SuperCanım mistik Migrosta vardı geçenlerde gördüm:) canım ben uzun zamandır beyaz ekmek yemiyorum yulaflı ekmek yapıyordum uzun zamandır onuda yemiyorum :)
Sabah yok
Oglen
Yumurtali Cokelek eritmesi
Yesillik
Ceviz,kaju
Ara:
2.5 su bardagi maydonoz sapi suyu
2.5 " " yesilcay
Aksam
Cevizli bat yoresel soguk yemek
Yesil mercimek ve cok az ince bulgur ile sebze ve yesillikler var icerisinde.
Su:2lt
Spor:100 ip atlama, yarim saat kardio
Tebrik ediyorumHaftanın ilk bildirimi benden olsun :)
Yarın erken yazamayabilirim, internet sorunu da var, gerçi listede değilim ama erkenden yazmış olayımm :))
G. H. - 56.5
B. H. - 55.6
Fark - 0.900
Ortalama - %1.59
Haftaya hedef - 54.5
Saolasin canimm. Yarini iple cekiyorum.Super
Evimin 2yaninda da migros varrrrr
Yarin aliyorum
Ekmegi sonsuza kadar cikarma karari aldim cnm
Esimde yemiyor vallahi zayifladi
Cocuklarinda alismasin genc kiz olacaklar
Nasil ogrenirse oyle gider
Birtek anneme aliyoruz ekmek haftada 2 kere
Oda zayif zaten azicik yiyor kufleniyor bile bitmeden
Ama arada kizartip bir dilim yerim:)
Bak bugun maydanozyapacaktim unuttummmm
Feci odem attirir
Yarin fark edecektir cnm
Menun cok guzel
Tebrik ediyorum
Sabah iner insallah canim. Regl mi yakinMenüm
Sabah
Peynir
Omlet
1tatlı kaşık bal
Ara
Elma
Öğlen
Yoğurtlu çorba
Ara
Türk kahvesi
10 kadar badem
Akşam
Balık
Salata
Ara
Soda
1.5 litre su
12000adım
Davul gibi şiştim yinee
Offf neyse yatar ben
Canim zero yu cikarmaya calis hayatindan yazik bunyene ne guzel besleniosun cola ile mahfetme emegini. Boynun acaba mekik cekerken cocuklara dur sus yapma derken mi tutuldu, ben cok yasadigim icin :))Sabah
Yumurta salatasi peynir zeytin
Ogle
2yk kiymali yumurta
Domates salatalik bir parca peynir
Birkac yudum zero
15.30
Bir haslanmis kuzu boyun
1minik haslanmis patates
18.00
Ayran 1 bardak
Okula gittigimden erken yedimmm
Spor
60 mekik
20 ters mekik
Mekikte boynum tutuldu hic hareket edemiyorum
Ilaclar kremler ugrasiyorum
Sporum yarim kaldiii
Isinmadigim icin oldu suc bende
Su 2lt
Yarin guzel sonuc bekliyorum
Umarim hepimizin yuzu gulerrrr
Resmen ac geziyorum aksamlariiii
Karsiligini almak istiyorummmm
Bakalim sabaha profil resmi degisecek mi :)İyi geceler tatlı rüyalar kızlar.
Canim cok da dogru birseyi onemsiyorsun. Uyku egitimi gercekten cok cok onemli. Olsun sen hayatini duzene sok toparlan pozitif ol boll kilolar ver :))Okuldan gec geliyorum birde cocuk uyutuyorum uykularini duzenlemem lazim
Kendi kendine uyumaya alistirmistim
Buyuk kizim cizgi filmle
Kucukte sallayarak uyuyor suan ayagimda hatta
Acil duzen kurmaliyimmmm
Uyku konusunda cok hassasim
Yemeklerinden daha cok onemsiyorum
Haftasonu annem ve esim yokkk
Kizlarimla basbasayimmmm
Umarim duzene sokacagimmmm
Pek aktif olamadim 3 gundurrrr
Kusuruma bakmayinnn lutfennnn
Canim.bu menu ne boylee:)Evet ben geldim şimdi menümü yazim sonra derslere girişeyim
Sabah: küçük mandalina
Ara: 2 kaşık yoğurt, 2-3 çilek, 1 yk az yulaf
Öğlen: 2 adet ev yapımı müslü
Akşam: sulu patlıcan yemeği
Ara: 1 elma
Spor: 2 saat fitnes + gün içinde 8.000 adım
Fitnese yazılmaya karar verdim ama 1 aylık yazılı 50€ mu versem yoksa yıllık yazılıp her ay 25 + 80€ açılış parasımı karar veremedim. Sizce hangisi daha mantıklı?
