacağım tıp merkezinde içerde abimböyle kaldım.abimin tanıdığıymış dr meğer abim deyince kan sonucunu pozitif dedi mecburen abim öğrenmiş oldu şimdi eşim içten içe dicek kendi ailesi biliyor da benimkine söylemiyor
Onlar bizi isci olarak goruosa bizdee para olarak goruruz canm :)Erkekle parayi mi bagdastiriyorlar ilk?Ben romantik birseyler bekliyordum:)
Hamileden gecilmeio yaaa massalllajhhhGozumuz aydin canimin iciNe kismetli&bereketli bir ailemiz var. Rabbim hep guzel haberlerle sevindirsin bizi
Kuzum şükür değerlerin kat kat artsin daha da.gözün aydın artık kv vs stres yapma sadece bebeğini düşün ve oluruna bırak benceyok ablacım kötü bişey olur diye anlamadım ben zaten şimdi benim taraf elimde olmayan sebepten duydu eşim ikilik yapıyor demesin diye ha bir de malum sebep biraz önce söyledim yine akşam gelince eşime açık açık söylerim hani benim taraf mecburiyetten duydu böyle böyle diye
eşim geldi usulunce anlatmaya çalıştım da baktım surat ifadesi değişiyor yani ailesine söylemek istiyor bende söyleriz o zaman sen bilirsin dedim gülüm.kız bide bişey dicem gülüm 2 günde 104 ten 371 e çıktı 2 ye katlamış olmuyormu gülümHayırlısı tabiki canım eğer için böyle rahat etcekse gitme hiç yat evde keyfine bak.
Bence söyle canım ne yaşarsanız bilsinler aileleri uzak tutmaktan yana değilim sonra abuk sabuk konuşamazlar.
herşeyi oluruna bıraktım gülüm Allaha emanetiz nasıl ki yoktan var ediyor bizden rahmetini de esirgemez.şükürler olsun yaşattığı herşeyeKuzum şükür değerlerin kat kat artsin daha da.gözün aydın artık kv vs stres yapma sadece bebeğini düşün ve oluruna bırak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?