Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün nasılsınız :) Vaktim pek olmuyo bu aralar okul bi yandan,özel ders veriyorum baya bi koşuşturma içerisindeyim.
kolay gelsin guzelim, bitti mi sinav hazirliklarin?
bende iyiyim canim tsasindik sukur:)
Daha bitmedi canım Dünkü menüyü bile yazamadım.Şimdi yazayım. :) Şükür canım hayırlı olsun inşallah:)

Canlarim refikin gelmesine 5 gun vardi, bugun sabah asyanin asya_01 yazdigi mesajlari okurken sevincten agladim
Sonra trafikte trafik kazasi gordum, araba surerken salya sumuk agladim
Aksam canim bir tursu cekti ki sormayin
Dedim ne oluyor arkadas...
En son 3 bucuk yil once boyle aglamistim ve oglumun ailemize katilacaginin haberini almistim.
Dedim bu iste bir is var
Bu sefer Asyaca guzelim sasirmadi, bu sefer sahici haber
4. takim ailemize bir bidik daha katiliyor, oglusuma bir kardes geliyor insallah
Yani bana yine kilolu, gobekli gunler gorundu
Bu haberi esimden, ailemden once ilk size yazdim, bizden dualarinizi eksik etmeyin olur mu?

Cok yoruluyorsun canim,Allah kolaylik versin

Mangal mi hmm:)) abd ye gelmeye bundan iyi bahane olmaz heralde:)))

Bu da bebisin ilk vesikaligi teyzeler, ellerinizden oper:)Eki Görüntüle 1806681
Ozge okula gidiyorum su an defne arka koltukta yirtiyo kendini on koltukta oturcam diye esim birak o telefonu cocugu sakinlestir demek uzere bu gerginlikte şu suratimdaki muthis siritmaya sebep olan minigini henuz olusmamis fakat kisa surede olusacak olan yanaklarindan opuyorum :)))oleeeyyy o zaman ne diyoruuuuZzz daaannnnsssss:))))
Simdi bu güzelhaberlerin ustune bildirim yapilir mi bugunu tatil ilan edelim bence bildirim yapmayalim :)))
Saka saka ben 62.7 ciktim kizlar gecen haftayi hatirlayamadim tam 62.3 nuydu 62.2 miydi yani 300 veya 400 arti. Cok uzgundum ama simdi onemsemiyorum cunku coook mutlu bir haber aldık :)))

ayyyyyyyyyyyyyyy CANIMMMMM ay bende ağladım şimdiiiigülüm benimm yaaa çok şükürrrrgözün aydın gülüm benimm

Canim amazonum eksik olma, aman esin kizmasin haa sonra siteye girmeye ambargo koyar da yanariz:))
Neyse bugun artilar arada kaynayacak gibi, keske listeden sonra yazaydim:)

Ozge aglarim bak makyajim akar sus:) gözlerim doldu deli:) kilolari bosver saglikli beslenirsen cok guzel hamile olursun. Takımımıza bahar ugurlu geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…