Canim aksam yemeginden sonra ara ogun yapmamaya ozen goster.Menümü de yazayım
Sabah çerez zeytin peynir 1 muz bitki çayı
Öğlen 1 kepçe çorba 2 köfte 1 kaşık pilav ayran
Sade kahve
Akşam az somon 1 kaşık makarna biraz çerez
Ara bikaç çağala ve çilek
Su 2.5 lt
Spor 15000 adım
Benimkiler pasta aldılar yediler bende çilek ve çağalayla geçiştirdim canım istemiyo ama gözümün önünde duruyo nedir arkadaş yaa aile olcaz bide.
Hay masaallahh, bu kiloda bir hafta da super valla. Emegine saglik minnosumHaftanın ilk bildirimi benden olsun :)
Yarın erken yazamayabilirim, internet sorunu da var, gerçi listede değilim ama erkenden yazmış olayımm :))
G. H. - 56.5
B. H. - 55.6
Fark - 0.900
Ortalama - %1.59
Haftaya hedef - 54.5
3 yasini bitirecek 1 bucuk ay sonra insallah canim:)Kaç yaşındaydı canım? 1-2 güne geçer üzülme :) ne alemde işler kolayladın mı?
tebrikler canlar:)Squat yarışması sonuçları
1.@harpy tebrikler canımEki Görüntüle 1805323
2.@seyhan77 tebriklerr canımmmEki Görüntüle 1805329
3.@ shrrr tebrikler canımmEki Görüntüle 1805330
off off su tasinma suresince okadar sacma sapan beslendik ki, dun artik buna bir son verdim ve yarim yamalak malzemelerle ymeek hazirladim:)Sen bunu anlatınca bugünkü market maceram aklıma geldi.. Saat 3 gibi markete gitmeden önce mideme bir sordum; "midem aç mısın?" Diye "aç değilim" dedi. Bende aramı dönünce yapayım dedim. Market ne kadar küçük olursa olsun aburcubur bölümünün en a iki reyon olduğunu farkettiniz mi? İçine düştün müydü yandın en son kendimi çikolata bakarken yakaladımhemen toparladım kendimi ama o an Nasıl salya salgılıyorum anlatamam.. Aklımdan 200 jj geçti nitekim eve döndüğümde tekrar tok hissediyordum bunlar hep kandırmaca aslında o kadar güzel değiller valla çikolata sevmem ben zaten
tebrikler ablam:)
lavaboda squat yapan cicegim seviyorum kiz seni:)Günaydın kızlar, çok özür dilerim dün misafirim vardı sonra oğlanı uyutuyum derken uyumuşum, bilsem gitmeden yazardım(
Ben iş yerinde lavaboda yaptıydım gidip gelip 90 tane
Tebrik ederim kızlar
oh ohh yandan, daha ne iltifatlar, guzel sozler duyacaksin canim, bunlar baslangic..Gunaydin guzeller
Bagimliniz oldum
Onceden uyaninca face ig gezerdim once simdi once size ugruyorum
Uyumadan oncede tabi
Bu grupta oldugum icin kendimi sansli hissediyorummm
Hepinize kucak dolusu sevgi gonderiyorum
Umarim bugunumuz harika gecer
Bu arada okulda acayip tepkiler aldim dun
4kisinin cok zayiflamissin dedigini soylemeliyim
Hatta bir kisi ne yapiyorsun sen her gordugumde kuculuyorsun dedii
Saniyorumki leslie inanilmaz farkediliyor vucutta resmen daraliyorum 2mile gecmek icin sabirsizlaniyorum dogrusu
Yuruyusten daha cok faydasini goruyorum
2ay once aldigim 2 pantolon ve 3 bluz resmen bollasti bluzler tshirt oldu
Mutluyum huzurluyum
Destekleriniz icin kaptanlarima ozellikle ve herbirinize tek tek tesekkur ederimmmmmm
makarna guzelim :)ay ben helvadan mı aldım cezayı makarnadan mı acabadün göremedim bugün yapayım cezamı..
