Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kotu birsey olur diye soylemedim kuzum. 3 ayi bir atlat da gonul rahatligi ile soyle bence.

Canm cerrahi ayapicak normal dis cekimi degil dikis atilacak
Geçmiş olsun canım
Inşallah hayırlısı
CANİ TATLİ CEKENLER
GUZEL BİR PANKEK TARİFİ :)
  • 2 adet yumurta
  • 1 muz
İstege bagli kakao

Afiyet olsun :)
Sırf meraktan deniycem bunu
Canım b hcg için farklı kit kullanılıyo yarın yine dün yaptırdığın yerde yaptır tekrar canım. İkiye katlamışmı görürüz hem. Dünle bugün farklı laboratuvar da yapıldığı için ikiye katlamış denemez.
Progestan bayaa uyku yapıyo korkma olurmu.

Oley topigimizin doktoru da oldu :) o sana tüm sorularimizi sana yöneltebiliriz degil mi canim?

Amiiiin insallah ablacim ♥

Yok be kuzum doktor değilim demiştim ben.. Tabi soru sorabilirsiniz ama cevap alabilir misiniz onu bilemiyorum :)

Asyam tekrar hayırlı olsun sağ salim kucagina alırsın ins. kaptanim a katılıyorum söylemeyin asyam daha çok erken 4 haftalik mis galiba.biraz geçsin canim benim.

kadındoğumcu problem görmedi gülüm bide gerekli önlemleri aldı kan pıhtılaşması içinde ilaç yazdı şimdi o dr a gitsem yine apır sapır konuşup can sıkacak.kendi kadın doğumdan devam edicem gülüm,hani şöyle düşünüyorum progesteron verdi,kan pıhtılaşması için iğne verdi,folik asit,vitamin verdi hani katlanmamışsa bile artık yapılacak bişey yok sen bu işlerin içindesin yanlışmı düşünüyorum gülüm

Asyam tekrar hayırlı olsun sağ salim kucagina alırsın ins. kaptanim a katılıyorum söylemeyin asyam daha çok erken 4 haftalik mis galiba.biraz geçsin canim benim.
gülüm geçincede bişey değişmicek ki ben test yaptığım yerde içeri bir girdim kan tahlili sonucu alacağım tıp merkezinde içerde abimböyle kaldım.abimin tanıdığıymış dr meğer abim deyince kan sonucunu pozitif dedi mecburen abim öğrenmiş oldu şimdi eşim içten içe dicek kendi ailesi biliyor da benimkine söylemiyor

Kotu birsey olur diye soylemedim kuzum. 3 ayi bir atlat da gonul rahatligi ile soyle bence.
yok ablacım kötü bişey olur diye anlamadım ben zaten şimdi benim taraf elimde olmayan sebepten duydu eşim ikilik yapıyor demesin diye ha bir de malum sebep biraz önce söyledim yine akşam gelince eşime açık açık söylerim hani benim taraf mecburiyetten duydu böyle böyle diye

Kizlar menumu vereyim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 yumurta peynirli omlet
8 zeytin
Zeytinyagi
Roka
Cokelek
Ceviz
Tereyagli kayisi

Ogle
Sade kahve
Ara
Goji berry

Aksam
Ebegumeci kavurmasi
Sarimsakli yogurt
Ceviz
Aci pul biber

Su 2 lt anca oldu simdi hemen icecegim yatana kadar 5 i tamamlayacagim
Sporu yapmadim henuz yapinca yazacagim
Kizlar evde kocaman ev yapimi cilekli pasta var ya aslinda canim istemiyor ama yemem.gerekiyormus gibi geliyor ama bi yandan yedigimde cok pisman olacagim degmezmis bu ne böyle diyecegim fekat sorular sorular cevapsiz sorular o zaman dans!!! @CheGuevera :)))

Hayırlısı tabiki canım eğer için böyle rahat etcekse gitme hiç yat evde keyfine bak.
Bence söyle canım ne yaşarsanız bilsinler aileleri uzak tutmaktan yana değilim sonra abuk sabuk konuşamazlar.

Kuzum şükür değerlerin kat kat artsin daha da.gözün aydın artık kv vs stres yapma sadece bebeğini düşün ve oluruna bırak bence

Hayırlısı tabiki canım eğer için böyle rahat etcekse gitme hiç yat evde keyfine bak.

Bence söyle canım ne yaşarsanız bilsinler aileleri uzak tutmaktan yana değilim sonra abuk sabuk konuşamazlar.
eşim geldi usulunce anlatmaya çalıştım da baktım surat ifadesi değişiyor yani ailesine söylemek istiyor bende söyleriz o zaman sen bilirsin dedim gülüm.kız bide bişey dicem gülüm 2 günde 104 ten 371 e çıktı 2 ye katlamış olmuyormu gülüm

Kuzum şükür değerlerin kat kat artsin daha da.gözün aydın artık kv vs stres yapma sadece bebeğini düşün ve oluruna bırak bence
herşeyi oluruna bıraktım gülüm Allaha emanetiz nasıl ki yoktan var ediyor bizden rahmetini de esirgemez.şükürler olsun yaşattığı herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…