Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar hayirli cumalar ♥
Kilo veren herkesi tebrik ederim

Yok bu onlarin ust mahallede ki elit gillerden l. Baksana yavrum bu sekilli mekilli gayet afilli
alemsin
canim bir arkadasim 2 cocugunun da cinsiyetini doguma kadar ogrenmedi biz meraktan catladik:))
Sende öyle yapmayi düsünmüyorsun degil mi kuzum :)))
Ne güzel bir takimiz biz böyle, önce birlikte veriyoruz sonra yine birlikte aliyoruz ve Allah nasip ederse yine hep birlikte verecegiz ♥
Rabbim kuzularina uzun ömürler versin canim, insallah hep böyle güzel gecinirler ♥

Canim benim agir spordan degil o gecmistir coktan bu sanirim antibiyotikle alakali hic bozmadimdi ya hic zaten haftaici bozmuyorum ben cuma disinda. Ozgenin dedigi gibi bugun karbonhidrat alayim bari aslinda canim sıkıldı bu duruma odul bile vermicektim kendime.

Geçen hafta kaçtım ben yaa hatırlayan var mı yanlış hatırlamıyorsam 86.5
Bh: 84.9
Fark: 1.6

%1.85
Geçen haftanın kilosunu yine de bi kontrol edelim yanlış hatırlıyor olabilirim.. Ayrıca biraz susuz kalmış olabilirim yani haftaya az verir ya da hiç vermezsem şaşırmayın..

İlk haftan değilimi canım?

İlk haftan değilimi canım?
Ikinci haftaya gectim dun. ama zaten devamli spor yapiyorum bu sefer cok su toplamamasu gerekiyordu. Ondan degil ya kesin yani. Takimin ortalamasini baya bi dusurduk bu hafta verenler de iyi vermis aslinda bizim yuzumuzden onlarin da faydasi olmayacak takima.

Kızlar yaaaa beni atın takımdan faydam felan kalmadı size daha çok zararım varmış gibi geliyo kaptan yardımcısıyım ama sizle hiç ilgilenemiyorum üstüne bide hep Sabitimm bu haftada artı olarak geldim
Geçen hafta65
Bu hafta:65.4
Fark:0.4
Yüzde+0.615

Ekmeksizde yaşanabiliyor kuzum yaaa iyi karar vermişsin:)))

Ayyy cokk sevindimm. Masaallahh ayyy aklemiz kocamann oluyorr. Saglikli huzurlu bi gebelik gecirirsin insAllah canimm

ayy işte cehalet şekerim kıskanmak ne alaka smdı onalrda yapcak cocuk kımsenn sana faydası kalmıak

@melinda23 eniştemizd iyi kuzum harıl harıl ders çalışıyor ben evden çıkarken oda dersaneye gidiyor benden sonra eve giriyor inşallah bu sene atanırda kurtuluruz kıyamıyorum vallaha:)

aman ıyı masalalh ınş. kısa sürede atanır feraha erersiniz

Ben mesaideyim bugün ama nasılım bilmiyorum sanki her yanım ağrıyo gibi ama ağrımıyo bi halsizlik varmış gibide yok gibide bi garibim mesai bitsede gitsem modundayım.

geçmiş olsn gogom yaaa bnde de kırıklık var gibi havalaardan he

aaa masallah bıldırcın topalıo kendını cok sevndm

hawar hg cnm cok gecmıs olsun arada ugra

bayram havası esio grubumzda yasasıınnnnn

bnm ıkıncı cocugum yok ama hep ıkıncı bebegı yapsam kzıma hakszlık yapıcakmsm gıbı hıssedıorm gerçi ıkıncıyıde dusunmuıorm yani sennle aynı hisse kapıldm özgem

Gecen hafta 98.8
Bu hafta 97.3
Fark-1.5
%1.52

aa süpersin helal sana be

Bende ayni fikirdeim skldim diyetten . kilo veremiyorummmmm

napcaz bılmıorm

Gecen hafta: 77.500
Bu hafta: 75.800
Fark:1.7

Alllahhhhhhu
Are youuuu readdyyyy dittt dittt diii ditt diii
Dansssss renk
Ilk kez bu kadar verdimmmm

oo bravo kızzzz

kız naparsa yapsınlar gülüm görümcem BİSMİLLAHH daha hamile olduğunu söyledim kızdır seninki kesin diyor tövbe YARABBİ kızı küçümsüyor ya onlar bende rabbim sağlıklı nasip etsin kızda erkekte bir benim için dedim.söyledikleri zerre umrumda değil tek derdim yavrumu sağlıklı şekilde kucağıma almak

Bakalim sabaha profil resmi degisecek mi :)
Inşallah canım
Canim aksam yemeginden sonra ara ogun yapmamaya ozen goster.
Yapmıyım bari. Karatay 8 den sonra yemeyin diyo ya ben akam 6 , 6.30 gibi yemek yiyorum 7 ,7.30 gibide biraz çerez atıştırıyprum.
Gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah bebişini.
Bence olur sonlara doğru haftada 1 kilo hayal oluyo zaten.
Kadınlar neden kendilerini küçümser acaba.

beyni küçük olanlar herşeyi küçümsüyor gülüm...ne derlerse desinler...gülüm haklısın bu progesteronu içiyorum ya başım fır dönüyor 3 saate yakın kalkamıyorum yerimden yer ayağımın altından kayıyor sanki iyiki uyarmışsın beni gülüm

Kalkma zaten yat dinlen bişeyler atıştır süt yoğurt peynir.

Gecen hafta: 77.500
Bu hafta: 75.800
Fark:1.7

Alllahhhhhhu
Are youuuu readdyyyy dittt dittt diii ditt diii
Dansssss renk
Ilk kez bu kadar verdimmmm

Tatlim tebriklerrr
Maydanoz suyu super odem atarrrrr
Persembeleri hepimiz icelim
Amin canim
Cumlemizin evlatlarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…