kolay gelsin guzelim, bitti mi sinav hazirliklarin?Bomba gibiyim tatlım:) Dün sadece menüye yazdım çıktım hemen.Sınavlara da az kaldı:))Sen nasılsın gülümm?
canim ilac kullaniyorsun gecer merak etme, dikkat et kendine, bebisimize..İyi abliş şükür. Ama mantar olmuşum hiç fark etmedim.tehlikeli midr acaba
sagol bacimm:)Ah ozrm tek başına ev taşımak zordur Allah yardimcin olsun.
Tebrikler bacilar.
ohh ne guzel haberler bunlar:)Günaydın şekerler oğlum bugün deliksiz uydu. Bu sebeplen bende uyumus oldum birazdan lesliemide yapicam yanina yesil cay ohhhh missss
canim endise etme bak arkadaslar da yazmislar, korktugun gibi degilmis.Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam
ahh ahh halimizi gorseydin kaplumbaga misali tasidik arabamizla evi Nenacim:)good morning babys lerrrr olmayan ingilişcemle size selam verdumkiii bööööö
canım sen hamilesin tabi ilaçlarn yanıltma payı olablır dusuk ıhtımalde olsa sen artk bol bol dınlen keyfıne bak ılk 3 ay agır kaldrma yuksek yerlere uzanma yat ayaklarnı dınlen cnm ıns. bugun dr sonucunda yuzunu guldurecek hayrlısyla
cok gecms olsn edsoficim nasl oldu evlat
özgem oldgu kadr artk kalanlarıda sız kendı arabnzla ufak ufak goturursnz napacan kuzum hem ev hem cocuk kolaymı
menün cok guzel bravo
1.-2.-3. olan arkidişkolarımı gönülden tebriksss falan ediyorum yani
ayy kıyamam sana yaaa ama şöyle bsy solım o marketlerde yegane reyonum oralardı bnm eşim o tarz seylere karsı bıskuvı cıps cıkolata asitli içecek agzna surmez evlendıkten snra grmeye grmeye unttm valla garıp bsy o reyonlar aklıma gelmıo he hıc mı grmıorm nadırde olsa bı mısafrm gelnce alıorm tabıde o da dedgm gbı aradabır dicegm o ki o reyonu yok sayarsan salyalarn akmaz gecme bıle oralardan
ay buna extra guldm cok komık kre dıınc ekre kartını anlıcak ahahaha
agri kesici alirsin guzelim, kolayca atlatirsin insallah..Ya alinma esnasi bitsinde onada raziyim . agrimasinda yaaa oglum var
canim bir arkadasim 2 cocugunun da cinsiyetini doguma kadar ogrenmedi biz meraktan catladik:))Eminim canim dördü birden cekildi, yalniz belki sende kesip almalari gerekiyordur o yüzden hepsi birden olmuyordur?
Dikis atildi banada, gecmis gün tam hatirlamiyorum ama 1-2 hafta sonrasinda dikisler cekilmisti.
Hic hissetmiyorsun diyemem canim, ilk dis acidi ama son diste hic bir sey hissetmedim. Sonrasinda da hic agrim olmadi cok sükür.
Hayirlisi neyse o olsun tabi ama insan gercekten merak ediyor :) dogana kadar ögrenmek istemeyenlere hayret ediyorum :)
oyy masallah canim:)Gördüm canım elhamdüllilah.iyi dedi dr.çok sağol gülüm.
o zaman dans :))Leslie 2mileyi yaptim hahahayyyyyyy:)
Oglani uyuttum:) sonra namaz sonra ortalik topla sonra yesil cay sonra koca gelir :):)
gecmis olsun canim, grip mi oluyorsun acep?Hasta bir çocuktan kötü ne olabilir?
