Yok bu onlarin ust mahallede ki elit gillerden l. Baksana yavrum bu sekilli mekilli gayet afilli
Sende öyle yapmayi düsünmüyorsun degil mi kuzum :)))canim bir arkadasim 2 cocugunun da cinsiyetini doguma kadar ogrenmedi biz meraktan catladik:))
Ne güzel bir takimiz biz böyle, önce birlikte veriyoruz sonra yine birlikte aliyoruz ve Allah nasip ederse yine hep birlikte verecegiz ♥Canlarim refikin gelmesine 5 gun vardi, bugun sabah asyaninasya_01 yazdigi mesajlari okurken sevincten agladim
Sonra trafikte trafik kazasi gordum, araba surerken salya sumuk agladim
Aksam canim bir tursu cekti ki sormayin
Dedim ne oluyor arkadas...
En son 3 bucuk yil once boyle aglamistim ve oglumun ailemize katilacaginin haberini almistim.
Dedim bu iste bir is var
Bu seferAsyaca guzelim sasirmadi, bu sefer sahici haber
4. takim ailemize bir bidik daha katiliyor, oglusuma bir kardes geliyor insallah
Yani bana yine kilolu, gobekli gunler gorundu
Bu haberi esimden, ailemden once ilk size yazdim, bizden dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Rabbim kuzularina uzun ömürler versin canim, insallah hep böyle güzel gecinirler ♥Yawrukush
Tebriklerrr hamilemisin tatlim
Cok sevindimmmm
Ikinci gebelikte hep ikilemde kaliniyor
Ben 24 saat agladimmmm:)
Aldiralim kizima haksizlik bile dedim
Dogurdum ayni sekilde
Simdi alistik bileeeee
3.yu bile dusunuyorumm bazen silkelenip kendime geliyorum
Minigimin ilk kelimesiii adda(asya)
Aksama kadar ablaaa ge geeee diye geziyor
Ablasi gelir gelmez iyice sarilip opuyorrrrr
Sonradan anladim ki tek cocuk olmadigi icin buyuyunce bana tesekkur edecekkkkk
Ay ne cok yazdimmmm
Ama bende tebrigi hakettimmmm ne dersinnnn
Eki Görüntüle 1806712
Canim benim agir spordan degil o gecmistir coktan bu sanirim antibiyotikle alakali hic bozmadimdi ya hic zaten haftaici bozmuyorum ben cuma disinda. Ozgenin dedigi gibi bugun karbonhidrat alayim bari aslinda canim sıkıldı bu duruma odul bile vermicektim kendime.Ağır bir spor yaptığın için kaslanıyorsun bu yüzden + çıkman ya da sabit kalman normal 1-2 hafta sonra düzelir lütfen vazgeçme.
Benim bildiğim tavanda sabit bir noktaya bakmak gerek yani boynunu katlamak hem tehlikeli hem kasların çalışmasını azaltabilir..
Amannnn öldürmez süründürür valla
Amaniiiiin sen de benim gibi hamile hamile taşınmışsın bilmedenben de tam 6 haftalıktım taşındığımızda.. Bence elini çabuk tut bulantılar başlamadan yerleşin :)
Kolay değil gerçekten ki seninki hareketli bir çocuk ve benim oğlumdan küçükmüş. Yavaş yavaş hazırlanmaya başlayın. Mesela Bebek oyuncaklarını, Onun eski kıyafetlerini küçülenleri çıkarın gösterin bak sen bebekken bunları giyiyordun/oynuyordun büyüdün şimdi bebeğimiz giyecek diye eski resimleri videoları izleyin bak sen orada emekliyordun vs.. Ve yavaş yavaş eşine devret banyosunu yemeğini ve diğer ihtiyaçlarını ki Bebek doğup sen yapamadığımda bak Bebek yüzünden annem değil babam yıkıyor olmasın.. Aklıma bunlar geldi şimdilik Allah sağlıklı bir hamilelik ve tüm ailenize (artık 4 kişi sayılır :) mutluluk ve huzur versin
Canim benim agir spordan degil o gecmistir coktan bu sanirim antibiyotikle alakali hic bozmadimdi ya hic zaten haftaici bozmuyorum ben cuma disinda. Ozgenin dedigi gibi bugun karbonhidrat alayim bari aslinda canim sıkıldı bu duruma odul bile vermicektim kendime.
Ikinci haftaya gectim dun. ama zaten devamli spor yapiyorum bu sefer cok su toplamamasu gerekiyordu. Ondan degil ya kesin yani. Takimin ortalamasini baya bi dusurduk bu hafta verenler de iyi vermis aslinda bizim yuzumuzden onlarin da faydasi olmayacak takima.İlk haftan değilimi canım?
