Benim Refik geldi kaptanım ne yapacam şimdi ben
Gelmez olsun iki kiloda yanında getirdiGozun aydin, hos geldi sefalar getirdi:)
canim olsun dunki kilon seni bu haftaki sonucun 300gr artidasin guzelim haftaya hepsi birden gidecek gor ozaman eksileri:)Benim Refik geldi kaptanım ne yapacam şimdi ben
insallah Demetim, kolay gelsin hayirli cumalar:)Gunaydin hayirli cumalar:) Elim iste aklim sizde. Guzel sonuclar gelir insallah
Daha bitmedi canımkolay gelsin guzelim, bitti mi sinav hazirliklarin?
bende iyiyim canim tsasindik sukur:)
Cok yoruluyorsun canim,Allah kolaylik versinBugün nasılsınız :) Vaktim pek olmuyo bu aralar okul bi yandan,özel ders veriyorum baya bi koşuşturma içerisindeyim.
Daha bitmedi canımDünkü menüyü bile yazamadım.Şimdi yazayım. :) Şükür canım hayırlı olsun inşallah:)
Mangal mi hmm:)) abd ye gelmeye bundan iyi bahane olmaz heralde:)))3 yasini bitirecek 1 bucuk ay sonra insallah canim:)
Her sey ortada, daha hic bir sey yerlesmedi.
tebrikler canlar:)
off off su tasinma suresince okadar sacma sapan beslendik ki, dun artik buna bir son verdim ve yarim yamalak malzemelerle ymeek hazirladim:)
Bir mutlu oldum ki sorma canim.
Demem o ki saglikli beslendikce bir sure sonra o abur cuburlar tat vermek yerine insana aci veriyor.
tebrikler ablam:)
lavaboda squat yapan cicegim seviyorum kiz seni:)
oh ohh yandan, daha ne iltifatlar, guzel sozler duyacaksin canim, bunlar baslangic..
Hepside senin azminin sonucu, ee birazcik da takimimizin faydasi, sende iyiki varsin:)
makarna guzelim :)
kolay gelsin guzelim, bitti mi sinav hazirliklarin?
bende iyiyim canim tsasindik sukur:)
canim ilac kullaniyorsun gecer merak etme, dikkat et kendine, bebisimize..
sagol bacimm:)
ohh ne guzel haberler bunlar:)
canim endise etme bak arkadaslar da yazmislar, korktugun gibi degilmis.
Allahin izniyle hafifce atlatir, sagligina kavusursun insallah..
ahh ahh halimizi gorseydin kaplumbaga misali tasidik arabamizla evi Nenacim:)
nasilsin guzelim??
agri kesici alirsin guzelim, kolayca atlatirsin insallah..
canim bir arkadasim 2 cocugunun da cinsiyetini doguma kadar ogrenmedi biz meraktan catladik:))
oyy masallah canim:)
o zaman dans :))
gecmis olsun canim, grip mi oluyorsun acep?
Busem sende takil pesineeeeee :)
oyy ne guldum yahuuuu :)
bu ne guzel spor boylee:)
bir dahakine insallah:)
ahh canim hepimiz ayni donemlerden geciyoruz.
kac yasinda pasan?
benimki 3 yasinda 1 sn durmaz, cani sagolsun..
aksam onu uyuttuktan sonra yapiyorum egzersizi:)
canim dikkat et kendineee, her sey guzel gidecek hic merak etme:)
insallah kalp atislarini da duyacaksin gulummmm:)
yemedin ya o pastayi ozaman dansssss Busem:)
canim hergun yaz menulerini, senden menu gormek ne guzel:)
spo yapabildin mi?
harikasin kaptanim:)
canim hepiniz tez vakitte sapasaglan olursunuz insallah,acil sifalar..
aminnnn gulumm:)
nasilsin Sibelim?
evet canim eve kendimizi attik ya cook sukur:)
senin daha bile zor olmus 2 cocukla...
haklisin gulummm:)
sagol ablam:)
sagol Busem, mangala bekliyorum bak:)
ahh gelin be Deryam yandirayim, dizeriz ustune etleri, sebzeleri..
arkasindan da cay cereeeez :)
sagol gulumm haklisinn :)
sagol guzelim:)
ablacim vucut yeni diyete uyum sagliyor, biraz daha bekle:)
ohhh ne guzel haberler bunlar:)
oyy ne guzel iltifatlar mavisim:)
hay Allah neden ki canim, bir dr.una danis istersen...
canim ben olsam risk alirdim..
yeni sirketi denerdim ama sen tum kosullarini goz onune alip karar ver bir tanem:)
ahh keske hepiniz yakin olsaydiniz Nenam...
ekler kilola kilo ekler guzelim :)
canim daha ne temizligi?
superizz super sen nasilsin canimmm??
ablacim guzel haberinizi bekliyoruzzzzz..