Hasta iki çocuk
Peki hasta iki çocuktan daha kötü ne olabilir?
Hasta iki çocuk bir de anne
Anneden emin değilim ama midem bi garip bugün menümde gerip çetele görürseniz şaşırmayın..
Busem sende takil pesineeeeee :)Avrupa birligi projesi ozgem adam ulke ulke gezcek beni buralarda koyup
oyy ne guldum yahuuuu :)Gecmen zor ama soylemicem o popo aciyacak arkadas :)))
bu ne guzel spor boylee:)Dus,yemek yapcam okula gitcem derken unuturum yaziimde sporumu simdi bitti
60dk cok hizli tempo acik havada turuyus
Eve gelince terliyken
50 mekik 17 ters mekik
40 kol hareketi
50 ip atlama
bir dahakine insallah:)Kız ebrum geçen hafta söyleyeyim mi dedi dr eşim yoktu yanımda eşimle gelince öğreniriz dedim.dün sorduk poposunu dönmüş göstermedi
ahh canim hepimiz ayni donemlerden geciyoruz.Ay çok güzel ya . Sizin bu yaptığınız sporları görünce çok imreniyorum.masallah size
Doğuma gitmeden önceki gün bile yürüyüş yapmıştım ben . Ama şimdi oğlum 5 dakika bile müsade etmiyor.
Sabahtan beri daha yeni uyudu. Ben de bu saatten sonra ancak ev toparlamaya yemek yapmaya koyuluyorum.
Bu durumdan çok sıkıldım ama sadece sabırla bekliyorum.
Ciddi olarak enerji düşüklüğü yaşıyorum.
canim dikkat et kendineee, her sey guzel gidecek hic merak etme:)geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
insallah kalp atislarini da duyacaksin gulummmm:)evet canım progesteron dedi dr da.çok şükür gülüm rabbim bağışlasın bizlere yavumuzu,herkesede nasip etsin inşallah.hayırlısıyla kalp atımını duyduğumda içim daha da rahat edicek
yemedin ya o pastayi ozaman dansssss Busem:)Kizlar menumu vereyim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 yumurta peynirli omlet
8 zeytin
Zeytinyagi
Roka
Cokelek
Ceviz
Tereyagli kayisi
Ogle
Sade kahve
Ara
Goji berry
Aksam
Ebegumeci kavurmasi
Sarimsakli yogurt
Ceviz
Aci pul biber
Su 2 lt anca oldu simdi hemen icecegim yatana kadar 5 i tamamlayacagim
Sporu yapmadim henuz yapinca yazacagim
Kizlar evde kocaman ev yapimi cilekli pasta var ya aslinda canim istemiyor ama yemem.gerekiyormus gibi geliyor ama bi yandan yedigimde cok pisman olacagim degmezmis bu ne böyle diyecegim fekat sorular sorular cevapsiz sorular o zaman dans!!!Derya_idil :)))
canim hergun yaz menulerini, senden menu gormek ne guzel:)Menu
Sabah 2 yumurta peynir 2 tane zeytin
2 dilim ekmek
Ara 3 tane hurma
Öğle iki köfte . bir kase yogurt
Yeşillik . Bir dilim ekmek
Ara 10 tane Çağla .5 tane fındık 1 tane ceviz 2 tane bisküvi
Aksam bir dilim ...... (yazmaya utanıyorum)
Yeşillik
3 _4 litre su
harikasin kaptanim:)Sabah
Sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz,çiğ kaju
Yesillik
Oglen
Turk kahvesi,soda
Aksam
Menemen
Yesillik
Zeytin
Peynir
Su:2lt
Spor:45 dk pilates, 5bin adim, 100 ip atlamaYawrukush canim cezalarimi yaptimm
canim hepiniz tez vakitte sapasaglan olursunuz insallah,acil sifalar..Canım kızım nispeten daha iyi ama gecesinden hala korkuyorum.. Oğlum öğlen kötüydü akşam bayağı toparladı. Benim de midem kötü ve halsizlik var kızım uyur uyumaz yatacağım.. Teşekkürler sorduğun için..