Ekmeksizde yaşanabiliyor kuzum yaaa iyi karar vermişsin:)))Super
Evimin 2yaninda da migros varrrrr
Yarin aliyorum
Ekmegi sonsuza kadar cikarma karari aldim cnm
Esimde yemiyor vallahi zayifladi
Cocuklarinda alismasin genc kiz olacaklar
Nasil ogrenirse oyle gider
Birtek anneme aliyoruz ekmek haftada 2 kere
Oda zayif zaten azicik yiyor kufleniyor bile bitmeden
Ama arada kizartip bir dilim yerim:)
Bak bugun maydanozyapacaktim unuttummmm
Feci odem attirir
Yarin fark edecektir cnm
Menun cok guzel
Tebrik ediyorum
15 gün var daha canım yaaaSabah iner insallah canim. Regl mi yakin
Ayyy cokk sevindimm. Masaallahh ayyy aklemiz kocamann oluyorr. Saglikli huzurlu bi gebelik gecirirsin insAllah canimmCanlarim refikin gelmesine 5 gun vardi, bugun sabah asyaninasya_01 yazdigi mesajlari okurken sevincten agladim
En son 3 bucuk yil once boyle aglamistim ve oglumun ailemize katilacaginin haberini almistim.
Dedim bu iste bir is var
4. takim ailemize bir bidik daha katiliyor, oglusuma bir kardes geliyor insallah
Bu haberi esimden, ailemden once ilk size yazdim, bizden dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Günaydin kizlar hayirli cumalar ♥
Kilo veren herkesi tebrik ederim
alemsin
Sende öyle yapmayi düsünmüyorsun degil mi kuzum :)))
Ne güzel bir takimiz biz böyle, önce birlikte veriyoruz sonra yine birlikte aliyoruz ve Allah nasip ederse yine hep birlikte verecegiz ♥
Rabbim kuzularina uzun ömürler versin canim, insallah hep böyle güzel gecinirler ♥
kız mübarek yakın çevrede de kıskanan oluyor dün eltim spraili çıkarıcam bende hamile kalacam dedi,görümcem bende 2. için çalışmalara başlicam dedi,yengem bende bir tane kız mı yapsam dedi(sanki bakkaldan bişey alıyorlar)bazı insanlar bunun Allahın bir mucizesi olduğunun ısmarlama bişey olmadığının farkında değil malesef Allah ıslah etsin onları...3 aya yakın inş sağlıkla devam ederse komşulara falan söylemeyi düşünmüyorum gülüm
@melinda23 eniştemizd iyi kuzum harıl harıl ders çalışıyor ben evden çıkarken oda dersaneye gidiyor benden sonra eve giriyor inşallah bu sene atanırda kurtuluruz kıyamıyorum vallaha:)
Ben mesaideyim bugün ama nasılım bilmiyorum sanki her yanım ağrıyo gibi ama ağrımıyo bi halsizlik varmış gibide yok gibide bi garibim mesai bitsede gitsem modundayım.
Çok şükür kızımın gece kusması kalmadı. Ben de erkenden yattım dün gece bayağı iyi geldi.. Gel gelelim sabah kalkamadım o ayrı Ateş'im var ve dayak yemiş gibi çok korkunç bel, eklem Ağrı'sı ve halsizlik var ;( Ağrı kesici aldım Ateş düştü ama halsizlik devam. sağolsun eşim bakıyor bize :)
merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir pek uğrayamıyorum kayın valideye biyopsi yaptılar sonuçlar haftaya çıkacak ama dr umutlu konuştu sanki tümör iyi huylu dedi
asya_01 canım tebrik ederim umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın hiç insanları düşünme boş ver hani bir laf varya ağzı olan konuşuyor boş ver çok takma etraftakileri
Mavibocuk canım seninde nişanın hayırlı olsun umarım nişanlın atanırda sizde yuvanızı kurarsınız tez zamanda
okudum ama hatırlıyamıyorum kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
kendinize iyi bakınn
Canlarim refikin gelmesine 5 gun vardi, bugun sabah asyaninasya_01 yazdigi mesajlari okurken sevincten agladim
Dedim bu iste bir is var
2 cocuk anasi elleri opulesi hatunlar,
gebelik testini yaptim, tuvalette sevincten bir posta agladim..
Sonra oglum geldi aklima, kardesi olursa artik tum ilgi onda olamayacak, acaba kotu mu olur kuzum, ne yapar ne eder diye bir posta daha agladim
Normal midir bu durum,sizlerde dusundunuz mu boyle??