Canim kolayladin mi dersleri?
aa cok koay bir tarif bende yapacagim sagol Busem:)
Ozge okula gidiyorum su an defne arka koltukta yirtiyo kendini on koltukta oturcam diye esim birak o telefonu cocugu sakinlestir demek uzere bu gerginlikte şu suratimdaki muthis siritmaya sebep olan minigini henuz olusmamis fakat kisa surede olusacak olan yanaklarindan opuyorum :)))oleeeyyy o zaman ne diyoruuuuZzz daaannnnsssss:))))Bu da bebisin ilk vesikaligi teyzeler, ellerinizden oper:)Eki Görüntüle 1806681
tebrik ediyorum. Hayırlı olsun ..Bu da bebisin ilk vesikaligi teyzeler, ellerinizden oper:)Eki Görüntüle 1806681
Daha cok bahanemiz var Busem, degisik lezzetler, gezilecek gorulecek yerler, alisveris :))Mangal mi hmm:)) abd ye gelmeye bundan iyi bahane olmaz heralde:)))
gunaydin asyam nasilsin bugun kuzum??günaydınn canlarr
ayyyyyyyyyyyyyyy CANIMMMMM ay bende ağladım şimdiiiiCanlarim refikin gelmesine 5 gun vardi, bugun sabah asyaninasya_01 yazdigi mesajlari okurken sevincten agladim
Sonra trafikte trafik kazasi gordum, araba surerken salya sumuk agladim
Aksam canim bir tursu cekti ki sormayin
Dedim ne oluyor arkadas...
En son 3 bucuk yil once boyle aglamistim ve oglumun ailemize katilacaginin haberini almistim.
Dedim bu iste bir is var
Bu seferAsyaca guzelim sasirmadi, bu sefer sahici haber
4. takim ailemize bir bidik daha katiliyor, oglusuma bir kardes geliyor insallah
Yani bana yine kilolu, gobekli gunler gorundu
Bu haberi esimden, ailemden once ilk size yazdim, bizden dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Canim amazonum eksik olma, aman esin kizmasin haa sonra siteye girmeye ambargo koyar da yanariz:))Ozge okula gidiyorum su an defne arka koltukta yirtiyo kendini on koltukta oturcam diye esim birak o telefonu cocugu sakinlestir demek uzere bu gerginlikte şu suratimdaki muthis siritmaya sebep olan minigini henuz olusmamis fakat kisa surede olusacak olan yanaklarindan opuyorum :)))oleeeyyy o zaman ne diyoruuuuZzz daaannnnsssss:))))
Simdi bu güzelhaberlerin ustune bildirim yapilir mi bugunu tatil ilan edelim bence bildirim yapmayalim :)))
Saka saka ben 62.7 ciktim kizlar gecen haftayi hatirlayamadim tam 62.3 nuydu 62.2 miydi yani 300 veya 400 arti. Cok uzgundum ama simdi onemsemiyorum cunku coook mutlu bir haber aldık :)))
Ozge aglarim bak makyajim akar sus:) gözlerim doldu deli:) kilolari bosver saglikli beslenirsen cok guzel hamile olursun. Takımımıza bahar ugurlu geldi:)Canlarim refikin gelmesine 5 gun vardi, bugun sabah asyaninasya_01 yazdigi mesajlari okurken sevincten agladim
Sonra trafikte trafik kazasi gordum, araba surerken salya sumuk agladim
Aksam canim bir tursu cekti ki sormayin
Dedim ne oluyor arkadas...
En son 3 bucuk yil once boyle aglamistim ve oglumun ailemize katilacaginin haberini almistim.
Dedim bu iste bir is var
Bu seferAsyaca guzelim sasirmadi, bu sefer sahici haber
4. takim ailemize bir bidik daha katiliyor, oglusuma bir kardes geliyor insallah
Yani bana yine kilolu, gobekli gunler gorundu
Bu haberi esimden, ailemden once ilk size yazdim, bizden dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
sagol canim benim, darisi isteyen herkese..tebrik ediyorum. Hayırlı olsun ..
Ne güzel ya .... her gün bir meleğin haberini alıyoruz. Sağlıklı güzel günler diliyorum.
Hahahaa sizi hamisler siziayyyyyyyyyyyyyyy CANIMMMMM ay bende ağladım şimdiiiigülüm benimm yaaa çok şükürrrr gözün aydın gülüm benimm
asyam tum hamile ve sulu gozluler birlesip hergun aglayacak bir sey buluruz biz :)ayyyyyyyyyyyyyyy CANIMMMMM ay bende ağladım şimdiiiigülüm benimm yaaa çok şükürrrr gözün aydın gülüm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?