aminnnn gulumm:)Ağız tadıyla oturun yeni evinizde özgem. Yavaş yavaş dizersin artık gönlünce.
evet canim eve kendimizi attik ya cook sukur:)Hayirli olsun canim
Yavas yavas acele etmeden yerlesirsi
4ay once tasindim bende
Kucuk durmadan emiyor
Buyuk durmuyorrrr
Ama 3-4 gune hallolurrrrr
Gerisi kolay stresin bittiiii
haklisin gulummm:)Canim Allah kolaylik versin. Esyayi evin icine attiktan sonra gun gun yerlestirirsin yipratma kendini.
sagol ablam:)Hafi gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla oturun evinizde.
Jj yada zıplama olabilir. Kilosu birbirine yakın olanları eşleyebiliriz kilo verme yarışı olur.
sagol Busem, mangala bekliyorum bak:)Oh isin zoru bitmis ozgem olur gider yavas yavas siz tasindiniz ya darisi demete:) gule gule saglikla oturum evinizde :)
ahh gelin be Deryam yandirayim, dizeriz ustune etleri, sebzeleri..
sagol gulumm haklisinn :)
sagol guzelim:)Hayirli olsun. Güle güle oturursunuz Insalllah.
Kendini fazla sikma zamanla hersey hallolur
Şınav yarışı yapabiliriz. Bu konuda fazlasıyla iddalıyımama yürüyüsde olur
Simdiye kadar yedikte ne oldu. Hepsi yag olarak depolandi
ablacim vucut yeni diyete uyum sagliyor, biraz daha bekle:)Yaa ben napayım bu tartıya 10 gündür debeleniyom karatay yapıcam diye bi gıdım oynamadı 66.8 in altı yok nasıl bişey delircem ben
ohhh ne guzel haberler bunlar:)Yawrukush um 20.4 km bisiklet ve jilian six pack six week 1. Hafta 7. Gun tamamdir. Iyi geceler
oyy ne guzel iltifatlar mavisim:)Ayhh yatayım artık kuzuşlar baya geç olmuş sizinle çene çalmayı özledim yaaaaaaaama uyku vakti hadi iyi geceler şekerlerimmm fındık ezmelerim çikolatanın en güzel halleri öpüldünüz hepiniz:)
hay Allah neden ki canim, bir dr.una danis istersen...1hafta once bitti
Bu sabah yine regl
Doktoruma sordum acele etme onemli degildir dedi
12 nisana randevum 3hafta sonraya zor aliyorum
Persembe sabahi olacak işmi
Gecenki 11gun surdu
Kilo vermeme katki saglamasini temenni ediyorum
Gunaydin herkese
canim ben olsam risk alirdim..Kızlar Günaydınnn
Dün gelemedim bu aralar ise başlayacak olmamdan kaynaklı inanlmaz yogunum bugünde dısarıda olucam .
Dün hayatımın en zor ikilemimde kaldım aslında sizede gelip danısacaktım ama inanın sinirlerim o kadar zedelendikibaş ağrısından geberdim birde dalgınlıgıma geldi yerden birşey alıp kalkarken kafamı fen bir sekilde dolaba vurdum bi yarım saat kendime gelemedim.
Dün müthiş ikilemde kalmamın nedeni 2 iş arasında kalmam ve fazla zamanımın olmamasıydı.
Biri yaklasık 6 yıldır bir şirket elbette ki işinde ilerlemiş ve belli seyler oturmuş bir yer
diğeri henüz yeni kurulan ancak sektöre hızlı giriş yapıp cok sağlam 2 ihale alarak başlayan ve ilerlemeyi düşünen bir şirket
yeni olan şirketin henüz 10 çalışanı var yönetim hariç ve bir 10 kişi daha alacak ve yıl sonuna kadar büyüme planları var haliyle yönetim kadrosu içeriden gelişecek ve benimde 4 senelik yöneticilik geçmişim odugundan dolayı avantajlı olacagımı düşünüyorum. Bu sektöre yeniyim benim uzmanlık alanım değil ancak yinede avantajlı oldugum noktalar var.
İnanın dün yasadıgım seyleri anlatmam mümkün değil remen içime öküz oturdu nasıl bir stres anlatamm.