Gecen hafta 98.8
Bu hafta 97.3
Fark-1.5
%1.52
Bende ayni fikirdeim skldim diyetten . kilo veremiyorummmmm
Gecen hafta: 77.500
Bu hafta: 75.800
Fark:1.7
Alllahhhhhhu
Are youuuu readdyyyy dittt dittt diii ditt diii
Dansssssrenk
Ilk kez bu kadar verdimmmm
kız naparsa yapsınlar gülüm görümcem BİSMİLLAHH daha hamile olduğunu söyledim kızdır seninki kesin diyor tövbe YARABBİ kızı küçümsüyor ya onlar bende rabbim sağlıklı nasip etsin kızda erkekte bir benim için dedim.söyledikleri zerre umrumda değil tek derdim yavrumu sağlıklı şekilde kucağıma almakayy işte cehalet şekerim kıskanmak ne alaka smdı onalrda yapcak cocuk kımsenn sana faydası kalmıak
aman ıyı masalalh ınş. kısa sürede atanır feraha erersiniz
geçmiş olsn gogom yaaa bnde de kırıklık var gibi havalaardan he
aaa masallah bıldırcın topalıo kendını cok sevndm
hawar hg cnm cok gecmıs olsun arada ugra
bayram havası esio grubumzda yasasıınnnnn
bnm ıkıncı cocugum yok ama hep ıkıncı bebegı yapsam kzıma hakszlık yapıcakmsm gıbı hıssedıorm gerçi ıkıncıyıde dusunmuıorm yani sennle aynı hisse kapıldm özgem
aa süpersin helal sana be
napcaz bılmıorm
oo bravo kızzzz
Inşallah canımBakalim sabaha profil resmi degisecek mi :)
Yapmıyım bari. Karatay 8 den sonra yemeyin diyo ya ben akam 6 , 6.30 gibi yemek yiyorum 7 ,7.30 gibide biraz çerez atıştırıyprum.Canim aksam yemeginden sonra ara ogun yapmamaya ozen goster.
Gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah bebişini.Canlarim refikin gelmesine 5 gun vardi, bugun sabah asyaninasya_01 yazdigi mesajlari okurken sevincten agladim
Dedim bu iste bir is var
Bence olur sonlara doğru haftada 1 kilo hayal oluyo zaten.Geçen hafta:68,6
Bu hafta:68,3
Fark:0,3
Yüzde:0,43
Gelecek hafta için hedef kilo:68
kızlar gecen hafta sabittim bu hafta cok az vermısım azcık kacamagm oldu demekki bide su yeternce ıcmedm bitki çayı pek içmedim ama cok kastıgm ıcın sıkılmaya basladm dıetten sizden ricam kalan 8 kg mu biraz zamana yayıp vermek isitourm haftalık 1 kg bile verememeye basladm 2 ay ıcınde versem gec mı olur
Kadınlar neden kendilerini küçümser acaba.kız naparsa yapsınlar gülüm görümcem BİSMİLLAHH daha hamile olduğunu söyledim kızdır seninki kesin diyor tövbe YARABBİ kızı küçümsüyor ya onlar bende rabbim sağlıklı nasip etsin kızda erkekte bir benim için dedim.söyledikleri zerre umrumda değil tek derdim yavrumu sağlıklı şekilde kucağıma almak
beyni küçük olanlar herşeyi küçümsüyor gülüm...ne derlerse desinler...gülüm haklısın bu progesteronu içiyorum ya başım fır dönüyor 3 saate yakın kalkamıyorum yerimden yer ayağımın altından kayıyor sanki iyiki uyarmışsın beni gülümInşallah canım
Yapmıyım bari. Karatay 8 den sonra yemeyin diyo ya ben akam 6 , 6.30 gibi yemek yiyorum 7 ,7.30 gibide biraz çerez atıştırıyprum.
Gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah bebişini.
Bence olur sonlara doğru haftada 1 kilo hayal oluyo zaten.
Kadınlar neden kendilerini küçümser acaba.
Kalkma zaten yat dinlen bişeyler atıştır süt yoğurt peynir.beyni küçük olanlar herşeyi küçümsüyor gülüm...ne derlerse desinler...gülüm haklısın bu progesteronu içiyorum ya başım fır dönüyor 3 saate yakın kalkamıyorum yerimden yer ayağımın altından kayıyor sanki iyiki uyarmışsın beni gülüm
1 bardak süt içtim biraz önce şu an iyi gibiyimKalkma zaten yat dinlen bişeyler atıştır süt yoğurt peynir.
Gecen hafta: 77.500
Bu hafta: 75.800
Fark:1.7
Alllahhhhhhu
Are youuuu readdyyyy dittt dittt diii ditt diii
Dansssssrenk
Ilk kez bu kadar verdimmmm
Amin canimGünaydin kizlar hayirli cumalar ♥
Kilo veren herkesi tebrik ederim
alemsin
Sende öyle yapmayi düsünmüyorsun degil mi kuzum :)))
Ne güzel bir takimiz biz böyle, önce birlikte veriyoruz sonra yine birlikte aliyoruz ve Allah nasip ederse yine hep birlikte verecegiz ♥
Rabbim kuzularina uzun ömürler versin canim, insallah hep böyle güzel gecinirler ♥
Tatlim progestan fena carpiyorrr1 bardak süt içtim biraz önce şu an iyi gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?