Leslie 3 4800 kusurlerdeydi hesaplamistim
Leslie 4 6716 di
Super canm cok sukurCanlarim selamlarr sonunda sahalara donebildim:))
Ne var ne yok guzellerr?
Hasta bidiklar nasil oldular? @CheGueveraedsofi Harpy
asya_01 asyammm doktorun hamilesin demissss Allaaaah beee cok sevindim guzelimmm
Hemen gecmisi okuyorum acigi kapatmam lazim:)
Wayyyy havalar cakalarrrrHaftanın ilk bildirimi benden olsun :)
Yarın erken yazamayabilirim, internet sorunu da var, gerçi listede değilim ama erkenden yazmış olayımm :))
G. H. - 56.5
B. H. - 55.6
Fark - 0.900
Ortalama - %1.59
Haftaya hedef - 54.5
Oleeeeeeeey Alllah be harikasin canim benimHaftanın ilk bildirimi benden olsun :)
Yarın erken yazamayabilirim, internet sorunu da var, gerçi listede değilim ama erkenden yazmış olayımm :))
G. H. - 56.5
B. H. - 55.6
Fark - 0.900
Ortalama - %1.59
Haftaya hedef - 54.5
ilk ay 50euro verip bir dene guzelim verimli kullanabiliyormusun gor.Evet ben geldim şimdi menümü yazim sonra derslere girişeyim
Sabah: küçük mandalina
Ara: 2 kaşık yoğurt, 2-3 çilek, 1 yk az yulaf
Öğlen: 2 adet ev yapımı müslü
Akşam: sulu patlıcan yemeği
Ara: 1 elma
Spor: 2 saat fitnes + gün içinde 8.000 adım
Fitnese yazılmaya karar verdim ama 1 aylık yazılı 50€ mu versem yoksa yıllık yazılıp her ay 25 + 80€ açılış parasımı karar veremedim. Sizce hangisi daha mantıklı?
Oleeeeeeeey Alllah be harikasin canim benim
İnşallah iyi çıkar sonuçlarınız.merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir pek uğrayamıyorum kayın valideye biyopsi yaptılar sonuçlar haftaya çıkacak ama dr umutlu konuştu sanki tümör iyi huylu dedi
asya_01 canım tebrik ederim umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın hiç insanları düşünme boş ver hani bir laf varya ağzı olan konuşuyor boş ver çok takma etraftakileri
@Mavibocuk canım seninde nişanın hayırlı olsun umarım nişanlın atanırda sizde yuvanızı kurarsınız tez zamanda
okudum ama hatırlıyamıyorum kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
kendinize iyi bakınn
Bende katılmak istiyorum. Sonuncuda olsam yarışmak eğlenceli oluyorKizlar soyle yapalim, demek istediginiz daha yeni anladim. Sanirim anlamam icin uzerinden 1gece gecmesi gerekti :)
Cumartesi adim yarismasi basliyorrr, ayni zaman da icerisinde egzersiz de yapalim.
Cumartesi pazar sadece adim
Pazartesi adim+ip atlama
Sali adim+mekik
Carsamba adim+squat
Carsamba aksam 11 de neticelendirelim yarisimizi.
Herkes beni etiketlerse tablo hazirliycam canlar
İnşallah gerçi servis birax gergin iki gündür onunda etkisi olabilir.Ayy hasta olmazsin insAllah
Benimkide öyleydi runtastic me yükledim güzel sayıyo.Bilmiyorum kii :)) zar zor bir uygun program buldum o da bazen eksik sayıyor :))
Bende deniyim bu tarifiMenum
Sabah
3 yumurta kasarli omlet
Cokelek
Tere
8 zeytin ve zeytinyagi
2 kayisi ve tabi ki tereyagli
Ceviz
Ogle
2 sade kahve
Aksam
Tepsi kebabi
Karnabahar lokmalari tarifi yazcam simdi tam diyet atistirmaligi
Ceviz
Su 2.5 lt gecti simdilik
Spor henuz yok yapinca yazacagim
Karnabahar lokmalari
Yarimdan az karnabahar
Kasar peyniri
2 kasik yogurt
3 yumurta
Karabiber
Tuz
Sarimsak
Karnabahari az hasladim rondodan gecirdim. Icine yogurdu 2 yumurtayi ve kalan yumurtanin sarisini koydum sarimsak tuz karabiber ekledim guzelce karıştırdım. 1 yumurtanin akini kar olana kadar cirpip kasikla sondyrmeden diger karisima ekledim. Muffin kaliplarina birer dolu corba kasigi koyup 170 derecede 30 dk kadar pisirdim. Face de gormustum videosunu begendim yag kullanmayanlar icin de birebir.
1 sene uzun aslında fiyat uygun ama 1 ay bi dene istersrn.Evet ben geldim şimdi menümü yazim sonra derslere girişeyim
Sabah: küçük mandalina
Ara: 2 kaşık yoğurt, 2-3 çilek, 1 yk az yulaf
Öğlen: 2 adet ev yapımı müslü
Akşam: sulu patlıcan yemeği
Ara: 1 elma
Spor: 2 saat fitnes + gün içinde 8.000 adım
Fitnese yazılmaya karar verdim ama 1 aylık yazılı 50€ mu versem yoksa yıllık yazılıp her ay 25 + 80€ açılış parasımı karar veremedim. Sizce hangisi daha mantıklı?
İnşallah iyi çıkar sonuçlarınız.
Bende katılmak istiyorum. Sonuncuda olsam yarışmak eğlenceli oluyorAsyaca
İnşallah gerçi servis birax gergin iki gündür onunda etkisi olabilir.
Benimkide öyleydi runtastic me yükledim güzel sayıyo.
Bende deniyim bu tarifi
1 sene uzun aslında fiyat uygun ama 1 ay bi dene istersrn.
Tebrikler fatimeHaftanın ilk bildirimi benden olsun :)
G. H. - 56.5
B. H. - 55.6
Fark - 0.900
Ortalama - %1.59
Haftaya hedef - 54.5
Tebrikler fatime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?