Ben yeni var olan şirkete bir sans vermeye karar verdim eski olan şirkete açık kapı bırakıcam
Bu konuyla ilgili fikri olan bişiler söylemek isteyen olursa sevinirim kızlar.
Bu arada bu aralar beni idare edebilirseniz cok memnun olurum bugün tüm gün evrak hazırlıcm Cuma başlıcam
ahh keske hepiniz yakin olsaydiniz Nenam...ahh işte bu cocuklar yok mu her istedikleri olsun isterler bnmkı daha 17 aylık bakkalın yolunu bılıo annemı herdkka bakkala goturuomus anne dedım katiyyen abur cubur yok asla bnm kız minik petitolar var ya bakkal o eylülün (kızımın ) hakkıymıs her gün bıtane verıo ama annem evde bırıktırıorm her gun yedırmıorm desede meçhul kesin her gün bir petito mideye ındırıo eylül hanım ondan eminim malesef o reyonlar cocuklarn vazgecılmezı tabı cocuklar gırınce bızde acaba bıze gore ne var dıe goz atarz ama ben atmam eşim gözümü oyar yemek konusunda cok katıdır kendısı fastfood bile yemez katiyyen nese ıste dıcem o ki cocugunn seni ele geçirmesne izin verme
ayyy ayyy eyvahhh en kötüsüde annenin hasta olması(temsili sigara normalde kullanmıorum yeşilaycıyım )
alllahhhımmmmm nasılll güzel haber verdn asyammm nasl mutlu oldm nasl keyflendımmm allah saglıkla kucagna almaı nasip etsn ınsalalhmasallah nazarlardan korusun allah... ailelere söyleyn cevreye soylemeyn ne bılım sulaleye yaymayn komsulara solemeyn bı 3 ay dolsun ole solersn
özgemmm yakın olaydın yardm ederdm eminim cok zorlanıosnama son 1 hafta dıe avut kendını 1 haftaya tamamen yerlesmıs olcaksn ve snrası hzuurrrr
menü güzel baby bravo valla taze enişte bey napıo keyfnz nasl?
ay bnde cekmıorm yarını valla buun tartlcaktm unttm yarna kaldı hıc vermısım gıbı bı hıs yok vucudumdaama ıns. vermısımdır
oyy oyyy oyyy sevimlimm
aman bosver temizligi bnde yapmıorm 1 pazarm var iş mi yapcam c.tesileri eşim yapıo işi gücü ayda bir kadın gelıo zaten ben ütü bile yapmam kociş saolsn o yapar iş yerndekıler bana ne bıcım kadnsın dıolar ne alaka canm yani bnm eşim keyf alıo iş yaparken ütü yaparken zorla yaptrmıorm hatta yapma dıorm yapıo ole bı manyak
zeynepcimmm hg cnm hyrlı olsn bnde olsam yenı fırmaya oncelık verırdım cnku tekrar yukselmek ıcın en buyuk sanstır yenı fırmalar umarm verdgn karar senı en zırveye tasır ve pişman olmazsn
ekler kilola kilo ekler guzelim :)dünün menüsünü yazayım aklımdayken.. gelsin bana cezalar... bu ara kilo alma programı uyguluyor gibiyim..
10: 1 kase yulaf ezmesi sütle
14: 5 tavuk köfte, salata,1 dilim tam buğday, ayran
16: 3 tane ekler
19: 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık kadar mantı
21: 3 kare bitter
su 3 lt kadar spor: leslie 2 mile+ 100 jj(ancak yapabildim)
canim daha ne temizligi?Günaydınn demeyi çok istedim öğlen oldu artıkkk
Yorgunluktan bayılmış gibi uyumuşum gece..
Menümde pek birşey yok, bütün gün temizlik falan derkenn öğleni 1-2 parça tavukla geçiştirdim..
Akşam da salata, 1 blinçik, çok az pilav yedim..
telaştan su içmeyi unuttum bir baktım yanıyorum resmeniçmeye çalıştım ama ne kadar hiçç bilmiyorum
superizz super sen nasilsin canimmm??Cancağızlarım nasılsınız:))
ablacim guzel haberinizi bekliyoruzzzzz..merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir pek uğrayamıyorum kayın valideye biyopsi yaptılar sonuçlar haftaya çıkacak ama dr umutlu konuştu sanki tümör iyi huylu dedi
@asya_01 canım tebrik ederim umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın hiç insanları düşünme boş ver hani bir laf varya ağzı olan konuşuyor boş ver çok takma etraftakileri
Mavibocuk canım seninde nişanın hayırlı olsun umarım nişanlın atanırda sizde yuvanızı kurarsınız tez zamanda
okudum ama hatırlıyamıyorum kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
kendinize iyi bakınn
Canim kolayladin mi dersleri?Slm kizlar nasilsiniz. Ben simdi okuldan ciktim hemen eve gidiyorum biseyler yiyip cikacagim fitnesse gitcem daha bide eve gelip biton ders yapmam lazim. Hem kilo veremiyorum hem bisürü ders bu ay delirmezsem iyidir.
Neyse ben kaciyorum aksama ugrarim yine
aa cok koay bir tarif bende yapacagim sagol Busem:)Menum
Sabah
3 yumurta kasarli omlet
Cokelek
Tere
8 zeytin ve zeytinyagi
2 kayisi ve tabi ki tereyagli
Ceviz
Ogle
2 sade kahve
Aksam
Tepsi kebabi
Karnabahar lokmalari tarifi yazcam simdi tam diyet atistirmaligi
Ceviz
Su 2.5 lt gecti simdilik
Spor henuz yok yapinca yazacagim
Karnabahar lokmalari
Yarimdan az karnabahar
Kasar peyniri
2 kasik yogurt
3 yumurta
Karabiber
Tuz
Sarimsak
Karnabahari az hasladim rondodan gecirdim. Icine yogurdu 2 yumurtayi ve kalan yumurtanin sarisini koydum sarimsak tuz karabiber ekledim guzelce karıştırdım. 1 yumurtanin akini kar olana kadar cirpip kasikla sondyrmeden diger karisima ekledim. Muffin kaliplarina birer dolu corba kasigi koyup 170 derecede 30 dk kadar pisirdim. Face de gormustum videosunu begendim yag kullanmayanlar icin de birebir.
tamam ablacim bende saat 5 gibi kalkiyorum Tr saatiyle hic acele etme:)Ben yarın evdeyim akşamüzeri nöbete gitcem. Tartı sonucumu öğlen bildiririm.
canim uyku yemek kadar belki yemektende onemli cok dogru yapiyorsun..Okuldan gec geliyorum birde cocuk uyutuyorum uykularini duzenlemem lazim
Kendi kendine uyumaya alistirmistim
Buyuk kizim cizgi filmle
Kucukte sallayarak uyuyor suan ayagimda hatta
Acil duzen kurmaliyimmmm
Uyku konusunda cok hassasim
Yemeklerinden daha cok onemsiyorum
Haftasonu annem ve esim yokkk
Kizlarimla basbasayimmmm
Umarim duzene sokacagimmmm
Pek aktif olamadim 3 gundurrrr
Kusuruma bakmayinnn lutfennnn
Guzel bir eksi haberi geelcek canim insallah :)Selam hastalıktan dolayı çok kötü beslendim bugün. Şuan biraz daha iyiyim yarına ince toparlarım inşallah. Bakalım yarın tartı ne diyecek :)
Herkese iyi geceler
Busem tarti guldursun yuzumuzu insallah:)Yawrukush um sporumu yaptim 21 km bisiklet ve jillian six pack six week 2. Hafta 1. Gün yapilmistiir:)
Fakat yarindan umutlu degilim artidaydim bugun de bari notrlese diyorum takima zararim olacak böyle.
Iyi geceler kizlar insallah yarin mucizevi bir dusus yasarim yuzumuz guler
Benim Refik geldi kaptanım ne yapacam şimdi benCanlarim tartilar hepimizin yuzunu guldursun insallah, bol eksili, dereceli bir gun olsun hepimiz icin
Heyecanla bildirimlerinizi bekliyorum
Hepinize hayirli , saglikli, mutlu cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?